Crest 3D Whitestrips Professional Effects recenze a zkušenosti

Chrup Crest 3D Whitestrips Professional Effects
Chrup Crest 3D Whitestrips Professional Effects - obrázek 1
Chrup Crest 3D Whitestrips Professional Effects - obrázek 2
Chrup Crest 3D Whitestrips Professional Effects - obrázek 3
5 4.7 13
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 250 - 1 890 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Crest

Recenze produktu
Crest 3D Whitestrips Professional Effects

věk
25-34

Další recenze od 10.1.2017 17:23:02

Tyto bělící pásky mi připadají ještě o něco lepší, než jejich předchůdce, co jsem vyzkoušela - Crest 3D Whitestrips Luxe Supreme FlexFit, protože mají kratší dobu působení na zubech jen 30 minut, což je poloviční doba. Jinak postup bělení je úplně stejný- po roztstřihnutí přilepit na zuby a nechat působit. Jednoduchá procedura doma, bez nutnosti někam docházet.

  • Kratší doba působení na zubech
  • Opravdu bělí
  • Pásky na zubech drží
  • Cena
  • Dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2014 16:53:57

Konečně jsem našla výrobek, který dokáže vybělit zuby takovým způsobem, že vám budou zářit na dálku. Po vyzkoušení spousty bělících past jsem už přestávala věřit, že něco opravdu funguje a ejhle. Bingo! Aplikace pásku je skutečně jednoduchá a už za pár dnů je poznat rozdíl. Nevýhodou je, že po aplikaci jsou zuby více citlivé, takže opravdu nepřetahovat dobu působení. Navíc, pokud budete pít kávu a podobné neřesti, zuby se vám opět zabarví.

  • skutečně funguje
  • jednoduchá aplikace
  • citlivé zuby po aplikaci
  • vysoká cena


věk
35-44

Další recenze od 12.2.2013 14:35:53

Pásky jsem si sehnala na základě diskuzí zde. Objednala jsem si zatím jen na 7 dní. Už po prvním dnu jsem viděla zlepšení. Aplikovala jsem radši ob den, trošku mě to v dásně píchalo poprvé, pásek jsem poupravila a dobrý. Musím říct, že je to fakt poprvý co mi něco zuby bělí, a to jsem toho zkusila dost. Budu kůru opakovat po pár měsících. Jen mám problém s dolními zuby, hrozně sliním, takže při aplikaci musím ležet, ale stojí to za to.

  • opravdu funguje
  • hůř se schání


věk
25-34

Další recenze od 19.9.2012 15:21:42

Už jsem zkoušela hodně produktů na bělení zubů, bohužel mi žádné nepomohly. Většinou bylo bělení spojeno s nepříjemnými, jak já říkám, "náhubky", díky kterým se jen slinilo a gel tak neměl šanci být na zubech déle než minutu. Pásky crest mají tu výhodu, že nejsou nepříjemné v ústech, rozhodně to celou proceduru bělení ulehčilo. Efekt je doopravdy viditelný, používám teprve 6. den a už vidím rozdíl, samozřejmě je zapotřebí dodržovat bílou dietu, jinak Vám k vybělení zoubků nepomůže nic :) K páskům používám ještě zubní pastu od Crestu, možná že i to trošku dopomohlo k tak rychle viditelnému efektu :) Doporučuji dodržovat čas 30 minut a né déle, v nedočkavosti na bílé tesáky jsem si první den nechala pásky na zubech hodinu a citlivost zoubků se během chvilky dostavila, nemohla jsem jíst, pít..ani mluvit:) Rozhodně doporučuju vyzkoušet! :)

  • snadná aplikace
  • pásky drží
  • minimální slinění
  • při nasazení mě nikterak neobtěžují jako náhubky
  • rychlý bělící účinek
  • ze začátku možná citlivost


věk
25-34

Tento produkt je pro mne darem z nebes.Mám přirozeně tmavší(zažloutlejší)skovinu odjakživa.Pitím čaje a kávy se pak barva zintenzivňuje.Proto kdy jsem vyzkoušela tyto bělící pásky, byla jsem nadšená.Po 14 denní kůře, byli mé zuby o 3 odstíny bělejší.Po dalších dvou během jednoho roku, jsem měla zuby skoro bílé.Všichni si mysleli, že chodím na drahé bělení a já zatím bělíla v klidu domova.Je pravda, že jsou zuby citlivější proto bych se řídila návodem použití a používala kvalitní pastu pro přecitlivělé zuby.Pokdu by jste to z pásky přehnaly bolelo by vás i dýchat, tak můžou bát zuby citlivé.Každopádně nic se nemá přehánět a na místě je trpělivost.Na výběr je mnoho variant i varianta pro citlivé zuby.

  • výborný efekt
  • snadné použití
  • rychlí výsledek
  • cena
  • citlivost zubů


věk
25-34

Další recenze od 6.8.2012 19:58:25

Na základě kladných ohlasů jsem pásky před lety vyzkoušela a za mě tedy nikdy více. Koupila jsem si na zkoušku 14 kusů a ani jsem je nevypotřebovala. Při aplikaci jsem postupovala podle návodu, ale i tak mi bělící látka způsobila skvrny na sklovině. Ty sice časem vybledly, ale viditelné stále jsou, především na předních zubech.

  • pohodlné domácí bělení
  • skvrny na sklovině


věk
25-34

Konečně bělící produkt, který do poslední tečky splňuje to, co slíbí. Po neúspěších s bělícími pastamy, gely, tužkami a výrobky Pearl White jsem skoro přestala věřit, že existuje nějaká metoda pro domácí použití, která viditelně vybělí zuby, aniž by vám všechny vypadaly. :) Tyto pásky jsem používala 14 dní 1x denně na 30 minut a již po prvním týdnu jsem viděla úžasné výsledky. Přátelé se dokonce ptali, jestli jsem nebyla na bělení laserem. :) Oceňuji zejména aplikaci ve formě pásků, ze kterých nevytéká gel do pusy (jako u klasických aplikátorů u Pearl White, když jsem měla ve výsledku více gelu všue v puse než na zubech). O páscích vůbec nevím, nejsou v puse nijak nepříjemné a lze s nimi provádět běžné činnosti.

  • aplikace formou pásků
  • krátká doba působení
  • rychlé výsledky
  • efektivita
  • cena
  • mírně zvýšená citlivost zubů


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2012 18:07:36

Přidávám se ke spokojeným uživatelům, kteří se k 3D Crest White whitestrips pořád vracejí. ;) Sice nejsou k dostání v ČR, ale na e-bay je najdete za velmi slušnou cenu a narozdíl od spousty ostatních "bělících" přípravků opravdu fungují a jsou mnohem pohodlnější!

  • opravdu bělí
  • pohodlné použití
  • cena
  • nedostupnost v ČR


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 12:02:25

Nejlepší přípravek na domácí bělení zubů, které jsem měla a to jsem toho zkoušela hodně v různých cenových skupinách: pasty, gely, pásky... Největší výhodou je že nesklouzává ze zubů a neuvolňuje bělicí látku do úst, takže člověk neslintá a není to nepříjemné jako např. u různých náústků. Dokonce se s tím dá i mluvit, třeba do telefonu aniž by to bylo poznat. Kupuji na ebay nebo na aukru pokud jsou za dobrou cenu. Pozor, nekupovat jiné pásky od crest než tyhle "Professional effect" - mají nejlepší účinnost. K dosažení výsledku (vybělení tak o 2 odstíny) mi stačí 10 sad pásků. Nestíhám je ovšem lepit přes týden, takže klidně lepím i 3 sady za den o víkendu, nechám vždy té půlhodiny působit a nalepím další, třeba při úklidu.

  • nejlepší účinněk
  • nesklouzávají se zubů
  • neuvolňují bělicí látku do úst
  • nejsou po nich tak citlivé zuby jako po jiných přípravcích
  • v ČR menší dostupnost za rozumnou cenu


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 01:14:06

Bělící pásky od Crest s 14% peroxidem jsem si zakoupila na e-bay a 10 kusů mne vyšlo v přepočtu na 250,- Kč, což je super cena za super výrobek. Protože jsem nikdy předtím, kromě past a prášku, nevyzkoušela jiný způsob bělení zubů, nevěděla jsem co čekat. A velmi mile mne překvapil výsledek. Moje okolí totiž, aniž by cokoliv tušilo, reagovalo velmi pozitivně a to jsem teprve použila jen dva pásky, s odstupem asi jednoho týdne. Používala jsem je vždy večer, po vyčištění zubů, a nechala působit zhruba půl hodiny. Nijak mi to nedráždilo ani zuby, ani dásně, a to, co se dostalo do slin, nezpůsobovalo žádné nepříjemné pocity. Moje zuby před tím nebyly sice žluté, přesto se však dostavil výrazný bělící účinek, se kterým jsem opravdu spokojená. Investice se rozhodně vyplatila a já si je objednám určitě znova.

  • cena
  • bělící účinek
  • rychlý efekt
  • nemá


Další recenze od 7.3.2012 13:52:19

Také můžu stoprocentně doporučit. Tento produkt užívám už několik let, a zuby mám krásně bílé. Objevila jsem v USA, nyní nakupuji přes ebay hlavně od amerických dodavatelů, dá se sehnat za dobrou cenu. Celé balení mi vydrží zhruba na rok (myslím tím bělicí efekt), užívám k tomu ještě zubní pastu od stejného výrobce a na svoje zuby si nemůžu stěžovat. Je to řešení pro všechny, kteří chtějí mít dokonalý "americký" úsměv. Ty šunty co prodávají u nás typu bělící prášky, nebo ty šílené náhubky, které mám také ozkoušené jsou oproti Crestu absolutně neúčinný propadák.

  • Nejlepší efekt domácího bělení na trhu
  • vytvoří "americký" úsměv
  • vhodný i pro citlivé zuby
  • doba bělícího účinku je vysoká
  • dostupnost u nás v ČR nižší


věk
25-34

Tyhle pásky jsou doposud naprosto nejlepší (tj. nejpohodlnější a nejúčinější) bělící metodou, jakou jsem vyzkoušela (mezi nimi byly zubní pasty, bělicí pudry, white smile s modrým světlem, pearl white). Oproti klasickým náhubkům, které nutí slinit a tedy způsobují, že gel zředíte a vyplivujete (je u nich prakticky velmi obtížně dodržet celou dobu nutné aplikace) jsou tyhle samolepící pásky velmi pohodlné a praktické. Jde o "izolepící pásku" která je místo lepidla potřená bělícím tužším gelem. Pásek perfektně přilne přímo na zuby a nemusíte si tedy hlídat to, aby Vám nesjížděl jako náústek či jste gel neředili slinami, do úst se neuvolní takřka žádný peroxid. Tenký pásek v puse nijak nepřekáží, takže s ním jde v klidu i hovořit. Bělící efekt jsem viděla již po druhém použití pak se viditelnost působení zjemnila a šlo jen o drobné bělící krůčky k bílým zoubkům, ale zuby mám fakt bílé a to jsem je měla vždy spíš přirozeně rovnoměrně nažloutlé a domnívala se, že vybělit vůbec nepůjdou (zkusila jsem toho tolik). Jediné mínus je ta klasická citlivost zubů, ale s použím vhodné zubní pasty na citlivé zuby jsem i tomuhle po čase zamezila. Koupila jsem z Ebay, od polského distributora 20balíčku (na 20dní, v jednom balíčku izolačka na horní i spodní patro) za něco pod 1200 kč vč. dopravy, běžně v Čechách se ale cena za stejné balení pohybuje min. o 3-4stovky víc.

  • nenutí slinit
  • nesklouzává ze zubů
  • gel neuniká do úst
  • mohu s ním i mluvit
  • skutečně bělící účinek
  • trošku vyšší cena
  • citlivost zubů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Elmex Ústní voda

4.8 95% 5 recenzí

Hůře hodnocené