e.l.f. Studio Stipple brush recenze a zkušenosti

Štětce na tvář e.l.f. Studio Stipple brush
Štětce na tvář e.l.f. Studio Stipple brush - obrázek 1
Štětce na tvář e.l.f. Studio Stipple brush - obrázek 2
5 3.3 21
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 39% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 85 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio Stipple brush

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2013 01:26:15

Stippling brush mě příliš neoslovil. Četla jsem na něj docela fajn recenze tak jsem si řekla proč ho nezkusit. Bohužel zapracovávat s ním make-up do pleti opravdu nejde. Snažila jsem se tolikrát, ale nikdy to nevypadalo tak hezky jako jinými štětci. Uvítala bych aby byl minimálně 2x tak hustší. Avšak uplatnění jsem pro něj našla. Občas s ním nanáším tvářenku nebo jí spíše roztírám to s ním jde hezky. Jestliže ale někdo hledá stippling brush na nanášení make-upu tento bych si nekupovala.

  • dostupnost
  • cena
  • málo hustý
  • neplní svojí funkci


Další recenze od 7.11.2013 23:04:42

U tohoto štětce je snad jediné pozitivum velmi nízká cena. Ke kvalitnímu stipple brush má ale hodně daleko. Štětiny jsou zbytečně dlouhé a řídké, špatně se s ním pracuje, trvá to dlouho a ještě spotřebuji mnohem víc makeupu. Výsledný efekt asi lepší než prsty, ale žádný zázrak. Neurazí, ale ani nenadchne, ke konci jsem jej používala už spíš na roztírání, protože se mi šíleně roztahoval od sebe a nešlo s ním pracovat. Koupila jsem si nový od Real Techniques a nedá se to vůbec srovnat.

  • nízká cena
  • zbytečně dlouhé a řídké štětiny
  • špatná manipulace
  • vyšší spotřeba makeupu
  • výsledný efekt nic moc


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2013 07:49:15

Údajně skvělý štětec na tekuý make-up - ani omylem. Na tekutý make-up se mnohem lépe hodí flat top kabuki. Tenhle je spíš na pěnový make-up a konkrétně tenhle je akorát tak na nic. Na tváři je hrozně nepříjemný a tvrdý - měla jsem možnost vyzkoušet Stippling brush od jiných značek a nedá se to s tímhle levným šuntem srovnat

  • nic
  • příliš dlouhá rukojeť
  • na tváři nepříjemný
  • hrubé štětiny
  • tekutý make-up nerozetře


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nechala jsem se zlákat vidinou méně spotřebovaného makeupu. Pro mě zklamání. Makeupu spotřebuju se štětcem daleko víc než při aplikaci prsty, na kterou jsem byla zvyklá. Přijde mi, že tím, jak jsou štětiny řídké, přípravek zalézá mezi ně. Abych byla ke štětci objektivní, vyzkoušela jsem jej na 2 makeupech a 2 BB krémech, které používám. Ani s jedním mi aplikace moc nešla. Se "stipplingem" jsem byla pořád flekatá, při roztírání zase nezanechával rovnoměrný "nátěr". Zlaté prsty! Znovu nekoupím.

  • neshledala jsem
  • pro mě celkově štětec na nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.1.2013 16:37:12

Můj první stipple brush. Chtěla jsem ho vyzkoušet, jak mi bude sedět a tak jsem si vybrala tento od Elfu. No a vcelku spokojenost. Líbí se mi design u celé řady Studio štětců. Pracuje se s ním dobře, jenom ty štětiny by mohly být hustší. Nekoupím znovu jenom z toho důvodu, že mám vyhlídnutý lepší (a hustší) u jiné značky. Celkově ale není špatný. Štětec je jemný, štětinky nevypadávají...

  • nevypadávají štětinky
  • jemný
  • cena
  • hustota štětin


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.1.2013 14:21:25

Tento stipple brush mě jako jediný štětec ze studio řady zklamal. Je hodně řídký a štětiny jsou až moc dlouhé, i když jemné a nevypadávají. Make-up se mi s ním moc dobře nedaří nanášet, moc ho nepoužívám, radši nanáším prsty. Už bych si ho nekoupila.

  • cena
  • jemné štětiny
  • nepelichá
  • mohl by být hustší
  • jsou viditélné tahy štětcem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2012 23:44:14

Tento štětec jsem si koupila po tom, co jsem zde na něj přečetla plno kladných recenzí a diskuzí. Abych pravdu řekla, tak jsem od něj čekala více. Nanášela jsem jím tedy jen tekutý make-up, ale výsledek nikdy nestál za to. Viděla jsem plno videí s návody, jak se tímto štětcem správně nalíčit, ale nikdy to neměl na mé pleti výborný efekt. Vždy jsem vypadala spíš jakobych měla na sobě 3 vrstvy make-upu a zanechával na pleti po sobě jakoby "čáry".Nechci ale tento štětec příliš kritizovat Je možné, že jiné druhy make-upů nanáší skvěle, ale na můj make-up prostě nesedí.

  • cena
  • vzhled
  • většina uživatelek je spokojených
  • výdrž
  • na mě má příliž dlouhé štětinky
  • špatně se mi s ním zachází


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2012 17:31:18

Stipple jsem chtěla delší dobu a ELF ho má za výhodnou cenu, tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Make-up jsem na sebe vždycky patlala rukama a musím říct, že štětec je příjemná změna. Chtělo to trochu cviku, ze začátku byly viditelná tahy štětcem, ale pak jsem se s ním naučila pracovat. Mám s ním perfektně udělaný make-up. Štětinky mi nepadají a to jsem ho mockrát myla.

  • nevypadávají štětiny
  • dobře se s ním nanáší make-up
  • dobrá cena
  • menší hustota štětin
  • větší spotřeba make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2012 16:41:58

Jsem s ním naprosto spokojená. Mám svůj asi měsíc, používám a peru ho denně a ještě mi nevypadla jediná štětinka. Asi jsem chytla nějaký vyjímečný kus :) Chvilku trvá než člověk přijde na to, jak s ním pracovat, ale až se to naučí, lze docílit bezchybného make-upu. Je sice třeba víc produktu, než při nanášení prsty, ale zato se dá dosáhnout většího krytí i třeba s BB Creamem. Velikost mi vyhovuje, je jemný, hustota štětinek by možná mohla být malinko větší, ale je dostačující.

  • Cena
  • Kvalita
  • Jemnost
  • Nepelichá
  • Perfektní výsledek
  • Dostupnost pouze na netu


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.8.2012 14:34:35

Tolikrát vychvalovaný Stipple od e.l.fu mě nezklamal. Líčení bez něj už si nedokáži představit. Má příjemné štětiny, které mi za dobu každodenního líčení (už dva roky) nevypadly, dokonce ani jedna. Výsledný look vypadá opravdu přirozeně i když je potřeba nabrat více makeupu, ale to je u stipple štětců samozřejmost a při správné aplikaci nejdou vůbec vidět tahy ani ťupky po stipplování. Za mě obrovská spokojenost.

  • Cena.
  • Výsledný vzhled líčení.
  • Hustota a jemnost chlupů.
  • Vetší spotřeba makeupu.


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.8.2012 19:57:03

Z ohlasů jsem byla trochu rozpačitá, ale po tom, co mi přišel, se obavy naprosto rozplynuly. Byla jsem zvyklá nanášet make-up prstem, štetcem mi to nikdy moc nešlo, ale od té doby co mám Stipple brush už nanáším make-up výhradně jím. Make-up vypadá tak nějak přirozeněji, rozhodně nedělá mapy a vytváří celkově sjednocenou pleť. Za tu cenu - velká spokojenost!

  • krásně se s ním pracuje
  • sjednocuje make-up
  • je příjemný a hebký
  • chloupky vypadávají ojediněle
  • možná někomu by mohla vadit bílá barva chloupků, takže chloupky jsou hned zabarvené od make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.7.2012 14:32:14

Já jsem na rozdíl od předešlé recenze velmi spokojená. Stipple brush mi usnadnil nanášení make-upu, je to lehčí než prsty. Jen ho naďubkuju a neroztírám a úplně to stačí na pokrytí celé tváře. Možná to chce jen trochu cviku. Nemám ani pocit, že by zbytečně vsakoval make-up. Po umytí je zase krásný s bílými konci štětinek a vypadly mi všehovšudy tak dvě štětinky a to ho mám tak dva roky. Za tu cenu nemám co vytknout.

  • cena
  • měkké štětinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.7.2012 10:30:04

Štětec jsem si koupila na základě kladných recenzí. Možná jsem narazila na špatný kus, ale to co mi přišlo, bylo vážně hrozné - páchlo to po umělé hmotě, při použití na pudrování štětec hrozně prášil a moc mi toho na tvář nenanesl, při aplikaci make upu se šílené množství vsáklo do štětce a makeup mi nedokázal rozetřít - dělaly se mi po tváři tahy od štětce.. Po umytí mi hodně štětin vypadalo,.

  • nic
  • při aplikaci pudru hodně práší
  • při aplikaci makeupu makeup příliš vsakuje a jsou viditélné tahy štětcem
  • zápach po umělé hmotě
  • vypadávání štětin


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 30.5.2012 14:56:33

také jsem se nechala zlákat - cenou.. Stipple brush jsem chtěla dlouho a když se mi naskytl tento levný od E.L.F, neváhala jsem. Kladně hodnotím výdrž štětin - nepadají, za to jich je ale poněkud pomálu. Štětec by byl určitě mnohem lepší, kdyby byl hustší. Správným nanášením se docílí "full coverage", ale trvá to hodně dlouho a navíc mi to "sežralo" dost makeupu. Stětec jsem začla používat jako normální štětec na makeup - neprovádím "stippling" a to mi vyhovuje mnohem víc.. :-)

  • nevypadávající chloupky
  • malá hustota štětin


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2012 12:07:16

Stipple brush je určen pro snadné a přirozené nanášení make-upu.. tento štětec mě však příliš neoslovil, respektive jsem byla spíše zklamaná. Přijde mi že štětec není tak hustý jak by měl být navíc na meke-up který zasychá docela rychle je naprosto nevhodný protože dělá strašné mapy a vrstva je nerovnoměrně nanesena.

  • jemné štětinky
  • nepelichá
  • hustota štětin


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 01:38:07

Já mám tento štětec ráda. Je jemný a na tekuté makeupy je super. Jenom nanášení trvá déle a chce to trošku cvik. Uvítala bych, kdyby byl štětec malinko hustší. Dá se použít i na tvářenku nebo bronzer. I po každotýdenním mytí vypadá stále jako nový. Příště už bych si ho nekoupila, protože si myslím, že je na nanášení makeupu lepší flat top kabuki štětec.

  • jemný
  • mohl by být hustší


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Zoeva Face Shape 110

3.3 59% 3 recenze

Hůře hodnocené