Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Bobbi Brown Lip Balm SPF 15
Balzámy na rty Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 - obrázek 1
Balzámy na rty Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 - obrázek 2
Balzámy na rty Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 - obrázek 3
5 4.8 8
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 350 - 560 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Bobbi Brown

Recenze produktu
Bobbi Brown Lip Balm SPF 15

Další recenze od 29.5.2014 21:30:14

Skvela vec, kter je v sympatickem baleni. Sice se musi nanaset prsty, ale nenosim ho v kabelce a doma to nevadi. Vyborne se chova na rtech. Pouzivam jako masku na noc nebo doma. Trpim na vysusene rty a tohle me zachranilo. Jinak misto lesku lze take pouzit jako efekt nahych rtu. Doporucuji a ceny nelituji. Skvely a bezedny kelimek....obrovska vydrz baleni.

  • efekt
  • hydratace
  • nanaseni psty mimo domov


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2014 22:07:51

Tento balzám na rty jsem si kupovala asi před rokem a půl v zahraničí a vůbec koupě nelituji. balzám je totiž skvělý. Používám ho hlavně na noc, abych měla rty ráno krásně hydratované a jemné. Balzám rty krásně vyživí a vydrží na rtech dlouho. Balení se mi moc líbí. Sice není praktické na použití venku, ale mě to nevadí. Používám ho jenom doma. Cena může být pro někoho vyšší, ale vzhledem k tomu, co umí se vyplatí. Až ho dopoužívám určit si ho koupím znovu, je vážně skvělý.

  • nádherně voní
  • SPF
  • nelepí
  • krásně hydratuje rty
  • rty perfektně vyživí
  • hezké balení
  • pro někoho cena


věk
25-34

Další recenze od 27.9.2013 13:25:50

mám ráda věci od Bobbi Brown takže jsem musela sáhnout i po tomto balzámu na rty už jen kvůli té krásné kulaté krabičce:-D a obsah mě také nezklamal příjemná lehká vůně dobrá konzistence na rtech celkem vydrží jediné co mi opravdu vadí je ta funkčnost v kelímku při dlouhých nehtech se špatně nabíra ale stačí trochu šikovnosti a trochu praxe a balzám se nabere i bez toho aby zůstal pod nehtem :-):-D když nejsem zrovna líná použiju i štěteček . . .používám i jako lesk :-) zakoupen v Americe a kdyby byl více dostupný i u nás kupovala bych pravidelně

  • pěkné balení
  • výdrž
  • vůně
  • dostupnost


věk
45-54

Další recenze od 27.9.2013 12:49:15

Recenze opravdu nelhaly, je prostě skvělý. Je balený v plechové krabičce, která dobře drží a kupodivu na ní není vidět každý otisk. Balzám je krásně hutný a stačí ho malinko, na rty krásně přilne, dá jim zdravou přírodní barvičku a zdá se mi, že i plnější vzhled. Přitom není patlavý a nelepí. Výborný je samotný i jako základ pod rtěnku. Opravdu je to nejlepší balzám, jaký jsem zatím měla a vysoké pořizovací ceny nelituji, protože mi určitě nějaký ten pátek vydrží.

  • krásné balení
  • výživný
  • hutný
  • cena
  • dostupnost


věk
35-44

Další recenze od 1.6.2013 21:13:13

Jeden z nejlepších balzámů na rty, jaké jsem kdy měla a že jsem na ně ujetá :) Na rtech je příjemný, krásně hydratuje, hlavně hodně dlouho vydrží a krásně voní. Balení je příjemné, nevadí mi si jej na rty nanášet prstem, překvapilo mne jak je krabička velká. Cena je sice maličko vyšší, ale vzhledem k velikosti výrobku to celkem jde.

  • krásně hydratuje
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2013 15:54:40

Tento balzám jsem dostala. Sama bych si ho asi nikdy nekoupila vzhledem k ceně. Po jeho vyzkoušení jsem, ale změnila názor a určitě si ho pořídím znovu. Na rtech je moc příjemný, hezky je ošetří, vypadají plnější. Balení je malinko nepraktické, ale design je úžasný.

  • celková kvalita
  • krásné balení
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2012 23:41:43

Skvělý balzám, měla jsem možnost vyzkoušet a až budu mít pětistovku k dobru, koupím, protože je moc příjemný, vypadá luxusně a skvěle hydratuje. Sice je dobrý spíše na doma, díky balení, ale na noc ho mohu doporučit jako regenerační balzám. Nebo na dny bez rtěnky na denní líčení, vypadá krásně (jako matnější lesk nebo jak to říci, prostě to není mokrý efekt, to já nerada) a má SPF.

  • hydratace
  • konzistence
  • SPF
  • díky balení se hodí jen na doma
  • vysoká cena


věk
35-44

Další recenze od 13.6.2012 01:36:38

Tento balzám na rty obsahuje pšeničné klíčky a olivový olej. Je trochu tužší, nejlépe se nanáší vatovou tyčinkou. Na rtech vypadá pěkně sám o sobě, netřeba následně použít lesk, vytvoří hezký efekt nahých rtů. Nelepí a velmi dlouho drží. Jako bonus obsahuje ochranný faktor proti slunci. Je výborným podkladem pod rtěnku. Líbí se mi i elegantní balení.

  • Má v sobě SPF 15
  • Bezvadná výdrž na rtech
  • Hydratuje a pečuje o rty
  • Luxusní obal
  • Výborně na něm drží rtěnka
  • Cena může odradit od nákupu
  • Někomu může vadit balení v kelímku


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Blistex Med Plus

4.8 97% 13 recenzí

Hůře hodnocené

Sephora Kiss Me Balm

4.7 92% 3 recenze