Balea Balzám na rty Intensiv recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Balea Balzám na rty Intensiv
Balzámy na rty Balea Balzám na rty Intensiv - obrázek 1
Balzámy na rty Balea Balzám na rty Intensiv - obrázek 2
Balzámy na rty Balea Balzám na rty Intensiv - obrázek 3
5 4.3 22
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Balzám na rty Intensiv

věk
25-34

Mám věčně suché rty, proto potřebuji něco opravdu hydratačního a mastnějšího. Tuhle jsem v drogerii sáhla po tomto balzámu od Baley, který je určen právě pro suché rty, obsahuje bambucké máslo a arganový olej. Tyčinka je žluté barvy, ale nebarví a nezanechává bílý povlak. Rty skutečně zvláční na delší dobu, navíc krásně voní. Koupím zase.

  • cena
  • hydratace
  • nebarví a nezanechává bílý povlak na rtech
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2013 17:15:20

Pro mě tento balzám představuje průměr. Po aplikaci mám spíše pocit mastnoty než hydratace, i když rty docela zvláční. Nějakou chvíli po nanesení mi navíc balzám začne ze rtů jakoby stékat, nebo mám alespoň takový pocit :-) Úplně mi nevyhovuje ani vůně, na můj vkus je příliš chemická. Myslím, že Balea má lepší balzámy.

  • rty zvláční
  • je mastný
  • výdrž
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 21.6.2013 16:11:13

Balzám Balea Intensiv jsem si koupila v zimě, když jsem měla opravdu od mrazu vysušené a popraskané rty. Balzám je mastnější a proto mi docela pomohl. Při častějším používáním jsem měla rty hebké a vláčné. Nelíbí se mi moc aromatická vůně a na léto je možná až příliš mastný, proto bych ho používala spíše přes zimní období :)

  • na zimu parádní
  • aromatická vůně


věk
25-34

Vždycky jsem si kupovala balzámy na rty Labello, ale poslední dobou jsem moc spokojená s balzámy Balea. Tenhle krásně voní, dělá docela na rtech i lesk a hlavně dobře hydratuje popraskané rty na dlouhou dobu. Cena je jako u všech Balea výrobků více než super. Určitě doporučuju všem, dávám největší počet bodů!

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • výdrž
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 21.8.2013 13:27:56

Tento balzám na rty jsem si zakoupila jako nouzovku, protože často trpím na popraskané rty a zrovna jsem v kabelce žádný jiný balzám neměla. Hned po otevření se mi moc zalíbila jeho vůně a po nanesení na rty i jeho konzistnce. Je trochu mastnější, ale já to beru jako plus, protože třeba na noc mi to nevadí. Určitě si ho koupím znovu :)

  • vůně
  • konzistence
  • cena
  • hezký obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 15:20:25

S tímto balzámem jsem moc spokojená. Opravdu krásně voní a jelikož je trochu mastnější, opravdu mi pomáhá proti vysušeným a popraskaným rtům. Používám ho několikrát denně podle potřeby a po pravidelném používání se mi rty už téměř nevysušují, což beru jako obrovské plus. Tuba je ve fialovém provedení, což je pro mě další plus :). Navíc jsem ráda, že se prodává za slušnou cenu a nebarví jako např. balzámy od Labella, které mi přijdou předražené.

  • hydratuje
  • voní
  • cena
  • nebarví
  • nezanechává bílý povlak
  • pouze v dm


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 19:24:39

Tento balzám jsem si koupila na základě první recenze a mile mě překvapil. Dobře hydratuje, je mastnější, což u balzámů jedině vítám, nezanechává na rtech bílý povlak (to strašně nesnáším) a nádherně voní. Dalším plusem je, že nehrudkovatí jako některé jiné balzámy. No a jeho cena je více než příjemná. Určitě si ho koupím znova.

  • hydratace
  • je mastnější
  • vůně
  • cena
  • nezanechává bílý povlak
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.12.2013 08:21:39

Tento balzám považuji za jeden z nejlepších, co se dají v drogerii sehnat, obzvláště za tu cenu. Obsahuje bambucké máslo a arganový olej, moc hezky voní, rty výborně hydratuje a docela i promastí, na zimu je skvělý. Balzám je žlutý, ale na rtech zcela průhledný a je to klasická tyčinka. Určitě budu kupovat opakovaně.

  • cena
  • skvělá hydratace
  • vůně
  • na rtech průhledný
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 17.12.2013 14:25:26

Tento balzam krásne vonia, má krásnu aromatickú vôňu, ktorú cítiť, aj keď mám balzam na perách, vôňa je dosť netypická, takže sa asi nebude páčiť každému. Má aj dobrú konzistenciu, pekné kĺže po perách. Výživa pier je priemerná, na popraskané pery nezaberá moc dobre, ale ako prevencia funguje super. Za tú cenu sa oplatí kúpiť znova.

  • vôňa
  • cena
  • konzistencia
  • výživa,


věk
35-44

Další recenze od 7.4.2014 18:49:45

Balzám jsem si koupila na základě kladných recenzí zde na Omlazení a jsem spokojená. Trochu mi vadí, že je hodně mastný ale já ho používám převážně na noc, takže to až takový problém pro mě není. Jeho vůně je opravdu úžasná a fialový obal taky. Díky nízké ceně balzámů od Balea už je mám skoro všechny vyzkoušené. Tento je jeden z nejlepších.

  • obsahuje bambucké máslo
  • krásně voní
  • nízká cena
  • někomu může vadit že je hodně mastný


věk
35-44

Další recenze od 7.7.2014 21:12:10

Tento balzám jsem si koupila na základě kladných recenzí zde. No, nijak mě nepřesvědčil, hodnotím ho jako průměr. Rozhodně není špatný a nebudu mít problém spotřebovat ho, ale znovu po něm v obchodě nesáhnu. Souhlasím s jednou z recenzí nade mnou - mám na rtech spíš pocit jen mastnoty než hydratace. Suchým rtům určitě pomůže, ale spíš jen na chvilku. Balzám se na rty lehce nanáší, zanechá je jemně lesklé, ale ačkoli to žádná z předchozích recenzí nezmiňuje, balzám trochu žlutí - na rtech to vidět ani není, ale pozoruji to, když jím trochu přejedu linii rtů. Vůně mi moc nesedí.

  • úleva suchým rtům
  • příjemně se na rty nanáší
  • průměrná hydratace
  • nesedí mi vůně
  • trochu žlutí


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2014 10:49:28

Skvělý balzám na rty. Obsahuje bambucké máslo a arganový olej. Balzám má měkčí a mastnější konzistenci, lehce se nanáší na rty. Krásně zvláčňuje a hydratuje rty. Balzám je žlutý, po nanesení nezanechává žádný barevný film pouze lehký lesk. Má příjemnou vůni. Určitě koupím znovu, za nízkou cenu je to super balzám.

  • zvláčňuje a hydratuje rty
  • mastnější konzistence
  • příjemná vůně
  • cena a dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2015 11:57:01

Tento balzám by mě asi nenapadlo samotnou koupit, dostala jsem ho k Vánocům, jsem ale tak spokojená, že jsem hned běžela do drogerie pro další, abych měla i jeden na cesty :D. Je to mastnější žlutý balzám (možná lehounce barví), který ale nádherně voní jako vanilkové rohlíčky, přijde mi, že i trochu chutná po vanilce, nemám nijak zvlášť suché rty a vydrží mi celou noc.

  • vůně
  • hydratuje, není voskovitý
  • cena
  • nic mě nenapadá


věk
15-24

Další recenze od 17.1.2015 16:20:39

Intenzivní balzám na rty jsem koupila na rychlovku v Dm. Je žlutý, ale nezabarvuje rty. Je jemný, vytvoří ochranný film, celkem dlouho mi na nich vydržel. Mám po něm i takový příjemný pocit na rtech. Je prostě fajn, ale já se nemůžu přenést přes divnou sladkou vůni, která mi zkrátka vadí. Jen kvůli té vůni jej už nikdy rozhodně nekoupím, ale kamarádka jej má taky a jí parfemace vyhovuje moc. Obal je pohodový, neotvírá se mi, nerozbíjí ani nic podobného, ošklivý taky není tak v pohodě.

  • příjemný na rtech
  • celkem vydrží
  • hrozná parfemace


Kupuji stále, jelikož mi maximálně vyhovuje. Vůně příjemná. Hydratuje, nestéká, není mazlavý, nezanechává žluté stopy a na rtech se nedrolí. Používám celoročně, v létě u moře udělal již druhým rokem výbornou službu i při opalování, kdy plně nahradil opalovací tyčinku na rty. Pro mne jeden z nej výrobků od Balea.

  • hydratace
  • nestéká a nerozmazává se
  • nedrolí se
  • nezanechává žluté stopy na rtech
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.2.2015 23:05:39

Balzám mi moc nevyhovoval, když jsem ho nanesla na popraskané rty tak se v šupinkách jakoby zasekla žlutá barva, jinak na zdravých rtech byl příjemný, akorát teda ta vůně mě odrazovala, balení na baleu dobré, cena v pořádku, znovu ale už nekoupím, mám lepší balzámy, jinak na rtech nebyl nepříjemný, ale nic zázračného s nimi nedělal, hydratoval jako běžný balzám a vydržel krátce, po chvíli nebylo cítit, že na rtech něco mám, ale zajímavé je, že ta vůně tam byla cítit dlouho

  • balení
  • barvil žlutě


věk
15-24

Další recenze od 30.8.2015 16:38:00

Koupě tohoto balzámku byla spíše nouzovka, ale zůstala jsem u něj. Je sice mastnější, ale mým suchým rtům to velmi vyhovuje. Mám pocit, že hydratuje dostatečně. Skvěle také působí jako prevence proti praskání rtů. Dobře se nanáší, hezky po rtech klouže. Pochválit musím i balení, víčko je pevné a nepraská, i když ho nosím všude s sebou. Prostě dobrý balzám za dobrou cenu

  • mastnější
  • cena
  • balení
  • nic


věk
25-34

Další balzámové zklamání od Baley, mně prostě žádný jejich balzám na rty nevyhovuje. Čekala jsem intenzivní hydrataci. Balzám je mastný, ale rty příliš nehydratuje, vadí mi tmavě žlutá barva, která jde vidět, pokud přetáhnu linii rtů. Barví i rty dožluta. Vůně mě také štvala, a protože balzám vůbec nehydratoval, vyhodila jsem ho. Jen jsem se utvrdila v tom, že Balea balzámy nikdy víc nekoupím.

  • cena
  • dostupnost
  • žlutá barva
  • divná vůně
  • nehydrytuje


věk
35-44

Další recenze od 8.3.2016 14:44:07

Několik let jsem si kupovala balzámy Labelo (hlavně hydratační světle modrý) a nyní jsem narazila na tento od Baley. Moji kosmetičtí favoriti jsou arganový olej a bambucké máslo, takže jejich kombinace v balzámu na rty mě jednoznačně přesvědčila ho vyzkoušet. Tento balzám je pro mě fakt super. Kdykoliv jdu ven, musím rty mazat a tento balzám je pro mě senzační, protože nádherně zvláční a vyživuje. Vůně je taky moc pěkná. Určitě koupím znovu.

  • vyživuje a zvláčňuje
  • pěkná vůně
  • obsahuje arganový olej a bambucké máslo
  • nic


Další recenze od 22.6.2017 09:16:35

Tento balzám je mnohem příjemnější než balzám na rty Balea Sensitive. Udržuje rty déle vláčné a pokožka se po něm tolik neolupuje. Cena je velmi příjemným bonusem za poskytnutou kvalitu. Do nedávna jsem používala velmi drahý balzám na rty od Avene, po kterém se mi rty neskutečně olupovaly a lepily k sobě. S balzámem Balea Intensiv jsem velice spokojená.

  • kvalita
  • cena
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 27.11.2017 21:06:28

Je to super balzám. Jelikož balzámy a ostatní kosmetiku od Baley moc nemusím, tak tenhle balzám mi to trošku změnil.Krásně mi voní jako mandle s nugátem (bambucké máslo a arganový olej). Mám ho u nočního stolku u postele, jelikož ho používám na noc. Trošku se mi nelíbí ta vůně, to musím přiznat, hlavně barva. Ale je to super balzám na rty. Už ho budu kupovat podruhé!

  • vůně (i když trochu smrdí)
  • balení
  • hydratace
  • obsah balzámu
  • barva
  • vůně (trochu,jinak vůně krásná)


věk
15-24

Další recenze od 28.11.2017 15:41:00

Tento balzám patrí k tým lepším od Balea. Má príjemnú vôňu, žiadne sladké či iné limitované vône, nemyslím, že by niekomu nesadla. Pery pekne zhydratuje, vysušené miesta na perách pekne vyživý a zacelí. Balenie v tyčinke mi jednoznačne vyhovuje, cena nízka a dostupnosť v každej dm drogérií. Ak teda hľadáte cenovo dostupný a účinný balzam, tento môže byť ten pravý.

  • - cena
  • - dostupnosť
  • - hydratácia
  • - vôňa
  • - balenie


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lipobase Repair

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené