Regina Jelení lůj s placentou recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Regina Jelení lůj s placentou
Balzámy na rty Regina Jelení lůj s placentou - obrázek 1
Balzámy na rty Regina Jelení lůj s placentou - obrázek 2
5 4.4 26
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Regina

Recenze produktu
Regina Jelení lůj s placentou

věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 18:36:05

Tento jelení lůj mi doporučila mamka, která ho používá už několik let. Mě ale nenadchnul. Má o rty intenzivně pečovat a regenerovat je, ale místo toho mě na puse pálil a štípal. Žádné hydratační nebo jiné blahodárné účinky jsem také nezaznamenala. Má zvláštní vůni, mně nevadila.

  • pro mě žádné
  • nehydratuje
  • na puse mě štípal a pálil


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 12:45:45

Pro mě dobrý jelení lůj, který nezanechává mastný film na rtech. Tento pocit ale nevydrží moc dlouho, je potřeba vrstvičku obnovovat. Vadila mi dost tuhá konzestence, pro jejíž aplikaci bylo potřeba strašně moc zpevnit rty, aby na nich něco uvízlo. Vůně je spíš neutrální, nedráždivá.

  • Nebarví (ani bíle)
  • Rty nejsou mastné
  • aplikace namáhající rty
  • nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2012 10:16:38

Toto je trochu vylepšená obdoba klasického jeleního loje. Jeho hydratační účinky jsou dle mého názoru srovnatelné se všemi dražšími balzámy na rty. Dobře účinkuje na popraskané rty, zvlášť vhodný je v zimě na hory. Na rozdíl od své klasické varianty má i vylepšený obal, což rozhodně vítám. Jeho vůně může někomu vadit, mně ale vždycky připomene staré dobré dětské časy.

  • výborně hydratuje
  • cena
  • o žádném nevím


Další recenze od 29.4.2012 12:25:06

Musím říci, že patří mezi mé top balzámy na rty a určitě si ho znovu koupím. Cena je velice dobrá, výborně se s ním pracuje, je takový mastnější a navíc rty se po něm pěkně lesknou, jako od lesku. Jediné co bych vytkla je možná design obalu, ale to je to nejmenší.

  • cena
  • design obalu


věk
35-44

Další recenze od 29.4.2012 17:23:11

Tento jelení lův používám nejraději,je to prostě stará dobrá klasika.Krásně rty hydratuje a promaže,dokonce mi pomáhá zahojit i prasklinky na rtech.Nedám na něj dopustit,jen ten obal by mohl být trochu modernější,ale určitě si ho budu kupovat i nadále.

  • hydratuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:34:14

Balzám na rty mého dětství. Vyrábí se už desítky let v nezměněné podobě a tak si k němu občas z nostalgie čichnu. Jeho vůně je jediné plus, jinak k hydrataci rtů nestačí (dětských ano, ale šupinkatých už ne) a je trochu jako tuhá vazelína / lůj v plastové velké tubě.

  • vůně
  • málo hydratační


věk
35-44

Další recenze od 29.6.2012 15:23:31

Klasika, kterou si vybavuji už z doby před mnoha a mnoha lety, hlavně vůní, která je mi moc příjemná. Balzám je tužší, ale na rty se nanáší dobře. Není příliš mastný, ale hydratuje skvěle, mně pomáhá i na hodně suché rty, hezky vyživí a zvláční a pocit hydratace na rtech i celkem dlouho vydrží. Obal nic extra, ale to mě nijak neruší. Já jsem s tímto balzámem spokojená, zrovna jsem teď jeden spotřebovala a určitě si koupím další.

  • hydratuje a vyživí i hodně suché rty
  • pocit hydratace na rtech dlouho vydrží
  • příjemně voní
  • mohli by zmodernizovat obal :-)


věk
15-24

Další recenze od 16.9.2012 09:45:13

Jeden z mála balzámů, které docela snesu a po kterém nemám pocit ihned vysušených rtů. Pro placentu je typický obal a zejména její nezaměnitelná vůně. Jen by neškodilo, kdyby firma zmodernizovala obal. Rty ale příliš nehydratuje, ale je to stále lepší, než nějaké předražené balzámy.

  • vůně
  • cena
  • nehydratuje dostatečně
  • zastaralý obal


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2012 12:41:22

Klasika co se týče jeleních lojů. K tomuto se vždycky ráda vracím. Voní příjemně, hezky hydratuje a je dostupný ve všech supermarketech. Jediné co mi vadí je špatný uzávěr, který se většinou drobí na menší kousky, ale možná je to mým neopatrným zacházením :-)

  • vůně
  • cena
  • hydratace
  • dostupnost
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2013 20:10:09

Pro mě je tohle číslo jedna mezi balzámy na rty! Moje rty jsou neuvěřitelně zhýčkané (bez balzámu se nejdu ani najíst, ani vykoupat) a tento balzám na mě, jako jeden z mála, účinkuje. Balzámy jako Labello, Blistex apod. se s tímhle nemůžou vůbec rovnat. Konzistence je tužší, tudíž na rtech déle vydrží a opravdu je hydratuje. Jen ten název se mi moc nelíbí :D I když nemám ráda parfemovanou kosmetiku, tahle vůně se mi líbí :-)

  • hydratační účinek
  • česká firma
  • nic


věk
25-34

Klasika nad klasiku. Tyčinka s typickou vůní a vzhledem již několik (desítek) let! Vhodná na promazání rtů každý den. Cena je velmi příjemná, vlastnosti loje dostačující. Navíc pro mě, která má v každé kapse a kabelce několik tyčinek je opravdu velmi dostupná a nemrzí mě, když o ni přijdu. Jen ten obal by chtěl vážně zmodernizovat (víčko občas praskne a vzhled je celkově nic moc).

  • klasika která funguje
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 17:02:06

Kupovala jsem tento jelení luj na doporučení lékařky. Měl mi pomoci s rozpraskanými koutky a opravdu to zabralo. Je velmi jemný s neutrální vůní. Nevysušuje a opravdu pěkně hydratuje, nejradši ho, ale přece jen nanáším na noc kdy si dávám silnou vrstvu, na den je lepší nějáký voňavější a barevnější :)

  • Působí na popraskané koutky
  • Nevysušuje
  • Cena
  • Bez parfemace


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2013 15:32:30

Podle mě za ty peníze luxusní balzám na rty. Nedávno jsem si ho pořídila poprvé v životě a nechápu, jak je to možné. Nikdy dřív by mě nenapadlo si jej koupit, ale kolegyně v práci si ho moc chválila a tak jsem neodolala a řekla si, že ho zkusím. Krásně rty hydratuje, jsou jemné a hebké. Nejvíc jsem placentu používala teď, jak jsem měla rýmu. Jak na rty, tak i na podrážděný nos od věčného smrkání a byla to velká záchrana. Pro mě takové 2v1 :)

  • hydratuje
  • příjemně voní
  • dobrý i do mrazu
  • regenerace
  • mohlo by být pěknější balení


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2013 11:32:27

Tento lůj používám už od dětství a i když si kupuji i jiné značky, vždy se k němu ráda vracím. Složení je dobré, rty příjemně zjemní, vyživí, hydratuje, ale nikdy mi nepřišel zbytečně mastný (na rozdíl od jiných...). Vůně je pro mě naprosto bezkonkurenční, za ta léta se asi moc nezměnila :) Kvalitu obalu moc neřeším, takže jediné minus je asi trochu tužší konzistence, někdy musím víc přitlačit, abych měla pocit, že se na rty něco naneslo, ale také to není vždy.

  • nemastí
  • výživné složení
  • vůně
  • tužší konzistence


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2013 17:30:03

Tento luj jsem si koupila na doporuceni. Nemam nijak zvlast problemy s popraskanymi rty, ale po prostridani ruznych balzamu jsem potrebovala neco co bude fungovat. Je jediny balzam, ktery mi rty nevysusi, neni potreba premazavat a zanechava prijemny ochranny film na rtech. Po namazani pred spanim ho citim i rano po probuzeni.. Prijemne mi voni a urcite si ho koupim znovu, i kdyz me lakaji i jine druhy loju od Reginy.

  • Hydratace
  • Vune
  • Vydrz
  • Ne moc pevny obal


Tento balzám úplně miluju. Připomíná mi svojí vůni dětství a babičku :D nevím proč. Kupuji si stále dokola, má super balení, charakteristickou vůni, rty jsou po něm vláčné, v zimě rty zregeneruje. Jen docela rychle ubývá a jeho spotřeba je celkem velká, ale vzhledem k ceně, mě nezrujnuje :D Je to prostě jednička všech balzámů...

  • cena
  • vůně
  • dostupnost
  • žádné


věk
15-24

Můj nejoblíbenější lůj na rty. Mám už asi třetí a stále mi vyhovuje. Rty krásně hydratuje, jsou po něm jemnější a vláčnější.Velmi dobře pečuje o suché a popraskané rty. Krásně voní , je hutnější, na rtech nelepí, není příliš mastný a na rtech vydrží dlouho. Obal má pěknou barvu,ale mohl by mít nový design. Určitě koupím zas.

