Cien Odlakovač na nehty bez acetonu recenze a zkušenosti

Tools Cien Odlakovač na nehty bez acetonu
Tools Cien Odlakovač na nehty bez acetonu - obrázek 1
Tools Cien Odlakovač na nehty bez acetonu - obrázek 2
Tools Cien Odlakovač na nehty bez acetonu - obrázek 3
5 4.3 13
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Cien

Recenze produktu
Cien Odlakovač na nehty bez acetonu

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.6.2012 15:01:44

S odlakovačem jsem naprosto spokojená. 200 ml za 35,- Kč je super cena, navíc je tento odlakovač v praktickém balení s pumpičkou, která usnadňuje namáčení tamponku do odlakovače. Odlakovává velice dobře. Je trochu něčím navoněný, takže nesmrdí úplně klasicky po odlakovači. K sehnání je v Lidlu.

  • balení s pumpičkou
  • odlakovává dobře
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.6.2012 19:30:17

Pro mě to byl naopak nejhorší odlakovač a to kvůli jeho obalu, uzavírání s pumpičkou se zdá praktické, jenže to má své velké ale. Odlakovač i po uzavření a lehké manipulaci (přenos z místnosti do místnosti) může začít samovolně téct, stejně tak je problém, když chci odlakovač nanést na tampon, chvíli se nic neděje a pak mi teče všude kolem a tamponek je přesátý. Možná vadný kus.

  • cena
  • nepraktické na přenos
  • vytéká


Další recenze od 19.7.2012 14:24:55

Ja som s produktom spokojná! Pomer objem/kvalita/cena je podľa mňa vynikajúci. Odlakuje skvele. Balenie mi taktiež úplne vyhovuje. Má hore pumpičku, vďaka ktorej je miniete málo a balenie dlh vydrží. S vytečením by som sa netrápila, nemá sa čo stať pokiaľ je fľaštička v zvislej polohe. Takže ak ho máte len tak doma na poličke tak je to super. Pokiaľ si ho chcete zobrať so sebou tak radšej opatrne.

  • pumpička
  • dobre odlakuje
  • cena
  • ak nieje zvislo, vytečie


věk
25-34

nehty
přírodní

Příjemné překvapení od Cienu. Odlakuje rychle, přehnaně nesmrdí, trochu voní... Předností je větší balení 200 ml, pumpičkový aplikátor, vatový tamponek zespodu nasákne a odlakovač se nemusí nalévat - velmi praktické. Příznivá je i cena. Určitě si koupím znovu.

  • balení 200 ml
  • dávkovač
  • vůně
  • rychlost odlakování
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 21.3.2013 17:32:40

Tento odlakovač jsem si koupila kvůli velmi šikovnému dávkování. Je za velmi příjemnou cenu a dlouho mi vydrží. Lak také sundá bez větších obtíží. Také mi po něm nežloutnou nehty, jako po jiných, které jsem až dosud vyzkoušela. Až mi dojde, koupím znovu :-)

  • cena
  • vcelku dobře odlakuje
  • praktické balení s pumpičkou
  • nežloutnou mi po něm nehty
  • ani nevím :-)


Další recenze od 25.3.2013 23:31:43

Kupila som si ho na základe pozitívných recenzií . Spočiatku som bola nadšená , no čím dlhšie som ho používala , tým moje nadšenie klesalo. Odlakovače občas nosím aj po kabelkách , no tento sa mi povylielal , tá pumpička/dávkovač mi vôbec neplnila účel. Spočiatku ešte aspoň ok odklakovával , no čím menej ho bolo vo fľaštičke , tým to bolo horšie a odlakovávanie bolo nočnou morou .

  • veľkosť cena
  • kvalita vylieval sa


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 21.7.2013 09:01:03

Odlakovač od Cienu používám už dost dlouhou dobu a nehodlám na tom nic měnit. Dávkování je opravdu velmi praktické, rychle se s ním pracuje. Odlakování šlo raz dva, i přesto že neobsahuje aceton. Právě složení bez acetonu oceňuji asi nejvíc - nehty nemám "vysušené". Milým překvapením byla i vůně, ta není jako typické odlakovače, u kterých jsem se nesnesla odlakovávat v uzavřeném prostoru :D. Můžu vřele doporučit ;)

  • cena
  • složení bez acetonu
  • nevysušuje
  • vůně
  • dávkování
  • asi žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.9.2013 20:36:06

Skvělý odlakovač bez acetonu. Nehty dokáže velmi snadno a dobře odlakovat. Díky balení s pumpičkou se velmi dobře používá a nikde neteče, takže lze odebrat pouze požadované množství a vydrží proto opravdu dlouho. Problém nastává pouze při přepravě v jiné než svislé poloze. Za tu cenu určitě skvělý produkt, který stojí za vyzkoušení.

  • bez acetonu
  • dobře odlakuje
  • cena
  • dostupnost
  • pumpička
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.9.2013 11:09:50

tento odlakovač jsem si koupila v nouzi kdy můj oblíbený zrovna nebyl. . . a bylo to poprvé a naposled fajn je pumpička se kterou se dobře aplikuje odlakovač na tampon ale to je vše vylívá se pak ho cítím všude kolem a mě osobně hodně smrdí!! mým favoritem je odlakovač z rossmannu isana zelený na nehtech pěkne voní a dobře odklakuje balení je lepší a 250ml vydrží taky dlouho takže za mě cien ne bohužel

  • pumpička
  • smrdí
  • vylívá se obsah


věk
25-34

nehty
pevné

Já nevím... na to, jak mám produkty od Cien ráda, tak jsem se na tenhle odlakovač těšila. Všude samá pozitiva, v podstatě směšná cena, tak proč ho nezkusit. Ale nastalo zklamání. Balení se zdá super praktické, pumpička je dobrý nápad, pokud se po dvou použití nerozbije... at jsem pumpovala jak chtěla, tak se nic nedělo. Další problém: když už jsem odlakovač vydolovala, odlakoval hodně špatně. U odlakovače docela zásadní problém. Navíc po něm byly nehty dost divné, zhrublé a kůže vysušená. Takže za mne nee.

  • objem
  • cena
  • nefunkční pumpička
  • špatně odlakovává
  • ne moc dobrý vliv na nehty a kůži okolo


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.11.2014 15:17:37

Tento odlakovač jsem koupila klasicky v Lidlu. A udělala jsem velmi dobře! Odlakovač precizně odlakuje. Nečekejte zbytky po starém laku. Jemná parfemovaná vůně. Nehty zachovávající si svou barvu a jemnost. Řekla bych, že zkrášluje nehty. Také pozitivně hodnotím vynalézavé balení s pumpičkou pro nízkou spotřebu a pohodlné nanášení. Určitě koupím zase! I odlakovač se může stát Vaším příjemným pomocníkem :-).

  • cena
  • jemná parfemace
  • čisté a jemné nehty
  • důkladné odlakování
  • praktické balení
  • dobrá dostupnost
  • kosmetika z Německa
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.10.2015 17:00:15

Podle mého názoru odlakovač dostupný každému (Lídl téměř všude) za velice příznivou cenu. Co se týče jeho funkčnosti, jsem s ním velmi spokojená a doma mám již několikáté balení. Nehty tolik nevysušuje jak se může u ostatních odlakovačů dít . Ani mi tolik nesmrdí, každopádně netvrdím, že Vám příjemně provoní pokoj. Jeho balení je super praktické, můžete si do něj nalévat i jiný produkt. Za mě rozhodně ano.

  • cena
  • dostupnost
  • balení
  • funkčnost
  • bez acetonu
  • žádné


Další recenze od 10.4.2017 19:22:04

Odlakuje skvěle, jen mi na něm strašně vadí parfemace, pokud mohu říci : smrad. Kdykoliv tedy vím, že se chystám odlakovávat, otevřu všechny okna a dveře pokoje, abych se taky v klidu mohla nadechnout. Velkou výhodou je ale dávkovač s pumpičkou, který je na takto levný produkt dovolím si říci raritou. Po nalakovaném nehtu stačí jen párkrát přejet a vše je téměř pryč. Až na parfemaci je tedy tenhle odlakovač skvělý za cenu, za který jej prodávají.

  • Dávkovač s pumpičkou
  • Kvalita odlakování
  • Parfemace