China Glaze Nail Lacquer recenze a zkušenosti

Laky na nehty China Glaze Nail Lacquer
Laky na nehty China Glaze Nail Lacquer - obrázek 1
Laky na nehty China Glaze Nail Lacquer - obrázek 2
Laky na nehty China Glaze Nail Lacquer - obrázek 3
5 4.3 19
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 270 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce China Glaze

Recenze produktu
China Glaze Nail Lacquer

věk
35-44

nehty
slabé

Další recenze od 13.3.2012 11:31:49

Miluju laky na nehty a v mé sbírce mají největší zastoupení laky této značky. Jsou relativně levné a přitom kvalitní. Všecnny laky co mám, se dobře lakují, štěteček je pro mne tak akorát a na mých slabých a loupajících se nehtech vydrží min. 3 dny bez poškození.

  • dobrá aplikace
  • štěteček tak akorát
  • výdrž
  • velký výběr barev
  • dají se koupit na českých e-shopech
  • pro mě žádný


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 14.3.2012 19:51:26

Nejlepší lak na nehty který jsem kdy vyzkoušela. Krásně kryje takže stačí i jedna vrsta, rychle schne a především dlouho vydrží! Doporučuji ho všem, nedám na něj dopustit.

  • kryvost, trvanlivost
  • žádné


Další recenze od 16.3.2012 01:27:27

China Glaze má tak nepřeberné množství odstínů, že najít si ten svůj musí každý. Mám ráda jejich štětečky. Potom už záleží lak od laku, jaký je. Cenově vyjde China Galze moc příjemně. Laky mají relativně dlouhou životnost.

  • Spektrum barev
  • Štěteček
  • Cena
  • Životnost
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 21.3.2012 18:48:47

Jednou jsem koupila a budu kupovat pořád. Skvělý výběr odstínů, skvělá výdrž, štěteček je fajn. Cenově vyjde normálně a je kvalitní. Dá se sehnat i na českých e-shopech.

  • Cena
  • Odstíny
  • Aplikace a štěteček
  • Výdrž
  • pro mě žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 21.3.2012 19:09:19

Laky od této značky jsem objevila teprve nedávno a nedám na ně dopustit, oproti drogérkovým laků je to velký rozdíl. Výdrž, krytí i výběr barev skvělý. Vřele doporučuji.

  • výdrž
  • krytí
  • výběr odstínů
  • nic


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 22.3.2012 11:46:49

Tento lak je opravdu ve všech směrech kvalitní. Líbí se mi široký výběr odstínů, krásné syté barvy, skvělá krycí schopnost, výdrž a velké balení. A ke všemu přijatelná cena. Myslím, že tento lak se opravdu vyplatí koupit.

  • výběr odstínů
  • krycí schopnost a výdrž
  • velké balení
  • cena
  • žádné


Další recenze od 27.3.2012 18:32:34

Asi budu jediná ale mě tyto laky nenadchly. Konkrétně se mi zdály dost tekuté a nějak mi nesedla ta konzistence. A vůbec se mi nelíbí ten obal. Vickrát jsem je nezkoušela. Možná chyba a vyzkouším znovu

  • pěkné barvy
  • obal


věk
25-34

nehty
pevné

China glaze mám ráda pro dlouhou výdrž a snadnou aplikaci. Rovněž škála odstínů je poměrně široká. Co mi na CHG vadí, je jeho podivná konzistence. Je tekutý, nebo hustý.... ? Zasychá ale poměrně rychle, také dobře kryje. Vedlejší je pro mě esteticky nevyhovující obal, ale z hlediska laku jako takového je určitě nesrovnatelně lepší, než všechny drogeriové laky.

  • dobrý poměr cena/kvalita
  • výdrž
  • konzistence
  • design obaul


Další recenze od 6.4.2012 19:58:57

Tyto laky miluji, vydrží mi skoro nejdéle ze všech laků. Cena odpovídá kvalitě. Možnost koupit téměř všude po internetu. Navíc nádherný výběr barev, za mně patří mezi TOP laky! Se štětečkem se pracuje výborně. Při lakování jsou potřeba dvě vrstvy a lak i bezvadně kryje.

