e.l.f. Studio Tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky e.l.f. Studio Tvářenka
Tvářenky e.l.f. Studio Tvářenka - obrázek 1
Tvářenky e.l.f. Studio Tvářenka - obrázek 2
Tvářenky e.l.f. Studio Tvářenka - obrázek 3
5 3.8 13
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 97 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio Tvářenka

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2013 20:07:28

Značku ELF mám docela ráda. Výrobky z profesionální řady jsou fajn a za málo korun. Tvářenky jsou v krásném černém obalu, který vypadá opravdu pěkně, obsahuje také malé zrcátko. Tvářenka jako taková je hezky pigmentovaná ale menším problémem je, že trošku práší, proto strhávám jednu hvězdičku. Na pleti vydrží celý den, což je dobré. Pokud někdo hledá levnou tvářenku, která je kvalitní a má hezký a bytelný obal tak ať si koupí tuto :)

  • cena
  • pigmentace
  • hezké balení včetně zrcátka
  • trochu práší


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.10.2013 16:48:33

Tvářenku mám v odstínu Candid Coral - korálová barvička se třpytkama. Pro mě velmi málo pigmentovaná, což se občas hodí, ale občas taky ne. Pro ty kdo chtějí opravdu jemný look ideální. Balení je pěkné, líbí se mi. Ale tvářenka se mi hned v půlce zlomila, takže jsem ji měla na kousky, než jsem tu rozdrolenou půlku vypotřebovala, za což dávám mínus. Znovu i v jiných odstínech mě ke koupi neláká, raději vyzkouším jiné tvářenky.

  • jemná pigmentace (což je plus i mínus)
  • rozdrolila se mi
  • jemná pigmentace
  • celkově průměrný produkt


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Mám odstín Tickled Pink. Pro mě bezva, trefila jsem se. Nelíbí se mi, že je tvářenka hrubě mletá, po pár obroušeních se objevily bílé částečky čehosi. Nepřijde mi nijak zvlášť pigmentovaná, ale to já beru jako plus. Jsem radši, když můžu barvu zintenzivňovat postupně. Vypadá přirozeně, nepráší. Přes výše uvedené nedostatky jsem spokojená a koupím znovu.

  • odstín
  • hrubě mletá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.3.2013 14:57:56

Tvářenky z řady Studio mám prozatím jen ve dvou odstínech. Candid coral - velice krásná, přirozená barvička, hodí se i ke světlým typům. Jsem plavovláska a sedí mi dobře. Co mě trochu mrzí, že má na můj vkus až příliš třpytek, které vlastně přebíjí samotnou barvu a na tváři ani tak nevyniká barva, jako samotné třpytky. Pro mě se spíše bude hodit na léto. A neskutečně práší, což se ale dá přežít. Druhý odstín mám Tickled pink - na první pohled se tak nezdála, ale je to velice přirozená růžová barva, která se hodí snad ke každému. Ta už tolik nepráší, téměř vůbec. Někdo říká, že má třpytky, ale tahle moje třpytky naštěstí neobsahuje. Takže jsem s ní velice spokojená. Jak s barvou, tak manipulací s ní a celkovým dojmem na tváři. A balení tvářenek je super, bytelné a myslím si, že se snad jen tak nerozapdne, když jednou spadne na zem. Výdrž tvářenky je slušná. Nevydrží celý den, ale do odpoledne určitě.

  • obal
  • cena
  • barva
  • odstín candid coral děsně práší a má přehnaně moc třpytek


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2013 18:41:28

Moje oblíbená tvářenka. Má pár nedostatků, ale klady převažují. Mám krásný přirozený odstín Tingled Pink. Výdrž taky parádní. Obal se mi líbí, nevypadá tak lacině jako tvářenka ze základní řady. Četla jsem, že slečnám rychle ubývá, ale zatím jsem si ničeho nevšimla. Jasné, není to třeba Bourjois, ale poměr cena kvalita není zlý.

  • výdrž
  • výběr odstínů
  • cena
  • obal
  • mohla by být jemněji namletá
  • dostupné pouze na internetu


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2012 16:50:04

Mám odstín Tickled Pink a jsem moc spokojená. Tvářenka sice nepráší, ale není úplně jemně namletá a v porovnání s jinými tvářenkami, na které jsem byla dosud zvyklá, celkem rychle ubývá. Ale nevadí, celkově jsem si ji moc oblíbila. Líbí se mi na ní, že je pigmentovaná na můj vkus úplně tak akorát - nanáším tedy více vrstev, ale tento způsob mám radši, než když s tvářenkou musím být opatrná a dávat si pozor, aby výsledek nebyl přehnaný. Výdrž na pleti je slušná, i když úplně ne stoprocentně celodenní. Líbí se mi i balení. Celkově moc fajn tvářenka, kterou určitě budu kupovat znovu a těším se i na vyzkoušení dalších odstínů.

  • pěkné přirozené odstíny
  • pigmentace tak akorát
  • slušná výdrž na pleti
  • celkem rychle ubývá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2012 13:34:18

Jeden z mála dobrých produktů od Elfu. Tvářenku mám už podruhé a to v odstínu Tickled Pink. Barva je to nádherná, nenásilná, dá se i hezky vrstvit a dobře se nanáší. Výdrž je slušná. Je hrubě mletá, ale kupodivu nijak zvlášť nepráší, což se u výrobků od Elfu moc nevidí. Balení je pěkné. Nevím jak ostatní odstíny, ale tenhle má ode mě zelenou, určitě jej můžu doporučit a určitě bych si jej pořídila znovu.

  • nepráší
  • dobře se nanáší
  • cena
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tvářenka se sice tváří dobře :) a láká celkem dobrou cenou, ale pro mě jsou to vyhozené peníze. Kvalita je opravdu na nízké úrovni. Tvářenka příliš práší a špatně se s ní pracuje. Musím jí nanést alespoň 3 x za sebou, abych dosáhla nějakého barevného efektu. Navíc barva jakoby mizí a zůstavají jen třpytky. Obal se mi ale líbí, vypadá dobře a nemá ani snahu se rozpadat.

  • elegantní balení
  • příznivá cena
  • třpytky
  • tvářenka je celkově nekvalitní


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.3.2012 12:45:25

Mám odstín Tickled Pink a je to krásný jemně růžový přirozený odstín vhodný pro hodně odstínů pleti. Tvářenka dobře drží a i balení je pěkné, se zrcátkem. Jen krabička zdá se mi zbytečně velká a to množství také dlouho nevydrží. Podruhé koupím jen pokud bude na zboží výhodná akce.

  • pěkné odstíny
  • produktu je v balení málo


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.3.2012 11:36:03

Tyto tvářenky ze Studio řady nejsou vůbec špatné. Jsou hezky pigmentované, dobře se nanáší na tvář, jsou to takové stálice v mé kosmetické výbavě. Na tváři mi vydrží téměř celý den. Zatím jsem ve všech odstínech, které jsem vyzkoušela, nalezla jemné zlaté třpytky. Uvítala bych i nějaké odstíny bez třpytek... Tvářenka poměrně rychle ubývá, není zas tak jemně mletá. Balení je hezké, uvnitř je i malé zrcátko, ale nemám příliš ráda černé obaly pro pudrové produkty - působí pořád špinavě.

  • hezké odstíny
  • dobrá pigmentace
  • dobře se "blendí" na tváři
  • výdrž na tváři
  • třpytky
  • rychle ubývá
  • hrubě mletá
  • černý obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 11:04:06

Tvářenka má hezkou jemnou barvičku, neobsahuje třpytky (alespoň můj odstín je neobsahoval). Má docela ucházející výdrž na tváři, ale vadí mi, že hrozně rychle ubývá, takže cena, která se zdá jako příznivá, ve skutečnosti příznivá není, protože této tvářenky spotřebuji daleko víc balení, než u jiných tvářenek, který mi vydrží věky.

  • hezký odstín
  • rychle se spotřebuje
  • zbytečně velká krabička


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 10:32:44

Vybrat si tvářenku po internetu byl trošku problém, ale myslím, že jsem se strefila dobře. Nicméně co nebylo na fotkách z internetu poznat - a co mi docela vadí - je, že tvářenka je třpytivá. Já dávám přednost přirozenější. Ale zase chválím dobrou pigmentaci a výdrž tvářenky.

  • pigmentace
  • výdrž
  • třpytky


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Podobně hodnocené

Mary Kay Tvářenka

3.8 69% 4 recenze

Hůře hodnocené

Rimmel Powder Blush

3.6 65% 10 recenzí