Dermacol Minerální oční stíny s třpytivým měsíčním efektem recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Dermacol Minerální oční stíny s třpytivým měsíčním efektem
Kompaktní oční stíny Dermacol Minerální oční stíny s třpytivým měsíčním efektem - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Dermacol Minerální oční stíny s třpytivým měsíčním efektem - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Dermacol Minerální oční stíny s třpytivým měsíčním efektem - obrázek 3
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Minerální oční stíny s třpytivým měsíčním efektem

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 3.4.2012 17:31:44

Jsou to výborné stíny, jediné, které nevypadají blbě nevystínované, ale jsou krásné samy o sobě bez jiných barev. Vydrží, nedrolí se a nabídka barev je taky dostačující. Výsledná barva se nedá moc odhadnoout, protože jakmile se nanese směs těch výčtů barviček, výsledek je překvapující. Šteček mi nevyhovoval tvarem, ale že by špatně nanášel, to ne. Ale ohnutý je nepraktický, ale kdyby tam žádný nebyl, tak bychom frflaly také :-)

  • krásné barvy
  • drží
  • nedrolí se
  • dostupnost
  • ohnutý štěteček není praktický


věk
15-24

oči
šedé

Další recenze od 5.4.2012 18:16:44

Krásné oční stíny, od kterých mě odradí snad jen cena. Jelikož má v sobě takové ty kamínky nebo hrudečký, vážně nevím jak to nazvat :D tak je výsledná barva pokaždé jiná :) tyto stíny mám můžu vřele doporučit, jsou kvalitní, nevýhodou je malé množství za vysokou cenu, aspoň na mé poměry :)

  • perleťová barva
  • vysoký lesk
  • hodně pigmentované
  • štěteček, ale je to lepší než aplikace prsty :)
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.5.2012 13:12:55

Tyto stíny mají krásné třpytivé a intenzivní barvičky. Mám růžové, zlaté a fialové. Mají v sobě ty malé kousky jiných barviček a po nanesení na víčko udělají krásnou vysoce třpytivou barvu v. Pokaždé se mi povede udělat jiný odstín. Akorát aplikátor u stínů mi nevyhovuje, ale jdou dobře nanášet i prstem, když u sebe nemám jiný štěteček. Myslím, že za tu cenu stojí

  • intentiza barev
  • třpyt
  • výběr barev
  • výdrž
  • aplikátor


věk
25-34

oči
zelené

Tyto stíny jsem si kupovala s rozpaky a nějak nevěděla, co očekávat, takže jsem k nim přistupovala se zvědavostí a trochu s rozpaky. Ale příjemně mě překvapily-výsledný efekt na očích, je vžycky jedinečný a opravdu vykouzlí třpytivý měsíční efekt. Konzistence je příjemná, s bází vydrží na očích témeř po celý den bez chyby. Aplikátor mě nenadchnul, nemusel by tam ani být. Ale celkově není co vytknout.

  • výběr odstínů
  • cena
  • nic zásadního jsem neobjevila:)


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 28.11.2012 14:24:54

Toto byly asi první stíny, které jsem si koupila. Moc se mi líbilo to, že pokaždé vypadaly na oku jinak podle toho, jak se namíchaly. Vydržely na očích fakt dlouho i bez nějakého fixátoru. Jediný, co jsem nepochopila, byl vtipný štěteček, které je ke stínům přiložený.

  • výdrž
  • hezká barva
  • štěteček


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.4.2013 11:09:25

Jedním slovem SUPER!!! Tyto stíny opravdu vřele doporučuji. Jsou to krásně metalické odstíny s jemným shimmerem, jsou jemně namleté, nepráší a vydrží mi celý den - a to bez báze!! Navíc je stínu v balení hodně, takže dlouho vydrží. Mám dva odstíny a určitě nezůstane jen u nich. V poměru cena / kvalita, jsou opravdu dobré:-)

  • poměr cena/kvalita/množství
  • hodně odstínů na výběr
  • nepráší
  • krásné barvičky
  • vydrží mi celý den bez báze
  • nic :-)


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 23.10.2013 09:48:34

Ačkoliv nemám ráda suché oční stíny a jsem příznivcem tekutých, krémových stínů, tak tyto mám ráda. A to jen díky jejich efektu. Stíny mají různobarevné pigmenty a jemné třpytivé částečky. Po nalíčení vypadají oči opravdu dokonale. Používala jsem ten hnědý odstín a oči vypadali krásně a přirozeně. Jediné co mi vadilo, že mi nalíčení nevydrželo celý den. I tak jsou ale úžasné. Ohnutý štěteček mi nevadil. Byla jsem schopná se nalíčit i s tímto. Naopak mi vyhovovalo, že je schovaný v balení a nemusím v kosmetické taštičce mít další štětečky.

  • super jsou třpitivé částečky ve stínu
  • nalíčení mi nevydrželo celý den


Další recenze od 2.3.2014 12:27:33

Skvělé oční stíny na den i večer. Mám ty růžové a jsem maximálně spokojená i s cenou. Jejich as jediná chyba je, že se sypou na brýle a zanechávají na sklech třpytky. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • výdrž
  • štěteček
  • na brýlích se usazují třpytky


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2014 15:46:26

Protože se mi objevila alergická reakce na stíny, které jsem používala, zkusila jsem Dermacol, konkrétně fialové a musím říct, že jsem nadšená, nanášení bezproblémové, nesypou se, používám i bázi Dermacol a vydrží s ní celý den naprosto bez problémů i když se trochu zpotím. Měla jsem obavu z různobarevných částeček, ale po vyzkoušení jsem byla příjemně překvapena a rozhodně si je koupím znovu. Jen cena je trochu vyšší, ale zase je balení poměrně velké, tak nějakou chvíli vydrží. Co se týče štětečku, nezkoušela jsem, používám klasický štětec a tyto beru jen jako nouzovku, nicméně tvar mě pobavil. Obal je řekněme standardní, jen se mi hůř otevírá, zase ale nehrozí, že by se otevřel sám, takže to snad ani není nevýhoda :-)

  • Kvalita a výdrž
  • Barva
  • Intenzita
  • Hůř se otevírá obal
  • Trochu vyšší cena (179 Kč v DM)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.9.2015 22:19:25

Koupila jsem v akci 2 stíny (03 fialová, 06 tmavě zelená). Velmi se líbily odstíny přišlo mi to jako praktické balení. Mám ráda věci od Dermacol, ale tyto stíny nemají moc dobrou pigmentaci, na víčku vypadají prostě mnohem méně výrazně, moc dlouho nevydrží. Jsou hned rozmazané nebo slité ať s bází nebo bez. Leží mi doma a asi dlouho budou než je hodím do koše. I stíny od essence a catrice jsou na tom líp. Za mě ne.

  • hezké barvy
  • hezké balení
  • nic moc výdrž
  • špatná pigmetace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essence 3D Eyeshadow

4.1 78% 11 recenzí

Artdeco Eyeshadow

4.1 78% 9 recenzí

Hůře hodnocené

Avon Oční stíny Quatro

3.8 71% 40 recenzí