Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation
Tekutý makeup Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation - obrázek 1
5 4.5 14
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 399 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Bourjois

Recenze produktu
Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Makeup mě velice překvapil, obvykle používám značky Dior, Lancome, YSL, Guerlain a Too Faced. Tento makeup jsem si koupila kvůli tomu, že se mělo jednat o gelový základ a to mě zaujalo, protože nesnáším nepřirozený efekt masky na obličeji. Tento makeup je lehký, vypadá velice přirozeně a rozzáří pleť, krytí má spíše lehčí. Makeup mě nijak nedráždí, takže vyhovuje i mojí citlivé pleti. Za mě můžu rozhodně doporučit.

  • cena
  • žádné


Další recenze od 5.3.2015 15:07:20

Tento makeup jsem si pořídila na základě velmi kladných recenzí. Objednala jsem si ho na internetu, protože v kamenném obchodě jsem ho nemohla sehnat a Sephora ho stáhla z prodeje prý. Makeup mě na první dojem zaujal svou vůní, nechápu jak to někomu nemůže příjemně vonět, ale sto lidí, sto chutí. Makeup je krásně lehoučký, má velkou výdrž a působí velice přirozeně. Doporučuju nanášet štětcem na makeup. Výdrž také velmi dobrá, ale občas musim přepudrovat nos, ale to mám s každým makeupem :)

  • vůně
  • lehkost
  • výdrž
  • cena
  • obal
  • dostupnost


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.12.2013 05:23:08

koupila jsem na doporučení kolegyně z práce a mi úplně nesedl. někdy se mi stávalo, že mě obličej začal jakoby pnout a stahovat a musela jsem si makeup sundat i třeba v práci v půli směny, protože se to nedalo vydržet. nakonec makeup putoval k švagrové a ta je spokojená :-) ale jinak se moc dobře aplikoval na obličej.

  • aplikace
  • pnutí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento make up mi sedí viac ako jeho predchodca klasický healthy mix . Naozaj ma štve , že už nie je dostupný. Tento som kúpila na internete ale aj tam majú už obmedzené počty. Mám odtieň 52 a krásne mi sedí. Kupovala som ho naslepo podľa staršej verzie. Balenie je krásne pumpička skvelá. Trošku by som mu vytkla , že mi zvýrazňuje šupinky a tak sa netreba zabúdať nakrémovať . Po ňom asi vyskúšam tú najnovšiu verziu ak ho nenájdem kdesi na nete. Na pleti je naozaj prirodzený , čo mi veľmi vyhovuje. Cez deň sa musím sem tam prepudrovať , ale to ja musím pri všetkých make-upoch pretože mám mastnejšie čelo a nos.

  • prirodzený
  • odtiene
  • cena
  • dostupnosť


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.11.2013 17:04:25

Tenhle make-up je pro mě velké zklamání, po všech těch kladných recenzích jsem čekala víc. Začnu tím pozitivním - moc hezky voní, líbí se mi balení, které je super i na cestování, je lehoučký, na pleti ho vůbec necítím. Odstíny jsou super, mám 52 a sedí mi dokonale. Ale co mě zklamalo je, že skoro vůbec nekryje, na pleti (nebo alespoň na mojí) je úplně matný až pudrovitý (čekala jsem, že bude aspoň trochu dewy) a tím pádem zalezá do každého suchého místa a pleť s ním nevypadá vůbec hezky. Výdrž je taky slabá. Co mi vadí nejvíc je, že mi hrozně ucpává póry, což bych u tak lehkého make-upu nečekala. Za mě teda určitě už ne.

  • lehoučký
  • výběr odstínů
  • ucpává póry
  • skoro nekryje
  • pleť s ním vypadá hůř než bez něho
  • matný až pudrový efekt
  • zvýrazňuje suchá místa a vrásky
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.7.2013 12:39:37

Nejúžasnější make-up, který jsem kdy měla, vyhazuju NARS a Make-up for ever, na mé pleti působí proti tomuto make-upu nepřirozeně. Má hodně pečujících látek, takže když si ho večer odlíčím mám krásně hladkou pleť né vysušenou, ucpanou a citlivou jako po jiných makeupech. Finishem velmi podobný Chanelu lumiere, ale musím přiznat že mam stejně radši ten od Bourjois, protože mi vůbec neoxiduje na obličeji a má stále přirozenou barvu (která není na denním světle do růžova ani oranžova, používám odstín 52, chtěla jsem vyzkoušet 51, ale nikde na netu ani v Sephorach, Douglasech a DM v celé Praze jsem 51 nenašla. Dá se vrstvit a má lesklý shimmer, přestože na pleti krásně zaschne a nušpiní v létě sluneční brýle :-)

  • cena
  • přirozený shimmer
  • příjemná konzistence
  • přirozené odstíny
  • výživa
  • hladká pleť
  • srovnatelný s Chanelem lumiere
  • nemá SPF


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.5.2013 23:36:29

Za mě zatím stoprocentně nejlepší make-up, který jsem vyzkoušela. Dlouho jsem hledala a konečně našla. Můj problém byl trefit se do barvy a pocit masky. Ani nevím, co mě inspirovalo zkusit zn. Bourjois. Cena tak akorát, barvy mi opravdu sedí, s výdrží jsem spokojená. Je lehoučký, voňavý, střední krytí. Díky pumpičce jednoduchá aplikace.

  • barevné odstíny
  • vůně
  • špatná dostupnost - kupuji v zahraničí


Další recenze od 26.11.2012 16:11:57

Make-up mě příjemně překvapil.Krásně se roztírá,nedělá efekt masky,kryje lehce a to mi vyhovuje.Po celém dni drží,ale odpoledne už musím přepudrovat,mám mastnou pleť,takže proto.Je to příjemné lehké denní sérum,lehce pleť rozjasní.Určitě si ho koupím znovu.

  • Lehce rozjasní
  • je bez vůně


Další recenze od 14.10.2012 10:08:31

Musim povedat, ze ma tento make-up prekvapil. Pouzivam a stale aj testujem high-end make-upy, ale momentalne pouzivam tento. Kupila som ho na zaklade recenzii na MUA. Mam suchu plet a tento make-up mi dava komfort, aky potrebujem. Po aplikacii je moja plet rozjasnena, s akuratnym strednym krytim. Myslim, ze sa vyrovna znackovym produktom. Odtiene do zlta mi vyhovuju, lebo mam plet so sklonom k zacervenaniu. Mozem doporucit.

  • dewy finish
  • mozno parfemacia


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Výborný make-up na který nedám dopustit. Na obličeji vypadá velmi přirozeně, neoxiduje a krásně sjednocuje pleť (žádný efekt masky se nedostavil). Nikde v obchodě jsem ho ale neviděla, dostupný je pouze na internetu. Objednávala jsem odstín 53 a trefila jsem se přesně.

  • přirozený odstín
  • vůně
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 17:22:51

Tento makeup vřele doporučuji! Mám sušší pleť a na mě vypadá skutečně nádherně. Finish je na pleti krásný glow. MU jako celek na pleť skvěle "sedne" bez toho, aby se usazoval v pórech nebo ve vráskách. Přirovnala bych ho k jeho dražšímu kolegovi Chanel vitalumiere aqua. Jedniným nedostatek je malá dostupnost(v ČR pouze na netu)

  • přirozené barvy
  • glow finish
  • lehká konzistence
  • příjemná parfemace
  • nedostupnost v ochodech
  • někomu může silná parfemace naopak vadit


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 14:56:38

Tento make-up je asi nej, co jsem kdy měla. Krásně se roztírá, odstín skvěle sedne na pleť - není do oranžova, rozjasní tvář, nezanáší póry, krytí lehčí - nedělá masku. Lepší než klasickyý Healty mix. Na mou sušší pokožku je ideální. Navíc je hypoalergení. Na obličeji vydrží určitě takových 6h s přehledem

  • konzistece
  • barva
  • nevím


Další recenze od 18.3.2012 00:07:54

Kosmetika bourjois mě nikdy nezklamala a s tímto make-upem tomu nebylo jinak. Lehká konzistence, přirozené odstíny(žlutý podtón) a rozjasňující efekt jsou jeho nejsilnější zbraní. Krytí je střední. Jsem spokojenější s touto gelovou verzí více než s klasickou.

  • Vůně
  • Rozjasňující efekt
  • Odstíny
  • Konzistence
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 18:08:35

Healthy Mix Serum je nejlepší make up, co jsem zatím měla. Konzistence akorát, dobře se roztírá, odstíny přirozené (trochu se i přizpůsobí pleti) a naprosto dokonale voní. Je lehký, kryje středně (na silné akné to podle mě není), pleť sjednotí, rozjasní a mírně vytvoří glow effect. Ovšem mastnější části obličeje (nos a čelo) se mi už po 2 hodinách leskly, takže doporučuju kvalitní pudr, a 16 hodin, jak slibují, taky nevydržel (na mně 8-10 max, jenže já si hodně sahám na obličej :) )

  • sjednotí
  • rozjasní, glow effect
  • lehká konzistence
  • vůně
  • není pro příliš mastnou pleť
  • střední krytí


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené