Garnier Intensive 7 days Výtažek z hrozna recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Garnier Intensive 7 days Výtažek z hrozna
Hydratační tělové krémy Garnier Intensive 7 days Výtažek z hrozna  - obrázek 1
5 4 14
  • Průměrné hodnocení 4
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Intensive 7 days Výtažek z hrozna

věk
25-34

Bezvadné tělové mléko s příjemnou konzistencí je opravdu gelové, krásně hydratuje i mou ekzémem postiženou pokožku, nedráždí a krásně voní. I když nemažu každý den tak pokožka je krásně vláčná a vstřebává se fakt hned, což je skvělé, protože nesnáším mastné krémy a mlíka a tohle je přesně to co potřebuju, takže za mě rozhodně ano :) jen mi chybí pumpička při aplikaci, vždycky mam lahev celou umaštěnou

  • konzistence
  • rychle se vstřebává
  • vůně
  • dlouhodobá hydratace
  • není mastný
  • chybí mi pumpička
  • trochu "lepkavý" pocit na kůži po nanesení


věk
15-24

Další recenze od 25.7.2012 19:04:34

Tohle mléko je moc příjemné. Neměla jsem v něj moc důvěru, protože jsem se bála té konzistence, ale upřímně to má do gelu daleko, je to spíš takové krémovo-gelové, hutnější. Rychle se vsakuje, hydratuje opravdu dobře, nelepí, není mastné, pro mě je ideální. Na někom s méně suchou pokožkou by možná lepit mohlo, je přecejenom docela dost hydratační. Voní moc příjemně, při roztírání sice voní tak nějak alkoholově, ale když je na kůži voní svěže, cítím z něj to hroznové víno, voní hodně podobně jako jejich pleťová voda z řady Essentials.

  • rychle se vsakuje
  • dobře hydratuje i velmi suchou pokožku
  • příjemná svěží ,,hroznová" vůně
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

Další recenze od 3.2.2013 21:43:33

Tento gelový krém mě potěšil. Opravdu nádherně voní, jeho vůně je nevtíravá, takže snad nikdy neomrzí. Má dobrou konzistenci, dobře se roztírá, hydratuje, bezprostředně po nakrémování je trošku lepkavý, ale rychle se vstřebává, takže za chviličku tento "pocit zmizí". Obal by mohl být lepší, praktičtější - s pumpičkou. Pleť mám mírně suchou a vyhovuje mi.

  • pokožku hydratuje
  • rychle se vstřebává
  • gelově-krémová konzistence
  • příjemná lehká vůně
  • lepší by byl s pumpičkou


věk
25-34

Mléka Garnier 7 days miluju. Hroznové je svěžejší, jemnější, vůní mě evokuje spíš jaro, léto. Konzistence je velmi jemná, krásně se roztírá, pleť hydratuje a hned se vsákne. Pokožka je dlouho ošetřená, ale nemastná. Velké balení mě při nanášení 2x denně vydrží dlouho.

  • Vůně
  • Lehké složení
  • Hned se vsákne
  • Pleť vypadá dobře
  • Nic


věk
15-24

Tak tohle tělové mléko je vážně jedním slovem perfektní :) Je krémovo-gelové konzistence a hlavně neuvěřitelně lehoučké, snadno roztíratelné a rychle se vsakuje. Vůně je mi moc příjemná, ale po aplikaci na pokožku je hodně jemná a cítím jí jenom krátce, pak vyprchá. Stejně ale hodnotím velice kladně a určitě dopuručuji koupit, aspoň na léto.

  • krémovo-gelová konzistence
  • rychlé vsakování
  • snadné roztírání
  • vůně z pokožky není moc cítit


věk
15-24

Další recenze od 2.4.2013 10:11:09

Tento krém nebyl tak špatný. Má zajimavý obal i konzistenci. Je taková hutnější a přijde mi jak kdyby v ní byly malilinkaté kuličky. Vůně nic moc. Hydratuje pěkně, 7 dní je určitě přehnané, ale ten den a půl mám pokožku krásně hebkou. Co považuji za nedostatek je balení, když je krému už méně nejde skoro vůbec vymáčknout. Taky zanechává ulepenou kůži.

  • konzistence
  • hydratuje
  • pěkný obal
  • balení
  • ulepená kůže


věk
25-34

Týmto výrobkom to u mňa Garnier zase vyhral. Naozaj nádherne vonia. Konzistencia tentoraz nie je krémová ,ale taká gelovitá. Mne osobne vyhovuje viac, pretože sa rýchlejšie vstrebáva a nezanecháva mastný film. Veľmi praktické balenie 400ml, klasika. Dá sa zohnať všade a často býva v akcii, takže dá sa ušetriť. Asi to ale nebude nič pre extra suchú pokožku.

  • rýchlo sa vstrebáva
  • príjemná vôňa
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 26.6.2013 13:17:03

Po mléku jsem sáhla ze zvědavosti, protože mě lákala vyhlídka dlouhodobé hydratace. Ale mléko mě leda zklamalo. Vidina dlouhodobé hydratace pominula již po 3 hodinách. Navíc jsme po aplikaci byla ulepená a vůně produktu nebyla také nijak vábná. Za takovou cenu znám mnohem lepší výrobky k hydrataci. Již nekoupím

  • asi žádné
  • ulepenost
  • žádná hydratace
  • vůně nevůně


Další recenze od 10.10.2013 17:49:26

Super super super! Skvělá konzistence, která se narozdíl od mléka krásně a rychle vstřebává, takže můžu rovnou natáhnout džíny a jít. Já teda používám tu broskvovou verzi, ale úžasně mi vyhovuje - přestože se nemažu každý den, hydratace vydrží :) (což jsem přesně potřebovala - kdo na to má pořád čas?!) Vůně není nijak intenzivní, ale je jemná a příjemná a opravdu neomrzí. Krásně jemný pocit po nanesení.

  • rychle se vstřebává
  • jemná vůně
  • hydratace dlouho vydrží
  • lepší konzistence než tělové mléko
  • vůbec nic


věk
25-34

Další recenze od 27.11.2013 18:56:19

Od tohoto gelového krému jsem čekala víc. Myslela jsem, že bude dobře hydratovat. Spíše mi ale přijde, že vysušuje. Konzistencí mi vyhovuje. Rychle se vstřebává a příjemně roztírá. Horší je to se složením - na čtvrtém místě je alkohol, což mi přijde u výrobku, který má hydratovat, dost postavené na hlavu. Vůně je nic moc, dost z ní jde cítit alkohol. Obal se nedá postavit na víčko, což mi vadí, protože po zdánlivém vypotřebování v obalu zbývala ještě asi 1/6 obsahu. Za mě docela propadák, už bych si ho znovu nekoupila.

  • konzistence
  • rychle se vstřebává
  • příjemné roztírání
  • obsahuje hodně alkoholu
  • vůně
  • nepraktický obal
  • vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 29.11.2013 10:44:32

Značku Garnier nemám moc v oblibě. Jejich tělová mléka ale mají u mě vyjímku. Mám doma tohle a ještě to s mangem. Koupila jsem si je na základě vzorku který byl zdarma v časopise. Tohle mléko má o něco málo hustší konzistenci než to mangové a tak se o něco hůře roztírá ale naštěstí se také rychle vstřebává do pokožky. Pokud budu příště kupovat, tak ale asi spíše sáhnu po tom mangovém. Špatné ale rozhodně není.

  • dobře hydratuje pokožku
  • rychle se vstřebá
  • hustší konzistence - špatně se roztírá


věk
15-24

Naprostá spokojenost s tímto produktem. Svěží pocit a opravdu pokožka vydrží dlouho hydratovaná Líbí se mí gelová konzistence, dobře se roztírá. Lepší než jakákoliv mléka nebo krémy :) První pocit je takový ulepený ale rychle se vstřebá takže to je fajn :) Hodnotím velmi dobře a nejspíše si ho koupím znovu :)

  • vůně
  • konzistence
  • rychlé vstřebávání
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 13.7.2014 22:38:12

Ze začátku jsem byla maximálně nadšená, hlavně z vůně, ta mě ale brzy omrzela a navíc nijak dlouho nevydrží. Nicméně pro hydrataci suché pokožky mi moc nepřijde vhodný, jsou rozhodně lepší produkty. Dokonce mi po oholení pokožku podráždil, u jiných krémů jako je např. Neutrogena nebo Nivea se mi to nestalo. Takže doporučuji jen např. na prostřídání, já jsem upřímně ráda, že jsi si koupila jen menší balení.

  • vůně
  • cena
  • malá hydratace
  • dráždí pokožku


Další recenze od 16.7.2014 21:35:13

Nemám moc ráda hutné tělové krémy a másla. Raději vždy sáhnu po tělovém oleji. Tady tento krém láká na gelové složení, rozhodla jsem se že vyzkouším. Vsákne se do pokožky okamžitě, vůně není nějak moc výrazná. Co mě ale velmi zklamalo, že kůže byla po natření hrozně ulepená. Garnier značku mám ráda, ale tento krém mě zklamal.

  • Pěkný obal
  • Konzistence
  • Vůně
  • Kůže je po natření ulepená


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Ryor Břečťanový gel

3.9 72% 14 recenzí