Rimmel Lasting Finish Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Rimmel Lasting Finish  Lipstick
Rtěnky Rimmel Lasting Finish  Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Rimmel Lasting Finish  Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Rimmel Lasting Finish  Lipstick - obrázek 3
5 4.1 19
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Rimmel

Recenze produktu
Rimmel Lasting Finish Lipstick

věk
35-44

S touto rtěnkou od Rimmel jsem velmi spokojená.Mám jí už poněkolikáté a rozhodně si jí koupím znovu.Vždy si kupuji odstín 250 Birthday suit.Má krémovou konzistenci bez třpytek.Tato rtěnka má vzhledem ke své ceně poměrně dobrou výdrž.Velmi dobře se nanáší a má příjemnou vůni.Jediné co bych jí asi vytkla je to,že moc nehydratuje jinak určitě stojí za vyzkoušení.

  • výdrž vzhledem ke své ceně
  • vůně
  • hydratace


věk
25-34

Rtěnka není špatná, nabízí docela hezkou škálu barev. Má krémové složení, příjemné na rtech. Co se výdrže týče, tak je docela obstojná, ale na úkor hydratace - mám pocit, že vysušuje a tak je pod ní třeba použít např. balzám. Oceňuji i to, že je bez třpytek, které moc nemusím. Někdy příště koupím znova.

  • cena
  • hezké odstíny bez třpytek
  • příjemná krémová konzistence
  • docela dobrá výdrž
  • vysušuje


věk
35-44

Tyhle rtěnky mám moc ráda kvůli jejich vůni, přijde mi taková pouťová. Navíc mám teď odstín Candy, což je takový světle růžový, takže iluze cukrové vaty je dokonalá. Překvapilo mě ale, že tento odstín je opravdu hodně perleťový, takže nebude asi slušet všem. Rtěnka mi přijde taková jemná, saténová s dobrou přilnavostí na rty, protože není mastná. Vydrží poměrně dlouho na rtech. Obal je jednoduchý, ale elegantní a nemám s ním žádné potíže a drží.

  • vůně
  • saténová konzistence
  • dobrá výdrž
  • Candy by nemusela být tak moc perleťová


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2012 18:59:50

Je to má jediná rtěnka od Rimmel ale musím říci že je dobrá. Vzhledem k tomu že mám velmi výrazný a smavý odstín tak pigmentace je skvělá, nevím však jak je to u světlejších odstínů. Lbí se mi že je bez třpytek. Hezky voní a dobře se nanáší. Co se týče výdrže je poměrně dobrá.

  • vůně
  • pigmentace
  • cena
  • výdrž
  • vysušuje


věk
25-34

Další recenze od 25.7.2012 23:13:19

Na to, že je z drogerie mi moc vyhovuje, za tu cenu...:-) Má dobrou výdrž a pigmentaci a docela přijatelnou škálu barev. Není moc hydratační, musím použít balzám, což mi ale nijak neobtěžuje. Když přibyde hezký odstín, koupím klidně zase. Zatím mám jediný a další se mi nehodí/nelíbí.

  • výdrž
  • pigmentace
  • vysušuje bez balzámu
  • málo barviček


věk
15-24

Další recenze od 30.9.2012 07:30:36

Tato rtěnka byla milým překvapením. Koupila jsem ji s 50% slevou v DM. Odstín Asia je krásná matná růžová barva. Má příjemnou konzistenci, která dlouho vydrží, ale je pod ní třeba použít balzám, jinak trošku vysušuje a nevypadá na rtech tak dobře. Líbí se mi odstíny, které jsou většinou matné a bez třpytek. Za mě určitě ano.

  • bez třpytek
  • výdrž
  • cena
  • dostupnost
  • odstíny
  • trochu vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 23.11.2012 09:22:21

Tyto rtěnky vlastním dvě. Obě jsem koupila v akcích za poloviční cenu a jsem velmi spokojená. Rtěnka mě nevysušuje, můžu ji použít, i když zrovna nemám balzám a docela i vydrží. Jediné mínus je, že mi trochu zalézá do vrásek na rtech, tak je třeba ji opravdu pořádně rozetřít a zapracovat. Obal je kvalitní a elegantní.

  • za nízkou cenu docela kvalita
  • nevysušuje
  • pěkný obal
  • potřeba více rozetřít


věk
25-34

Další recenze od 30.1.2013 15:28:00

Rtěnku doma v krásném růžovém odstínu, za tu cenu jsem nečekala zázrak a ani to moc velký zázrak není. Májí na výběr mnoho barav za přijatelné ceny, ale pokud máte suché rty měli byste použít nejprve balzám jinak není konečný efekt moc hezký. Nevím jestli jen u té mé nebo u všech, ale víčko mi prostě na rtěnce moc nesedí a spadává takže nemužu nosit jen tak v kabelce. Příště asi sáhnu po jiné značce.

  • Široká škála barev
  • Krémová
  • Nestabilní víčko
  • Vysušuje rty


Nejlepší rťěnka jakou jsem měla to štěstí objevit. Většina rťěnek mi vadí a hned jim musim kapesníkem utřít. Tahle je prostě geniální na rtech nevadí, je hodně pigmentovaná (já mám odstín 127 popstar) a krásně voní. Jsem bleedule a i tak mi tenhle odstín opravdu sedí.

  • příjemná na rtech
  • pigmentace
  • vůňe
  • cena pokud není se slevou


Další recenze od 21.2.2013 20:51:30

Příjemná rtěnka za příjemnou cenu. Je dobře pigmentovaná a na to, že je z drogérie, má docela dobrou výdrž. Hezký se nanáší, je krémová. Jako mínus ale vidím to, že docela vysušuje rty, takže už si ji asi nekoupím. Obal je klasický, možná by víčko mohlo trochu víc držet, ale to je třeba problém pouze mého kusu.

  • pigmentace
  • dobré nanášení
  • odstíny
  • vysušuje
  • "volné" víčko


Další recenze od 16.7.2013 11:11:03

Rtěnka není špatná.Spíše naopak, za tu cenu si myslím že je nadprůměrná.Mám k ní kladný vztah.Hezky pigmentovaná a je opravdu z čeho vybírat.Taky se mi líbí její dostupnost a cena.Na obyčejnou drogerkovou značku je opravdu dobrá.Překvapila mě její výdrž.Ano vysušuje, ale to jen proto že je dlouhotrvající.Nejde aby hydratovala a zároveň dlouho vydržela.To je nemožné.Bud si vyberete takovou nebo makovou.Tahle je dlouhotrvající, proto vysušuje a jestli nehledáš tu která vysušuje,ale zato dlouho vydrží, od téhle ruce pryč.:) Jinak produkt můžu jen doporučit.

  • Výdrž
  • PIgmentace
  • Výběr
  • Dostupnost
  • Cena
  • Obal
  • Sice vysušuje, ale to holt musí;)


věk
15-24

Další recenze od 3.3.2014 18:31:31

Se rtěnkou jsem spokojená. Líbí se mi vyražená korunka nahoře i výběr odstínů. Mám ten, co je (myslím) nejtmavší, Cutting edge. Je to hezká barva, v tenké vrstvě je křiklavě růžovo vínová, v silnější jde do fialova. Musím pod ní dát balzám, jinak vysušuje a není příjemná. Rtěnka má i krásnou vůni, ovocnou, docela výraznou, ale ze rtů ji už necítím. Možná dokoupím jeden dva další odstíny.

  • barvy
  • vůně
  • obal
  • trochu vysušuje


věk
15-24

Oh, milujem tento rúž ! Mám vo farbe 120 Cutting Edge, čo je tmavo fialovo-malinová odvážna farbička. Dokonalá na jeseň. Samotný rúž má krémovú konzistenciu, dobre sa nanáša na pery, neskutočná pigmentácia, vzhľadom na to, že je to drogérkový rúž výdrž je obdivuhodná. A nesmiem zabudnúť, že nádherne vonia, vôbec nie vtieravo ale tak krémovo, žensky, elegantne. Výber farieb je veľmi pekný, takže cutting edge neostane dlho sám :)

  • cena
  • krásne farby
  • výdrž
  • neexistuje


věk
35-44

Další recenze od 8.10.2014 21:43:08

Rtěnka je sice na rtech hodně příjemná a zanechává je krásně sametově hebké ale moc dlouho na nich nevydrží. Po chvilce byla pryč. S výdrží to tedy je horší ale jinak je poměrně příjemná. Líbí se mi i její vůně. Odstíny mi moc nevyhovují ale i přesto jsem si jeden vybrala. Cena je nízká, takže si ji může koupit a vyzkoušet skoro každý. Hodnotím ji jako průměrnou. Tuto již nekoupím. Lepší jsou ty ze řady Kate Moss.

  • nízká cena
  • dloho na rtech nevydrží


věk
15-24

Další recenze od 17.12.2014 23:01:07

Mám rada rúže od Rimmelu ,ale tento mi vôbec nesadol. Aj keď je krásne pigmentovaný (mám odtieň 120 cutting edge) až neskutočne vysušuje pery. Asi po 4 hodinách sa mi na perách spravia šupinky, rúž sa neskutočne rozpíja a nepomohla ani kontúrka na pery. Radu lasting finish by kate mám neskutočne rada a vždy sa k nej vraciam ,ale tento rúž ma sklamal. Dokonca aj rúž od Avonu ,ktorý má podobný odtieň ako tento je o mnoho lepší.

  • pigmentácia
  • až moc vysušuje pery
  • rozpíja sa
  • obal


věk
25-34

Rtěnku mám v odstínu 077 Asia, což je tmavší barva mých rtů a vypadá hezky přirozeně, používám ji s balzámem ale šla by i bez toho, nevysušuje mi rty, na rtech je příjemná, líbí se mi i balení, kupovala jsem na internetu za cenu 69kč což je na tu kvalitu super, mají velký výběr odstínů, rtěnka vydrží docela dlouho a jde během dne opravovat

  • výdrž
  • příjemná na rtech
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2015 15:44:39

Dobrý rúž za nízku cenu. Avšak Táto značka má vo svojej ponuke aj kvalitnejšie. Táto kolekcia má tendenciu mierne vysušovať. Vlastním prirodzený odtieň 070 airy fairy. Krytie je dobré, nezvýrazňuje nedokonalosti. Veľa odtieňov už zrušili, čo je škoda. Za cenu v drogériách by som ho nekupovala ale na nete sa dá kúpiť za polovicu. Ďalej veľké plus je aj parfemácia, úžasne sladká.

  • žuvačková vôňa
  • mierne vysušuje


věk
15-24

Tuto rtěnku mám velmi ráda. Konzistence je taková krémová, ale nerozmazává se. Nevýhodou je, že rtěnka dost vysušuje (asi proto, že je matná), vždy pod ni musím aplikovat balzám. Co se mi naopak líbí je to, že neobsahuje třpytky a na rtech vypadá přirozeně. Také je na výběr mnoho odstínů, takže si každý vybere ten svůj.

  • krémová
  • matná
  • neobsahuje třpytky
  • vysušuje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon rtěnka Colordisiac

4.2 80% 5 recenzí

MUA Lipstick

4.1 78% 9 recenzí

Hůře hodnocené

Essence Rtěnka

3.9 74% 67 recenzí