  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 14.4.2012 22:26:24

Laků od China glaze mám ve své sbírce nejvíc. Mají hezké barvy, ale poslední dobrou je dohání (i předhání) jiné značky. Nicméně laky jsou velmi kvalitní a vydrží dlouho. Trochu mi vadí štětečky, které bych uvítala širší, aby se s nimi trochu lépe pracovalo.

  • Hezké barvy
  • Výdrž
  • Slabé štětečky


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 15.4.2012 10:24:52

Jedna z mých velmi oblíbených značek laků. Naprosto úžasná barevná škála, cena. Štětečky jsou úžké, ploché a dlouhé, takže se nehet snadno nalakuje do obloučku, rychle schnou, hodně vydrží. Nicméně je samozřejmé, že jako u každé značky se faktory mění kus od kusu, ale celkově je ChG jedna z jedniček na trhu

  • cena
  • aplikace
  • výdrž
  • štěteček
  • barvy
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 16.7.2012 14:36:39

Dle mě jedna z nej značek laků na nehty, mám několik odstínů a neustále okukuji další. Mají dobrou výdrž, barva od barvy se liší pigmentací a potřebou více či méně vrstev. Všechny co mám zatím i po letech moc nemění konzistenci. Jen mi tolik nevyhovuje štěteček, mám raději tvar plochý a široký. Dále mi vadí příliš řídká konzistence - pracuje se s nimi tak hůř, než s jinými laky a klidně bych snesla menší balení, ještě jsem žádné nespotřebovala ani do 1/3 a vyhazuju je plné.

  • výběr barev
  • výdrž
  • cena
  • štěteček je užší
  • řídká konzistence některých odstínů
  • pro mě zbytečně obří balení


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.6.2013 23:49:05

Těchto laků mám momentálně asi 6 a všechny jsem si koupila najednou na základě mnoha recenzí jak českých, tak zahraničních a celkově na základě obecné oblíbenosti těchto laků. Musím však říct, že jsem čekala něco lepšího. Laky jsou podle mě kvalitou srovnatelné s mnoha běžnými laky v drogeriích. Např. Jordana laky za 50Kč mi přijdou mnohem kvalitnější, vydrží dvakrát déle. Tyto laky mi bez top coatu vydrží jen 2-3 dny (běžně mi laky bez top coatu vydrží 5-7 dní) a s top coatem se to prodlouží přibližně na dvojnásobek. Všechny odstíny, které mám jsou krásně krycí ve dvou vrstvách. Rychle schnou. Jediný lak, který musím opravdu pochválit je odstín Lorelei’s tiara, který je opravdu nádherný -třpytkovaná třpytivka, která je 100% krycí, i když jsou to jen třpytky (což jsem ještě u jiné značky neviděla), ovšem problémem tohoto odstínu zase je, že hrozně rychle zasychá v lahvičce. Obrovskou výhodou je množství odstínů.

  • výběr barev
  • krycí ve 2 vrstvách
  • nepruhují
  • dobře schnou
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.11.2013 17:16:32

Značku China Glaze jsem objevila asi před rokem a mám od ní asi 7 laků. Všechny mají moc hezké barvičky, rovně zastřižený štěteček, se kterým se dobře lakuje. Má také velký výběr odstínů, co je ale horší je výdrž laků. Stejně jako Essie na nehtech moc dlouho nevydrží a je potřeba použít vytvrzovač aby lak vydržel neoloupaný alespoň ty 2 dny. Příznivá je cena a to že jsou velmi dobře dostupné, ale tu výdrž mu neodpustím.

  • cena
  • dostupnost
  • výdrž na nehtech


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.1.2014 14:18:04

Výborné laky. Odstíny co mám se skvěle lakují, velmi dobře kryjí a výdrž je nadprůměrná, vydrží mi skoro i týden. Na výběr je obrovské množství různých odstínů, takže si vybere každý. Štěteček je tak akorát, takže jím vykreslím krásný oblouček a i konzistence mi vyhovuje. Schnutí je také bezproblémové. Jen bych klidně uvítala i menší balení.

  • obrovský výběr odstínů
  • nadprůměrná výdrž
  • dobře se lakují
  • rychle schnou
  • štěteček
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 22.2.2014 15:30:50

Tyto laky jsem objevila poměrně nedávno. Objednávám z hairbeauty.cz, protože za 120,-? No neber to. Mám asi deset odstínů, ale štve mě ta výdrž. Hezký mi nevydrží ani tři dny, což takový Color Club zvládne. Za ty jeho krásné barvičky, které nabízí, mu to ale odpustím. Krytí je individuální, záleží na odstínu. Neonky snesou i 3 vrstvy. Většinou dávám 2. Schnou poměrně rychle a lakují dobře. Jen ta výdrž :-( Ale doporučuji, třeba zrovna Vám budou držet pěkně!

  • nepřeberné množství krásných odstínů na výběr
  • rychle schne
  • výdrž :-(


Od zakoupení prvního laku China Glaze si už lakuju nehty výhradně laky této značky a ostatní bohužel zahálí. Obávám se, že kvůli velikosti balení se mi asi nepodaří žádný spotřebovat až do dna. Díky široké škále barev si vybere opravdu každý. Aplikace mi přijde bezproblémová. U některých odstínů stačí jedna vrstva a krásně kryjí, u jiných je ale potřeba vrstev několik. Výdrž by mohla být delší (top coat používám).

  • široký výběr barev
  • velké balení
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 31.10.2016 15:52:18

Po značce China Glaze jsem dlouho toužila, ale zdála se mi zbytečně drahá. Letos v létě jsem objevila slevy v obchodě modelaznehtu.cz a jeden kousek jsem pořídila za 59 až 79Kč. Laky pěkně kryjí už v jedné trošku silnější vrstvě, ale já mám raději dvě tenčí. Barvy jsou syté a lak vydrží bez odlupování klidně i týden. Dále jsem si všimla, že mi po nich nehty zesílily a přestaly se lámat.

  • dobře kryje
  • neloupe se
  • posilují nehty
  • cena, pokud nejsou ve slevě


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 30.6.2017 12:10:20

Na základě mnoha chvály všude možně jsem si je musela taky pořídit a to hned čtyři najednou. Ty barvy jsou prostě úžasný a nemohla jsem si vybrat. Mám jednu hodně tmavě rudou, tyrkysově zelenou, lososovou a světle béžovou. Ty dvě světlejší snesou i tři vrstvy, mají horší krytí. Tyrkysová klasika 2 vrstvy a rudé stačí jedna, ta má krytí skvělé. Štěteček je na mě možná moc tenký, mám radši širší, ale určitě se s ním dá po troše cviku naučit, ale aplikace mi stále trvá déle, než normálně. Konzistence laků je trošku těkutější, než jsem zvyklá. No a teď přijde kámen úrazu a ten je pro mě výdrž laku. Používám poctivě top coat i base coat a lak se mi do druhého dne odlupuje. Mám slabé nehty se sklonek k třepění, ale klasické laky z drogerie (konkrétně miss sporty za 35kč) mi vydrží i 3-4 dny fakt pěkné, kdežto tento abych opravovala už druhý den. Je mi to hrozně líto, protože výběr barev mají skvělý a já doufala, že mi taky vydrží, ale taková výdrž je pro mě bohužel naprosto nedostatečná. Obal je velký, robusní a těžký, ale záleží na ml samozřejmě. Dodělám ty, co mám a už nekoupím.

  • Barevná škála
  • Krytí
  • výdrž
  • obal
  • cena
  • tekutá konzistence
  • tenký štěteček


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Jordana Lak na nehty

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené