Dermacol 16H Lip Colour recenze a zkušenosti

Rtěnky Dermacol 16H Lip Colour
Rtěnky Dermacol 16H Lip Colour - obrázek 1
Rtěnky Dermacol 16H Lip Colour - obrázek 2
Rtěnky Dermacol 16H Lip Colour - obrázek 3
5 4 31
  • Průměrné hodnocení 4
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol 16H Lip Colour

věk
25-34

Další recenze od 18.2.2019 09:30:45

Mám 2 odstíny. Můj první - taková malinová barva, se aplikuje velice pohodlně, na rtech vydrží většinu dne a je po tu dobu i příjemný - musím během dne přetřít tou transparentní částí. Na základě těchto zkušeností jsem si koupila další odstín (14, tedy nude) a ten už je o poznání horší. Přijde mi hutnější, lepivější, neaplikuje se rovnoměrně a i hůř drží. Pokud by všechny byly jako ten první, bylo by to super, ale bohužel, proto už nebudu kupovat další odstíny.

  • mnoho odstínů
  • každý odstín má jiné vlastnosti


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2018 20:25:18

Bezva záležitost pro někoho kdo pracuje s lidmi a musí vypadat stále dobře- celou pracovní dobu.Jelikož pracuji ve zdravotnictví kde 8 hodin mam na ústech roušku, kterou jsem vzdy měla omatlanou od barevného balzámu nebo rtěnky, tak jsem díky této rtěnce narazila na " svatý grál". Ano, je pravda, že rty trochu vysušuje, ale přiložený balzám to výrazně ztlumí, takže je z toho příjemné nošení.Aplikace je jednoduchá jako facka, nanést tenkou vrstvu, nechat 1 minutu zaschnout a pokud chcete, tak pretřít leskem. Ani takto ošetřené rty nezanechávájí skoro žádnou stopu, jen lehce mastný obtisk po lesku. Mam odstín 16, a stála 169,-, uvítala bych možná jen větší balení za tu cenu..:-), není tam toho moc, ale která žena něco dopoužívá do konce?Já tedy ne, rtěnek mám hrubým odhadem asi 30 , takže budu střídat, a tuto si dopřeji tak 3-4 x týdně. Odlíčení byla úplná pohoda: 1 tampon+ kokosový olej= čisté rty.Na večer rty ošetřuji hutným výživným balzámem, tato rtěnka rty vskutku trochu vysušuje, ale asi jako všechno co je dlouhodržící, to je cena za tu krásu na celý den:-).

  • Krásných 12 odstínů
  • Fakt funguje jak má
  • Drží a neobtiskavá se
  • Praktické balení na kamkoliv s sebou
  • Rty trochu vysušuje
  • Po odlíčení je zapotřebí následná vyživná a promašťujicí péče
  • Za tu cenu by jí tam mohlo být víc


V reklamě jsem narazila na tuto rtěnku, říkali tam, že vydrží celý den. Po zakoupení jsem vyzkoušela nejdříve jsem nanesla barvu čekala jsem až zaschne a poté jsem nanesla lesk. Splnilo to přesně to co bylo v reklamě. Rtěnka opravdu vydrží celý den a večer jde opravdu těžko odlíčit má moc hezké pigmentované barvy a lesk je lehoučký, ale přesto zabranuje vysušení rtů. Někdy si dávám jen samotný barevný lesk po nanesení trošku lepí a nesmíte ho dát moc pak začína dělat žmolky nebo nevím jak bych to řekla

  • cena
  • vydrží celý den
  • pigmentace
  • někdy trošku lepí


věk
25-34

Další recenze od 21.12.2017 13:43:22

Této rtěnky mám 4 odstíny, 3 tmavší a 1 světlý nenápadný. Musím říct, že mě tato rtěnka opravdu mile překvapila a většinu toho co Dermacol slibuje, opravdu splnil. K takovýmto typům rtěnek jsem dost skeptická, ale tato rtěnka je opravdu neslíbatelná, dobře drží, nerozmazává se, nestéká, neobtiskne se na hrneček. Ovšem zejména tmavé výrazné odstíny vyžadují opravdu precizní aplikaci, ale aplikátor je na to ideální. Jediný problém je v tom, že pokud si dáte něco mastnějšího k jídlu, což ale může být i jen salát s olivovým olejem, tak si rtěnku "ojíte" a opravdu to bude vyžadovat opravu. A taky nevěřím tomu, že někomu vydrží na rtech 16 hodin bez jediné opravy, leda byste těch 16 hodin vůbec nejedly, nepily, nekouřily apod.

  • krásné odstíny
  • dobrá výdrž
  • nerozmazává se
  • praktický aplikátor
  • podle mě nevydrží 16 hodin
  • mírně vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 15.11.2017 16:57:03

Jeden z mojich najobľúbenejších rúžov na pery. Mám ho v odtieni č. 6, farba je veľmi pekná, neviem ju presne identifikovať, skôr taká tmavšia ružová. Má extrémne dlhú výdrž, akurát po jedle trochu z pier zmizne, ale iba minimálne, ak opäť pretriete pery rúžom, sú zasa v top stave. Odičovanie je síce náročnejšie, ja odličujem pomocou kokosového oleja a behom 3 ťahov a 1 tampónika je rúž z pier preč :) Určite skúsim aj iné odtiene, za mňa teda vrelo odporúčam :)

  • - výdrž
  • - odtiene
  • - pigmentácia
  • - nerozmazáva sa
  • - náročnejšie odlíčenie avšak s kokosovým olejom odlíčite za 10 sekúnd :)


věk
25-34

Další recenze od 15.11.2017 10:57:59

Koupila jsem si ho letos na jaře ve výprodeji v zářivé červené barvě, která mě na první pohled upoutala. Líbil se mi fakt, že se z matné barvy mohla stát hned lesklá, pokud se přetřela leskem na druhé straně pomocí aplikátoru. To mi přišlo super chytré, pohodlné a zajímavé. Musím říct, že barva rtěnky vydržela na rtech opravdu extrémně dlouhou dobu a taky fakt, že jsem s ní jedla, pila, dala jsem někomu pusu a nikdy se neobtiskávala. JENŽE! Absolutně a za Boha nešla dolů!!! Jejím odličováním jsem spotřebovala snad deset odličovacích tamponků a stále jsem na rtech plno barvy měla. Držela jako helvétská víra. Rty jsem si tak podřela, že mě bolely ještě nějakou chvíli a vzpamatovávaly se z každého procesu odličování tak tejden. Vzhledem k tomu, že mám svoje rty ráda, rtěnku jsem vyhodila. Ano, ani neputovala dál. Nerada bych někomu ublížila.

  • dlouhá výdrž
  • bez obtiskávání
  • nejde dolů
  • rty bolely ještě několik dní po neúspěšném odličování


věk
25-34

Další recenze od 15.11.2017 10:32:21

Naprosto skvělá záležitost! Mám dvě barvy a obě skvělé. Mám i rudou a u té jsem se obávala výdrže a opravdu vydrží dlouho. Když se opravdu nechá po nanesení zaschnout a přetřít leskem (který se nakonec ani neleskne - nemám to u rtěnek ráda, vypadá přirozeně). Na skleničkách nezanechává otisk. Když ji nanesu v podvečer na rty, zvládne bez problémů posezení s přáteli (včetně jídel) až do ranních hodin bez úprav :-) Rozhodně si koupím další :-) Některé odstíny prý nevydrží tak dlouho, ale já si vybrala asi ty správné :-))

  • - opravdu vydrží dlouho (hlavně pokud se nanesou obě strany)
  • - syté odstíny
  • - trochu hůř se odličuje (pokud nepoužijete odličovač na voděodolný make-up)
  • - možná cena


