Alverde kompaktní pudr recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Alverde kompaktní pudr
Pudry tuhé Alverde kompaktní pudr - obrázek 1
Pudry tuhé Alverde kompaktní pudr - obrázek 2
5 4 13
  • Průměrné hodnocení 4
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde kompaktní pudr

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 19:00:29

S pudrem jako takovým bych byla spokojená, ale mám problém s odstíny: v 010 (nejsvětlejším) vypadám jako stěna a další odstín 030 už je na mě tmavý (kromě během léta).. Víc mi vyhovuje od Alverde sypký minerální pudr (u něj mi nejsvětlejší odstín překvapivě vyhovuje a mám radši sypkou konzistenci). Vadí mi, že obsahuje mastek, ale pleť mi neucpával.

  • přírodní
  • cena
  • malý výběr odstínů
  • vůně
  • obsahuje mastek


věk
25-34


dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 11:31:52

Po úžasném sypkém pudru od Alverde jsem si koupila tento kompaktní. Asi po týdnu používání se mi začaly velmi úcpávat póry, tak jsem jej přestala používat a vše se zase vrátilo do normálu. Obsahuje olivový olej, takže kdo má pleť se sklonem k ucpávajícím se pórům, těm nedoporučuji. Doporučila bych na sušší bezproblémovou pleť.

  • kompaktní
  • přírodní produkt
  • úcpává póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2012 10:00:06

Můj nejoblíbenější pudr! Zmatní pleť a především dodá i trochu barvy, přestože mám dobrý make-up, s tímto pudrem vypadá ještě lépe. Měla jsem ho už tak 5x a určitě koupím zas! Navíc je přírodní, takže netřeba ještě něco dodávat.

  • je krycí
  • krásně zmatní
  • přírodní
  • obyčejný obal


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.4.2012 22:21:57

Naprosto krásně sjednotí pleť, má příjemný třpytivý nádech. Jsem tmavší typ a nejtmavší odstín Terra mi skvěle sedí. Jeho složení je mi příjemné a to se často nestává, jelikož mám citlivou pleť a už jsem pár výrobků ozkoušela a to i ty za šílené pálky. U tohoto výrobku je cena úplně zanedbatelná, já osobně bych si ho koupila i za několika násobek.

  • složení
  • příjemná vůně
  • šetrnost i pro citlivou pleť
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Kosmetiku Alverde mám moc ráda, ale tento pudr mě zklamal. Na výběr je relativně málo odstínů, mně pasoval ten nejsvětlejší. Pudr se dobře nanášel ale po pár hodinách mi začal dělat neskutečně ošklivé mapy na obličeji a drolit se. Navíc se mi po pár použití rozpadla krabička-respektive víčko. Takže za mě určitě ne, ikdyž své spotřebitele si určitě najde.

  • cena
  • obal
  • malý výběr odstínů
  • dělal mi na pleti mapy


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 24.7.2013 21:01:57

S tímto pudrem jsem velmi spokojená, dnes jsem si ho koupila podruhé. Někdo tu psal, že ucpává póry - já ten pocit nemám a to mám pleť mastnější. V budoucnu si ho určitě koupím znovu, dokud nepřijdu na něco lepšího. Nedělal mi na obličeji ani žádné "mapy", kryje výborně (mám černé tečky). Každému asi sedne jiný kosmetický produkt, je to o zkoušení.

  • cena
  • krytí
  • vůně
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2013 11:08:04

Jsem bledule a nejsvětlejší odstín tohoto pudru je na mě jak dělaný. Mam akné a suchou pleť a vůbec nevysušuje (samozřejmě používám krém) a dokonce mé akné i kryje (ne nějak moc, není to make-up) Holky si stěžují na obal, ale mě i po 3 měsících drží skvěle. Až dojde, tak si ho koupím znovu. A malé mínus - uvítala bych zrcátko.

  • kryje
  • vydrží dlouho (i na obličeji)
  • uvítala bych zrcátko


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.5.2014 10:42:41

Původně jsem čekala, že z něj budu nadšenější. Nepříjde mi, že by na pleti vypadal nějak extra přirozeně, matující schopnosti taky nejsou oslnivé a navíc mě pleť začala po pár minutách od nanesení lehce svědit a následně byla podrážděná. Navíc mě netěší malý výběr odstínů. Nejsvětlejší, u kterého by jste čekali, že bude transparentní, je opravdu jen a jen bílý.

  • kvaltní obal
  • tvoří na pleti masku
  • nižší matující schopnost


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 4.9.2014 13:26:05

Pudry jsem moc nepoužívala z důvodu, že po nanesení jsem měla na některých místech(mám smíšenou pleť) jakoby šupinky, bylo prostě vidět, že mám na sobě pudr. Tento pudr to nedělá. Asi taky závisí i od druhu pleti. Dále mě mile překvapilo to, že i po několika hodinách po nanesení nemám pocit mastné pleti, ajko u jiných pudrů, dokonce tak vydrží i celý den, i v létě. Takže sbohem mastné čelo :)) A další velké +, dělá krásnou bronzovou barvu. Mám po létě opálenou pleť a koupila jsem nejtmavší odstín, je akorát. Další +, opravdu kryje malé nedokonalosti, s tim jsem se ještě u žádného pudru nepotkala. Dávám 1*

  • dlouhodobě zmatňuje
  • krásná barva
  • dokonale kryje malé nedostatky
  • cena
  • přírodní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.11.2014 19:43:18

Pudr mi velice vyhovuje - nejsvětlejší odstín je pro mně akorát, dobře matuje, vydrží dlouho. Póry mi neucpává. Když mám pleť v dobrém stavu, tak mi stačí jen tento pudr, pleť je sjednocená a zmatněná. Na makeupu funguje taky moc dobře a dobře drží. Během dne se obvykle jednou přepudruji. Navíc má skvělý poměr cena/výkon. Příště koupím znova.

  • dobrá dostupnost v obchodech
  • cena
  • výdrž
  • matuje
  • hezky sjednocuje
  • neucpává póry
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.4.2015 18:43:57

Pudr jsem si koupila v odstínu 01 Naturelle a barva je pěkná, světlá a člověk nevypadá vyloženě jako mrtvola :-) Pudr docela práší a kryje jen opravdu lehce. Zkoušela jsem ho přes make-up a dopadlo to docela katastrofálně, hrozně se srážel a šupinatěla mi pleť. Samotný bez make-upu už vypadá lépe, není to ale nic extra, pigmentace, kruhy pod očima, ani různá začervenání nezakryje, je to opravdu lehké krytí a rychle z pleti mizí. Možná je vhodný na bezproblémovou pleť, na lehké zafixování, ale na problematickou rozhodně ne. Jediné, co se mi na něm ještě líbilo, byla nevtíravá, lehká vůně a obal.

  • Přírodní složení.
  • Vegan.
  • Vůně.
  • Nevhodný na sušší pleť.
  • Slabé krytí.


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.7.2016 17:17:03

Tak tohle je stálice. Mám už několikátý. Sjednotí, zmatní a vydrží - nanesu ráno a večer skoro celý odličuji. Při aplikaci nepráší a pěkně se nanáší. Ani větší množství nevytvoří moučnou masku. Jako jeden z mála mi nedráždí kůži, ani oči. Balení není nijak reprezentativní, ale pro mě je důležitější obsah, než pěkná krabička. Světlý odstín vypadá přirozeně.

  • Přírodní produkt
  • Světlý odstín
  • Nedráždí pleť
  • Nic


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené