EOS Lip Balm recenze a zkušenosti

Balzámy na rty EOS Lip Balm
Balzámy na rty EOS Lip Balm - obrázek 1
Balzámy na rty EOS Lip Balm - obrázek 2
Balzámy na rty EOS Lip Balm - obrázek 3
5 4.1 63
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 63 recenzí
  • Výrobce EOS

Recenze produktu
EOS Lip Balm

věk
25-34

Další recenze od 2.3.2013 14:39:01

O balzámech EOS jsem se dozvěděla díky kosmetickým blogům, kde recenze byly velmi kladné. Balzámy jsou 100% přírodní. Mám variantu summerfruit, která voní krásně ovocně. Balzámy mají netradiční balení, vypadají jako vajíčko. Na rtech je balzám velmi příjemný, rty jsou jemné a hydratované. Je škoda, že jsou u nás hůře dostupné, dají se zakoupit na několika českých e-shopech.

  • 100% přírodní
  • vůně
  • hydratuje rty
  • netradiční balení
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2013 16:28:23

Tenhle balzám mě mile překvapil a jsem ráda, že jsem ho koupila i přes některé negativní recenze. Já jsem s ním velmi spokojená je přírodní a opravdu krásně hydratuje a dlouho vydrží. Je méně hutný než crazy rumors, takže se dá krásně použít pod rtěnku. Obsah balzámu je 7 gramů, což je téměř dvojnásobek oproti ostatním balzámům. Určitě budu objednávat další "příchutě".

  • hyratuje
  • krásně voní
  • výdrž je slušná
  • dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 1.11.2013 19:11:05

Tento balzám (světle zelený) jsem dosala jako dárek. Nejdřív mi balení přišlo dost neraktické, ale teď si ho nemůžu vynachválit. Je originální a pěkné, elegantní; krásně (!) voní a název EOS - tedy Evolution of Smooth - opravdu nelže, mám po něm krásně jemné a hydratované, vláčné rty. Určitě doporučuji a i přes nesnadné dostání v ČR pořídím znovu!

  • jemné, vláčné rty
  • hydratuje
  • vydrží na dlouho
  • krásný a elegantní obal
  • voní
  • různé příchutě - každý si vybere
  • dostupnost v ČR


věk
15-24

Další recenze od 13.11.2013 01:30:32

Kdo by neznal legendární balzámy od EOS ve tvaru vajíčka. První jsem si kupovala těsně před Vánoci v roce 2011, když jsem byla s přítelem v USA. Mým prvním byl červený balzám s názvem Summer fruit. Za tu dobu co jsem balzám měla jsem si ho natolik oblíbila, že jsem si musela pořídit další a dnešním dnem mám všech 5 základních druhů EOS balzámů a 2 z limitovaných edicí, samozřejmě je i spoustu limitek, ale ty už dostupné nejsou, což je škoda, protože mám 2 z limitované edice a jsou skvělé. Můj nejoblíbenější je Blueberry acai. Líbí se mi, že je balzám 100% přírodní a z 95% organický, taktéž neobsahuje vůbec žádné parabeny ani jiné ošklivé složky, takže bude vyhovovat lidem, kteří používají různé bio výrobky a podobné. Velmi dobré je, že balzám obsahuje bambucké máslo a vitamín D, takže rty jsou krásně hydratované a nemusím si je mazat tak často jako s jinými balzámy.

  • cena
  • krásné balení
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 21.2.2014 12:21:26

EOS patří k mým nejoblíbenějším balzámům na rty. Sice je balení nepraktické na nošení s sebou, na druhou stranu mi nesjede z nočního stolku na zem a nemusím ho potmě hledat. Složení netřeba komentovat, to už slečny nade mnou vyzdvihly. Stejně tak krásné vůně, mám celkem 3 a až dopotřebuji zásoby, určitě bude mezi novými kousky i nějaký ten EOS. Díky bambuckému máslu rty vyživí a na dlouhou dobu jsou vláčné. Necuckuje, nedělá film... Zbytek, kdy se vypouklá část vymaže, lze pak používat prstem jako kelímkový balzám.

  • obal praktický na domácí použití
  • hydratace
  • vůně
  • složení
  • kdo nenakupuje online - dostupnost


Asi nejlepší balzám na rty, který jsem vyzkoušela. EOS je 100% přírodní, nádherně voní a má originální, praktické balení. Co víc si přát ? :) Na rtech je velmi příjemný, není "lepkavý" a vydrží dlouho. Vlastním varianty Strawberry Sorbet, Blueberry Acai a Honeysuckle Honeydew a na všechny nedám dopustit.

  • Velký výběr příchutí
  • Vysoká cena v ČR


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2014 10:26:37

Jak já tohle vajíčko miluju! Mám doma 3 a vzhledem k tomu, že se nedá skoro spotřebovat, jak dlouho vydrží tak zbylé dva mám snad na dva roky dopředu :-D Krásně voní a díky přírodnímu složení rty neštípou a jsou hebké a hydratované. Vydrží na rtech déle než klasické balzámy. Výběr vůní je velký, mentol příjemně chladí, a summer fruit má neodolatelnou vůni. Nevyplatí se nakoupit v českých e shopech, cena je vysoká. Kupuju přes zahraniční stránky, kde to je o víc jak polovinu levnější.

  • obal
  • hydratace
  • vůně
  • výdrž na rtech
  • výdrž balení
  • dostupnost


Další recenze od 24.2.2014 14:49:05

Balzám jsem si koupila kvůli nehorázně roztomilého obalu! Cena je v USA poměrně nízká, asi jen 2 nebo 3 dolary, což je v přepočtu okolo 70 Kč. V ČR už je to s cenami ale horší, pohybují se okolo 200-300 Kč, což mi za balzám připadá hodně. Mám strawberry sorbet, summer fruit a pomegranate-raspberry, všechny krásně voní, nejvíce mi ale asi voní summer fruit. Hydratace by sice mohla být vyšší, ale jinak mu nemám co vytknout :)

  • nízká cena v USA
  • krásné vůně
  • roztomilý obal
  • v ČR vysoká cena
  • hydratace by mohla být lepší


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2014 21:10:20

Momentálně používám již druhý balzám od EOS a nemůžu jinak než říct, že skutečně se stal mým nejoblíbenějším - a to jsem byla hodně skeptická než jsem se jej odhodlala zakoupit. V ČR ani SR se pokud vím stále neprodává, což je opravdu škoda :-( Určitě u této značky zůstanu, dají se sehnat v e-shopech i jiné produkty od EOS, takže určitě zkusím také. Nicméně za mě jsou balzámy EOS opravdu na jedničku s hvězdičkou 1* ;-)

  • krásný a praktický obal
  • nevtíravé spíše jemné vůně
  • konzistence
  • přírodní složení
  • pomáhá obnovovat poškozené rty
  • cena v ČR
  • dostupnost v ČR


věk
35-44

Další recenze od 20.4.2014 21:26:04

Senzační překvapení v dobrém slova smyslu, balzímky mají moc příjemné balení, líbí se mi, že pro každou příchuť je jiná barva, konzistence skvělá, krásně se nanáší, úžasně voní. Celkem slušně rty hydratují, i když o výdrži jsem měla trochu jinou představu. I tak je to pro mne jeden z nejlepších balzámků na rty.

  • vůně
  • balení
  • výdrž


věk
15-24

Naprosto úžasný balzám na rty. Mrzí mě, že se v ČR dá sehnat pouze na internetu a ještě za vysokou cenu (cca 150-200 Kč). V Americe stojí pár dolarů. Líbí se mi tvar balzámu. Skvěle pokryje celou plochu rtů. Hydratuje a přináší rtům úlevu, když jsou suché. Navíc krásně voní a jakoby chutná, když si rty olíznete. Mám 3 a určitě bych chtěla ještě další barvy/vůně :)

  • balení
  • vůně
  • "chuť"
  • hydratace
  • je příjemný na rtech
  • tvar
  • Dostupnost v ČR
  • Cena v ČR


věk
25-34

Další recenze od 10.7.2014 00:04:12

Tak mám ho konečne v dvoch variantách doma.Oceňujem obal a tvar celého balzamu,ktorý je skvelý.Pekne hydratuje pery,výdrž je taká akurát.Úprimne ale nechápem celé to šialenstvo okolo EOS balzamov,mám doma jeden,ktorý snáď kúpim v každom Tescu a nevidím medzi nimi rozdiel,možno až na príchuť balzamu.Ale účinky sú úplne rovnaké a je o viac ako polovicu lacnejší.Každopádne,proti gustu... Ale sú to naozaj dobré balzamy,dostupnosť a predraženosť na SR ma ale jemne odrádza.

  • výber príchutí
  • obal
  • pekne hydratuje
  • dostupnosť
  • predraženosť na SR


věk
25-34

Další recenze od 26.8.2014 15:14:50

Pořídila jsem si balení 5 balzámů EOS, přijde mi škoda, že nemají větší výběr těch balení, přeci jen je okolo 10 variant, tak to mohli více namíchat. S balzámy jsem maximálně spokojená, super hydratují. Vůbec po nich nemám povlak na rtech jako po jiných balzámech. Druhé plus je obal, oproti zázračným kelímkům nemusíte do toho sahat rukama, to je za mě mega plus. Příjemně voní všechny varianty. Cena je u nás dost vysoká, ale to je problém Čech, já koupím určitě znovu.

  • praktický obal
  • vůně
  • nezanechává na rtech ,,povlak "
  • cena


věk
15-24

Mám variantu sweet mint a jsem hrozně spokojená. Konkrétně tento balzám na rtech příjemně chladí. Jedná se navíc o 100% přírodní výrobky. Nejvíce se mi ovšem líbí velmi praktické a netradiční balení. Taky mi přijde, že je prostě nekonečný! Samozřejmě belkou nevýhodou je ta dostupnost a to, že tady ho koupíme kolem 200kč zatímco v USA stojí 2-3 dolary.

  • Vůně
  • Balení
  • Výběr
  • Zvláčňuje a chladí
  • Dostupnost a cena v ČR


věk
25-34

Další recenze od 7.10.2014 08:52:59

Sweet Mint: Tento balzám na rty je opěvovaný snad všemi blogerkami a to nejen v zahraničí, ale i u nás. Balzám jsem zakoupila na britském eshopu http://www.naturisimo.com/products.cfm?id=3626& doba doručení byla asi 5 dní. Což je super navíc když máte FREE SHIPING /dopravu zdarma/ Když mi balíček dorazil, po jeho otevření byla už cítit krásná fresh vůně už jen z papírového obalu, ve kterém byl balzám zabalen. Samotný plast balzámu, když si k němu čichnete nádherně voní - vůně však není vůbec dráždivá. Balzám je opravdu s vůní máty. Mé rty výborně hydratuje - používám ho denně. Tato mátová vůně však trošku n a rtech "pálí", ale né dráždivě. Jen zlehka při namazání. Pokud tento balzám chcete, kupte si ho. Podle mě je skvělý, ale ještě né nejlepší. Rozhodně bych chtěla ještě zakoupit jiné vůně - nějaké sladké.

  • Hydratace
  • Vůně
  • Balení
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 10.1.2015 14:18:44

Těhle balzámků mám už několik a nemohu se jich nabažit.Jejich balení je krásné a roztomilé,zároveň funkční a kvalitní. Balzámky dobře hydratují, ano mám i s lepší hydratací, ale jsou jedny z top.Navíc jsou přírodní a z velké části bio. Vůně jsou naprosto nepřekonatelné. Vesměs mají stejné vlastnosti,jen citron má SPD 15 a po mentolu brní rty,ale příjemně. Osobně plánuji vyzkoušet úplně všechny.

  • balení
  • hydratace
  • konzistence
  • vůně
  • velký výběr
  • pouze jediný s SPF
  • cena
  • dostupnost v ČR
  • mají nižší dobu na spotřebu


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2015 23:12:27

Tento balzám mě mile překvapil. Riskla jsem to a připlatila si, protože klasické balzámy dostupné balzámy jsou i o polovinu / třetinu levnější. Osobně mám zelený - krásnou vůni a ještě lepší chuť. Jen bych tedy očekávala lepší hydrataci, musím promazávat daleko častěji, než jsem u balzámu zvyklá. Ale ta příchuť je nepřekonatelná. Skvěle se drží v ruce, má opravdu šikovný design. Jen velký pozor na padělky - je to jedna z nejvíce padělaných kosmetických značek - já naštěstí ty rozdíly poznám. Určitě plánuji vyzkoušet i další příchutě - např. modrý sweet mint.

  • příchutě
  • design
  • cena
  • dostupnost
  • časté padělky
  • nižší hydratace


věk
15-24

Další recenze od 20.1.2015 20:00:16

Krásný stylový balzám. Miluju to balení. Je móc příjemný, zanechá hebké rty a necítím nepříjemný ulepený či "voskový" pocit. Vůně jsou přirozenější a nepraští do nosu. Bohužel ale na něm neshledávám zas tak nic úžasnýho. Stejnou službu dovede spoustu levnějších balzámů. V akci bych si je určitě koupila, ale jinak asi ne... Ale kvůli tomu obalu...:p^.^ Na suché rty dobrá záchrana.

  • baleníčko
  • záchrana na suché rty
  • dražší na to že je srovnatelný se spoustou levnějších balzámů


věk
25-34

Veľmi kvalitný balzam na pery a k tomu ešte aj prírodný. Balzam má dosť veľkú gramáž a dosť dlho vydrží. Avšak vďaka jeho zvláštnemu tvaru obalu mám problém ho strčiť do priehradok v kabelke :D, ale to vidím ako jediný zanedbateľný problém. Balzam super hydratuje, vydrží mi na perách asi hodinu a pol a je skvelý ako hydratácia pod rúž. Avšak vadí mi jeho cena v našich končinách. V amerike ho človek kúpi za 3 doláre a tu na eshopoch sa nehanbia za ne pýtať aj 10 eur, čo je neskutočne premrštené. Určite ho znovu kúpim ak bude niekde za prijateľnú cenu.

  • hydratácia
  • príchute
  • gramáž
  • cena u nás


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 22:56:04

Balzámky jsem našla na netu za dobrou cenu tak jsem objednala, jinak jsou drahé, vyhovují mi, hydratuji, nebarvi, mají krásný obal, zdá se mi, že dlouho vydrží až se sama divím, mají přírodní složení, což je fajn a hlavně jsou sladké, žádná chemie. Mám jahodovou variantu, ta se mi zdá kapku voskovější, ale meloun je fajn a měkký a do zásoby jsem si pořídila ještě černý rybíz, summer fruit a raspberry pomergranate, moc se mi líbí roztomilé balení, je docela praktické, aspoň pro mě, navíc je ho docela hodně, 7g

  • balení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2015 20:03:56

Balzám není vůbec špatný, ale osobně mi nepřijde dobrý poměr cena vs kvalita. Vyzkoušela jsem, ale znovu už nekoupím. Krásně voní, dobře hydratuje, ale moc nevydrží a tak prostě splňuje to, co jiné balzámy, které stojí půlku. Balení je krásné a šikovné, jen velmi nepraktické do kabelky, protože je prostě už větší..

  • vůně a chuť
  • špatný poměr cena vs. výkon
  • balení až moc velké


věk
15-24

Další recenze od 31.3.2015 20:58:54

Vyzkoušela jsem růžový-strawberry sorbet.. Obal je úžasný, vůně příjemná, ale čekala jsem ji výraznější, intenzivnější... Konzistence ucházející, taková tužší, dlouho vydrží, ale hydratace je slabší.. Oceňuju hlavně jeho složení a design, ale ta cena je nekřesťanská!! No, i tak mi to nedá a plánuju vyzkoušet další :D

  • design
  • složení
  • dlouho vydrží
  • katastrofální cena


věk
15-24

Další recenze od 3.4.2015 20:04:32

Tak jsem tyhle balzámky musela taky vyzkoušet. Každý říká, že po otevření je cítit krásná vůně, já teda nic necítila, myslela jsem, že budou voňavější. Obaly jsou super, skvěle se drží a baví mě to s nima. Co se týče hydratace, tak jsem byla mile překvapena, jak krásně hydratují. Oceňuji, že jsou přírodní. Cena je ale fakt šílená.

  • Obal
  • Hydratace
  • Cena


věk
15-24

Na základě nadšených jsem si jeden koupila, i když už po té EOS vlně. Rozhodla jsem jít na jistotu a koupila jsem si všemi oblíbený Summer Fruit. Po otevření jsem si řekla něco jako Páni, to je úžasná vůně, ale tak při třetím přičichnutí mě ta vůně omrzela. Já jako ty sladké voňavky a tak zbožňuju, ale tohle na mě asi bylo moc. Příště radši koupím (ano, koupím znovu) Bluberry Acai nebo něco takového. Jinak ale nemám co vytknout. Jak jsem si ten balzám nanesla, trochu mě zamrzelo, že nejde nanést větší vrstva, a pro mě je větší vrstva lepší hydratace. Tady to ovšem vůbec neplatí! Stačí jen jednou dvakrát potřít, a máte min. dvě hodiny dobrou hydrataci, nemusíte nějak vrstvit. Balzám je opravdu nekonečný, jestli ho někdy dopotřebuju úplně, tak to bude zázrak. :) Samozřejmě design vajíčka je úžasný, líbí se mi šroubovací uzávěr. Jinak, všechno už řekly ostatní holčiny, už nemám co dodat. :) Mimochodem, dám plus ještě za složení, no 100% přírodní a 95% organický, to je něco.

  • design
  • šroubovací uzávěr
  • složení
  • hydratace
  • výdrž
  • téměř nekonečný
  • vyšší cena
  • není k dostání v ČR
  • pro mě ne moc dobrý výběr vůně


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2015 22:21:02

Nechala jsem se v práci strhnout hromadnou objednávkou a objednala si tento údajný zázrak ve variantě sladkého melounu. Voní báječně, cítila jsem ho i přes obálku, když balzámy přišly, a ještě lépe chutná, takže na rtech moc dlouho nevydrží :-) Hydratační schopnosti jsou průměrné. Nevysušuje, ale ani nijak extra nehydratuje. Musím se promazávat ještě svou stálicí. Za ty peníze dle mého názoru nestojí za to si tento balzám kupovat, neboť více rtům poslouží mnohonásobně levnější balzámy z drogérie. Na balení mi vadí, že poměrně "dlouho" trvá, než se zašroubuje.

  • přírodní ingredience
  • příjemná vůně a příchuť
  • neobvyklé příchutě
  • poměr cena/kvalita je tragický
  • k dostání pouze na internetu
  • nehydratuje dostatečně


věk
15-24

Další recenze od 19.4.2015 20:21:22

EOS balzámky jsem okukovala nějaký ten pátek, kladné recenze mne nakonec přesvědčily a já si pro začátek objednala dva kousky - tangerine a pomegranate raspberry. Musím říct, že jsou úchvatné! Po tomhle balzámu mám rty opravdu krásně jemné a hydratované, což přesně potřebuji. Na rtech mi vydrží dlouho, stačí přetřít pouze jednou a necuckuje. Balzám má navíc krásný, neokoukaný tvar vajíčka, voní, chutná a je na šroubování, takže nehrozí, že bych ho našla v kabelce otevřený. Vyrábí se v různých variantách a hlavně je 100% přírodní. Všechno co sliboval, plní na jedničku, určitě koupím další.

  • 100% přírodní
  • design
  • hydratace
  • výdrž
  • různě příchutě
  • nedělá cucky
  • špatná dostupnost mimo internet


Další recenze od 23.5.2015 16:51:14

EOS jsem poprvé viděla mojí kamarádky, hodně se mi zalíbil tak sem si ho koupila taky, sice asi až po 1 roku ale přece. Mám ho z jedné parfumerie na Slovensku kde měli taky jednu limitovanou edici, bohužel byla drahá. Ale žádný zázrak to není, možná tím obalem, protože je hodně kvalitní a má děsně roztomilý design ale zato se mi rychle zašpinil. Co mě u něj zklamalo je to, že moc dobře nehydratuje. Taky je dražší o proti jiným balzámech. Řekla bych, že je lepší vazelína ne klasický jelení lůj. Jinak ale můžu dopuručit, už kvůli úžasnému obalu. :)

  • roztomilý design obalu :3
  • praktický například do kabelky (je malý)
  • málo hydratuje
  • cena
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2015 16:37:29

Tento balzám bol neuveriteľne módna záležitosť. Úprimne. Nechápala som čo vsetci na ňom vidia(okrem roztomilého obalu:)). Dostupnosť mizerná cena vysoká. Ani by som ho nekúpila keby som ho pri jednom bežnom nákupe nevidela v Dm drogérii( u Nás v SR je vo vybraných Dm drogériách). Mali tam štyri druhy. Kedže som sa nejako nevyznala tak som si vybrala ten čo sa mi najviac páčil. Mám rada modrú farbu takže modrý Blueberry Acai. Keď som ho rozbalila bola som prekvapená. Mal zvláštnu vôňu. Proste prírodnú. Bola som až prekvapená. Neverila som že balzám môže voňať tak prírodne. Chuť tak isto. Úžasne sladká a prírodná. Ani trochu"umeliny". Verím tom že balzám je 100% prírodný.Na perách moc príjemný nie ako niktoré tyčinky na pery. Hneď si ma tým získal. :) Prišiel mi ako keby ani neubúdal a to som ho používala denno denne. Musela som si kúpiť ešte aj Summer Fruit. :) Vôňa je síce zvláštna ale takisto je prírodná a chuť sladučká. Ale tak má aj mínusy. Nižšia hydratácia, cena a horšia dostupnosť(u Nás ho síce majú vo vybraných Dm a mali by ho mať aj v lekárni Dr.Max ale tam majú len štyri druhy). Premýšľam že si teraz kúpim aj Honeysuckle Honeydew. :) Dávam mu 4hviezdičky. Jednu uberám za poslabšiu hydratáciu. Za dostupnosť a u Nás vysokú cenu produkt nemôže. :)

  • dlho vydrží(používam ho často a ešte ho je v balení mnoho)
  • príjemný na perách
  • na SR vo vybraných Dm drogériách(ale len štyri druhy)
  • sladká chuť
  • rozkošný obal
  • užasne prírodná vôňa
  • poslabšia hydratácia
  • cena
  • dostupnosť(online, vybrané Dm a mali by byť aj v dr.Max ale tam sú len štyri druhy)


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2015 02:16:40

Aneb co dokáže reklama a ta správná propagace na blozích (už nevěřím, že za to nejsou placení) Nejhorší balzám, který jsem kdy měla. Nehydratuje a hnusně chutná. Jediné pozitivum je obal, ale dát za obal 159 Kč je trochu hodně. Ani slabé rtěnky nejsou tak hrozné a nekvalitní jako tento produkt. Upřímně jsem velice zklamaná, nečekala jsem zázrak, ale pokud je výrobek za 160 Kč horší než obyčejný balzám z dmka za 29 Kč, pak je něco špatně.

  • pěkný obal
  • nesplňuje ani minimální funkce balzámu na rty
  • nehydratuje
  • nepříjemná, přeslazená chuť (příchuť malina)


věk
15-24

Další recenze od 21.8.2015 13:18:26

Dlouho jsem váhala, jestli si EOS balzámek koupit. Trochu jsem předpokládala, že to nebude žádná sláva a já budu akorát naštvaná, že jsem vyhodila 160 Kč za obyčejný balzám na rty. No, tím více jsem byla překvapená, když jsem se nakonec rozhoupala a EOS koupila. Mám modrý s borůvkou a ačkoliv vůně borůvku moc nepřipomíná, mně voní krásně:) Balzám je sám o sobě hezky jemný, je ho docela velké množství, ubývá pomalu, hydratuje řekla bych nadprůměrně a co se mi líbí nejvíc je fakt, že je 100% přírodní. Klidně koupím znova :)

  • krásný obal
  • šťavnatá vůně
  • nadprůměrná hydratace
  • 100% přirodní
  • vytváří na rtech příjemný film
  • asi ta cena :)


věk
25-34

Tento hezký balzámek mne velmi mile překvapi, když jsem si jej poprvé zakoupila pouze za 60Kč v USA v obyčejném supermarketu, ještě dříve, než se stal hitem v ČR. Když jsem jej rozbalila, byla jsem mile překvapena. Měl nádhernou přírodní vůni a nasládlou chuť. Samozřejmě dnes už vím, že je tuny padělků a proto dávejte si na to pozor, padělek nevoní, spíš čpí a má velmi "nechutnou" konzistenci jako jelení lůj (spíše ten nejhorší). Je opravdu přírodní. Taky hodně dlouho vydrží, při každodenním mazání mám 1 balení na rok. Nakoupila jsme si je do zásoby, mám všechny příchutě a super!!!

  • hezké balení do kabelky
  • vůně
  • musí se dávat pozor na padělky při objednávání
  • málo dostupný a drahý v ČR


věk
15-24

Těhle balzámů mám doma hned několik.Líbí se mi jejich vůně, které nejsou umělé i jejich designe, který možná není praktický, ale líbivý ano, obal je z kvalitního pogumovaného plastu, na kterém jsou ale bohužel vidět škrábance.Balzám je přírodní a hezky hydratuje rty, asi na 3-4 hodiny, navíc dobře chutná, ve složení je přírodní sladilo.Já si určitě ještě nějaký koupím.

  • kvalita obalu
  • designe
  • vůně
  • chuť
  • přírodní
  • příjemný na rtech
  • cena
  • dostupnost verzí v ČR


věk
15-24

Další recenze od 25.8.2015 22:53:21

Výrobek jsem chtěla dlouho vyzkoušet, ale bála jsem se objednávat z internetu, aby mi nepřišla nějaká kopie. Objevila jsem ho v dm drogerii a koupila jsem si eos v zeleném vajíčku, který opravdu krásně voní. Jsem celkem spokojená, ale hydratace lehce pokulkává.Líbí se mi balení, které je dle mého skvělé do kabelky.Mohu doporučit, ale myslím si, že i za menší peníz se dá sehnat lepší balzám.

  • Balení-malé, skladné
  • Vůně(mám eos v zeleném balení a opravdu krásně voní)
  • Cena
  • Slabší hydratace


věk
35-44

Další recenze od 3.10.2015 16:18:27

První EOS jsem asi před rokem koupila náhodou, potřebovala jsem si koupit něco na rty a tento mi padl první do oka, tak si říkám, že ten "zázrak" vyzkouším. Byla jsem velice spokojená a koupila jsem i další - balzám skvěle hydratuje, nerozteče se, ani když jej máte v teplejším prostředí, není potřeba promazávat každých pět minut, docela dlouho vydrží a ještě skvěle voní - měla jsem jahodový, citronový, teď mám vanilku s mátou. I tomu kulatému balení jsem celkem přišla na chuť.

  • výborná hydratace a výdrž
  • příjemné vůně
  • žádné


Další recenze od 8.10.2015 16:06:36

Tenhle balzám jsem si chtěla koupit už dlouho, ale teta mě hrozně mile překvapila a koupila mi příchuť Vanilla Mint. Jsem s ním hrozně spokojená, hydratace je úžasná, vůně taky a chutná taky dobře :D pořád se musím olizovat. Z většiny balzámů mě pálí rty, ale tenhle je úžasný! Obal ve tvaru vajíčka je hrozně roztomilý a praktický. Vážně vřele doporučuji!!!

  • super vůně a chuť..
  • žádný není


Další recenze od 9.10.2015 17:34:46

Dneska zná snad každý balzám ve tvaru vajíčka EOS. Bálzám jsem si dlouho přála, ale vždy mi bylo líto utratit tolik za balzám na rty (v Česku ta 3x dražší než v USA). Pak jsem ho dostala k narozeninám, byla jsem s ním nesmírně spokojená. Jeden z mých nejoblíbenějších a nejlepších balzámu na rty. Měla jsem Strawberry Sorbet, krásně voněl po jahodách, že jsem měla chuť ho sníst. Hezky hydratuje a vydrží dlouho na rtech. Též se mi líbí, že je 100% přírodní a z 95% organický. Donedávna se dalv ČR sehnat přes e-shopy. Nedávno jsem je však objevila v dm drogeriích za 159,- Kč.

  • Hydratuje
  • Vydrží
  • Krásně voní
  • Obal
  • Nedostupnost v ČR - cena


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2015 14:35:47

Nejsem člověk, co by se nechal snadno zlákat jakýmikoliv trendy, ale je pravda, že EOS balzámům jsem neodolala. Baví mě jejich balení na šroubování, které je dle mého názoru praktické, protože se nestane, že by se v kabelce otevřelo. Koupila jsem si příchuť borůvka a granátové jablko s malinou. Nevím, čím to je, ale borůvkový EOS je mnohem "mazlavější", zato granátovo-malinový je spíš tužší. Oba krásně voní, lehce se aplikují a až je dopotřebuji, určitě si koupím další.

  • obal
  • příchuť
  • 100% přírodní
  • aplikace
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 2.11.2015 17:31:28

Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla ohlašovaný balzám vyzkoušet. Bála jsem se toho že budu litovat a rozhodně nelituju. Blazám mi hydratuje rty a to trpím velmi často popraskanými rty. Chuť balzámu jde taky skvělě cítět na rtech takže doporučuju brát na rande ;) Nanášení balzámu je taky jednoduché a praktické. Pro mě nejlepší balzám akorát mě štve ta cena ta by mohla být o něco nižší :) Ale i tak koupím další :)

  • obal
  • příchutě
  • hydratace rtů
  • snadné nanášení
  • cena


Další recenze od 8.11.2015 19:12:14

Bohužel jsem nucena se přidat k menšině recenzentů, která tento produkt hodnotila negativně. Svůj EOS balzám příchuti Pomegranate Raspberry jsem zakoupila v české drogerii dm na základě mnoha pozitivních reakcí na jeho přirozenou chuť, skvělou vůni a přírodní složení. Rozhodla jsem se ignorovat nepraktičnost obalu a velice se na něj těšila. Ihned v prodejně jsem si pro jistotu ověřila, zda balzám není tzv. "fake" (což bych v dm ani neočekávala) a posléze jej koupila. Po nedočkavém roztržení obalu se ovšem dostavilo pouze zklamání - přestože mám dobrý čich, nedokázala jsem ve vůni detekovat ani aroma granátového jablka, ani vůni malin. Popravdě řečeno bych to, jak balzám "voněl", mohla shrnout do dvou slov: laciné žvýkačky. Chuť samozřejmě nebyla o nic lepší, ale od té jsem si naštěstí neslibovala už nic. Tento balzám na rty tedy budu používat jen sporadicky, jelikož celkem dobrá hydratace, zmiňované přírodní složení a jistá originalita obalu nedokáže vyvážit negativní aspekty produktu. Jediná věc, které jsem ráda, jsou z toho všeho plynoucí poučení: nepodléhat trendům a nevyhazovat peníze za věci, které nemám doporučené od nějaké mně blízké osoby.

  • originalita obalu
  • hydratace
  • přírodní složení
  • poměr cena - kvalita
  • chuť
  • vůně
  • nepraktičnost obalu


věk
15-24

Další recenze od 15.12.2015 16:22:31

Je vážně úžasný doma mám už dva, borůvku a meloun a mám pocit že bych to bez nich nevydržela. Nadchla mě jejich vůně. U ostatních balzámů na rty jsem měla nepříjemnou pachut v ústech která mi dost vadila. EOS je skvělý není až moc mazlavý je takový tužší což mi skvěle vyhovuje! Až mi dojede tak si ho určitě koupím znovu.

  • vydrží dlouho
  • vůně
  • hydratuje
  • tvar
  • přírodní
  • cena


Další recenze od 7.2.2016 13:07:05

EOS balzámy jsou velice vychvalovány a opěvovány na internetu, tak jsem se v zahraničí rozhodla, že si jeden koupím. V ČR jsou na mě ceny až příliš vysoké. Hydratace není nijak zázračná, ale ujde. Co mě však dostává je většinou skvělá vůně a hebkost rtů! Samozřejmě také musím zmínit přírodní složení a naprosto dokonalý obal.

  • většinou krásná vůně
  • obal
  • dodává rtům hebkost a jemnost
  • složení
  • cena a dostupnost v ČR


věk
15-24

Další recenze od 8.2.2016 10:56:57

Docela dlouho jsem odolávala nákupu tohoto lesku, protože mi přišel na balzám předražený. Nakonec jsem podlehla a pořídila jsem si Strawberry Sorbet. Nádherně voní, ale nikoliv přehnaně sladce, ale tak příjemně nasládle. Na rtech je velmi příjemný, nelepí, vytvoří na nich hezkou vyživující vrstvu, která vydrží a nezmizí během 5 minut. Hydratuje naprosto dostatečně a mně se suchými rty pomohl. Obal mi přijde velmi zajímavý, množství produktu mi přijde tak velké, že mi vydrží tak na rok a o složení se asi nemusím ani zmiňovat.

  • složení
  • vyživující
  • příjemná vůně
  • zajímavý obal
  • cena


Další recenze od 11.2.2016 00:15:04

Těchto balzámů na rty je nepřeberné množství. Já měla kokosový, krásně voněl a příjemný na rtech. Bohužel mi přišlo, že suché a popraskané rty to tolik "nevyléčilo". S jinými balzámy či loji se mi rty zacelí a zvláční po jednom dni používání. Tento balzám mi přijde tolik nehydratuje. Co hodnotím pozitivně je roztomilý kulatý tvar/obal, ale jen kvůli tomu vzhledem i k vyšší ceně si jej znova kupovat nebudu. Více mi vyhovují jiné balzámy za méně peněz.

  • obal
  • velký výběr "příchutí"
  • cena
  • málo hydratuje


věk
35-44

Další recenze od 11.2.2016 00:44:23

Take sem podlehla manii eos balzamu, no nenadchnul me nejak moc. Mam ruzovy,tusim jahodovy sorbet se jmenuje, obal je super to se musi nechat ale co se tyce hydratace slabota... Skoda protoze sice je drazsi ale zase vydrzi pomerne dlouho a ja se tesila, ze vyzkousim i jine prichute, ale ne uz nekoupim protoze od balzamu ocekavam vic

  • Nadherny obal prijemna vune prirodni produkt
  • Mizerna hydratace


věk
15-24

Další recenze od 28.2.2016 22:32:21

Já jsem z tohoto balzámku úplně nadšená. Mám ten tmavě růžový pomegranate raspberry a skvěle chutná a voní. Na rtech je příjemný, po aplikaci větší vrstvy zanechává takový trochu lepivý povlak, ale mně to vůbec nevadí. Rty jsou po něm krásně hebké a hydratované. Oceňuji obal, který je velmi originální a lehce se s ním manipuluje. Kladně hodnotím také přírodní složení,

  • obal
  • chuť a vůně
  • hydratuje
  • přírodní složení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2016 15:28:44

Mánie! :D Tento balzám mi přivezla kamarádka z Kanady, tam stojí pár šupů, tady je to děsivě předražená záležitost. Mám ten růžový jahodový, je pěkně jemný, voňavý a na rtech chutná sladce. Hydratuje velice dobře, vstřebává se delší dobu, není lepivý a má takový lehounce perleťový nádech. Balení mi moc nevyhovuje v tom, že do kapsy mi přijde zbytečně moc velký, dělá tam takovou bouli potom :D Ale aplikace s ním je super, stejně tak jako jeho přírodní složení.

  • sladký a voňavý
  • přírodní složení
  • hydratuje
  • rty ošetří
  • u nás je příšerně předražený
  • balení-do kapsy je moc robustní


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2016 17:23:35

Ráda nakupuji a stále zkouším nové balzámy na rty. EOS jsem si musela pořídit, protože to byl hit a zaujalo mě originální balení. Bohužel mě zklamal na plné čáře a musím řici, že jsem v životě neměla tak vysušené a popraskané rty, jako po použití tohoto balzámu. Po každém použití rty dávám do normálního stavu několik dní, takže až na pěkný obal, příjemnou vůni a sladkou chuť, za což dávám jednu hvězdičku, tento produkt nedoporučuji a znovu bych ho nechtěla ani zadarmo.

  • hezký obal
  • příjemná vůně a chuť
  • vysušuje rty
  • po použití se mi rty loupou a praskají do krve


Další recenze od 25.4.2016 23:23:34

Tento balzam me velice zklamal. Podlehla jsem blogosfere a masazi,ze je to zazrak. Mam velice suche rty,takze prirozene mam vetsi naroky nez vetsina ostatnich,ale i tak bych rekla,ze schopnost hydratovat je u tohoto vyrobku prumerna,az podprumerna. Spis mam po nem pocit,ze si ty rty musim rychle znovu namazat,nez ze by mi ulevil jako treba neutrogena nebo saloos. Jako sberatelsky kousek mi to prijde zbytecne drahe a nepouzitelne. Kupovala jsem ho nastesti v usa,takze me stal jen tri dolary. Ale pro lidi se suchymi rty vyrazne nedoporucuji. Abych ho jen nehanila,tak je pravda,ze hezky voni a dobre chutna,ale to pro me neni u balzamu na rty zasadni vlastnost. Lepsi jsou balzamy,ktere dobre hydratuji a treba ani nevoni..

  • Chut
  • Vune
  • Temer zaporna hydratace
  • Asi hodne zavisi na prichuti


věk
15-24

Další recenze od 1.6.2016 12:30:07

Tento balzám jsem si koupila spolu s mojí mladší sestrou, která mě na něj navedla. Jelikož jsem milovnicí melounů, tak jsem hned věděla jakou příchuť (barvičku) si koupím. Byla jsem mile překvapená jak jemnou vůni a konzistenci má. Na rtech balzám příjemně cítím a jsem ráda, že jsem si ho pořídila. Jediné co bych vytkla je vyšší cena u nás v republice.

  • hydratuje
  • aplikace
  • vůně
  • dostupnost a cena v ČR


věk
15-24

Tento balzám jsem si nekoupila kvůli jeho slávě, nýbrž kvůli přírodnímu složení - začala jsem se zajímat o složení kosmetiky a tak jsem tento balzám chtěla vyzkoušet. No.. cena je vysoká, ale jelikož je to přírodní balzám a je ho víc gramů než jak běžně bývá v normální tyčince, tak to dokážu tolerovat. Obal je skvělý, jen trochu nepraktický na nošení do kabelky, ale balzám se neotevře, nepraskne, jen tak lehce nespadne např. ze stolu. Vůně.. Mám variantu Summer Fruit a Blueberry Accai, oba mi voní příjemně.. žádná chemie. Chuť je dokonalá, přítel by mi to pořád slíbával :) Pocit na rtech je taky velice příjemný, akorát co mě zklamalo, tak je hydratce.. ta je průměrná, na chvíli ano, udělá hebké rty, ale dlouhodobě vůbec žádný efekt... Koupím si ho občas na prostřídání s normálními balzámy, když budu chtít něco přírodního, stejnou službu mi udělá např. medové Labello z řady Pure&Natural za 50Kč, ale pravidelně jej kupovat nebudu.

  • přírodní složení
  • vůně
  • obal
  • chuť
  • slabší hydratace
  • cena


věk
15-24

K EOSům jsem byla ze začátku hodně skeptická, ale nakonec jsem neodolala a jeden si koupila. S cenou jsem počítala, nicméně za balzám je to podle mě stále dost. Vůně a příchuť je naprosto úžasná, obal taktéž, hydratace je dobrá. Vydržel mi s téměř denním používáním asi 5 měsíců, což je podle mě dost. :) Vytkla bych jen již zmíněnou cenu a horší dostupnost.

  • hydratace
  • roztomilý obal :)
  • příchuť/vůně
  • cena
  • horší dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 22.9.2016 18:37:53

Balzam jsem si poprve koupila, kdyz se u nas jeste neprodaval na nejakych internetovych strankach. Abych rekla pravdu, tak me v podstate v te dobe zaujal jen obal a to, ze jsem ho videla na instagramu zahranicnich slecen. Ale byla jsem prekvapena, jak skvely balzam na popraskane rty to je a verte, ze moje rty jsou opravdu narocne :D kdyz si je zapomenu namazat okamzite je mam bolave, a kdyz jsem si na ne nanesla eos tak se mi velmi rychle zahojili. Takze mohu doporucit. Jedine minus je cena v CR, kdyz si pomyslim, ze v Americe stoji nejakych 40 Kc tak mi prijde nase trosku vtipna.

  • hydratace
  • vune
  • obal
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 9.10.2016 12:00:50

Eos je u mě vládnoucí balzámová značka. Hydratace tak 2-3 hodiny s mluvením atd.. což je na balzám bezva . Dokonce když si ho večer dám tak ráno ještě trošičku občas cítím na rtech. jediné mínus je cena ,zdá se mi že je zbytečně velká a proto se někomu nechce do Eosů investovat na rtech jsem měla 5 příchutí a asi u mě vládne blueberry acai . Eos léčí popraskané rty a hydratuje . Libí se mi balení a vypadají roztomile :)

  • hydratace a balení
  • velikost balení za cenu


věk
35-44

Další recenze od 28.10.2016 08:28:23

EOS jsem měla mandarinkový v oranžovém obalu a používala jsem ho velmi ráda. Je nazvaný "léčivá mandarinka", takže nevím, jestli je rozdíl v účinnosti oproti jiným EOSům, ale tento je fakt super, a to jsem na balzámy na rty dost náročná. Je na rtech moc příjemný, dlouho na nich vydrží, zvláční je, vyléčí případné suché šupinky... Při pravidelném používání byly mé rty opravdu v lepší kondici. Oblíbila jsem si i ten vajíčkový tvar, ale když jste už na dně, poslední zbytky moc dobře spotřebovat nejdou. Vůně se mi napoprvé moc nepozdávala, ale oblíbila jsem si ji. Trochu zanechával na rtech i chuť, což bych teda mít nemusela, ale nevadilo mi to. V obchodech jsem tuto verzi neviděla, ale lze objednat přes internet. Mám i jiné oblíbence, ale tento si určitě zase někdy pořídím.

  • hydratace a zvláčnění suchých rtů
  • dlouho na rtech vydrží
  • příjemný na rtech
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2016 09:44:04

Na balzám jsem se těšila, protože jednak krásně vypadá a druhak jsem na něj četla samý kladný recenze. Bohužel moje zklamání bylo dlouhotrvající - dostala jsem po balzámu alergickou reakci, která trvala skoro dva tejdny. Rty jsem měla opuchlé, bolavé, červené, pak začaly praskat. Myslela jsem si, že to byla jen náhoda. Rty jsem uzdravila, počkala a balzám nanesla znovu. Alergická reakce se dostavila znovu ve stejný míře. Nechápu to. Asi jsem fakt citlivka. Každopádně já už nekoupím.

  • nic
  • alergická reakce


věk
25-34

Další recenze od 20.12.2016 21:17:59

Úžasné vůně, příchutě! Ale tady komplimenty končí. Složením a konzistenci nevybočuje, balení je sice roztomilé a nezvyklé, ale do kapsy ho nedáte, chtělo by to kompaktnější tvar. No a o ceně se snad ani nemá smysl bavit - je přehnaná. Já ho vždy dostala z USA, kde je cena třetinová oproti ČR. Zatím mám vyzkoušeno Sweet mint a honey dew, oba skvěle voní. Mint navíc v létě rty krásně zchladí.

  • - vůně
  • - chuť
  • - mnoho variant
  • - cena


věk
25-34

Další recenze od 22.12.2016 17:41:43

Trpím na suché rty s loupající se kůžičkou, takže jsem chtěla tento balzám na rty zkusit, vypadalo to nadějně. Byl spoustou blogerek vychvalován, tak jsem ho chtěla taky zkusit. Zakoupila jsem ho ve variantě citron. Nádherně voní, ale bohužel s mými rty ani nehne, natož aby se děla nějaká hydratace či péče. Bohužel, již znovu nekoupím.

  • Vůně
  • Hezký obal
  • Ve spárech obalu- vajíčka se zachycuje špína
  • Nehydratuje rty
  • Dostupnost v ČR
  • Cena v ČR


Další recenze od 19.1.2017 11:45:57

Balzámy EOS hodnotím velmi kladně. Přírodní výrobky (ze kterých prostě necítíte smrďutou vůni), vydrží, krásně hydratují. Je jich celá řada, jak klasické jahodové a borůvkové, které koupíte v drogeriích, tak i limitované edice. Pokud tedy narazíte na limitku a bude tam eosek sušenkový (prostě sůšový) určitě neváhejte s jeho koupí. Za mě jeden z nejpovědenější.

  • balení
  • vůně
  • hydratace
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2017 12:37:38

Dlouho jsem chtěla vyzkoušet tento balzámek, ale vyšší cena mně furt odrazovala. Nakonec jsem 1 grepový balzám dostala od kamarádky, což mně potěšilo. Normálně grep moc nemusím, ale ten balzám jím voněl naprosto božsky! Taková svěží lehká vůně čerstvých grepů. Naprosto jsem si ji zamilovala. Hydratace je taky příjemná. Není to úplně nějaká extra bomba, prostě průměrný balzám, který je příjemný na rtech a hezky voní. Až mi dojde, tak si koupím další. Doporučuji vyzkoušet. :)

  • Hydratace
  • Vůně
  • Příjemný pocit na rtech
  • Moc se mi nelíbí ten obal


věk
15-24

Další recenze od 28.5.2017 17:30:04

Eos balzámy miluju!! Používám je cca rok a nemůžu si je vynachválit. Jsou na rtech příjemné, krásně voní a rty pokud nejsou šíleně vysušené i hydratují. Mají krásný a originální obal ve tvaru vajíčka. Vyrábí je mnoho variantách, ale já mám nejraději Granátové jablko nebo Meloun. Ovšem co mě osobně štve je vysoká cena. Vydrží cca 3-6 měsíců.

  • Obal
  • Vůně
  • Vydrží na rtech
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 29.5.2017 22:08:47

Mám dva balzámy Strawberry Sorbet + Passion Fruit takové to duobalení. Kupovala jsem v nějaké akci, protože se mi velmi líbí a četla jsem kladné recenze. Používám cca měsíc a jsem velmi spokojená. Konec popraskaných a vysušených rtů, velmi příjemná vůně, chuť i aplikace díky tvaru balzámu. Dostupnost už jsem viděla i v drogerii. Za mě jediné minus cena, ale zase oproti jiným balzámům už vidím, že mi vydrží 3x tolik. Takže za mě super.

  • design
  • hydratace
  • vůně
  • chuť
  • aplikace
  • cena


věk
25-34

Môj najoblubenejsi balsam na pery vobec. Cena na Slovensku je troche vysoka (povodne cca 8e, teraz sa da kupit aj za 6-7e), kupovala som cez slovenske e-shopy a Ebay, ked este neboli dostupne v DM (cca 2-3 roky dozadu). Balzam ma velmi prakticke palenie, krasne vonia, hydatruje asi najviac zo vsetkych moznych balzamov, co som kedy mala, dlho vydrzi. Mala som skoro vsetky prichute okrem tych citronovych, nesadli mi jedine Summer Fruit (pre mna nepekna vona) a Sweet Mint (velmi ma chladil na perach, co mi nebolo prijemne), ale inak spokojnost velka. Kupujem si tie iste prichute znova, co som si este nikdy nekupila rovnaky balzam na pery , ktory som uz niekedy mala v minulosti.

  • balenie
  • hydratacia
  • cena
  • dostupnost vsetkych typov


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2017 15:54:01

Mala som tento balzám v červenej verzii, kupovala som ho ešte takmer ako novinku. Celkom pekne hydratoval, povedala by som, že najlepšie zo všetkých vyskúšaných balzámov, vôňa aj jeho chuť bola sladká. Nejaký čas keď som ho nepoužívala a išla opäť narýchlo použiť, bol nepríjemný na perách, chuť bola hrozná, pravdepodobne sa pokazil a to som ho nepoužívala cca 2-3 mesiace.

  • - vôňa
  • - balenie
  • - chuť
  • - hydratácia
  • - konzistencia
  • - po krátkom čase sa "pokazil"?