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2017 16:11:09

Tak na tuhle rtěnku jsem byla velmi zvědavá - potažmo na tvrzení, že je "neslíbatelná". Žádná z mých dosavadních rtěnek totiž na rtech nevydržela déle než 2, max 3 hodiny, o pití a jídle nemluvě. V tomto ohledu je však Dermacol skutečně revoluční - nejenom, že na rtech opravdu drží a nerozmazává se, ale můžu s ní bez obav pít i jíst nebo dát pusu příteli, aniž by mu zůstal obtisk na tváři. Odstranit jde pouze dvoufázovým odličovačem a i tak to dá docela práci, ale za ten efekt to rozhodně stojí. Já mám momentálně odstín 2, výrazná korálově červená barva, na mých rtech je o něco tmavší, ale ta pigmentace je neskutečná. Určitou nevýhodou (zejména u tmavých odstínů) je to, že barva ve středu rtů postupně slábne a když pak nanesete novou vrstvu, barva začne obyvkle žmolkovatět a dělat "cucky", což nevypadá příliš hezky, ale zas nemůžeme chtít všechno, že? :-) Bezbarvý lesk, který je součástí balení, rty příjemně ošetří a je možno ho nanášet kdykoliv během dne. Stejně tak však můžete rty ošetřit i jakýmkoliv "mastným" balzámem (Astrid, Labelo) a rtěnka se ani nepohne. Za mě palec nahoru a rozhodně vyzkouším i další odstíny!

  • Výrazná pigmentace
  • Výdrž a odolnost
  • Poměr kvalita x cena
  • Barva se nedá vrstvit


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2017 12:41:19

Rtěnku jsem zakoupila na základě kladných recenzí a musím říct, že mně opravdu nezklamala. Mám odstín č. 12, což je tmavší rtová barva, která rty zvyrazní, ale není nijak křiklavá, je vhodná na bežné nošení. Pigmentace je výborný, stačí opravdu jedna tenká vrstva. Má aplikátor ve formě lesku na rty, s rtěnkou se dobře pracuje. Je potřeba se snažit nepřetahovat, jelikož je těžké ji potom odstranit :-D Co se výdrže týče, mně na rtech s přehledem dá 9 hodin, déle jsem to nezkoušela. Po 9 hodinách je stále ve výborném stavu, pouze pokud jím něco hodně mastného, v prostředku rtů trochu vymizí. Jediné mínus je to, že rtěnka poměrně dost vysušuje, je tedy potřeba rty dostatečně hydratovat, než se rtěnka nanese, ale v žádném případě nesmí rty zůstat mastné, potom by rtěnka nemusela držet. Během dne ji musím párkrát přetřít průhlednou částí, jinak mám rty sušší a napjaté. Lze ji přetřít i jelením lojem, ale poté rtěnka začne barvit, jelikož lůj je mastný. U odlíčení je potřeba použít buď dvoufázový odličovač, nebo něco hodně mastného (já používám vazelínu nebo indulonu :-D ). Je škoda, že nevyrábí více nude odstínů. Rtěnku hodnotím jako velmi kvalitní, pokud nemáte extra vysušené rty, určitě doporučuji.

  • výdrž
  • pigmentace
  • snadno se nanáší
  • neobtiskává se ani nerozmazává
  • vysušuje rty


věk
15-24

Další recenze od 14.3.2017 20:28:22

Tuto rtěnku jsme již dlouze okukovala v drogeriích, z videí youtuberky GetTheLouk mi byla velice dobře známá, tak jsem se rozhodla, že si trochu sáhnu do kapsy a koupím si jednu z celkem dvanácti odstínů. Vyzkoušela jsem jich pár a nejvíce mi sedl odstín 12, pokud se nepletu, je to taková tmavší rtová barva, která mi krásně sedne. Nakráčela jsem s ní ke kase a už jsme si připravovala 250,-, které měla stát, pán u pokladny ovšem něco udělal s jakousi kartičkou, a bum, platila jsem 130,-, takže se mi nákup vyplatil. Co se týče rtěnky, já ji většinou používám bez toho lesku nahoře, protože se mi líbí matný efekt, vydrží krásně, nedávno jsem ji testovala na obědě u babičky a zvládla polévku a buchtičky se šodó, po kterých tedy trochu slezla ze vnitřku rtů, ale to se dá čekat, za mě opravdu rtěnka do nepohody.

  • obal
  • výběr odstínů
  • matná
  • krásně drží
  • vyživující lesk na druhé straně
  • pro někoho může být - cena


Další recenze od 1.3.2017 12:36:05

Koupila jsem si krásnou červenou č.2. Je skvělé, že se nerozpíjí, bohužel se poměrně brzy začíná od středu vytrácet, a u té červené je to opravdu hodně vidět. Pokud přeženete barvu, a nebo nemáte dokonale hladké rty, rtěnka strašně rychle zdrobkovatí. Bohužel mi připadá, že dost vysušuje. A bez nějakého dalšího balzámu přes si ji nedovedu představit. Samotný bezbarvý balzám na rtech dlouho nevydrží. Ale super na ní drží klasické rtěnky.

  • výrazná barva
  • neroztéká se do vrásek
  • mizí od středu aniž by člověk jedl/pil
  • nevzhlednost balzámu po několika použitích
  • špatné odličování


věk
15-24

Další recenze od 22.2.2017 16:38:52

Tuto rtěnku s leskem jsem pořídila již v minulosti, než byla vůbec propagována a dobře jsem udělala! Je to jediná rtěnka kterou jsem kdy měla, aby takto úžasně držela na rtech. Určitě doporučuji, stojí za to. Osobně jsem volila tmavší odstín. Jediné co bych snad vytkla je, že nejde zas tak lehce smýt :D Vypozorovala jsem také během večera, že když se furt olizuji a nenanáším znova čirý lesk, barva v některých částech (logicky) změní intenzitu a nevypadá to moc hezky, neboť jsem tam měla takové šupinky jak se snaží barva udržet na místě, ale asi jde o zvyk a snažit se neolizovat :D

  • Sytá barva
  • Opravdu vydrží dlouho
  • S použitím lesku- hydratace
  • Kvalitní
  • Vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 20.2.2017 12:08:40

Díky mnoha pochvalným recenzím jsem i já neodolala a zakoupila tuhle zázračnou rtěnku. Mám hned tři odstíny- číslo 6, 8 a 12. A popravdě, jsem z téhle rtěnky tak trochu v rozpacích, protože osmička mi držela bez problémů 5 hodin včetně jídla a pití, což je s mými suchými rty docela zázrak. Kdežto rtěnka číslo 6 se mi začal na rtech drolit po slabé půlhodince. Možná na to má vliv i teplota, tu šestku jsem nanesla ve třicetistupnových vedrech. Se rtěnkou číslo 12 jsem taktéž spokojená.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Některé odstíny se můžou drolit


věk
25-34

Rtenka na mých rtech má opravdu výbornou výdrž, možná mi připadá, ze se trochu liší výdrž u různých odstínů.Mám odstíny 11 a 01.A 11 je světle růžová až moc světlá dle obalů to tak nevypadá a taky obsahuje trpytky což se mi moc nelíbí,ale výdrž je slušná.Odstín číslo 01 se mi líbí mnohem víc je to krásná růžovo červená a výdrž je excelentní.Jím, piju, pusinkuju děti a nikde žádné otisky a večer tam ještě je a musím říct,že odlicovani je trochu opruz,protože opravdu drží.Důležitá je u téhle rtenky správná aplikace chce to pouze tenkou vrstvu a počkat tak dvě minuty a pak aplikovat průhlednou bázi.Když jsem dala barevnou bázi a hned tu průhlednou a nenechala tu barevnou dobře zaschnout rtenka neměla tu výdrž a drolila se.

  • Výdrž je pro mě výborná
  • Neotiskuje se
  • Dostupnost
  • Může vysusovat
  • Horší odlicovani


věk
25-34

Další recenze od 15.2.2017 20:22:41

Tak rtěnku jsem okukovala dlouho dlouho, a nakonec jsem si koupila odstín 3, to je tmavá červená a na rtech je slabá pigmentace, vydrží tak dvě hodiny a pak "sjíždí" z vnitřku rtů, takže vypadám jak klaun.. když si chci rty dobarvit, tak mi rtěnka cuckuje a odličování je horor... za 150 korun drahá sranda.. už nekoupím.

  • drží
  • cuckuje
  • sjíždí z vnitřku rtů
  • během dne není možná ůprava


věk
35-44

Další recenze od 19.1.2017 08:56:44

Tato rtěnka je pro mě absolutní top. Nejenže je skvěle pigmentovaná, ale ta výdrž....!!!!! Mám dvě tekuté rtěnkym Sephora Cream Lip Stain, které co do výdrže, se s touto nedají srovnat. Rtěnka vydržela dvě jídla, o pití ani nemluvě. Úplně jsme zapomněla, že jí na puse mám, už jsem byla dávno doma, neřešila jsem, zda mám nebo nemám namalovanou pusu a pak jsem mrkla do zrcadla a k mému velkému překvapení se rtěnka nehnula. Ted jsou velké mrazy, venku jsem chvíli měla pocit, že vysušuje, v teple ale o ní nevím. Jinak lze na ní použít i jakýkoliv balzám, ( nemusí být zrovna ten, co je přímo u rtěnky) a pnutí je pryč. Vřele doporučuji a budu doufat, že Dermacol barvenou paletu malinko rozšíří, výběr zatím nic moc. Mám číslo 9, jde spíše o tmavší, hnědo fialový odstín, budu používat asi jen na večerní líčení, jen co nakoupím jiný, malinko světlejší na denní líčení.

  • jednoduchá aplikace
  • balzám
  • pigmentace
  • Výdrž
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

Další recenze od 27.9.2016 23:00:22

Rúž som mala v odtiene 02, čo je neskutočne žiarivá farba. Rúž má príjemnú konzistenciu a cítim z neho aj jemnučkú vôňu. Na pery sa mi nanáša dobre a výdrž má naozaj neskutočnú. Pri prvom použití som sa pokúsila ho asi po dvoch hodinách dostať dolu, no držal ako pribitý. Ani s odličovačom na makeup to nejde jednoducho. No už po chvíli od nanesenia sa začne od kútikov jemne odlupovať a opadávať, žmolkovať sa (a to upozorňujem, že prvú vrstvu vždy nechám poriadne zaschnúť), preto už po približne dvoch hodinách, nejakom jedle, či pití zblízka nevyzerá pekne a neskutočne mi opadávajúce kúsky vadia. Zďaleka však stále pôsobí pekne, no mať ho na perách celý deň sa mi už nepáči.

  • krásne odtiene
  • jemná vôňa
  • ľahká aplikácia
  • dobrá výdrž
  • žmolkuje sa
  • nevydrží bez odlupovania sa


Další recenze od 27.9.2016 12:50:38

Přesně to, co od dlouhotrvající rtěnky chcete. Pigmentace naprosto super. Výdrž na 95% (5% dolu že se po obědě, kávě a coca cole malá část ze středu rtú oddělila). Nelepí, minimálně v porovnání s jinými. Vysušuje samozřejmě, nicméně ne tolik drasticky jako ta od maybelinne. Přála bych si možnost více barev, ale vyberu si i mezi stávajícími.

  • výdrž celý den
  • pigmentace je naprosto dokonalá
  • Nelepí
  • musí se odlíčit dvoufázovým odličovačem, což mi vůbec nevadí
  • mohla by být ještě o těch 5 procent odolnější


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2016 18:48:57

Jsem lempl na nějaké časté natírání lesku nebo rtěnky na pusu, tak jsem hledala cosi takového, podle zdejších recenzí jsem udělala dobře. Barva drží, neobtiskuje se, jen po delším jídle mám střed rtů takový ... prostě není, tak musím opravit, ale jinak splnil mé očekávání a rozhodně koupím znovu, doporučuji i já :) Na odlíčení používám expresní odličovač od Yves Rocher a jde s ním perfektně dolů :)

  • Výdrž
  • Skvělá pigmentace
  • Nerozplývá se do vrásek
  • Menší výběr odstínů
  • Občas mám lepivý pocit na některých místech rtů
  • Odlíčit jde jen s některými odličovadly


Další recenze od 18.1.2016 20:08:38

Tak tahle rtěnka v odstínu č. 5 se Dermacolu vážně nepovedla. Nejsem příznivce výrazných a sytých rtěnek, takže jsem sáhla po jemném třpitkovém odstínu č. 5. První vrstva dost lepí, po přetření leskem je to již ok. Barva je jemná a vypadá pěkně - bohužel pouze pár hodin, resp. do prvního kontaktu s jídlem. Postupem času se barva tak jako tak rozcuckovatí po rtech a nevypadá to vůbec hezky. Ve výsledku je třeba každou chvíli přetírat buď leskem (fází č. 2) nebo nějakým balzámem. Lepší službu udělá obyčejná rtěnka za poloviční cenu. Od produktu, který slibuje 16h výdrž bych čekala o dost lepší výkon.

  • příjemný lesk (druhá fáze)
  • špatná výdrž - vydrží max. 4 hodiny a již po chvíli na rtech cuckovatí
  • vysoká cena


věk
25-34

Další recenze od 2.1.2016 14:23:53

Mám ráda výraznou barvu rtů, ale u rtěnek mi vždy vadilo, že se stačí napít a musím rty upravovat. Proto mě dostala tato barva od Dermacolu, která drží naprosto dokonale. Mám odstín 2 a 4. Odstín 4 drží opravdu neuvěřitelně, zátěžový test jsem udělala na dovolené při asi 35 stupňovém horku, jedla jsem mastné jídlo, hodně jsem pila z lahve, a jediným efektem bylo lehké smazání uprostřed rtů, kde se barva "ojedla". Odstín 2 drží trošku hůře, jídlo (zvláště mastnější) mu moc nesvědčí, ale i tak je výdrž neskutečná, bez úhony přežije pití i mluvení, i nemastné jídlo. Doporučuju rtěnku nanášet v tenké vrstvě, barva lépe drží a nezačne se odrolovat. Na tyto rtěnky bývají často akce 1+1 nebo 30 či 50%, obě jsem si kupovala kolem 150 Kč místo 230 Kč (plná cena). Dá se použít jen barva samotná, efekt je pak matný, nebo s leskem. Lesk nemá vliv na výdrž jako u jiných podobných barev, kde lesk dost sníží výdrž. Doporučuju odličovat dvoufázovým odličovačem nebo mastným krémem či olivovým olejem. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že výdrž odstínů není jednotná, co jsem viděla recenze, tak méně výrazné odstíny tolik nevydrží, ale já mám ráda ty hodně syté, kde je to bez problémů. Určitě koupím i další.

  • vydrží pití, jídlo, mluvení
  • neuvěřitelná výdrž odstínů 1 a 4
  • výdrž se liší odstín od odstínu


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2015 15:56:47

Produkty na pery od Dermacolu mám naozaj rada ale tento tekutý rúž sa im nepodaril. Kupovala som si ho na priatelove promócie a nič nevydržal. Ešte sme ani nejedli a už som mala stred pier ošúpaný. Mám odtieň č.8 a celkovo som počula samú chválu bohužiaľ ja som sklamaná. Načo mi je rúž ktorý nevydrží ani dve hodiny v peknom stave a keď ho pretriete začnú sa robiť na perách hrudky a žmolečky. Jedine čo využijem je asi ten voňavý lesk. Je to naozaj škoda.

  • odtiene
  • dostupnosť
  • cena
  • výdrž
  • vysušuje pery


Vlastnim odstin 1 a 6, jednicka je naprosto uzasna a stejne jako sestka super drzi. Zalezi na tom, jak si je nanesete, staci totiz opravdu malicko. Pokud date produktu prilis, tak je jasne, ze vam bude delat zmolky. Pigmentace je super, drzi opravdu nekolik hodin, urcite to nebude sestnact, ale i po jidle a piti vypada stale super...ty trpytkove odstiny 5 a 9 moc nedrzi.

  • pigmentace
  • vydrz
  • dostupnost
  • cena je vyssi
  • chybi nude odstiny


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 16:12:16

Lip Colour ma absolútne uchvátil! Já som z neho nadšená a od okolia dostávam samé komplimenty a otázky, čo to mám na perách, že sa to ani nehne. Na perách vydrží dlho, prežije aj jedlo a nápoje. Neobtisne sa ani pri bozkávaní a ani na pohár. V prípade potreby nieje problém jemne prejsť predošlú vrstvu, bez akéhosi drolenia, ako by človek očakával. Po nanesení farebnej vrsty a jej zaschnutí dávam vždy aj priehľadný balzám, ten zastaví jemný pocit pnutia. Mám odtiene 6 a 8, plánujem skúsiť ďalšie.

  • dlhá výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2015 18:34:00

Opravdu neslíbatelná rtěnka! Mám dva odstíny, červený a světle růžový se třpytkama a musim říct, že ten červený je mnohem lepší. Barva se totiž krásně vsákne do rtů a pak už stačí občas přejet rty balzámem. Horší je to s tím třpytivým odstínem, protože tam se ty třpytky přilepí na rty a je to dost nepříjemný pocit. Bud to musíte pořád přetírat něčím hutným abyste je necítili a nebo je prostě jako já zubama ,,vykoušete". :D S těma třpytkama to fakt nevymysleli. Takže doporučuji koupit odstín bez třpytek, zvláště ty červené, ty jsou nádherné.

  • Vydrží celý den
  • Krásné odstíny
  • Lesk je příjemný a hodně lesklý
  • Třpytivý odstín mi nesedl
  • Trochu může lepit a vysušovat


Další recenze od 5.4.2015 11:14:36

Koupila jsem si tuto dvoufázovou barvu na základě hodně kladných recenzí. Vybrala jsem si odstín č. 5 a vůbec nejsem spokojená. Barva hned po nanesení se začne žmolkovat a je dost nepříjemná na rtech. Tento produkt si už víc nekoupím. Jedinou výhodou je ten balzám, dá se nosit i samostatně a ten je docela fajn.

  • obal
  • žmolkuje se
  • je nepříjemná


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2015 22:36:23

Po přečtení nadšených recenzí na internetu jsem si tuto tekutou rtěnku musela koupit i já :-) Rtěnka je skvěle pigmentovaná (mám odstín 3 - klasická červená) a výborně kryje. Před nanesením balzámu je trochu lepkavá, ale balzám rtěnku "usadí" a zafixuje. Co se týče výdrže, lepší produkt na rty jsem nikdy neměla. Přežije jídlo, pití, mluvení... Pár výtek bych ale přeci jen měla. I když si dám na rty produktu málo, udělá poměrně tlustou vrstvu a po čase (x hodinách ) se od prostředka rtů vydroluje, což nevypadá vůbec dobře. Dalším problémem je odličování - s jakýmkoli odličovačem je potřeba rty dost dřít. Celkově jsem ale spokojená a už jsem si koupila další 2 odstíny.

  • výdrž
  • cena
  • obtížné odličování
  • málo dostupných odstínů


věk
25-34

Tato rtenka je jednim z mala produktu, ktere delaji, co slibuji. Koupila jsem si ji v odstinu 3, coz je takova vyrazna ruzovocervenofuchsiova. Barevna baze bez problemu vydrzela 10 hodin - cely den mluveni, jidla, piti atd. Pruhledna faze ma rty zvhlcit a zabranit vysusovani, ale lze pouzit kterykoli balzam a barva se nerozpusti - davam radeji prednost balzamu Babylips. Produkt velmi chvalim, je treba jej odlicit odlicovacem na bazi oleje mebo mlekem. Doporucuji.

  • Nadherne barvy
  • Opravdu vydrzi slibovanou dobu
  • Intenzivni
  • Prakticke baleni
  • Odstiny by mohly mit jmena :)


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2015 11:11:04

Podle mě nejlepší "neslíbatelná" rtěnka na trhu a ještě za super cenu. Vydrží neskutečně dlouho (u mě max, co jsem zkoušela je nanesení v poledne a odličování v deset večer. Bez jediné chybičky), nestírá se při jíde, pití, líbání. Navíc má u mě velké plus oproti jiným dlouhotrvajícím rtěnkám - rty vůbec nevysušuje. Naopak jsou krásně hydratované a vláčné. Mám odstín č.3, což je nádherná intenzivní teplá červená. Tato rtěnka má jediné mínus - dostat ji ze rtů dolů je celkem nadlidský výkon. Zkoušela jsem odličovací ubrousky, x druhů odličovačů a nakonec mi nejvícvyhovuje kombinace mastného krému nebo tělového másla a kosmetických tamponků.

  • opravdu drží
  • nerozmazává se
  • krásné barvy
  • snadno sehnatelná
  • na danou kategorii výrobků levná
  • špatně se odličuje


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2015 18:06:48

Dermacol přišel s novinkou a je celkem revoluční. Já jsem dříve na ty výrazné odstíny rtěnek moc nebyla, ale poslední dobou jim přicházím na chuť a 16h Lip Colour je pecka. Mám odstín č.6 a přirovnala bych ho k barvě red berry s nádechem do tmavě fuchsiové. Co jsem v drogérce koukala, tak všechny jsou hodně pigmentované, až na odstín č.5, který je plný třpytek a je hodně nude. Pigmentace je u mého odstínu naprosto bezkonkurenční a výdrž k nezaplacení. Drží a drží, i když pijete, jíte, pusinkujete se s partnerem. Fakt se ani nehne a neobtiskává =) Na rtech o proti klasické rtěnce je to nezvyk v tom, že není krémová, ale je to barva, co na rtech zaschne a jde dost blbě dolů a i při nanesení to chce opatrnou ruku, protože přetažení by se asi dost blbě odstraňovalo. Balení je celkem pěkné, i když za cenu 189,- (a to ještě ve slevě, jinak na eshopu 229,-) mi přijde balení malé. Asi se tím kompenzuje ta jedinečnost a podstatně menší počet nanášení. Houbičkový aplikátor je fajn a pracuje se s ním dobře. Součástí balení je i krok č.2 a to je lesk a péče v jednom. Je to příjemný doplněk k barvě. Rty pěkně zjemní a rtěnce přidá na lesku, ale myslím, že na hydrataci můžete s klidem použít i vlastní balzám. Rtěnce to nijak neublíží a bude držet dál. Celkové hodnocení 1*. Mám políčeno ještě na odstín 3, ale je u nás stále vyprodaný, stejně tak jako 6, kde jsem ukořistila poslední kus.

  • Výdrž
  • Pigmentace
  • Nabídka barev
  • 2v1 - obsahuje barvu i balzám
  • Cena
  • Malé balení


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2015 19:25:05

Zakoupila jsem v odstínu 4 a naprostá spokojenost! Jedná se o dvoufázový produkt, v prvním kroce nanesete skvěle pigmentovanou rtěnku, a ve druhém balzám. Rtěnka je skvěle pigmentovaná, před nanesením balzámu byla lepkavá, po balzámu mám pocit jako s normální rtěnkou. Rtěnka se neobtiskává, nestírá, nic! drží jako přibitá. Testovala jsem jí obědem, poté jsem si schválně pusu otírala o ruku a nic, ani po 8 hodinách nic, tohle je produkt na který se můžete naprosto spolehnout a můžete si dovolit mít na sobě 12 hodin zářivě červenou rtěnku, aniž by bylo nutné se pořád kontrolovat v zrcátku. Doporučuji všem.

  • cena
  • vydrží opravdu celý den bez sebemenší změny
  • ani při mechanickém otírání nemizí
  • dostupnost
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MUA Lipstick

4.1 78% 9 recenzí

Hůře hodnocené

Alverde Rtěnka

3.8 69% 8 recenzí