MAC Make-up Studio Fix Fluid SPF 15 recenze a zkušenosti

Tekutý makeup MAC Make-up Studio Fix Fluid SPF 15
Tekutý makeup MAC Make-up Studio Fix Fluid SPF 15 - obrázek 1
Tekutý makeup MAC Make-up Studio Fix Fluid SPF 15 - obrázek 2
5 4.5 12
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 700 - 1 000 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce MAC

Recenze produktu
MAC Make-up Studio Fix Fluid SPF 15

Další recenze od 15.4.2019 15:39:44

Kupila som si tento makeup na zaklade odporucania od znamej, dokonca som si ho u nej aj vyskuala a vyhovoval mi.. bohuzial, kupovala som svoj na letisku a slecna mi zrejme poradila nespravny, velmi svetly odtien, ktory sa mi dostava do porov a vytvara biele bodky.. myslim, ze krytie ma dostacujuce na menej problematicku plet, vona ok. Nevyhovuje mi balenie bez pumpicky, ale kedze ho pouzivam len ako concealer pod oci a pod licne kosti, tak ho nepotrebujem vela na jedno pouzitie.. (pod ocami mi trochu zvyraznuje mimicke vrasky ked ho nanesiem vela) uz by som si ho opat nekupovala, aj ked to nieje to najhorsie co som kedy mala

  • - vona
  • - vydrz
  • - svetly odtien sa dostava do porov
  • - zvyraznuje mimicke vrasky
  • - balenie bez pumpicky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.5.2017 10:14:47

Vkládala jsem do tohoto makeupu velké naděje a musím říct, že oprávněně. Je zatím nejlepší, který jsem vyzkoušela. Má pěkné krytí, na pleti mi dokonce i vydrží, což se mi často nestává. Lesknu se po něm taky, ale až po nějakých 4-5 hodinách, což je na mě docela výkon. Mají širokou škálu odstínů, takže si vybere opravdu každý. Zapracovávala jsem jak houbičkou, tak štětcem, obojí šlo dobře. Masku mi nedělal. Teď mám All Nigher od UD a ten mi teda vůbec nevyhovuje. Studio Fix určitě koupím znovu a doporučuji!

  • hezky se zapracovává
  • nedělá masku
  • mnoho odstínů na výběr
  • vydrží mi nejdéle ze všeho co jsem zatím zkusila
  • poměrně drahý
  • ocenila bych pumpičku již v balení


Další recenze od 3.11.2016 12:06:12

Neubráním se srovnání s makeupem Revlon Colorstay... Oba mají velmi přirozené odstíny, podobnou chemickou "vůni", vcelku dobré krytí, vypadají přirozeně a při přepudrování vydrží celý den. Doporučuji zakoupit rovnou i pumpičku, makeup je hutnější konzistence a z lahvičky se špatně dostává. Roztírá se krásně, kryje celkem dobře, ale na větší nedostatky pleti je potřeba jej navrstvit. Vydrží celý den, ale je potřeba upravovat. Podle mě velmi dobrý makeup, ale upřímně jsem za ty peníze čekala ještě něco víc... Opravdu mi připadá jako dvojče o dost levnějšího Revlonu...

  • přirozené odstíny
  • dobré krytí
  • přirozený vzhled po nalíčení
  • balení (skleněná lahvička bez pumpičky)
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.2.2016 20:24:12

Po dlouhém hledání makeupu, který by vyhovoval mastné pleti, přilnul k ní a vydržel na místě celý den jsem konečně našla to, co jsem hledala! Dost jsem s koupí váhala, protože to není zrovna levná záležitost, ale určitě nelituju. Naopak jsem ráda, že jsem do toho šla a našla jsem, co hledám. Vlastním odstín NC15. Mám žlutý podtón pleti. Nemyslím si, že jsem nějaká bledule, ale je to hodně světlá barva. Nicméně se mi krásně přizpůsobí pleti a vypadá velice přirozeně. Krytí bych řekla střední, ale dá se vrstvit. Určitě koupím znovu. Doporučuji!

  • výdrž celý den
  • matující
  • přirozený vzhled
  • možná vysoká cena
  • pumpičku musíte dokoupit zvlášť


Další recenze od 21.4.2015 20:52:14

Nejlepší makeup, co jsem kdy měla! Odstín je pro mě perfektní a výdrž je skvělá! Zapracování makeupu jde snadno a zakryje téměř vše potřebné. Určitě koupím znovu, i když jeho cena je vysoká, oproti značkám z drogerie je to ale opravdu znát a vyplatí se zainvestovat. Mínus dávám za složitý způsob dávkování a také za jeho dostupnost na českém trhu.

  • krytí
  • odstín
  • práce s makeupem
  • cena
  • dostupnost
  • způsob dávkování


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento makeup jsem dostala od ségry k narozeninám, protože ví, že mám mastnější, problematickou pleť a již dlouho jsem sháněla nějaký makeup, který si s mojí zlobivou pletí poradí, ale marně. Tento makeup to však hravě dokázal a pro mě se stal tedy rázem nejlepším makeupem, který si teď velmi šetřím a používám ho jen, když potřebuji mít pleť opravdu jako z photoshopu. Zapracovávám ho štětcem a jen štětcem je výsledek nejlepší. Makeup má skvělou krycí schopnost a krásně zakryje všechny nedokonalosti na pleti. Myslím si, že by si poradil i s pořádným akné, ale až na takové zase (díky bohu) netrpím. Nejen krycí schopnost, ale i neskutečná výdrž makeupu je ohromující. :) Pro můj typ pleti je proto senzační. Makeup nezalézá do pórů a ani tolik nevysušuje, což se mi například u Revlonu Colorstay stává. Makeup sice dlouho vydrží, ale úplně matný finish nedělá, proto vždy raději přepudruji pudrem. Konzistence je tekutá tak akorát a krásně se na pleti roztírá. Jediné velké mínus vidím u balení, které je bez pumpičky. Určitě se k tomuto makeupu budu nadále vracet, i přes jeho cenu, která je sice vyšší, ale za tento makeup se rozhodě vyplatí! :)

  • Nezalézá do pórů
  • Skvělé krytí
  • Výborná výdrž
  • Vhodný pro problematickou a mastnější pleť
  • Dělá dokonalou pleť
  • Vyšší cena
  • Pokud se dobře nezapracuje může vytvářet dojem masky
  • Balení bez pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2014 17:46:56

Pro mne prý nejvhodnější ze všech ! Je lehký, hezky se roztírá a na pleti hezky splyne a není viditelný, což je fajn. Výdrž je super, ráno se nalíčím a večer odlíčím, nic neoxiduje jako třeba rimmel MU. Další výhodou je velká škála dostínů. Pumpičku musíte dokoupit zvlášť, to ale u většiny MU od MAC no :( Cena je vyšší, ale za kvalitu a servis si ráda připlatím.

  • krytí
  • odstíny
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.12.2013 17:41:04

Tento make-up jsem viděla na videu jedné slečny a strašně se mi líbil. Když jsem si ho koupila očekávala jsem od něj asi moc. Kryje tak středně- pro mě někdy nedostatečně.Přijde mi, že by mohl být klidně méně tekutý. Navíc se mi zdá, že mi malinko oxiduje do žluta- možná mi, ale jen slečna v Macu špatně poradila odstín. Jinak mi přijde, že se tento make-up dá klidně srovnat s daleko levnějšími produkty které seženete v drogérce. Ted používám Diorskin sculpt - je dražší než výrobky od MAC, ale pro mě bez konkurenční.

  • nic
  • moc tekutý
  • roztéká se
  • nepřijde mi, že je na mastnou plet


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.10.2013 10:07:30

Pro mě naprosto bezkonkurenční. Mám smíšenou pleť a po jakémkoliv drogérkovém makeupu mi do druhého dne vyskáčou pupínky, ucpou se pory atd. A tohle je jediný makeup, který mou pleť nezhoršuje. Dobře kryje, je matný, odstín mi naprosto padne. A za bonus považuji profesionální prodavače, kteří Vám vyberou vhodný odstín i druh. (pokud jdete do MAC na Václaváku v Praze) :)

  • Neucpává póry
  • Velký výběr odstínů
  • Dlouho vydrží
  • Matný finish
  • Nic


Další recenze od 24.10.2012 13:00:23

Vyzkoušela jsem celou řadu make-upů, ale tento mi jako jediný mé náročné pleti vyhovuje. Má matující efekt, kryje středně (dá se nanášet v několika vrstvách), má dlouhou výdrž, a nevytváří efekt masky. Hodí se na mastnější pleť. Po nanesení je má pleť hladká, bez jizviček apod.

  • matující efekt
  • středně krycí
  • zanechává pleť hladkou
  • bez pumpičky
  • vysoká cena


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.10.2012 12:43:53

Tento makeup mám už v 2 balení a určite ho kúpim aj v budúcnosti. Makeup je naozaj super na mastnejšiu a zmiešanú pleť, s názorom, že je maskoidný nesúhlasím, všetko je o použitom množstve, na mojej pleti vytvorí prirodzený efekt, nezvýrazní póry ( čo je môj prípad hlavne v oblasti nosa ) ani vrásky, pleť udrží pre mňa aj dostatočne dlho matnú. Ako nedostatok je možno balenie bez pumpičky, no v Macu je možnosť ju dokúpiť samostatne, čo som ja aj urobila. Veľkou výhodou je aj veľký výber odtieňov, čo je u mňa často problém. Ja tento makeup môžem odporúčať.

  • stredná krycia schopnosť
  • dlho udrží pleť matnú
  • prirodzený vzhľad
  • balenie bez pumpičky ( možnosť dokúpiť samostatne )


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.9.2012 17:03:39

Tento makeup jsem zvolila hlavně kvůli vysokému krytí a dobrých recenzích na internetu. Hodí se pro nedokonalou smíšenou a mastnou pleť. Makeup krásně vyhladí pleť, opticky vyzmizíkuje rozšířené póry i menší jizvičky, je krycí a vytváří na pleti přirozený matný efekt. Pro ještě vetší krytí se dá vrstvit a v 1-2 vrstvách nevytváří efekt masky. Makeup není potřeba zafixovat pudrem, výdrž je perfektní. Velké plus je velká škála odstínu, spravný odstín jsem trefila hned na poprvé a to jsem objednávala z internetu. Velkou nevýhodou je obal bez pumpičky a hodně zvláštní alkoholová vůně.

  • výdrž
  • maskování pórů
  • krytí
  • SPF 15
  • vůně
  • obal bez pumpičky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené