NYC Applelicious Lip Balm recenze a zkušenosti

Balzámy na rty NYC Applelicious Lip Balm
Balzámy na rty NYC Applelicious Lip Balm - obrázek 1
Balzámy na rty NYC Applelicious Lip Balm - obrázek 2
5 4.1 13
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce NYC

Recenze produktu
NYC Applelicious Lip Balm

věk
25-34

Další recenze od 10.3.2015 20:06:12

Tento balzám na pery je môj miláčik. Parfumácia je veľmi príjemná, nádherný detajl jabĺčka a priateľný výber odtieňov. Pery ošetrí a zároveň jemne sfarbí. Na perách vydrží dlhšie ako iné tónované balzámy /essence/, zvládne aj jeden nápoj. Balenie vám vyrží dlho, vďaka veľkej gramáži. Niekomu však môžu vadiť malé trblietky /třpytky/, ktoré balzam obsahuje.

  • veľká gramáž produktu
  • trblietky /třpytky/


věk
15-24

Tak, už moc dlouho jsem se těšila, až si ho na základě pozitivních reakcí koupím. Bohužel, jak jsem vešla do Rossmannu (Galerie Myšák), ve stojanu s NYC kosmetikou nebyl. Ale, ve výprodejovém košíčku jsem jeden poslední našla, opravdu poslední. ptala jsem se paní prodavačky a balzámy už asi nedorazí. Tak jen pro info. No, takže za 29 KČ (což je úžasná cena!) mám odstín 351 Caramel Apple, což je taková nude barva. původně jsem chtěla ten růžovo-hnědý anebo ten červeno-růžový, ale nakonec jsem zjistila že tenhle odstín mi asi nejvíc sedí, hlavně k vlasům, ale k pleti moc ne, mám ji díky hnědé barvičce trochu nažloutlou. Na rtech se ale hnědá zabarví do růžové, takže nemám tak moc rty nude barvy. Co mě ale zaráží je, jak málo toho v tubičce je. Jak říkám, za takovou nízkou cenu je to v pořádku, ale kdyby byla plná cena, možná bych s koupí trochu váhala. Já jsem ho zatím použila ne mockrát a už mi z něj docela ubylo. Jinak jablíčko drží tvar po celou dobu používání, čehož jsem se nejdříve trochu bála, aby se nezdeformovalo jako tvar srdíčka u Love Lips od Dermacolu, i když teď porovnávám něco jiného. Když už jsem u tvaru tyčinky, pokud zatlačíte na hranu tyčinky, tak vnější část tyčinky, ta která obstarává barvu a lesk, se nehezky zdeformuje, protože je hodně měkká. Já už z ní mám ozubené kolečko :). A ještě u toho jablíčka, nejenže se tvar nezdeformuje, ale je v tyčince taktéž po celou existenci tyčinky, až do konce. Takže to není jen povrchový obrázek nebo jen do nějaké části :). Výdrž je tak na dvě hodinky, déle tedy ne a taky by mohli mít více odstínů. Jinak, s tou vůní, jedna uživatelka tu popisovala voňavý jablečný koláč, což dle mě rozhodně ne, vůně je celkově sice jablečná, ale naparfémovaná a celkově umělá. Voní jablečně, ale ne jako to pravé jablko :(. To je můj názor. Jinak, asi jsem čekala trochu víc, jak jsem četla ty dobré recenze, hlavně tu vůni jsem si představovala jinak, ale zklamaná nejsem a možná si ještě dokoupím další odstín(y). :) Takže, normálně bych asi dala 3*, ale za tu cenu.. :)

  • úžasná cena
  • jablíčko netrácí tvar ani nemizí
  • výdrž docela ujde
  • pěkná vůně
  • do ‚mého‘ Rossmann už zřejmě nedodávají
  • opravdu malé množství
  • tvar tyčinky (hroty) se snadno zdeformuje
  • vůně je chemická


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2015 12:45:49

Produkt vhodný pro mladé, nenáročné slečny. Mám v odstínu 353 Pink Lady, ani nevím proč jsem si ho vlastně koupila, jelikož tyhle barevné balzámy neoblibuji. Na rtech vypadá docela přirozeně, pokud máte bezchbné rty. Jinak zvýrazňuje všechny nedokonalosti a šupinky. Vůbec nehydratuje a výdrž je katastrofální. Nelíbí se mi balení, působí levně a vůně taky nic moc.

  • nevím
  • zvýrazňuje nedokonalosti
  • nehydratuje
  • slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2015 18:54:28

Ačkoli jsem zhýčkaná mnohem dražší kosmetikou, tak jsem neodolala a tento balzámek koupila v akci za skvělých 39,- a hned při prvním použití se do něj zamilovala. :) Je to úžasně roztomilá, trochu infantilní věcička, sytě růžové balení a tvar balzámu do srdce je jak vystřižený z domečku pro panenky. A k tomu ta vůně, krémová konzistence, hydratace a lehce béžová barva se třpytkami, to je prostě dokonalost! Jestli uvidím k mání ještě nějaké další odstíny, tak určitě přikoupím. Hydratace není úplně nejvyšší, na popraskané a suché rty to samozřejmě stačit nebude, ale jen tak na běžnou potřebu bohatě vystačí. Já nemám nic, co bych vytkla, jestli máte chuť na něco sladkého a růžového, tak směle do něj! :)

  • Péče o rty a barva v jednom
  • Hezký obal
  • Super cena
  • Mohlo by být dostupných více odstínů


věk
25-34

Tento balzám ma zase utvrdil v tom, že značka NYC je priemerná značka skôr pre násťročné baby. Balzám moc nehydratuje a farbu na perách nanáša v zhlukoch a nie rovnomerne. Ja by som ho znovu nekúpila. Balenie je lacné, aj keď za takú cenu, čo by sme mali čakať. Ja ho teda neodporúčam, jedine ako darček pre mladšiu sestru. Výdrž na perách taktiež nič moc aj keď vôňa je pekná, namiesto neho radšej kúpim balzám love lips od Dermacolu.

  • cena
  • vôňa
  • balenie
  • farba sa nenanáša rovnomerne
  • hydratácia nič moc


věk
35-44

Další recenze od 28.3.2014 22:49:52

Neodolala jsem a pořídila jsem si taky jeden. Přiznávám se, že se mi hodně líbí vzhledově a jablíčko v balzámu vypadá fakt super. Balzám rty hezky zabarví a dobře hydratuje. Mám ten růžový odstín a na rtech vypadá opravdu dobře a přirozeně. Dokonce se rty hezky lesknou. Vůně je úžasná. Zabarvení na rtech nevydrží dlouho ale vzhledem k tomu, že se nejedná o rtěnku ale balzám mu to nelze vytknout. Já si ho určitě pořídím znovu.

  • krásná vůně
  • přirozené zabarvení rtů
  • krásný obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 1.12.2013 20:59:22

po tomhle balzámu jsem zatoužila hned, jak se objevil v Rossmannu, je perfektní, hlavně jsem si zamilovala tu vůni, zatim jsem nenašla jiný balzám, který by tak úžasně voněl. Hydratace tak průměr, má příjemnou krémovou konzistenci. Akorát jsem ho před nedávnem ztratila a v obchodě jsem ho nenašla, tak nevím, zda se vůbec ještě prodává... Pokud ano, určitě doporučuju zakoupit!

  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2013 08:42:56

nejdřív jsem tento balzám viděla na internetu a moc se mi líbil a líbí se mi i teď když ho mám, mám odstín 351 Caramel Apple, jemně rty zabarví, hezky voní i když ze začátku po otevření voněl jako něco co má přítel v dílně, ale když to vyčpí tak je to příjemná jablečná vůně, moc se mi líbí obal a hlavně jablíčko v tyčince, na rtech vydrží, přijde mi to že má malinké perličky v sobě, ale u tohoto balzámu mi to nevadí, rty mi nevysušuje

  • zabarvení rtů
  • balení
  • nevysušuje
  • nic


věk
25-34

Big Apple Red: balzámortěnka voní krásně po jablíčku, hezky hydratuje jako balzám, pigment má jako rtěnka, takže se jedná o celkem příjemnou kombinaci. Mně barva na rtech vydrží poměrně dlouho, takže i v tomto ohledu jsem spokojená. Bohužel velkým mínusem je pro mě to, že občas mě z něj pálí rty, takže se nehodí pro citlivky jako jsem já.

  • cena
  • hydratace a pigmentace
  • občas mě z něj pálí rty


věk
25-34

Další recenze od 31.7.2013 13:39:19

Moc příjemné balzámky za pár korun. Mám verzi Pink Lady, což je moc hezká růžová, která dodá rtům přirozený nádech a trošku i lesk. Velice mi vyhovuje vysouvací balení, balzám se tak velmi pohodlně nanáší. Rty celkem obstojně hydratuje a konzistence je hezky krémová. Také moc krásně voní, po jablkách. Jen je velká škoda, že u nás jsou k dostání pouze čtyři odstíny z deseti. Povedený výrobek od NYC.

  • cena
  • vůně
  • dodá rtům jemný nádech
  • nejsou u nás všechny odstíny


věk
25-34

Hodně muziky za málo peněz, tak by se dal tento balzám charakterizovat. Narazila jsem na něj v Rossmann, byl v akci a zaujal mě svou vůní a roztomilým balením. K dostání jsou 4 odstíny, 2 světlejší (růžový a béžovo-hnědý) a 2 tmavší,výraznější (červený a snad opět růžový?). Vybrala jsem si ten béžovo-hnědý, protože takové neutrál rtěnky/balzámy mám ráda. Krásně voní i chutná - jablíčkově, velmi lehce barví, nevysušuje, na balzám má velmi dobrou výdrž. Oceňuji i velmi pěkné balení a především jablíčko uprostřed tyčinky :-)

  • cena
  • vůně
  • nic


Další recenze od 7.5.2013 14:19:16

Balzám jsem si zakoupila nedávno. Lákala mě cena a vůně. odstín je fajn, mam 351 Caramel Apple, velice jemna barva. Balzám má úžasnou vůni a za takovou cenu, je to hodně muziky. Už mám několikátý výrobek od NYC a všeobecně jsem spokojena. Balzám doporučuji, je to kombinace pomady a lesku. jen vydrž by mohla být malinko delší ale za ty peníze je to super.

  • vůně
  • odstín
  • cena
  • cekala bych delší výdrž


věk
25-34

Tento balzám je u nás novinkou. Jelikož na něj na internetu byly samé pozitivní reakce, rozhodla jsem se vyzkoušet si balzám na vlastní kůži, nebo chcete-li rty. Jádro balzámu ve tvaru jablka obsahuje výživné oleje a látky, které rty zvláčňují, zatímco barevný "zbytek" zajistí barvu a lesk. Balzám má úžasně jablíčkovou chuť, připomíná mi jablečný koláč. Rty zanechává úžasně jemné a hydratované. Na rtech vydrží poměrně dlouho (natřela jsem si rty, pak jsem jedla jablko a i přesto jsem ho pak cítila stále na rtech). Musím však říct, že pokud máte větší problémy se rty, nebude tento balzám to pravé. Sice rty zvláčňuje a hydratuje, ale není to nic extra super. Jsem i trochu nespokojená s výběrem odstínů - zatímco v Americe máte na výběr až z 10 odstínů, v ČR jsou na výběr pouze 4. Také bych řekla, že je cena za něj poněkud vysoká - koupila jsem ho ve slevě za 49 Kč, přesto ale vím o stejně kvalitních balzámech, které jsou v balení ve větším množství za stejnou cenu. I přesto si jej ale koupím znovu a důvod? Luxusní jablková vůně, které zkrátka u nás na trhu nemůže žádný jiný balzám konkurovat!

  • vůně
  • výdrž
  • vzhled rtů po aplikaci
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené