Saloos Bio Karité Balzám na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Saloos Bio Karité Balzám na rty
Balzámy na rty Saloos Bio Karité Balzám na rty  - obrázek 1
Balzámy na rty Saloos Bio Karité Balzám na rty  - obrázek 2
Balzámy na rty Saloos Bio Karité Balzám na rty  - obrázek 3
5 4.1 25
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 52% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 165 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Saloos

Recenze produktu
Saloos Bio Karité Balzám na rty

věk
25-34

Další recenze od 28.2.2015 20:54:15

Produkty Saloos mám ráda, ale tento mi přijde trochu zbytečný. Mám radši balzámy v tyčince, než ty které musím nabírat z kelímku. Ze začátku je balzám tuhý a musí se trochu rozehřát, aby šel lépe ven. Na druhou stranu rty krásně hydratuje, jsou vyživené a je přírodní. Vůně nic moc. Znovu už si ho nejspíš nepořídím.

  • Přírodní
  • Hydratace
  • Balení


věk
55-64

Další recenze od 26.2.2015 21:45:16

promazala jsem už dvě balení tohoto balzámu a u obou se objevily po čase ve hmotě voskovité hrudky, přestože jsem balzám skladovala při pokojové teplotě. balení v kelímku mi nevadí, ale někdy je použití "obouruč" při aplikaci balzámu na rty otravné, ba nemožné (rukavice a pod.). jinak vůně a dočasná konzistence (dokud se nedělaly hrudky) byly dobré. naposledy jsem koupila podobný dětský nosní balzám s heřmánkem a levandulí, který používám nejen na nos, ale právě jako balzám na rty, protože mám tuto kombinaci vůní moc ráda. u tohoto balení se hrudky nedělají a jsem s ním spokojena víc. takže si příště koupím balzámek s modrým slonem :)

  • vůně
  • hydratace
  • ochrana
  • po čase nepříjemně hrudkovatí
  • občas se špatně uzavírá (přes závit)


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 10:14:29

Balzám je příjemný, zvláštní vůně, vůbec ne chemická, líbí se mi, je fajn, že složení je přírodní, balzám je žlutý, po rozetření třeba na rtech pokud se ho nedá moc tak není vidět, jen rty se po něm lesknou, používám hodně na koutky a super, na to že je přírodní, mi je zahojí během noci, používám i preventivně, když cítím, že na rtech něco není ok, balení vydrží hodně dlouho, je v kelímku, což mi ale nevadí, používám doma a na noc, na cestování moc není

  • léčí rty i koutky
  • vůně
  • hydratace
  • nevím


Další recenze od 7.11.2014 16:21:11

Hezky rty namastí ,udělá je hebké , změkčí, vyživuje rty a jako podklad pod rtěnku je výborný..... příteli dokonce zahnal začínající opar. Krááásně voní po růžích a něčem co neidentifikuji :D já tuhle vůni zbožňuji ! ! ! Je ho dost a vydrží určitě na dost dlouho. Jsem moc spokojená. Určitě si jej koupím znovu. Cena při množství a kvalitě vůbec nevadí.

  • vůně
  • nic :)


Další recenze od 19.10.2014 10:37:35

Hrůza s děs. Na první použití mě tento výrobek nepříjemně překvapil. Nešel nanést, byl tuhý, ale nějak jsem se s tím poprala a docela si ho oblíbila, protože opravdu krásně rty hydratoval. Po pravidelném používání cca 14 dní ale přišlo kruté vystřízlivění. Strašným způsobem mi rty olezly. Vyzkoušela jsem mnoho přípravků na rty a nikdy mi tohle žádný neudělal až tenhle. Přišlo opravdu velké zklamání. Zbytečně vyhozené peníze. Výrobek určitě nedoporučuji.

  • rty hydratuje
  • špatné balení
  • špatné roztírání
  • a nejspíš také špatné složení


Další recenze od 6.10.2014 20:55:58

Najlepší balzám na pery aký som kedy mala !!! Mám hrozne suché pery a dosť sa šúpu .. nikdy mi nič nepomáhalo až kým som neobjavila tento malý zázrak. Má krásny obal a tá vôňa je úplne úžasná stále ho musím voňať. Možno niekomu môže vadiť že nemá formu tyčinky no mne to vôbec nevadí ba naopak je to príjemná zmena.. účinok je suprový pery sú vláčne jemné také zdravé a šťavnaté určite odporúčam !!!

  • Krásny obal
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2014 13:24:27

Líbí se mi, že je bio. Koupila jsem ho ze zvědavosti. Voní velmi příjemně, ale je poměrně tuhý, takže se mi hůž roztírá. Ráda mu to ale odpustím, protože je asi nejlepší, jaký jsem zatím měla. Popraskané rty regeneruje velice rychle a balení je velké, takže vydrží dost dlouho. Mám jedno balení skoro rok, a pořád je víc jak z půlky plné.

  • bio
  • krásně voní
  • velmi účinný
  • balení vydrží dlouho
  • pro někoho cena


věk
35-44

Další recenze od 10.3.2014 09:39:39

Z tohoto balzámu jsem nejprve byla nadšená. Dobře hydratoval, na rtech byl příjemný, hezky voněl, má příjemné složení. Avšak po delším čase musím říct, že balzám v kelímku divně oxiduje. Začly se v něm vytvářet hrudky velikosti krupice, které se po rtech špatně roztírají a navíc mi hrozně začalo vadit, nanášet balzám prsty. V místech, kam saháte, totiž balzám začne měnit barvu a potom je mi to nepříjemné. Raději si s ním mažu jen kůžičku kolem nehtů, protože je mi líto ho vyhodit.

  • Přírodní složení, hydratace, příjemná vůne
  • Po čase hrudkuje, mění barvu, musí se nanášet prsty


věk
25-34

Momentálně můj nejoblíbenější balzám, v tomto chladném počasí na něj nedám dopustit. Stačí ho malinko a rty skutečně vyživí, úplně se mi přestaly tvořit šupinky, na které jsem před tím čas od času trpěla. Navíc ho stačí aplikovat jednou, dvakrát denně, bohatě to stačí na to, aby rty zůstaly celý den hydratované. Také bych ovšem raději preferovala balení ve formě tyčinky, takhle ho používám jen doma. I přesto si ho ale budu kupovat stále dokola, pro mě je nenahraditelný.

  • skutečná výživa a hydratace
  • přírodní složení
  • malá spotřeba
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 4.12.2013 11:02:24

Potřebovala jsem něco, co na rtech budu cítit po delší dobu, hezky bude hydratovat a nebude plný chemie. Saloos tohle sice splňuje, ALE! vadí mi, že balzám asi po týdnu zhrudkovatěl. Ne že by se vytvořilo pár hrudek, ale opravdu tuhá pasta, jako když zcukernatí med. Na rtech už vůbec není příjemný. Znovu nekoupím, přece jen, za balzám pro mě jako studentku, je i stovka celkem dost, na to, jak se osvědčil, takže radši zkusím něco jiného. Jinak oceňuji jemnou, nevtíravou vůni. Vytvoří na rtech lesklý povlak, není potřeba lesk. Balení v kalíšku mi nevadí, rozhodně nikudy nic nevytéká. Ale jako omluvenka se dá říct, že podobné zkušenosti mám vcelku ze všemi výrobní přírodních kosmetických značek. (Alverde i dražší záležitosti- Manufaktura, Figs&Rouge)

  • Hydratuje
  • Leskne se na rtech
  • Nebarví
  • Příjemně voní
  • Dlouho vydrží
  • Hrudkovatí


věk
35-44

Další recenze od 11.11.2013 15:41:20

Perfektní přírodní balzám na hodně suché rty. Jediné co bych mu vytkla je kelímkové balení. Sice se mi takové balení líbí a na "efekt" je hezčí ale vzhledem k tomu, že trpím na opary, tak není pro mě moc praktické sahat prsty na rty. Jinak je ale super. Krásně voní a dobře se roztírá. Na rtech vytvoří hodně mastný film. Pomohl mi v boji s hodně popraskanými rty ale pro jeho kelímkové balení si ho příště asi už nekoupím.

  • skvělý na poproskané rty
  • kelímkové balení


Nejlepší balzám na rty, jaký jsem kdy měla. Rty jsou s ním nádherně hydratované a hlavně není třeba je natírat každou půlhodinu, jako je to nutné u jiných balzámů z drogerií. Cena je poměrně vysoká, ale v tomto případě odpovídá kvalitě a já si za kvalitnější produkt ráda připlatím. Navíc je ho v kelímku strašně moc, mám pocit, že jej snad nikdy nespotřebuju. Co se týče nevýhod, vadí mi nepraktické balení v kelímku, které je vysoce nehygienické, a proto balzám používám jen doma, v kabelce mám klasický tyčinkový. Taky jeho konzistence není úplně ideální, v zimě je moc tuhý a teď v létě zase hodně roztavený a měkký. Ale i přes to jej určitě doporučuju.

  • Úžasně hydratuje rty
  • Není třeba opakovat aplikaci - vydrží
  • Množství v kelímku - je ho hodně
  • Kelímek - nehygienické
  • Cena
  • Konzistence


věk
35-44

Další recenze od 12.6.2013 21:50:57

Balzám není špatný, ale moc se mi nelíbí jeho vůně a je docela tuhý. Poslední dobou mi taky vadí nabírání balzámu prsty. Mám ho na nočním stolku a namažu si s ním rty před spaním, tak mi pak ta vůně nevadí. Na rtech je ale docela příjemný. Líbí se mi, že má přírodní složení, znovu ho ale nekoupím. Jsou lepší s příjemnější vůní.

  • přírodní složení
  • hydratace
  • vůně


věk
25-34

Balzám jsem si koupila z důvodu velmi popraskaných a bolavých rtů. Už po prvním dni jsem cítila výrazné zlepšení. Po více aplikacích jsou rty naprosto bez šupinek, na které trpím. Jako jedinou nevýhodu shledávám balení v kelímku. Pokud si do něj nechcete zanést bakterie, je nutná nějaká špachtlička.

  • vyživené rty
  • balení v kelímku
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 27.2.2013 22:31:03

Dle mého názoru nejlepší balzám na rty!! Na suché rty trpím odmala a vyzkoušela jsem nespočet balzámů a lojů, ale žádný se nevyrovná tomuto Bio Karité. Obecně mám produkty z bambuckého másla a značku Saloos velmi ráda a ani tento balzám mě nezklamal, krásně hydratuje, nedráždí, nepne a nedrolí se. Balení v kelímku mi vyhovuje více než tyčinkové, ale to je asi věc vkusu. Pro mě JEDNIČKA

  • vůně
  • schopnost hydratovat a pěstit rty
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.1.2013 18:53:35

Tento balzám jsem koupila, díky ohlasům tady na omlazeni.cz rozhodně u něj zůstanu, rty krásně hydratuje- přes zimu mám rty hodně suché, plné šupinek, a tohle je výborně napravilo:) Balení v kelímku mi nevadí. Není sice zrovna hygienické, ale vždyť do něho dávám čistý prst jen já a nikdo jiný....

  • velké balení
  • vyživuje
  • hydratuje
  • neutrální vůně
  • na rtech vydrží dlouho
  • není pocit mastnoty na rtech
  • kelímek


Další recenze od 13.11.2012 13:09:26

Tento balzám má hodně nepříjemnou vůni a taky moc nehydratuje, má zvláštní konzistenci, která mi nevyhovuje, špatně se roztírá. Musí se do něj sahat rukama, takže jen na domácí použití. Mě nevyhovuje a nekoupila bych si ho znova.Jinak mám saloos ráda.

  • nic
  • balení
  • vůně
  • konzistence


věk
25-34

Výrobky Saloos patří k mým oblíbeným hlavně díky přírodnímu složení a příjemné parfemaci. Tento výrobek je sám o sobě skvělý. Rty krásně hydratuje, příjemně voní a dělá lesklé rty. Nevýhodou je pro mě kelímkové balení do kterého se musí sahat nehygienicky prstem, proto si ho troufnu používat jen doma. Kdyby byl v klasické tyčince, tak by byl skvělý. Díky balení si ho znovu už nekoupím.

  • hydratace
  • lesk
  • balení


věk
35-44

Další recenze od 12.6.2012 23:09:43

Balzámy na rty jsou dalším kosmetickým výrobkem, se kterým mám nemalé zkušenosti, pod rukama už mi jich prošly desítky - mám na nich vypěstovanou závislost. Tento patří k těm lepším, které jsem vyzkoušela. Je příjemný a rty vyživuje. Kelímek je snad bezedný, i při pravidelném používání vůbec neubývá!

  • Přírodní složení
  • Vůbec neubývá
  • Příjemný
  • Hydratuje
  • Balen v kelímku - preferuji tyčinky


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2012 20:17:58

Odnedávna se zajímám o bio kosmetiku. A tohodle produktu jsem fanda. :-) Jelikož je bio, nedráždí mou citlivou pleť, a to beru jako hodně velké plus! Často mívám ekzém kolem rtů a tento balzám je moc fajn - uklidňuje a hydratuje rty. Ovšem koutky mi nezahojil. :-(

  • bio
  • příjemná nevtíravá vůně
  • dostatečné množství
  • snadná dostupnost
  • skvělá hydratace rtů
  • nehojí koutky


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2012 12:05:49

Mám velmi suché rty a proto jsem tak trochu šílenec na balzámy na rty (mám jich doma minimálně dvacet :)). Většinu balzámů musím přetírat každou chvíli a dělat minimálně jednou denně peeling, jinak mám na rtech suché šupinky. Po tomto balzámu jako jediném se mi šupinky za celý den nedělají a proto ho doporučuji všem s velmi suchými rty. Za mě nejlepší balzám.

  • velmi dobře hydratuje
  • bezbarvý
  • příjemná vůně
  • přírodní
  • velké balení
  • někomu nemusí vyhovovat obal (mě nevadí)


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 19:48:54

Balzám od Saloos jsem mívala hodně ráda, není špatný, měla jsem i lepší, ale i horší. Zrovna ho mám na rtech, hydratuje dobře, hodně mi vadí balení v kelímku, proto už si ho nekoupím, nechala jsem ho roztavit a přelila jsem ho do prázdné tyčinky od Labella.

  • dobře hydratuje a vyživuje rty
  • balení v kelímku


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 14:29:38

Balzám je úžasný, velmi vyživující, dobře se roztírá, je čistě přírodní. Je to obrovské balení - 19 ml, mám ho už asi rok a půl, zatím se nezkazil, což je také velké plus. Balení v dózičce je ale nehygienické, proto ho znovu nekoupím, navíc ho mám pořád požehnaně. Můžete mazat cokoli, je to asi taková přírodní varianta zázračného kelímku od Oriflame. Cena je super, vůně jemná a příjemná.

  • Velké balení
  • Univerzální
  • Skvěle vyživuje
  • Cena
  • Přírodní složení
  • Do kelímku musíte sahat prstem


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC Applelicious Lip Balm

4.2 79% 13 recenzí

EOS Lip Balm

4.2 80% 65 recenzí

Hůře hodnocené