  • Cena
  • Kvalita
  • Účinný
  • Obal


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2014 13:14:44

Tento balzám považuji za nejkvalitnější, který jsem zatím vyzkoušela a stále se k němu vracím. Velmi dobře vyživuje, hydratuje, nedělá na rtech mastný film, nebarví rty. Vyhovuje mi jeho příjemná vůně a výdrž na rtech i v tyčince. Používám raději ten zelený balzám, modrý mi svou vůní připomíná mýdlo nebo prášek na praní. :)

  • vyživuje
  • cena
  • vydrží
  • žádná


věk
25-34

Další recenze od 29.10.2014 08:11:35

Tenhle jelení lůj je tak trochu moje srdeční záležitost. Měla jsem ho jako malá a od té doby, kdykoliv k němu přivoním, zaplesá mi srdce :) Nicméně, jako produkt mi vyhovuje. Dobře se roztírá, rty hydratuje, vydrží na rtech poměrně dlouho. Dělá maličko mastný film, ale to mi vůbec nevadí. Parfemace je velmi příjemná, ale někomu by možná mohla vadit.

  • Cena
  • Hydratuje
  • žádné


Líbí se mi, že značka Regina konečně inovovala obaly a výrobky a že se Jelení loje a ostatní výrobky vyrábí již v klasickém balzámovém provedení a jsou dostupné na více místech za lepší ceny než dříve. Kupuji stále dokola Jelení lůj a tentokrát jsem sáhla po Placentě. Mám citlivé rty a ostatní balzámyz drogerie mi způsobí alergickou reakci. Placenta opravdu hydratuje, není tolik mastná jak Jelení lůj a má tužží konzistenci a charakteristickou vůni.

  • český výrobek
  • charakteristické a tradiční vůně
  • hodně druhů
  • inovovaný obal s blistrem
  • cena
  • regenerace
  • není příliš mastný
  • tužší konzistence
  • u nás dostupnost pouze v malých drogeriích nebo v Tetě


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2015 19:52:13

Tohle je jeden z prvních balzámů, který jsem používala a byl taky jeden z nejlepších. Popravdě mě vždycky zajímalo, jak do toho balzámu dostali placentu a jaký blahodárný vliv může mít placenta na rty, ale lůj fungoval, takže nic proti tomu. I hodně vysušené a popraskané rty jsem tímhle lojem "opravila", takže za mě velká spokojenost.

  • vyživí vysušené rty
  • žádné


Další recenze od 1.9.2015 19:47:58

Já osobně si myslím, že značka Regina nevyrábí dobré balzámy, mě nevyhovují ale tento balzám to má jinak. Mám ho už hodně dlouho, ale momentálně ho nepoužívám jelikož mám i mnohem lepší balzámy. Hydratace je něco nad průměr, vždycky mi pomohl, ale jelikož je neutrální tak u mě moc neboduje. Pro někoho komu stačí balzám, aby slušně hydratoval mu ho doporučuji.

  • hydratace
  • délka
  • cena
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2016 03:00:20

Balzám som kupovala v DMke okolo 2€.Zaujala ma hlavne placenta,ktorá mi často ukázala,ako v dobrých produktoch vie mať super účinky.Musím upozorniť,že ja na balzámi vôbec nie som náročná.Nehovoriac o tom,že na balzám/rúž/lesk pravidelne zabúdam a otravuje ma pocit mať niečo na perách :) Z môjho pohľadu ale ide o skvelý výrobok.Väčšie problémy s perami nemám.Sem tam v lete alebo zime sa vysušia viac,troška popraskajú.To je ale všetko.Tento balzám je príjemne ľahký,nijak mi na perách nevadí.Za to ich ale hydratuje a pomohol mi pri drobnejšej ranke,rýchlejšie ju zahojil.A tá vôňa? Nádherná :) Troška tuhšia konzistencia mi vadí,ale viem prižmúriť oko :) Práve naopak,mne sa tento jednoduchý,retro obal páči.Nie som zástanca výrazných farieb.Aj keď úprimne,obal ma nejak extra nezaujímal nikdy,ak priamo nezasahoval do funkčnosti produktu.Ja som s balzamom spokojná

  • jeden z mála čo mi nevadí na perách
  • hydratuje a regeneruje
  • vôňa
  • tuhšia konzistencia


věk
15-24

Klasický jelení lůj s placentou, na kterém jsem vyrostla. Hlavně v zimě ideální, pomáhá rychleji hojit ranky, hydratuje. Na někoho může být moc tuhý, ale pro mě ne. Stačí kdyžtak maličko zahřát v rukách... Obal prostě klasický, mě vyhovuje, preferuji spíš loje a balzámy v tyčinkách. Kromě tohohle používám ještě klasickou pomádu na rty od Astrid za 20 korun z Alberta. To je jeho obyčejnější měkčí varianta, trochu mastnější, ale stejně dobrý, ten používám přes léto, jen neurychluje hojení.

  • hydratuje
  • pomáhá hojit ranky
  • příjemná vůně
  • výdrž
  • klasický obal
  • cena
  • žádný


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

EVA Medový balzám na rty

4.4 86% 7 recenzí

Hůře hodnocené