Oriflame balzám na rty Tender Care recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Oriflame balzám na rty Tender Care
Balzámy na rty Oriflame balzám na rty Tender Care - obrázek 1
Oriflame (299)
4.1 z 5 5 4.1 17
Celkem 17 recenzí


5 hvězd
46%
4 hvězdy
31%
3 hvězdy
15%
2 hvězdy
8%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
59 %

Recenze produktu
Oriflame balzám na rty Tender Care

Super balzám s jemnou narůžovělou pigmentací, používám ho já i mamka (ta si ho dává na rtěnku a dolaďuje si jím barvu) už po několikáte, jsme s ním spokojené, kupujeme když je v akci. Pro ty z vás, které máte sušší a popraskané rty je tohle super volba, pokud vám nevadí pigmentace - jen pozor na nánosy za strupy na hodně popraskaných rtech. Příjemná vůně i konzistence, účel plní dobře

  • dlouho vydrží
  • aplikace
  • vůně
  • jemný lesk
  • cena když není v akci


věk
15-24

Tento balzám koupila mamka.Je podobnýý jako zázračný kelímek,ale není v kelímku,ale má tvar normálního balzámu na rty.Cena je podle mě docela vysoká.Jinak bylení je pěkné a praktické.Na suché rty opravdu pomáhá.Rty jsou po něm zvláčněné a hebké.Trochu vypadá jako průhledný lesk na rty. Naní nejlepší,ale ani nejhorší.

  • balení
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2013 20:09:43

Myslím si, že je to trošku takový předražený balzám. Má sice krásné a elegantní balení, které vypadá na první pohled jako rtěnka, ale účinky má naprosto totožné jako kdejaký levnější balzám kolem 20-30 korun. Nicméně tyčinka krásně voní, hezky vypadá a díky zkosenému tvaru se perfektně nanáší. Rty jsou opravdu hydratované, jemné a šupinky jsou pryč. Kupuji ho pořád, ale pouze pokud je balzám v akci, jinak je hrozně drahý.

  • krásné balení
  • zkosená špička
  • hydratované rty
  • cena
  • účinky jako obyčejný balzám


věk
45-54

Další recenze od 20.8.2013 22:31:59

Nejlepší balzám , který jsem vyskoušela za poslední rok , nádherně hydratuje , vytvoří lesk a je prostě nej , bohužel ho oriflame stahuje ze své nabídky a nahrazuje jiným , ale za sebe tento je nenapodobitelný a fakt úžasný , jakmile se objeví v katalogu tak si ho určitě znovu zakoupím , doporučuji všem je fakt skvělý :-)

  • snadno se roztírá
  • mastný
  • vytváří lesk
  • hydratuje
  • cena
  • stažení z nabídky


věk
45-54

Další recenze od 13.8.2013 08:39:20

Jak mám kosmetiku Oriflame ráda a dost často jí používám a jsem s výrobky spokojená,tak tento výrobek musím pohanit. Na to,že je za docela vysokou cenu,tak službu udělá jako obyčejný jelení lůj na rty za 29 korun. Navíc mi přišel dost tuhý a strašlivě mastný. Brzo se i zlomil. Takže za mně nic extra a už nekoupim.

  • Snad jedině hezký obal.
  • Zbytečně předražený.
  • Nekvalitní.


věk
25-34

Další recenze od 21.6.2013 12:07:40

Musím uznať, že tento balzam ma dosť sklamal. Pre niekoho, kto nemá problémy so suchými perami ako ja by možno postačoval, pre mňa však jeho účinky boli veľmi slabé. Hydratuje pery, ale pomerne slabo. Oceňujem však praktické balenie vo forme tyčinky, nezlomila sa mi, takže super. Na to, že je to len obyčajný balzam na pery jeho cena sa mi zdá trochu vysoká. Hodnotím ho skôr ako taký priemer, našla som si už lepšie balzamy a k tomuto sa neplánujem vrátiť.

  • praktické balenie vo forme tyčinky
  • dostupnosť
  • cena
  • slabá hydratácia


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 23:23:59

Tento balzám na rty dobře hydratuje, má hezké balení, zle vypadá jako rtěnka. Na rtech je velmi příjemný, dlouho vydrží. Na to, že je z Oriflamu je opravdu dobrý. Jediné, co mi připadá nesmyslné je cena. Na balzám na rty je celkem drahý. Takźe bych znovu koupila, ale asi dám přednost levnějším...

  • Hydratace
  • Cena


věk
25-34

Oriflame ma s týmto balzámom riadne sklamal. Obal má síce pekný ale balzám ako taký je veľmi nepríjemný. Na perách mi urobí hrubú vrstvu, pery nejak zvlášť nehydratuje a zvýrazňuje mi suché pery. Na popraskané by som ho určite nedávala. Aj keď býva často v akcii už by som si ho nekúpila.

  • pekné balenie
  • nehydratuje
  • nanáša hrubú nepríjemnú vrstvu


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 16:40:08

Tento balzám neurazí ale ani nenadchne, řekla bych, že je to zkrátka taková ta klasika. Má příjemnou vůni, rty zvláční a obzvlášť v zimě může být hodně nápomocný ovšem tuto službu dokáží s přehledem i balzámy o polovinu ceny nižší, takže za mě spokojenost, ale příště si ho již nekoupím.

  • zvláčňuje
  • vyživuje
  • cena


Další recenze od 26.11.2012 09:40:07

Tento balzám je opravdu zázračný. Minulou zimu mi velice pomohl protože trpím v mrazech na praskání rtů (až do krve) od té doby co sem si to objednala sem měla rty hladké jako samet. Ovšem poté co mi došel jsem si zakoupila klasický jelení lůj (Regina) a byla sem s ním spokojená stejně jako s tímto balzámem (možná i více) , proto si ho již příště nekoupím.

  • hydratace
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 24.8.2012 20:41:51

Tento balzám na rty, který má podobnou ale hutnější konzistenci jako zázračný kelímek od Oriflamu mám velmi ráda. Krásně hydratuje mé suché rty, vyhovuje i partnerovi, jelikož nevytváří na rtech mastný film. Výrobek si určitě koupím znovu, jakmile bude v katalogu v akci.

  • hydratace
  • nic


věk
25-34

Tento balzám jsem si koupila jen jednou, a to z důvodu vyšší ceny. Stejnou "práci" zařídí i balzám levnější. Nicméně krásně hydratuje rty, má pěkný decentní obal, dobře se nanáší a je příjemný na rty. Navíc zastoupí i lesk na rty. Když nad ním tak vzpomínám, až bude v akci, možná si ho koupím znovu :)

  • hebké rty po jeho použití
  • decentní obal
  • vyšší cena



věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 10:20:00

Vhodný k použití místo lesku. Zjemňuje rty a dá se použít i přes rtěnku. Jediná nevýhoda je vyšší cena, ale v akci se dá koupit za přijatelnější částku. Nosím jej neustále u sebe. Obsahuje výtažky z aloe vera.

  • balení vydrží dlouho
  • zjemňuje rty
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

EOS Lip Balm

4.2 80% 65 recenzí

NYC Applelicious Lip Balm

4.2 79% 13 recenzí

Hůře hodnocené