Burberry Body EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Burberry Body EdP
Parfémy pro ženy Burberry Body EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Burberry Body EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Burberry Body EdP - obrázek 3
5 4.8 13
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 600 - 1 890 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Burberry

Recenze produktu
Burberry Body EdP

věk
25-34

Další recenze od 23.8.2018 18:40:31

Je to zvláštní vůně, která nalaká zajímavou kořeněne květinovou hlavou, jakoby si vás přitáhne, chvíli se rozvíjí a laškuje s vámi, říkáte si, to je MOJE vůně, a pak přijde srdce a to je kůže jako blázen a v té fázi já končím. Neustále jsem to srdce analyzovala a čichala k němu a prostě mi to nebylo příjemné, byla to jakoby intimní vůně těla, jakoby vůně kůže po dešti když v létě zmoknete. Nicméně když jsem vydýchala toto, tak dojezd už mi přišel dost odfkáklý, nějaká slaďárna na rozlučku, ve stylu Naomi Cambell cat de lux, či jak se jmenovala ta drogérovka za 189,-.

  • Krásný flakon
  • Přijatelná cena
  • Pro někoho to může být srdcovka specifickou vůní srdce parfému
  • Pro mě krásný začátek vůně
  • Není to můj šálek kávy


věk
25-34

Další recenze od 10.6.2015 22:49:45

Tento parfém jsem koupila na podzim, chtěla jsem vyzkoušet něco nového. Moc se mi líbí na každý den i všechna roční období. Není vtíravý, v základu kořeněný (santalové a kašmírové dřevo, vanilka, pižmo, ambra) rozvoní se lehce do sladka (růže, kosatec) s jemnou ovocnou příměsí (broskev, frézie, pelyněk). Mám v jí v edp verzi a výdrž skvělá, i celý den, ale já jsem zvyklá se přes den ještě párkrát stříknout. Velice povedený parfém, určitě si ho zase někdy pořídím, i když mám své stálice :) Na přechozí argumenty proti jsem chtěla jenom dodat, že jsem ho v menších verzích 35ml našla, takže se určitě prodává.

  • stylová vůně
  • elegantní lehká nevtíravá
  • slušná výdrž
  • krásný kvalitní flakon


věk
25-34

Další recenze od 27.9.2014 13:46:55

Tento parfém je na jeseň ideálny, teplý a kvetinový. Na oblečení dlho vydrží. Obal je krásny, sklenený, ale do kabelky sa nehodí, keďže je dosť ťažký. Trochu ma mrzí, že tak ako verzia intense nemá kožený obal, pre jednoduchšie nosenie v kabelke. Kúpu určite neľutujem, a mám pocit, že to pre mňa typická vôňa, určite odporúčam :-) 60ml

  • krásna vôňa
  • výdrž
  • flakón je dosť ťažký


Další recenze od 21.11.2013 10:50:38

Poměrně neotřelá vůně, kterou neucítíte jen tak na každé. Měla jsem všechny verze této vůně, Intense, EDP a EDT, každá voní trošku jinak. Nejvíc mi vyhovoval EDP. Vůně je nevtíravá, příjemná a vhodná ke každé příležitosti. Určitě je nutné vyzdvihnout výdrž. Voní opravdu celý den, což dokazuje i reakce mužů, které vůni velmi chválí. Jediná nevýhoda je, že není možné zakoupit menší balení do kabelky.

  • výdrž
  • neotřelá vůně
  • absence menšího balení
  • těžký flakón


věk
25-34

Další recenze od 29.7.2013 09:59:27

Vůně moc pěkná, ale trošku mi připomíná známou Chloe, které je všude plno. Má asi podobné složky ale tahle je trošku víc "růžová" cítím taky pudr a hodí se na jaro a podzim. Vůni používá tchyne a na ni mi tolik nevoní, protože se k ní neumí obléci a to je velmi důležité. Vůně sama o sobě bude asi vonět širokému spektru a může se stát davovkou jako chloe.

  • pěkný design
  • obecně líbívá vůně
  • těžký obal


věk
25-34

Další recenze od 27.4.2013 21:55:13

Nádherná pudrová vůně. Vyzkoušela jsem ji v rámci promo akce. Okouzlila mě na první přičichnutí. Když jsem sháněla nový parfém, dlouho jsem se nerozmýšlela. Je hodně osobitá, ale není vtíravá. Okolí mi ji chválí. Jedinou nevýhodou je těžký flakon. Výdrž je průměrná. Pokud jde o cenu, na internetu se dá sehnat o hodně levněji.

  • originální vůně
  • těžký flakon


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 15:53:09

Pro mě naprosto dokonalá vůně. Mám ji ve verzi Intense takže ani nemám problémy s výdrží. Je to nádherná, sofistikovaná ženská vůně, která k vám krásně přilne a opravdu působí jako druhá kůže. Design obalu je elegantní ,ale trošku nepraktický, zvláště v tom největším obsahu který vlastním já je flakon dost těžký.

  • sofistikovaná vůně
  • dlouhá výdrž
  • cena
  • nepraktičnost obalu


věk
25-34

Další recenze od 30.12.2012 19:02:17

Pro mě je tenhle parfém TOP! Okouzlil mě hned na poprvé, ta vůně je tak osobitá, zaryla se mi do paměti. Každý si ji zamiluje. Je tedy sladší, cítit po růžích, broskvích .. stále jsem mu odolávala,ale když jsem ho viděla v akci za příjemných 849 kč, tak bylo hotovo.

  • nádherná nevtíravá vůně
  • dlouho vydrží
  • luxusní flakonek
  • originální složení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 19:52:53

Koupila jsem na slepo a udělala dobře. Voní hrozně hezky, pro mě je to opravdu ztělesnění jemné ženskosti. Není moc silný, vyhovuje mi na den, nebo když jdu mezi chlapy:-), těm se velice líbí. Za chvíli ho sice necítím, ale okolí ano. I flakon je hodně elegantní. Není to úplná klasika, ale ani ne vůně pro náctky, spíše se hodí na večer nebo do práce, neobtěžuje okolí.

  • flakon
  • nádherná vůně
  • výdrž by mohla být delší


Další recenze od 6.4.2012 17:18:33

Parfém voní nádherně, lehká, nasládlá a svěží vůně. Za mne nevýhodou je, že parfém dlouho nevydrží nebo ho na sobě dlouho necítím a jsem z toho nervozní. Lahvička vypadá úžasně. Cena je průměrná. Momentálně se dá zakoupit snad všude. Znovu bych si ho nekoupila a to kvůli té výdrži.

  • vůně
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 13:49:41

Parfém na zkoušku, rozhodovala jsem se dle recenzí, ale je naprosto perfektní. Sice na první čichnutí jsem si řekla nic moc, takový normál, ale po navonění a rozplynutí mě vůně ohromila. Momentálně pro mě č. 1! Jen ta cena je dost vysoká a kvůli ní si ho už znovu asi bohužel nedopřeji.

  • kvalitní parfém
  • krásná květinová vůně
  • dlouhá výdrý
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 13:33:06

Opravdu úžasný parfém, který voní po růžích. Je to spíše sladká vůně, ale hodně osobitá a originální. Působí elegantně a mladistvě. Krásný je také flakon, který připomíná šperk. Nevýhodou je hodně vysoká cena.

  • krásná vůně
  • celodenní výdrž
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Gucci Envy Me EdT

4.9 97% 7 recenzí

Hůře hodnocené

Swarovski Aura EdP

4.6 91% 8 recenzí