Catrice Liquid Metal Eyeshadow recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Catrice Liquid Metal Eyeshadow
Kompaktní oční stíny Catrice Liquid Metal Eyeshadow - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Catrice Liquid Metal Eyeshadow - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Catrice Liquid Metal Eyeshadow - obrázek 3
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Catrice

Recenze produktu
Catrice Liquid Metal Eyeshadow

věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.5.2017 08:44:50

Na to, že se jedná o stíny z drogerie je jejich kvalita vážně skvělá! Prozatím mám pouze dva odstíny, ale jsou skvělé. Nádherná pigmentace a žádný problém s výdrží. Cena je velmi přívětivá, jen dostupnost značky Catrice je trochu problém. Jako mínus vidím to, že stíny trochu práší při aplikaci na víčko. Jinak jsou ale skvělé.

  • odstíny
  • pigmentace
  • příznivá cena
  • prášivost


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 6.5.2017 19:16:21

Tyhle stíny mě zaujaly odstíny a pigmantací, ketou jsem zkoušela v drogérii na ruku. Bohužel při líčení mi třpytky opadávaly pod oko. Zkoušela jsem jak štětec s přírodním chlupem, tak s umělým a stále opadávaly. Koupila jsem si 3 barvy, takže jsem určitě neměla vadný kus. S jinými stíny Catrice jsem problém neměla.

  • Barvy
  • Cena
  • Opadávají třpytky


Naprosto perfektní stíny se skvělou pigmentací, perfektně drží, nepráší, nedrolí se. Nádherně se třpytí, mají krásnou metalickou barvu, která dlouho vydrží. Obal se mi občas špatně otvírá, ale to je jen detail, jinak jim nemám co vytknout. Zpočátku se mi zdálo hodně cca 120 za jeden stín, ale tyhle opravdu stojí za to, určitě nakoupím i další odstíny.

  • pigmentace
  • výdrž
  • nepráší, nedrolí se
  • špatně se otvírají
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.2.2016 09:57:40

Stíny jsem si koupila v drogérce, kde nebyl tester a čekala jsem tedy že budou daleko máslovější. Mám golden roses, na swatch vypadají daleko sytější a pigmentovanější. Nechce se mi věřit, že by změnily složení, možná mám tmavší pleť než blogerky a proto na mě barva působí spíš jako rozjasnovač. Účel na denní nošení splní, mám ráda projasněné víčko a pak už jen řasenku, ale čekala jsem více party look, navíc docela práší.

  • barvy
  • leslké
  • cena
  • práší
  • nejsou máslové jak se zdají


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 20.4.2014 21:22:19

Stíny se mi moc líbí, opravdu moc krásné barvy. Bohužel ta krásná třpytivá barva je jen na povrchu, jakmile začnete stíny používat, tak se lesknou o dost méně. Ale moc se mi líbí výběr odstínů, stíny jsou velice slušně pigmentované, dobře se nanáší a téměř nepráší. Co mne docela mrzelo, že s kvalitní bází nedaly 6 hodin, slily se na víčku. Takže za mně ano, určitě jsou krásné, ale používat spíš asi na večer, nebo někam, kde nepotřebujete dlouhou výdrž.

  • krásné barvy
  • příjemné balení
  • výdrž


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 6.3.2014 19:34:29

Hned na úvod musím říct, jak moc mě štve nedoléhající víčko - se stíny pak nejde cestovat. Také se mi moc nelíbí to šizení se třpytkami - jsou pouze na povrchu, když se dostanete do hloubky, je tam tak 1/10... Jinak stíny jsou velmi pěkné, mají jednu z těch lepších pigmentací, co se týče stínů z drogerie. I když je odstínů méně, všechny jsou moc krásné a využitelné. Konzistence je lehce máslová (opravdu jen lehce) ale stíny trošku práší. Není to však nic hrozného, pokud jste zvyklé oklepávat štěteček. I tmavší odstíny jdou hezky roztírat do ztracena a s bází mi vydrží docela slučnou dobu - až kolem 12 hodin.

  • pigmentace, krásné odstíny, dobrá výdrž
  • nedoléhající víčko, stíny práší, shimmer jenom na povrchu stínu


věk
25-34

oči
modré

Tyto stíny mě zaujaly hned na první pohled, mám teď období třpytivých stínů a tyto se třpytí úžasně. I barvy mají opravdu krásné. Stíny lehce práší, ale na oku vydrží celý den, pigmentace je tak střední.

  • barvy
  • jen střední pigmentace


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.3.2014 00:28:36

Tyto stíny považuju za jedny z nejlepších, co lze v drogerii v současné době koupit. Doma mám zlaté, fialové a potom ty světlé téměř do stříbrna. Kvalitativně vycházejí nastejno. Nejlépe vyniknou na středu horního víčka, krásně prozáří a opticky vytvarují oko. Pigmentace je perfektní, opravdu vytváří metalický neprůhledný vzhled, tak jak slibují. Líbí se mi, že při nanášení nepráší. Získala si mě i jednoduchá černá krabička, která se nemůže sama od sebe otevřít ani rozbít. Za esteticky zajímavý nápad považuju vylisovaný povrch stínu, který připomíná hadí kůži.

  • pigmentace
  • efekt
  • solidní obal
  • krásné odstíny
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.2.2014 22:16:51

Koupila sem dva ostíny : 010, 080 Světlý (010 - bílý lesklý) je úúúúúžasný, výdrž skvělá, výborně se nanáší, úžasně se leskne. Naprosto dokonalý efekt na vnitřních koutcích oko rozzáří. Tmavý šedý - mohl by být trochu tmavší ale aspon je mozne ho pouzit i na denní líčení. barva dlouhotrvající intenzivní dlouhotrvající. Nemám co podotknout,jsou to skvělé produkty.

  • výdrž
  • pigmentace
  • cena


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 29.11.2013 11:23:57

Tyhle stíny jsem viděla poprvé na netu u jedné blogerky a hned se mi zalíbily :-) Musím říct, že jsou opravdu hezky pigmentované, mají krásné odstíny a jsou za dobrou cenu. Už mám doma dva odstíny fialové a světlé růžovo-zlatavé. Ty fialkové jsou dost tmavé ale ty růžové jsou naprosto úžasné :-) Od téhle značky mám už několik věcí a zatím jsem spokojená, stíny si určitě ještě koupím v další barvičce.

  • kráné odstíny
  • cena
  • dostupnost



věk
25-34

oči
zelené

Tyto oční stíny jsou naprosto úžasné. Původně jsem si šla po smaragdové a fialové. Ale smaragdové jsou více do modra než do zelena a k mým zeleným očím se nehodí a fialové neměli tak jsem si koupila takové krásně starorůžové. Jsou úžasné. Nepráší, krásná pigmentace, super nanášení a stínování. Jsou úžasné. A už se těším až si koupím i další barvy. Momentálně jsou dost přebrané. Je to novinka a je naprosto úžasná. Doporučuji všem vyzkoušet. K dostání je 9 odstínů. A to naprosto nádherných.

  • Pigmentace
  • Výběr barev
  • Krásné barvy
  • Velký výběr odstínů
  • Nepráší
  • Hezký obal
  • Nemám jim zcela co vytknout.


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essence 3D Eyeshadow

4.1 78% 11 recenzí

Essence Quattro Eyeshadow

4.1 77% 30 recenzí

Hůře hodnocené

Artdeco Eyeshadow

3.8 71% 11 recenzí