Garnier Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pokožku recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Garnier Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pokožku
Hydratační tělové krémy Garnier Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pokožku - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Garnier Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pokožku - obrázek 2
5 4 18
  • Průměrné hodnocení 4
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Regenerační tělové mléko pro velmi suchou pokožku

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 20:19:14

Pro suchou pokožku rozhodně doporučuji. Dobře se roztírá, nelepí a poskytuje dobrou hydrataci. také vůně je příjemná.

  • Hydratační schopnost.
  • Dobře se roztírá.
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 14.3.2012 16:40:31

Mléko je skvělé, je jemné, má příjemnou nevtíravou vůni, na pokožce nezanechává mastný film, přesto opravdu hydratuje a při delším používání vypadala pokožka zdravější a zářivější. Určitě si ho koupím znovu.

  • dostatečně hydratuje
  • jemná vůně
  • rozjasňuje pokožku
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 14:27:01

Mléko má příjemnou vůni, hezky se roztírá, nelepí a velmi dobře hydratuje. Celoročně patří mezi mé oblíbence - jak na pokožku vysušenou mrazem, tak i po opalování. Stále se k němu vracím a jistě i nadále budu.

  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 19:09:29

Toto tělové mléko mi naprosto vyhovuje, momentálně ho střídám s Dove okurka. Je skvělý, krásně hydratuje a příjemně voní. Naprosto doporučuji, plně plní svou funkci. Navíc voní příteli, a to je co říci.

  • hydratace
  • nic


Další recenze od 29.4.2012 11:39:10

Tohle tělové mléko GARNIER je jeden z mojich favoritů! Má skvělou hydrataci, má velice příjemnou vůni, snadno se roztírá a rychle se vztřebává (nezanechává mastný film na pokožce), kvalita v poměru s cenou odpovídá ;) prostě samá pozitiva ! skvělý výrobek :)

  • hydratace
  • příjemná vůně
  • lehce se roztírá
  • rychle se vztřebává
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 18:58:19

Dlouho jsem tuhle červenou řadu používala, ale objevila jsme lehčí a přitom stejně hydratační krémy amléka a taky voňavá tělová másla a na mlék a z drogerie jsme zanevřela. Občas je použiji, ale je to rozdíl, i s tímhle je pro mě třeba mazat denně, takže hydratace je zřejmě dost povrchová, je mastnější a déle se vsakuje (což mi nevadí, ale za cenu že hydratuje dovbře). Hodnotila bych jako lepší průměr.

  • cena
  • delší vsakování


věk
15-24

Tělové mléko které opravdu plní co slibuje. Mám ho již po několikáté a jsem s nim opravdu spokojená. Má velice příjemnou, nevtíravou vůni a dobře hydratuje i opravdu suchou pokožku na kterou dost trpím. V zimním období je opravdu nenahraditelné. Takže mohu doporučit všem.

  • konzistence
  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 18:34:10

Že by tohle mléko byla nějaká váhra se říct nedá, spíš takové průměrné. Vůně je docela příjemná, ale hodně mi vadila špatná a dlouhá vstřebatelnost a roztíratelnost. je odstupné ve všech drogériích, ale cena by mohla být nižší. Víčko mi docela vadilo, protože šlo špatně otevírat. Já jsem si nějakých regeneračních účinků nevšimla, totéž se nedá říct o hydrataci. Znám lepší a cenově dostupnější tělová mléka s lepšími vlastnostmi a já si už nekoupím.

  • hezky voní
  • víčko
  • roztíratelnost a doba vstřebání
  • jsou lepší mléka
  • nehydratuje a neregeneruje


věk
25-34

Řekla bych průměr mezi mléky Garnier. Vůně docela hezká, konzistence dobrá, vstřebávání taky ujde, hydratace docela průměrná (daleko lepší jsou 7 days). Po nanesení mě mléko občas štípe, ale zase krásně léčí ekzémy a drobná poranění (nedokážu si to vysvětlit).

  • Konzistence
  • Celkem dobré mléko
  • Vůně
  • Cena by mohla být nižší na tu kvalitu
  • Až tak nehydratuje
  • Garnier má voňavější a lepší mléka


věk
25-34

Opravdu skvělé tělové mléko, které hezky hydratuje a to fakt na dlouhou dobu a ne jen na pár minut jako většina mlík. Trošku hůře se roztírá, ale vstřebává se pak už rychle. Vůně je příjemná, balení mi vyhovuje o moc více než v tom klaiskcém kelímku.

  • hydratace
  • vůně
  • vstřebatelnost
  • balení
  • hůře se roztírá


Nejlepší tělové mléko co jsem kdy měla. Krásně voní lehce se vstřebá, cena je úměrná ke kvalitě. Pokožka je poté krásné jemná a ta vůně :D tak zajímavá a neomrzí. Obal je hezký, funkční. Tak vřele doporučuji. Prostě Garnier tohle umí :) krémy, odličovače.

  • cena
  • vůně
  • obal
  • nemastí
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 15:17:15

Tělové mléko má velmi příjemnou řidší konzistenci a moc dobře se s ním pracuje. Poměrně rychle se vstřebává do pokožky a zanechává ji vláčnou a hydratovanou. Znám i lepší mléka na tělo, tohle však špatné rozhodně není. Občas ho používám na masáž chodidel. Mám hodně suché paty a toto mléko mi je krásně zjemní a hydratuje a masáž je pak velmi příjemná :)

  • vůně
  • hezky se vstřebává
  • dobře se roztírá
  • znám i lepší mléka


věk
35-44

Další recenze od 4.12.2013 15:44:05

Tohle mléko jsem měla někdy před dvěma až třemi lety a moc mi nevyhovovalo. Od té doby jsem si jej už nikdy nekoupila. Vadilo mi, že se špatně vstřebávalo do pokožky. Takže jsem po aplikaci byla celá ulepená a noční košilka se na mě nepříjemně lepila. Mám pocit, že jsem ho ani nespotřebovala celé a letělo do koše. Jinak se mi ale líbila řidší textura, která se dobře roztírala. Hezky vonělo a pokožku docela dobře hydratovalo. Ovšem to dlouhé vstřebávání jsem prostě nesnesla a kvůli tomu už víckrát mléko nekoupila. Hodnotím tedy jako průměr.

  • lehká textura
  • krásná vůně
  • špatně se vstřebává


věk
15-24

Další recenze od 12.2.2014 18:30:38

Toto telové mlieko pekne vyživuje a zjemňuje pokožku, ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastný film a skutočne dobre hydratuje. Cena je priateľná, ak vezmeme do úvahy kvalitu výrobku. Mlieko má príjemnú jemnú vôňu. Používam ho dlhodobo a zatiaľ ho nemám dôvod meniť. Je to vhodný prípravok aj na prevenciu vzniku strií.

  • cena
  • vôňa
  • rýchle vstrebávanie
  • hydratácia
  • obal
  • žiadne


Další recenze od 22.3.2014 20:07:10

Jedno z lepších mlék na suchou pokožku- vydrží opravdu déle na těle, suché kůži docela pomůže. Na to, že je to, že je to Garnier, tak mě ani tolik neštípe při natření- totiž většina G. má na mne dost agresivní parfemaci a o m doslova žere zaživa :D Hlavně po holení, nebo na atopický ekzém- nicmoc :( Možná chvíli trvá, než se vstřebá, ale hydratuje na docela dlouho, na suchou kůži dobré.

  • Hydratuje
  • déle se vstřebává


věk
35-44

Garnier telové mlieko používam už niekoľko rokov. Mám veľmi suchú pokožku a veľmi dobre toto mlieko regeneruje, dokonca aj opravuje poškodenú pokožku. Mala som na ruke červené, až fialové fľaky, čo bola tak vysušená a keď som začala používať toto mlieko, pripadalo mi to, ako by to bol liek. Aj vôňa je veľmi príjemná - pre mňa telové mlieko číslo 1.

  • krásna vôňa
  • účinnosť na veľmi suchú pokožku
  • regeneruje poškodenú pokožku
  • obal má malú plôšku na státie


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2015 13:11:56

Telové mlieko stredne ľahkej konzistencie. Pomerne rýchlo sa vstrebáva v závislosti od stupňa dehydratácie pokožky. Má príjemnú vôňu. Používam ho aj na regeneráciu po opaľovaní. Jedinou nevýhodou je obal. Uvítala by som plochý široký uzáver, na ktorý by sa dala tuba postaviť, ak je v balení malý obsah telového mlieka.

  • Regenerácia & Výživa
  • Vôňa
  • Obal


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Playboy Body Lotion

3.8 70% 5 recenzí