Garnier Intensive 7 days Bambucké máslo recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Garnier Intensive 7 days Bambucké máslo
Hydratační tělové krémy Garnier Intensive 7 days Bambucké máslo - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Garnier Intensive 7 days Bambucké máslo - obrázek 2
5 4.1 10
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Intensive 7 days Bambucké máslo

věk
25-34

Další recenze od 25.10.2014 12:05:33

Vůně jako bambucké málo nebo kakao nemám ráda, nevím, proč si takové produkty vůbec kupuju. I toto tělové mléko voní strašně těžko a přeslazeně, bolela mě z něj hlava. Jinak není špatné, dobře hydratuje bez toho, že by pokožku zamastilo. Bohužel tu vůni jsem cítila ještě i druhý den a taky z pyžama, co mi nebylo moc příjemné. Obal je hrozný jako u všech tělových mlék Garnier, dostat odtud produkt (hlavně když ho je už méně) je nemožné.

  • hydratace
  • vůně
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 07:54:18

Jedno z nejlepších tělových mlék. Používám hlavně v létě po opalování, to mám hodně vysušenou pokožku. Balení je docela veliké, takže poměrně dlouho vydrží. Mléko má hrozně příjemnou konzistenci, takže se dobře roztírá. Do pokožky se snadno a rychle vsákne. Nezanechává mastný a lepivý pocit. Pokožka je krásně jemná a hydratovaná.

  • Balení
  • Vůně
  • Konzistence
  • Hydratace
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2013 20:24:35

Toto vyživující tělové mléko od Garnier jsem si velmi oblíbila, mám ho už potřetí. Mléko používám obzvlášť teď v zimním období velmi často, protože slibovaná hydratace se opravdu dostavuje, pro pokožku se sklony k vysoušení je ideální. Tělové mléko také krásně voní a dobře se vstřebává. Jedinou chybu vidím v balení, protože zhruba od půlky se mléko špatně dostává ven, což je poměrně škoda.

  • vůně
  • hydratace
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2012 07:58:16

Nejdříve mě dostala nádherná vůně. Bohužel po několika dnech se mi zprotivila, protože na mě je dost specifická a já preferuju výrobky bez parfemace. Nicméně jsem byla s tímto krémem spokojena co se týče hydratace a vsakování. Pokud někomu nevadí silné vůně, určitě bych mu tento výrobek doporučila.

  • hydratace
  • vsakování
  • vůně


Další recenze od 23.8.2012 11:06:39

Tento výrobek bych rozodně doporučila všem, kdo upřednostˇujítělová mléka před tělovými krémy. Po nanesení na pokožku máte ještě dlouho pocit jakoby jste se zrovna namazali. Na druhou stranu dle mého názoru opravdu dobře hydratuje, takže bych ho doporučila těm, kdo mají velice suchou kůži.

  • dobrá hydratace
  • špatně se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 22.8.2012 21:11:33

Tohle mléko jsem měla když bylo na trhu jako novinka. Koupila jsem ho kvůli vůni, která se mi ale rychle zprotivila a byla mi ve výsledku nepříjemná. Hydratovalo dobře, ale při delším používání mi přestalo vyhovoval, bylo mi na kůži nepříjemné, vůně mi byla taky nepříjemná, nevím, co se stalo. Obal je podle mě hodně nepovedený, asi od půlky se z něj mléko špatně dostávalo. Za mě bohužel nic moc.

  • žádné výraznější
  • obal
  • silná vůně


Další recenze od 12.5.2012 11:49:34

Pro mě výborné tělové mléko, které se rychle vstřebává, nemastí a pokožka je po něm krásně hebká a dobře vypadá, Jsem ekzematik a nijak mě nedráždí, neštípe (pokud nemám ekzém rozdrbaný do krve, ale to je potřeba používat jiné, šetrnější přípravky). V klidové fázi ekzému mi vyhovuje, lehce promaže vysušená místa a rychle se vstřebává - takže ho často používám těsně před tím, než někam jdu, abych měla kůži chráněnou a namazanou a nemusím čekat moc dlouho než zaschne. Parfemace je příjemná, na kůži lepší než z přímo z lahvičky. Dlouho vydrží, stačí ho trocha.

  • Rychle se vstřebává
  • Nedráždí
  • Příjemná parfemace
  • Opravdu hydratuje
  • Zanechává pokožku jemnou a hebkou
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 12:20:53

Vůně docela příjemná, hydratační efekt ucházející. Ale zase to není žádný zázrak, aspoň já to tak nevidím. Znovu si ho již nekoupím.

  • hydratuje
  • cena


věk
25-34

Z tohoto mléka jsem absolutně nadšená. Krásně se vstřebá, hydratuje, pleť je voňavá, svěží, není ulepená, umaštěná. Kupuju větší balení, dlouho vydrží. Celkově jsou mléka Garnier dobrá, ale Intensive 7 days je zase posunulo o krok výš. Určitě se je koupím znovu

  • hydratace
  • konzistence
  • vůně
  • vstřebatelnost
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 09:46:31

Mně dělá bambucké máslo zkrátka dobře. Má mě rádo a já jeho taky. Vyhovuje mi ve všech přípravcích. Je pro velmi suchou pokožku. Dobře se rozetírá, nebarví do běla, hned se vsakuje, okamžitě hydratuje. Vůně mi vůbec nevadí, možná jsem na ní zvyklá, vím, že někomu nesedne, ale já jí skoro ani necítím. Koupila jsem ho v DM v akci 50%! Takže za pár kaček, 250 ml balení, mám už víc jak měsíc a jsem v půlce.

  • dobře hydratuje
  • dobře se roztírá
  • dobře se vsakuje
  • vydrží relativně dlouho
  • nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené