Essence Matující kompaktní pudr recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Essence Matující kompaktní pudr
Pudry tuhé Essence Matující kompaktní pudr - obrázek 1
Pudry tuhé Essence Matující kompaktní pudr - obrázek 2
Pudry tuhé Essence Matující kompaktní pudr - obrázek 3
5 4.1 30
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Matující kompaktní pudr

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.3.2018 21:27:59

Dobře matující pudr, který vytváří sametovou pleť, na které není téměř vidět. Jako nevýhodu beru především jeho poměrně vysokou prášivost, a také velmi nekvalitní obal. Zhruba v polovině používání balení se odlomilo víčko a pudr tedy již vůbec nedrží zavřený. Kvůli prášivosti produkt také rychleji ubývá.

  • dobře matuje
  • sametová pleť
  • prášivost
  • velmi nekvalitní obal
  • rychle ubývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.11.2017 21:35:46

Priemerný púder, ktorý mňa osobne veľmi nenadchol. Jeho vôňa nie je žiadna, celkom pekne zmatní, ale nie na dlhú dobu. Sklamaná som tiež z odtieňov, kúpila som druhý najsvetlejší, nakoľko najsvetlejší som nikde nevedela zohnať, a ten čo mám je na moju pleť dosť tmavý, navyše počas dňa po prepudrovaní ešte viac tmavol. Balenie je však kvalitné a pevné, len mi chýba zrkadielko, prípadne hubka na nanášania v prípade cestovania.

  • - cena
  • - kvalitný pevný obal
  • - pre mňa tmavé odtiene
  • - na pleti po opakovanom prepudrovaní tmavne
  • - zmatní len na krátku dobu


Další recenze od 10.4.2017 19:33:43

I když se asi u značky Essence budu opakovat, nevydržím mlčet. Pro mě, bleduli po celý rok je tenhle pudr naprosto ideální. Konečně i pigmentovaný pudr, který mi hezky pleť zmatní a nevytváří efekt další make-upové vrsty, jako většina ostatních pudrů. Když ve stojanu nesáhnu po bezbarvém pudru, tento je rozhodně můj favorit. Má překvapivě dlouhou výdrž, i když kamarádce vydržel zhruba na půl roku a šel do světa.

  • Zmatní
  • Výdrž
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.1.2016 14:39:20

Po sypké transparentní tragédii jsem chtěla dát této značce ještě šanci, co se pudrů týče. Tento je snad ještě horší, i když jsem nemyslela, že to ještě jde. Obličej zesvětluje, dělá efekt mouky. Matování? Za hodinu jsem se leskla, a to jsem měla suchou pleť a jen jsem fixovala make-up, kterému to pochopitelně nijak nepomohlo. Zkrátka řečeno, i ten plastový obal je kvalitnější, než produkt samotný.

  • Kromě ceny asi žádné nemá
  • Všechno, co byste od pudru marně očekávaly


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.12.2015 21:39:06

Tento pudr jsem si koupila jako nouzovku na dovolené. Nakonec se ukázal, že je docela fajn, ale za měsíc se mi rozsypal, takže pudrování nebylo vůbec dobré. Je sice pravda, že jsem pudr nosila v tašce, ale to nosím veškerou kosmetiku a nikdy mi toto neudělala. Co mě ale zamrzelo je to, že k němu nebyla ani žádná labutěnka. Avšak odpovídá kvalitě ceny a značky. :) Doporučila bych tento pudr pro začátečníky v kosmetice. :)

  • poměrně bytelný obal
  • k pudru není labutěnka
  • po měsíci se rozsypal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2015 13:29:49

Další pudr od Essence, který mě příliš nenadchnul. Vypotřebovala jsem ho, tragický určitě není, ale nijak mě nenadchnul. Za mě spíš neurazí, nenadchne. Zafixuje, zmatní, je jemně mletý, netvoří po setření svrchní vrstvy hrudky, ale také příliš nevydrží. Znovu si ho nekoupím. Jak je tu mnohokrát zmíněno, balení se brzy rozláme (a to pudr nikde nevozím, mám ho jen doma v koupelně) a když už je pudr z části spotřebovaný, snadno se zbytek rozláme na menší kousky.

  • zmatní
  • jemně mletý
  • nepráší
  • balení
  • zbytek pudru se snadno rozláme


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Pudr, který používám docela dost dlouho, mám asi páté balení a jedno v zásobě (odstín pastel beige, ale myslím, že jsem měla už i jiné). Pudr je takový průměr, mastné pleti, jakou mám já, vyhovuje, sušší by mohl vysušovat. Na druhou stranu znám i lepší pudry, třeba od Catrice. Tenhle pudr ale není špatný. Odvádí svou práci, odstíny jsou taky docela přirozené. Někomu by mohlo vadit, že obal nemá zrcátko a houbičku, ale to mi nevadí, já stejně používám štětec a pudruju se na WC:) Takže ano, nevidím důvod, proč tenhle pudr dál nekupovat, na druhou stranu chci teď zkusit něco jiného, abych nebyla závislá pouze na jednom produktu.

  • Matuje
  • Přirozené odstíny
  • Cena a dostupnost
  • Obalu chybí aplikátor a zrcádtko


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.11.2014 21:54:25

Už mám druhé balení. Tento pudr je skvělý, podle mého se vyrovnám i dražším pudrům. Je jemný, pěkný obal a hlavně skvělá cena. Vhodný i pro menší holky, které už se chtějí nějakým způsobem líčit. Prostě super. Bezvadné krytí, nedám na něj dopustit. Dokonce mi už i spadl, ale nic se mu nestalo. Před ním jsem měla normální pudr a vypadala jsem jako oranžovej pomeranč :D

  • Cena
  • Odstíny
  • Balení
  • Dostupnost
  • Nic


Další recenze od 15.11.2014 22:41:32

Tento pudr byl můj první a asi u něj i zůstanu. Má nepřebernou škálu odstínů jak pro světlejší typy, tak pro tmavší. Je v podstatě jedno, jestli se netrefíte úplně do svého odstínu, protože mě osobně pleť skoro nijak nezabarví a používám ho tedy jako transparentní pudr a pokud si nedáte make up a použijete jenom pudr, tak v podstatě není poznat, že na sobě něco máte. Jediné co mě dokáže dohnat k šílenství je to balení. Chápu, že za těch cca 70 Kč nemůžu očekávat balení ze zlata, ale aspoň by mohlo přežít občasné otevírání a zavírání. Po pár použití se mi víčko napůl odlomilo a drží tam jenom "na dobré slovo". To je vše co bych vytkl a jinak ho můžu jedině doporučit! :)

  • Příjemně voní
  • Absolutně přirozený
  • Odstíny
  • Cena
  • Průměrná výdrž
  • Matuje
  • Chatrné balení


Další recenze od 26.10.2014 15:54:03

tento pudr rozhodně doporučuji byl to můj první pudr a velmi mi vyhovoval nádherně maskuje akné .Velmi dobře se s ním pracuje a dobře kryje rozhodně si ho koupím znovu.Asi 5x mi spadl na zem a furt drží. Ta cena je velmi přijatelná a pokud ho aplikujete na make-up nebo na korektor nedělá žádné hrudky a určitě vám ho doboručuji.

  • velmi dobře se s ním pracuje
  • žádné


Další recenze od 26.10.2014 15:43:19

Tento pudr si určitě koupím znovu, kryje skvěle a dobře se s ním pracuje, nanáší se skvěle. Několikrát mi spadl a pořád drží, má skvělý nerozbitelný obal. Je cenově dostupný a určitě jeden z nejlevnějších - vzhledem k své ceně i překvapivě funkční.Nemá žádné veliké nedostatky. Určitě si ho někdy koupím znovu a doporučím svým přátelům.

  • Pevný obal
  • Dobře kryje
  • Cena
  • Skvěle se s ním pracuje
  • není


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.8.2014 11:04:48

Tento pudr od essence se vyrovná i drahým pudrům,podle mě v pudrech není takový rozdíl jestli je lepší levný nebo drahý.Já používám 10 light beige a jsem s ním naprosto spokojená,dělá přirozený vzhled a stačí si pod něj dát klidně jen bb krém (já kupuji od oriflame skin dream bb cream 5 v 1 má spf 30,odstín light a super,jen se musí přepudrovat jinak je pleť lesklejší).Pudr od essence budu dále kupovat tak doufám že ho nepřestanou vyrábět jako gelové oční linky.Komu celkově pudr vysušuje pleť tak doporučuji dávat kvalitní krém dobrý je od mixa nebo z lékárny uriage.

  • přirozený odstín
  • je po něm jemná pleť
  • vydrží dlouho
  • příjemná vůně
  • kryje/matuje
  • cena
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.5.2014 20:33:56

Vcelku fajn výrobek, cena je bezvadná a pudru je v balení hodně...dlouho vydrží. Já osobně mám odstín 02 - soft beige. Pleť matuje obstojně, ale je teda třeba přes den jednou či dvakrát přepudrovat-podle toho,jak mastnou máte pleť. Na suchou pokožku bych ale moc nedoporučovala.. Jinak se nanáší dobře (já používám štětec), sice trošku práší, ale dá se to. Pleť pěkně opticky vyhladí, jakoby zjemní rysy. Akorát co mě dost rozčilovalo: když začíná pudr pomalu ubývat, začne se rozlamovat na malé kousky a kousíčky, různě se drolí a pak se s ním pracuje hodně těžce a musíte si s ním vyloženě vyhrát... jinak obal má vcelku pevný, do kabelky a na cesty ideální. Je to dobrý pudr, který dobře poslouží ;) ..

  • hezky vyhladí
  • pleť zmatní
  • cena ku množství pudru-super!
  • trochu práší
  • na suchou pokožku bych moc nedoporučovala
  • ke konci se pudr láme a drolí na kousíčky


Jsem opravdu nadšená! Tento pudr od Essence je naprosto bombový! Je to můj vůbec 1. pudr a musím říct, že už si jiný asi nekoupím. Cena je skvělá! Za 75 Kč je to rozhodně výhodnější než kupovat drahé pudry od jiných značek, které jsou snad ještě horší. essence je poměrně levná značka, ale za to není vůbec špatná. Pudr je dostupný v mnoha odstínech a vyberou si opravdu všichni. Já mám odstín 11 pastel beige, protože jsem bledulka a hodně světlá. Když jsem si pudr kupovala, koupila jsem si k němu rovnou i štěteček, který je taky hodně dobrý. Ale zpátky k pudru ;-) Ale i tak nemůžu popřít, že je občas potřeba přepudrovat. Já to na sobě tedy moc nepoznám, protože ten pudr na mě není skoro vůbec vidět, do odstínu jsem se trefila úplně přesně! Každopádně, já se během dne(třeba odpoledne) stejně trochu přilíčím - třeba řasenku, korektor a přejedu se pak i pudrem. Takže, pokud si tento pudr hodláte koupit, určitě neprohloupíte. stojí za to ;.)

  • jemná konzistence
  • vypadá přirozeně
  • je dostupný v mnoha odstínech, vybere si opravdu každý
  • cena
  • žádné


Pudr jsem zakoupila ve slevě, že ho jen tak vyzkouším. Za tu cenu je super. Je jemně mletý, na vývěr světlé odstíny. Jen mi přijde, že oproti jiným pudrům, které používám, hrozně rychle ubyl. Neměla jsem ho snad ani měsíc, což jiné pudry mi vydrží dlouho. Taky trochu práší, ale to se dá přežít. Balení je praktické, moc pěkně.

  • cena
  • dostupnost
  • odstíny
  • trochu práší


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

púder ktorému nemám čo vytknúť. Cena je výborná( ja som ho navyše kúpila vo výpredaji za úplne smiešnu cenu), výdrž dostačujúca. Som bledula takže som našla konečne niečo od essence čo sadne aj mojej pleti. Obal je klasický, zatiaľ sa mi nezlomil, po čase mi však zmizla potlač , to mi absolútne nevadí. Mám pocit že ho mám už večnosť a nie a nie ho minúť :)

  • cena
  • odtieň aj pre bledule
  • výdrž
  • nič


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

No, začnu u balení, opět Essencovská chatrná kvalita a víčko se při častějším používání brzy ulomí stejně jako třeba u stínů... Neobsahuje labutěnku ani zrcátko, ale to mě osobně nevadí, protože vždy nanáším štětcem doma, do kabelky je ale nevhodný (i kvůli chatrnému balení). Jinak pudr sám o sobě je bez parfemace, snadno se nanáší, dělá sametový efekt, zmatňuje. Pro mě ale velkým nedostatkem je, že trochu vysušuje. Také výdrž není nejlepší. Znovu nekoupím

  • cena
  • zmatní
  • sametový efekt
  • chatré balení
  • vysušuje
  • výdrž


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.12.2013 20:09:55

Opravdu vynikající matující pudr, který stojí téměř symbolickou cenu. Jeho odstíny jsou přirozené a přesto dokonale doladí make-up na tváři. Velmi se mi líbí i balení, které je opravdu bytelné a pant opravdu pevně drží, takže absolutně nehrozí volné otevření víčka. K balení by mohla být i labutěnka, ale tu jsem si za pár korun koupila a jsem maximálně spokojená. Pudr zmatní pleť a nezvýrazňuje šupinky. Jednou denně se musí obličej přepudrovat, ale to mi nějak nevadí. Určitě si ho koupím znovu.

  • přirozený odstín
  • bytelné balení
  • cena
  • v balení chybí labutěnka


Další recenze od 22.9.2013 17:06:20

Tento pudr už si kupuji několik let a jsem spokojená. Podle mě jeden z nejlepších produktů od značky Essence. Jelikož jsem bledule, používám ten nejsvětlejší odstín 01, případně 04, když je vyprodaný. Jsou dost podobné. Krásně zmatňuje, vypadá přirozeně a má celkem dobrou výdrž. Nevýhodou je, že se k němu musí zakoupit labutěnka, což ovšem není tak strašné. Spíš mě štve balení, i když pudr nenosím v kabelce, mám ho stále doma v kosmetické taštičce, ani mi nepadá na zem či nic podobného, tak se mi vždy vylomí a mám ho na dva kusy, což mě velmi štve. Když je pudru méně, všude se mi tak rozsypává.

  • odolnost vůči stěru
  • zmatňuje
  • odstín
  • vůně
  • balení nemá labuťěnku
  • chatrné balení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.8.2013 23:03:36

Nedávno jsem se rozhodla že zkusím pudr od Essence a zdá se, že jsem se trefila dobře. Pudr je úžasný, dobře se nanáší a má příjemnou vůni pro mě. :) Essence překvapilo tím, kolik odstínů mají - většinou jsou to 4 a 3 z nich pro tmavší typy pleti. Já osobně mám asi ten nejsvětlejší odstín, funguje skvěle, sice nevydrží celý den (ale jen na T-zóně a nose) ale za mě stejně palec nahoru. :)

  • odstíny
  • vůně
  • cena
  • nevydrží celý den


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.8.2013 17:29:36

Pudr, který v součastné době používám a jsem s ním spokojená. V odstínech si vybere i bledule jako jsem já. Mám ho asi už potřetí. Jediné co mi vadí je, že jakmile vypotřebíte pudr v jedné části více než jinde, tak se mi začně postupně rozpadat. Ale to se mi stávalo i u jiných pudrů z cenově nižší kategorie. Dále zavírání je zacvakávací. Jednou se mi v kabelce vylomilo. Jinak matní dobře a ostíny jsou přirozerné.

  • přirozené odstíny
  • kvalita obalu


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.8.2013 15:33:33

U Essence nikdy nevím, jak to dopadne, protože některé výrobky jsou naprostá bomba, ale některé zas úplný propadák. Tenhle pudr je ovšem super, pleť krásně zmatní a je příjemně hebká na dotek. Nedělá žádný efekt masky, vypadá přirozeně. Výdrž je průměrná. Jediné, co bych mu vytkla je to, že docela práší, ale to se dá za tu cenu přehlédnout. :-)

  • zmatní
  • vyhladí
  • vypadá přirozeně
  • cena
  • práší


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 11:16:32

Tento pudr jsem si opravdu oblíbila. Cena je přiměřená, nepráší, matuje. Opravdu jsem nenašla nějaký vážnější nedostatek :) vůně není nepříjemná jako u některých jiných pudrů. Nevydrží sice úplně celý den, ale to málokterý pudr :) párkrát se musím přes den přepudrovat. Na obličeji působí přirozeně, odstín je opravdu vyhovující ;) Určitě u tohoto výrobku zůstanu i nadále

  • cena
  • vůně
  • odstín
  • nepráší
  • matuje
  • nic :)


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Pro mě je tento pudr rozhodně dostačující - s pletí nemám skoro žádné problémy a jenom trochu se mi leskne T-zóna, na obličeji mi drží docela dlouho. Hezky zmatňuje, dělá pleť nádherně hebkou a jemnou. Barevně se nějak zvlášť neprojevuje, dokonale splyne s barvou obličeje a vypadá naprosto přirozeně. Nedělá mapy, ani fleky, nevytváří dojem masky a namletý je docela dobře. Takže za mě ano, je to takový příjemný přirozený pudr v mnoha snadno dostupných osdstínech.

  • zmatňuje
  • je naprosto přirozený
  • nevytváří dojem masky
  • dělá sametově hebkou pleť
  • velký výběr odstínů
  • příznivá cena
  • dostupnost
  • nenašla jsem :)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 13:23:52

Tento pudr už jsem si koupila několikrát a ráda se k němu vracím. Vyhovuje mi odstín translucent, jelikož opravdu neztmavuje nanesený make-up. Zmatňuje, ale samozřejmě nevydrží pleť zmatněná celý den (lesknu se fakt hodně). Je dostupný v DM i Rossmannu. Poměr ceny a množství je naprosto úžasný. Praktické balení, jsem ráda, že se zaklapává. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

  • Poměr ceny a množství
  • Přirozené odstíny
  • Praktické balení
  • Balení nemá houbičku


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.4.2012 22:00:26

Tento pudr je opravdu skvělý! Vytvoří krásně sametovou a matnou pleť a efekt trvá opravdu dlouho. Tento pudr je zatím jediný u kterého mi vydrží pleť matná více jak půl dne, takže za mě naprostá spokojenost... Je i velmi jemný, na pleti neflekatí a odstíny jsou přirozené... Za tu cenu je to hotový zázrak :-)

  • Matuje
  • Sametově hebká pleť
  • Velká výdrž
  • Lehce práší


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2012 17:00:46

Skvělý pudr. Velký výběr odstínů - i bledulky si vyberou. Skvěle kryje, matuje lesklou pleť - vydží. Dobrý jak na jen nakrémovanou pleť, tak i na make-up. Má příjemnou, nevtíravou, pudrovou vůni. Téměř srovnatelný s krajkovým Dermacol, ale výdrž se mi zdá větší, stejně tak krytí a cena je pohádková. Obal je klasický, zacvakávací - podařilo se mi tam nacpat houbičku z sypkého Dermacolu - drží zavřený.

  • vůně
  • krásně kryje/matuje
  • cena
  • výdrž
  • absolutně žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2012 19:15:12

Celkem fajn pudr. Pleť mi zmatní, ale protože se mi opravdu dost mastí, tak za pár hodin už jeho efekt nepůsobí. To se mi ovšem stávalo i u 3x dražších pudrů než je tento. Velmi mi vyhovuje jeho víčko - je sklapovací a pant celo dobu drží - víčko tak při otevření pudru nepadá. Přešla jsem na něj z dražšího pudru a zůstávám u něj, za málo peněz poslouží stejně.

  • Cena
  • Celkem matuje
  • Velký výběr odstínů
  • Víčko
  • Nevydží příliš dlouho


Další recenze od 11.4.2012 17:15:01

Tento pudr byl první pudr , který jsem si koupila.A myslím že u něho zůstanu.Je cenově dostupný.Krásně zmatní pleť a udělá ji hebkou.Výdrž je také dobrá.Někdy je potřeba přepudrovat , ale to mi nevadí.Vydrží sám osobě dlouho...... Mohu opravdu doporučit:)

  • krásně zmatní pleť
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento matující kompaktní pudr si určitě koupím znovu. Je dostupný v mnoha odstínech, pleti dodá sametový vzhled. Dobře se s ním pracuje, na pleti působí velmi přirozeně, ale nevydrží celý den, je potřeba občas přepudrovat, zejména T-zónu. Ale výrazné nedostatky nemá

  • matuje
  • cena
  • žádný výrazný nedostatek


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Alverde kompaktní pudr

4.1 77% 13 recenzí

Hůře hodnocené