Dermacol Aroma Ritual tělové mléko recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Dermacol Aroma Ritual tělové mléko
Hydratační tělové krémy Dermacol Aroma Ritual tělové mléko - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Dermacol Aroma Ritual tělové mléko - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Dermacol Aroma Ritual tělové mléko - obrázek 3
5 4.2 33
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Aroma Ritual tělové mléko

věk
25-34

Další recenze od 15.3.2018 14:50:04

Mlieko som dostala v sete vo verzii pomaranč a čokoláda na Vianoce. Mlieko príjemne vonia po pomaranči, konzistencia je stredne hustá a teda ani príliš riedke ani hutné. Ľahko sa rozotiera, rýchlo vstrebáva, nezanecháva pocit mastnej pokožky, akurát vôňa sa po aplikácií trochu zmení, je však stále príjemná a nejaký čas ju cítiť na pokožke. Spolu v kombinácií s rovnakým gélom tvoria super dvojicu.

  • - vôňa
  • - konzistencia
  • - nemastí
  • - rýchlo sa vstrebáva
  • - obal


věk
15-24

Už jen když jsem viděla obal krému (belgická čokoláda) , tak jsem dostala chutě a to není nic proti tomu, když se s ním mažu... Koupila jsem rovnou tři a 2 jsem darovala... Je to vážně něco úžasného, krém dokonale hydratuje a prostě té vůni se nedá odolat. Koupeno v drogerii DM za 70 Kč což mi přijde na 200 ml jako super cena. Ostatní krémy této řady taky krásně voní, ale belgická čokoláda prostě vede, určitě koupím znovu.

  • Vůně
  • Lákající obal
  • Hydratace
  • Nic :))


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2015 12:18:54

Tohle tělové mléko jsem vyzkoušela jenom proto, že jsem ho dostala v sadě se sprchových gelem. A popravdě jsem ráda, že jsem si ho sama nekoupila, protože podle mě není ničím výjimečné. Sice hezky voní - já měla melounovou vůni, ale to je tak všechno. Na jednu stranu bylo fajn, že se mléko poměrně rychle vstřebalo do pokožky, takže jsem neměla lepivý pocit. Na stranu druhou, nemělo vůbec žádný význam se tím mlékem natírat. Žádná citelná hydratace, žádné vyživení..jenom chvíli vydrželo vonět. A kvůli té vůni si to lidi asi kupují a stačí jim to. Já ale myslím, že další už nepotřebuju zkoušet.

  • vůně
  • nic moc to s kůží nedělá


věk
15-24

Další recenze od 28.4.2015 12:24:50

Jsem s ním spokojená. Po holení na nohou je bezvadný. Krásně voní, rychle se vstřebává a pokožka je po něm hebká, hydratovaná, voňavá a pružnější. Je to jedno z těch lepších tělových mlék, které jsem zatím používala. Mám doma více přípravků z řady čokoláda+pomeranč a jsem nadšená. Jediné mínus - není to nijak extrémně výživný produkt. :)

  • -rychle se vstřebává
  • -nelepí
  • -skvěle se roztírá
  • -úžasně voní
  • -žádná extra výživa


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2014 12:15:09

Tělové mléko má krásnou vůni jako i ostatní produkty z této řady, bohužel vůně je jeho jediné plus. Je spíš takové řídké, sice se lehce rozetírá a rychle se vstřebe, ale téměř vůbec nehydratuje a po chvilce už ani nevím, že jsem se něčím namazala. Pro suchou pleť teda není ideální, doporučovala bych ho spíš na normální pleť na dodání vůně. Já už nejšpíš nekoupím.

  • vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2014 18:40:26

Výborný sprchový gél, ktorý krásne vonia, má skvelú konzistenciu a sprchovanie s ním, je niečo úžasné. Na tele vôňu síce po osprchovaní sa veľmi necítim, ale nevadí mi to. Napriek tomu si ho určite kupim znovu. Najlepší je podla mna belgická čokoláda a pomaranč. Sprchovanie je takto naozajstný rituál. odporučam.

  • úžasná vôňa


věk
35-44

Další recenze od 13.5.2014 21:39:37

Tělové mléko jsem si pořídila ve vůni Růžový zázvor. Vůně je krásná. Mléko se dobře roztírá, protože má konzistenci tak akorát. Další jeho plus je, že se hodně rychle vsákne do pokožky, takže nezanechává mastný film. Když je v akci, tak se dá sehnat za super cenu do padesáti korun. Obsahuje mé oblíbené bambucké máslo. Rozhodně si jej hodlám pořídit i příště. Jen příště vyzkouším další vůně.

  • rychle se vstřebá
  • krásně voní
  • žádné


věk
15-24

Melounové tělové mléko je výborné. Ne že jenom úžasně voní, ale je dobře roztíratelný, dobře se vsákne, nelepí, nejsem po něm mastná, pokožka je po něm příjemná a hladká.. Ale ta vůně je k nezaplacení, sice moc dlouho nevydrží, ale je prostě úžasná. Chci určitě zkusit i ostatní vůně, protože mě stoprocentně vyhovuje.

  • vůně!
  • cena
  • roztíratelný
  • nelepí
  • pokožka je hladká a příjemná
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 30.6.2013 22:00:17

Pro mě zaklamání. Proč? Kvůli vůni, kterou mám. Natolik mě to otrávilo, že už ani raději další zkoušet nechci. Jde o růžový zázvor. To je takový puch. Přirovnala bych to k zápachu ze samoopalování, je to ale spíš ještě silnější. Já mám přitom zázvor ráda a byla jsem zvědavá na jeho vůni v krému. No nic. To tělové mléko ale jinak není vůbec špatné. Je lehoučké, takže na léto ideálka. Bleskurychle se vsakuje, hydratuje tak lehce, nelepí. Balení je fajn.

  • balení v tubě
  • lehká hydratace
  • lehká konzistence
  • rychlé vstřebání
  • rychlá aplikace
  • zápach Růžového zázvoru


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2013 22:05:31

Koupila jsem si Tibetský jasmín a začnu u vůně: ta není nijak výrazná, ale alespoň není vtíravá + mi na pokožce nějakou dobu vydrží. Když přejdu k obalu, tak se mi zdá trošku nepraktický, hned mám všechno upatlané, ale design hezký. A teď samotný obsah - má lehkou konzistenci a dobře se roztírá. Mléko se rychle vsakuje a pokožka je po něm velmi hebká a provoněná. Příště zkusím pistácii.

  • vůně
  • design
  • dobře se roztírá
  • hebká pokožka
  • obal


věk
25-34

Koupila jsem si jak tělové mléko tak i sprchový gel, oboje s vůní belgické čokolády a pomeranče a jsem celkem spokojená, ikdyž určitě existují i lepší. Mléko má opravdu příjemnou vůni, je tekutější konzistence a dobře hydratuje. Vůně z pokožky není dlouho cítit, poměrně rychle vyprchá. Hydratační schopnosti jsou průměrné, hodně vyschlou pokožku nezachrání, ale jinak je dostačující. Rychle se vsakuje do pokožky a pokožka je poté krásně jemná.

  • příjemná vůně
  • rychle se vstřebá
  • tekutá konzistence
  • jemná pokožka
  • průměrná hydratace
  • vůně z kůže rychle vyprchá


Další recenze od 3.5.2013 16:56:55

Zakoupila jsem si mléko s vůní sicilské pistácie, protože mě jeho vůně v drogerii naprosto uchvátila. Bohužel mi při použití už tak úžasné nepřišlo. Sice se krásně vstřebá, takže můžete ihned vyrazit ven, ale pro moji suchou pokožku to není žádný zázrak. Vůně mi přijde intezivní jen na začátku, potom již není vůbec cítit. Chystám se vyzkoušet ještě sprchový gel ze stejné řady s vůní melouny.

  • rychle se vstřebá
  • krásně voní
  • roztíratelnost
  • nepřijde mi vhodné pro hodně suchou pokožku
  • vůně příliš dlouho nevydží


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2013 09:52:25

Nejlepší tělové mléko. Nejlépe mi voní čokoláda a pomeranč, dokážu ho na sebe patlat několikrát za den :) Pak mám ráda ještě pistácii. Krém se dobře vstřebává. Bohužel moc dlouho na kůži nevydrží, za hodinu už ho ze sebe necítím. Ale za tu cenu, je to skvělé mléko.

  • vůně
  • moc dlouho není na kůži cítit


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2013 13:58:35

Ačkoliv Dermacol jako značku moc nemusím, pořídila jsem si tento výrobek, protože mě neuvěřitelně oslovil v obchodě svou vůní i hezkým obalem. Mám tělové mléko s pomerančem a čokoládou a musím se teda držet, abych ho nesnědla, protože vůně je to opravdu úžasná! Není vůbec chemická a umělá, ale hrozně příjemná, jako opravdová čokoláda. Konzistence mi vyhovuje, mléko nelepí a dobře se vstřebává. Už se těším ,až si pořídím nějaké svěží vůně (třeba meloun) na blížící se jaro a léto. Musím uznat, že tenhle výrobek se povedl.

  • vůně zůstává dlouho na pokožce
  • nemastí
  • dobře se vstřebává
  • žádné :-)


věk
35-44

Další recenze od 25.2.2013 21:13:33

Vlastním zatím pomeranč s belgickou čokoládou. Mléko opravdu krásně voní a dobře se vstřebává. Pokožka je příjemně hydratovaná, což zvlášt v zimě potřebuju. Těším se až vyzkouším i další verze mléka. Obecně mám s kosmetikou od Dermacolu dobré zkušenosti.

  • vůně
  • hydratace
  • rychlé vstřebání
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 18:46:43

Lákavé "příchutě" i cena. To je tak možná vše co se dá u tohoto produktu vyzdvyhnout. Dle mého mínění byl tento produkt vytvořen jen tak na okrasu a čichání. Hydrataci od toho opravdu nečekejte, při pravidelném mazání se asi někam vypařila. Za mě tedy opravdu propadák se super vůní.

  • vůně
  • cena
  • nehydratuje


věk
45-54

Další recenze od 30.12.2012 00:44:01

Mléko s hrozny a limetkou opravdu svěže voní, konzistencí i nanášením mi připadá spíš jako gel. Je pravda, že moc nehydratuje, ale rychle se vsákne krásně voní. Při pravidelném používání se tělo zbaví šupinek. Je mi moc příjemné, že se po namazání mohu hned obléct, protože nejsem mastná.

  • vůně
  • rychle se vstřebá
  • není přímo hydratační, ale po delším používání nemám šupinky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.12.2012 10:23:44

Hrozny s limetkou: Jsem naprosto nadšená z tohoto tělového mléka, i když nepozoruju antistresové účinky :D. Mléko hezky vyživuje a hydratuje pokožku, nádherně voní po limetce a hroznovém vínu. Navíc obsahuje i bambucké máslo, které hodně zvláčňuje extrémně namáhaná a suchá místa na těle. Používám po sprše nebo koupeli a pokožka dlouho krásně svěže voní, takže budu kupovat i nadále.

  • nádherná vůně
  • hezký obal
  • vyživuje a hydratuje
  • nic


věk
25-34

Harmonizující tělové mléko - belgická čokoláda má unikátní vůni čokolády a pomeranče, na pokožce voní nádherně a neodolatelně!Boužel velice rychle vyprchá vůně i hydratace.Tělový krém vhodný spíše pro normální typ pokožky, pro suchou pokožku málo hydratační.Koupila bych znovu jen kvůli krásné vůni.

  • Neodolatelná vůně
  • Snadná aplikace z tuby
  • Krátkodobý účinek


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 07:26:43

Přesvědčily mě recenze na omlazení a koupila jsem si tělové mléko Dermacol, vybrala jsem si vůni pistácie. Jsem z něj nadšená, nádherně voní. Co mě překvapilo, byla konzistence. Když jsem se poprvé namazala, říkala jsem si, že takový řidší krém bude k ničemu, ale opak je pravdou. Vůně sice dlouho nevydrží, ale pozitivní efekt na pokožce pozoruji i druhý den po namazání. Pokožka je hladká, hebká a hydratovaná. Mně mléko rozhodně sedlo a doporučuji ho ostatním.

  • krásná intenzivní vůně při mazání
  • účinky na pokožku
  • nemastí, nevysušuje
  • krátkodobá vůně


věk
25-34

Další recenze od 4.11.2012 20:20:55

Konečně jsem po nějaké době objevila výrobek, ze kterého jsem nadšená. Dermacol tělová mléka úžasně voní, hydratují, rychle se vsáknou... Prostě na nich nenacházím jedinou chybu! A pokud vám mám dát tajný typ na vůni, tak belgickou čokoládu, ta se líbila snad všem kamarádkám, které ovoněly.

  • vůně
  • hydratace
  • rychle vstřebání
  • žádné


věk
25-34

Úžasné tělové mléko, jehož vůně je opravdu smyslový zážitek. Mám čokoládu s pomerančem a krátce po namazání cítím hlavně pomeranč,ale když se vůně více rozleží, cítím zase čokoládu. Pokožku zanechává vyhlazenou a rozzářenou. Doporučuji i v kombinaci se sprchovým gelem.

  • krásná vůně
  • vůně by mohla vydržet dýl


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2012 15:57:04

Toto vynikající tělové mléko od Dermacolu mám velmi ráda, už jsem vyzkoušela všechny vůně, nejraději mám melounovou. Příjemně hydratuje a konkrétně meloun božsky voní, za mě super. Pokud jej nepřestanou vyrábět koupím určitě znovu. Vřele doporučuji všem.

  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.8.2012 22:26:39

Taky mám belgickou čokoládu a pomeranč a voní naprosto úžasně :) Opravdu jsem si tuhle vůní zamilovala. Taky se mi líbí, že se rychle vsakuje. Možná nebude uplně vyhovovat suché kůži, ale těm co mají kůži normální tak těm bude vyhovovat na 100 % :)

  • vše
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 09:08:07

Vodní meloun: Konečně jsem toto mléko dopotřebovala :-) Jeho konzistence byla na mě moc řídká, takže mě jeho použití (a nic moc hydratační efekt) nepřesvědčily . Na druhou stranu se hodně rychle vsakuje a nelepí. Plusem a důvodem mé koupě je vůně - i když o něco intenzivněji voní krém v dóze, který patří do mých oblíbenců. Tohle mléko bych doporučila pokožce bez potřeby větší hydratace, na léto.

  • vůně
  • krátkodobá hydratace
  • balení v tubě


věk
35-44

Další recenze od 14.7.2012 01:26:58

Tohle tělové mléko mám ve verzi belgická čokoláda s pomerančem a vůně je to tedy opravdu úžasná. Škoda, že na těle nevydrží vonět déle, ale při roztírání si ji vyloženě užívám :-) Mléko jako takové je spíš lehčí, hezky se roztírá a okamžitě se vstřebá, takže je fajn i teď v létě. Pokožku zanechá zjemněnou a příjemnou, ale nijak zvlášť vyživující není. Kvůli požitku z vůně si tohle mléko ale určitě pořídím znovu a jsem zvědavá i na další varianty.

  • krásná vůně
  • hezky se roztírá
  • okamžitě se vstřebá
  • lehká konzistence
  • mohl by být více hydratační
  • vůně na pokožce nevydrží dlouho


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2012 18:44:26

Krém s vůní belgické čokolády a pomeranče jsem si koupila společně s gelem a mohu říct,že něco naprosto úžasného! Ve vaně mě vůně naprosto "oživila" a nadchla.Tělový krém se dobře roztírá a vůně vydrží docela dlouho,pokožka je po něm opravdu hebší a zdá se mi i taková lesklejší.

  • Vůně a roztíratelnost
  • Moc mě nenadchl obal


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 11:17:22

Toto mléko jsem dotala jako dárek, konkrétně pomeranč s čokoládou a jsem nadšená! Ihned po otevření vás oslní jeho nádherná vůně, která poměrně dlouho vydrží, velmi rychle se vstřebává, takže nemusíte čekat, můžete s namazat a ihned skočit do postele, zanechává pokožku jemnou a hladkou. Příště vyzkouším další možné varianty.

  • nádherná vůně
  • rychle se vstřebává
  • pokožka je po použití jemná a hladká
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 18:17:30

Velmi rychle se vstřebává, takže nemusí člověk čekat dlouho než mléko uschne,nádherně a dlouho voní po čokoládě. Pokožka je po něm krásně hebká. Navíc cena je také přízniva. Určitě si mléko koupím znovu.

  • nádherná vůně
  • na žádný jsem nepřišla


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 17:54:50

Opravím jen - že jsou 4 druhy :) Růžový zázvor, Sicilská pistácie, Tibetský jasmín a Belgická čokoláda s pomerančem, které jsem při přičichnutí neodolala. Velice opravdová (stoprocentně jako pomerančové PIMS) krásně sladké vůně, ale po pár chvílích začne být bohužel trochu chemická a po pár minutách ani nevíte, že jste se mazaly. Krém bych si koupila znovu, protože těch prvním pár chvil po namazání opravdu stojí za to. I když moc nehydratuje, konzistence taková normální.....

  • Vůně
  • Nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 17:09:35

Úžasně voní (Pomeranč s belgickou čokoládou), zanechává hebkou pokožku a vydrží vonět opravdu dlouho. Až dojde tak ještě určitě zakoupím znovu, teď pro změnu pistácii.

  • vůně
  • cena
  • hydratuje
  • žádný jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:11:21

Toto tělové mléko mám ve vůních belgická čokoláda s pomerančem a pistácie. Obě voní opravdu nádherně. Po nanesení na kůži se ihned vstřebávají, takže nemusíte čekat až se mléko vsákne. Hydratují dobře. Chystám se koupit si i sprchové gely, protože ta vůně je neodolatelná, jen škoda, že nevydrží na těle vonět moc dlouho :)

  • vůně
  • rychle se vstřebává
  • hydratuje
  • na těle nevoní moc dlouho


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 15:29:11

Miluji tohle mléko, koupila jsem si ho na doporučení tady a je výborné. Okamžitě se vstřebává, krásně voní a zanechává pokožku hydratovanou. Používám i sprchový gel a ten taky krásně zvláčňuje a nevysušuje. Já používám Pomeranč, ale brousím si zuby na pistácii ;)

  • cena
  • výdrž vůně
  • hydratace
  • okamžitě se vstřebává
  • sprchový gel ve stejné vůni
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené