Essence Báze pod oční stíny I love stage recenze a zkušenosti

Podkladová báze Essence Báze pod oční stíny I love stage
Podkladová báze Essence Báze pod oční stíny I love stage - obrázek 1
Podkladová báze Essence Báze pod oční stíny I love stage - obrázek 2
Podkladová báze Essence Báze pod oční stíny I love stage - obrázek 3
5 2.7 35
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 38% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 35 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Báze pod oční stíny I love stage

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.3.2012 13:54:24

Báze má tělovou barvu (na bledule příliš tmavá), je tužší a je matná. Roztírá se dobře, ale bohužel téměř neprodlouží výdrž očních stínů. Ty se mi slévají ihned po nalíčení, nejdéle do hodiny mám místo stínů mastný flek v ohybu oka. Báze tedy na mastnějších očních víčkách absolutně nesplňuje svůj účel.

  • obal
  • cena
  • dostupnost
  • vůbec neprodlouží výdrž stínů
  • až příliš krycí


věk
25-34

oči
šedé

Báze je hustěji krémová, chvili ji trvá než uschne, takže je většinou potřeba po mírném zaschnutí ji prsty znovu rozetřít z rýhy víčka, kde se v mokrém stavu mírně zachytí, než vůbec nanesu stíny. Pomáhá proti pocení víčka, neboť po zaschnutí vytvoří matný pudrovitý film, který pomáhá, aby stíny nezalézaly do rýhy tak snadno jako bez báze. Přesto tam však stíny zalézají, ale jde to s bází o moc snadněji lehce rozmáznout do pěkného stavu (bez rýh). Nemám ale možnost srovnání s jinou bází pod oční stíny-jinou jsem zatím nezkusila. Báze má tělovou lehce nažloutlou barvu, takže oční okolí i příjemně rozsvítí-zesvětlí, ráda ji proto používám i v případě, že si dělám jen linku kajalovou tužkou (aby se mi neobtiskla linka nad víčko) a tedy bázi nechám "vidět" na většině části oka.Nicméně přiště zkusím raději jinou, tahle moje očekávání od báze moc nenaplnila.

  • nízká cena
  • dostupnost v drogerii
  • hezký odstín
  • kapku pomalejší zasychání
  • zcela nezabrání zalézání stínů do rýhy


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 15.3.2012 11:40:28

po přečtení recenzí dojem tak 50 na 50, ale za tu cenu jsem bázi koupila a mě teda velmi překvapila, nečekala jsem vůbec nic, essence produkty ani nekupuji, mám úplně přiklopené víčka (hooded eyes), které jsou k večeru už umaštěné, používám kvalitní stíny, které určitě pomůžou, ale s touhle bází je to teď mnohem lepší

  • výdrž
  • žádný


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 19.3.2012 20:31:28

Báze mě mile překvapila. Za 64 korun splnila své požadavky. Barva je podle mě přirozená, stačí maličko a rychle zasychá. Některé stíny opravdu krásně drží, ale některé se stejně časem slijí...musí se to zkusit. Konkrétně stíny od Essence se mi slily..ale od G. Salvette drží :)

  • barva
  • cena
  • lehká manipulace
  • funguje jen u některých stínů


Další recenze od 16.4.2012 18:21:49

Tak u mě překvapivě za jedna. Vzhledem k ceně jsem si ji koupila jen na vyzkoušení, abych porovnala s dražšími bázemi, ale jsem s ní opravdu spokojená a určitě pořídím znovu, jestli mi vůbec někdy dojde vzhledem k tomu, že vždy jen "ďobnu" na víčko a rozmažu. Báze má pro mne naprosto ideální tělový odstín, mohu s ní použít jakýkoli stín. Schválně jsem si schovala velmi nekvalitní stíny, které jsem chtěla vyhodit, ale s touto bází fungují naprosto skvěle, jako kterékoli jiné. Dokonce i pomáhá pro zvýraznění intenzity barvy stínu. Rychle mi zasychá, stíny vydrží až do večera bez chybičky. Opravdu nikdy se mi nestalo, že by se mi slily do rýhy. Mám standardní tvar oka.

  • ideální odstín
  • dobře kryje i žilky na víčku
  • rychle zasychá
  • zvýrazňuje barvu stínu
  • zabraňuje rozpíjení
  • stíny vydrží celý den
  • lepší by bylo balení v kelímku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.5.2012 09:07:28

Má první báze pod oční stíny,takže nemám porovnání, ale jsem docela spokojená. Stíny s ní vydrží o dost déle a i později, co již tolik neučinkuje, se slévají jen lehce, takže v mžiku poupravím. Dobře se nanáší, barva stínů mi ale intenzivnější nepřijde. Za tuto cenu stojí určitě za vyzkoušení.

  • cena a dostupnost
  • stíny vydrží bezchybné o dost déle než bez báze
  • vzhledem k ceně žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.5.2012 14:20:06

Chtěla jsem vyzkoušet nějakou bázi pod oční stíny, tak jsem sáhla po té nejdostupnější... Měla jsem se ale poohlédnout raději někde jinde, protože tahle báze mi teda výdrž stínů vůbec neprodlouží. Na mastná víčka se opravdu nehodí. Jinak konzistence mi přijde dobrá, ale báze k ničemu.

  • Cena
  • Neprodlouží výdrž stínů


věk
25-34

oči
modré

Koupila jsem si ji ze zvědavosti, je to moje první báze pod oční stíny a musím říct, že jsem s ní docela spokojená. Víčka nijak mastné nemám, takže stíny mi hezké vydrží docela dlouho, ale 8 hodin určitě. Takže za sebe určitě doporučuju a já si určitě koupím znovu.

  • delší výdrž
  • přijatelná cena
  • na mastné víčka nemusí působit


Další recenze od 24.5.2012 12:25:17

Bázi jsem si koupila a těšila se, jak nádherné oči budu mít. Ale hned mě vyvedla z omylu.. Tuhle tu bázi si nekupujte !! Je hrozná. Vůbec neplní svůj účel. Připadá mi, že bez ní vypadají stíny lépe. A pokud byste si chtěli dát bázi a více stínů najednou.. Nedoporučuji už vůbec.

  • nízká cena
  • nefunkčnost


věk
15-24

oči
hnědé

Pro mě úplně super produkt. Stíny vydrží celý den na očích, nezalézají do oční rýhy. Za sebe můžu jen doporučit. Než jsem tuto bázi objevila, myslela jsem si, že je to úplná zbytečnost. Teď už bych jí nedala z ruky. V horku mi nikdy stíny nevydržely tak dlouho jako s bází.

  • výdrž
  • cena
  • dostupnost
  • sjednotí barvu víčka
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.7.2012 10:00:15

Ani nevím, jak se ke mě dostal, nejspíš dárek od mamky, ale používám ho překvapivě jako korektor pod oči na kruhy, když jdu třeba jen do obchodu nebo na poštu a nechci plýtvat svými běžnými líčidly. Jeho barva mi vyhovuje, jsem snědá a nažloutlý odstín dobře neutralizuje tmavá místa, není to sice ani 50% krytí, ale vypadám zdravěji. Po příchodu ho odlíčím, za chvilku dělá rýhy a zalézá do vrásek a mizí. Za tu cenu super nouzový korektor, vydržel mi skoro půl roku.

  • cena
  • nedráždí citlivé oči
  • lze použít jako korektor v nouzi
  • jako báze nefunkční
  • odstín jen pro snědé a nažloutlé


Další recenze od 7.9.2012 12:07:38

rekla bych, že tento výrobek je tak trošku omyl firmy essence, protože bych tento produkt nazvala radeji korektorem nez bází. Takže lze využít jako korektor díky dobré krycí schopnosti, bohužel jako báze nefunguje - rozhodně neprodlouží výdrž stínů.

  • lze používat jako korektor
  • Fajn aplikátor
  • neplní účel báze


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.11.2012 10:32:39

Tuto bázi používám tak měsíc, ale ne vždy. Stíny mi s ní vydrží opravdu celý den. Líbí se mi konzistence, že je taková krémovější ne přímo hutná. Za tu cenu je přípravku v tubičcce opravdu hodně. Moje kamarádka ho používá dokonce jako korektor. :D

  • příjemná tělová barva
  • dobrá konzistence
  • rychle zasychá
  • o žádných nevím


Další recenze od 25.2.2013 14:25:38

Asi patřím také k té menšině, co je s touto bází velmi spokojena :) Mě stačí dát opravdu trošku a pořádně razetřít a stíny mi pak vydrží celý den a kdybych se večer neodlíčila tak vydrží snad až do rána :P Barva báze mi také nevadí, protože ji stejně přetřu stínama :D Takže pro mě 100%

  • balení
  • konzistence
  • dobře udrží stíny
  • žádný


Další recenze od 10.3.2013 16:02:03

Koupila jsem si ji, protože jsem na ni narazila v Rossmanovi. Musím ale říct, že mě vydrží maximálně tak hodinu nebo dvě... Odstín mi vyhovuje a často ji používám samotnou, bez jakéhokoli stínu. Každopádně ji dopotřebuji a potom si koupím nejspíš bázi od E.l.f ;) Znovu si ji nekoupím...

  • Barva
  • Cena
  • Baleni
  • Neplní účel


Další recenze od 12.3.2013 21:39:18

Bázi si nekupujte. Dávám jí dva body za to, že docela kryje a tak se dá docela (jako nouzovka) použít jako korektor. Výdrž stínů neprodlouží ani náhodou. Maximálně lehoučce zvýší jejich pigmentaci, ale zdaleka ne tak jako některé jiné báze (doporučuji třeba Too Faced,350 kč), výhodou je také cena, ale k čemu je to dobré, když to není báze :).

  • dá se použít jako korektor
  • cena
  • neprodlouží výdrž stínů
  • minimálně zvyšuje pigmentaci


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 22.10.2013 14:05:56

Tuhle bázi jsem si kupovala hned, jak vyšla na trh. Byla levná, tak jsem ji jen hodila do košíku a šla. A to byla chyba. Je neskutečně oranžová a když na ní chci nanést klasciký tělový stín, tak ten stín má poté nádech jakoby do oranžova. Takže totálně naprd. Barvu stínů vůbec nezvýrazní a ani neprodlouží jejich výdrž.. Já ji používala jako korektor pod oči, kde mi ta oranžová barva seděla. Ale ani to moc nekrylo.. Ale v nouzi se to dá :)

  • Balení
  • Použití jako korektor pod oči
  • Barva
  • Neprodlouží výdrž stínů
  • Nesjednotí víčko
  • Nezmatní víčko


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2013 20:01:07

Potřebovala jsem nějaký primer. Prošla jsem drogerie a hledala primer od Essence Colour Arts Eye Base, protože jsem na něj slyšela spoustu dobrých slov :) Bohužel jsem ho už nějakou dobu nemohla nikde sehnat, proto jsem sáhla po tomhle s tím, že snad bude taky dobrý. Naopak. Není to ani primer, protože vám vlastně "jenom zamaluje víčka". Stíny stejně nevydrží. Mám mastnější víčka a stíny se mi i s tímhle "primerem" střetávají uprostřed víčka v jedné čárce.

  • Celkem pěkné balení
  • cena
  • výdrž
  • nezmatní víčko


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 11.11.2013 17:28:44

Naprosto příšerná báze, co jsem snad kdy vyzkoušela. Sice má fajn aplikátor, ale to je tak vše. Výdrž stínů neprodlouží, barvy neoživí. Je prostě naprosto k ničemu když neplní žádnou ze svých funkcí. Pro mě je to naprostý kosmetický odpad. Protože ať tuto rádoby bázi mám nebo ne tak nepociťuji žádný rozdíl. Raději si peníze ušetřím a koupím lepší bází tež toto.

  • dostupnost
  • není to vůbec báze - nefunguje
  • neprodlouží výdrž stínů
  • nezintenzivní stíny


Já jsem teda s touhle bází hodně spokojená :) Příznivá cena,lehce se nanáší a vydrží mi na ní oční stíny celkem dlouho.Používám ji když mi dojde korektor i na kruhy pod očima.Používám ji taky pod oční linky a ty se na to celkem dobře chytají a vydrží dlouho černé.Je to asi nejlevnější báze v celé drogerii a je opravdu kvalitní.

  • stíny dlouho vydrží
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.2.2014 21:04:00

Jsem asi jedna z mála lidí, kterým tato báze vyhovuje. Stíny mi s ní vydrží bez problémů celý večer, klidně si můžu udělat stíny i více barev. Vůbec se neslévají dohromady, nerozmazávají. Báze stíny hezky zvýrazňuje a v nouzi se dá skutečně použít i jako korektor. Přestože mám pleť hodně mastnou, můžu ji doporučit.

  • u mě funguje
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.2.2014 21:25:42

Za je táto báza nepoužiteľná...je tekutejšia , na viečku sa mi monetálne začala zlievať z čoho som bola vážne v šoku..a keď ako tak zaschla, tak vôbec ale že vôbec nefungovala, priam by som povedala, že tiene s ňou vyzerali ešte horšie, a myslím si, žeby mi vydržali dlhšie bez nej...takže za mňa je totálne nepoužiteľná a letela do koša. Ale nehovorím že nikomu nesadne...

  • žiadne
  • príliš tekutá
  • hneď sa zleje
  • neplní svôj účel


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.3.2014 00:38:43

Tahle báze bohužel nesplňuje svůj účel. Stíny mi s ní sice držely na očích o něco déle a lépe se i nanášely, ale k večeru se vždy slily do přirozených očních vrásek, jako bych žádnou bázi ani nepoužila. Nelze dopoužívat nouzově ani jako korektor, na mě je moc průhledná. Nelíbí se mi ani mastná konzistence a špatné zasychání. Nejlépe mi báze fungovala se stíny od Essence, ty udržela na očích obstojně, jinak jsou to vyhozené peníze.

  • lepší než nic
  • stíny se slévají
  • báze je příliš mastná


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.3.2014 14:53:09

Tuto bázi si určitě nekupujte. Je tmavě tělově zabarvená a to může většině české populace vadit. Obzvláště chcete-li si namalovat barevné stíny. Hnědá barva báze nezmizí, je dost vidět a působí mezi barvičkami jako pěst na oko či jako projev nemoci. Navíc báze ani stíny neudrží, takže neplní svou hlavní funkci.

  • Dávkování
  • Nedrží
  • Hnědá barva


Další recenze od 7.4.2014 13:15:59

Koupila jsem si to jako levnější variantu báze pod oční stíny, abych nemusela vypatlávat, pokud se potřebuju namalovat jenom na skok do města, dražší bázi pod oční stíny artdeco. Bohužel je to úplné fiasko. I když jsem třeba jen hodinu mimo domov, přijedu domů, kouknu na oči, tak jsou stíny slité do jedné čárky. Prostě hrůza. Už bych si to nekoupila.

  • obal
  • výdrž neprodlouží
  • tmavá barva


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.5.2014 17:47:36

Moje první podkladová báze pod oční stíny a myslím, že splňuje, co jsem od ní očekávala. Balení je ve formě lesku na rty, takže se dobře nanáší na víčka. Po nanesení poměrně rychle zaschne. A výdrž stínů opravdu prodlouží. Když po osmi hodinách odcházím z práce, mám víčka nalíčená jako ráno. Navíc cena této báze je více než příznivá.

  • prodlouží výdrž stínů
  • aplikátor
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.5.2014 21:44:37

Myslím, že to byla moje první báze pod oční stíny, koupila jsem si ji, protože je levná, ale od té doby, co jsem objevila báze pod oční stíny od Elfu, jsem věrná jenom jim, navíc jsou ještě levnější. Báse od Essence má příliš tmavou, oranžovou barvu, takže je použitelná s těmi stíny, které ji dokážou překrýt, takže určitě nelze nanášet na celé víčko až k obočí. Výdrž stínů prodlouží, ale opravdu to není žádný zázrak a znova ji kupovat rozhodně nehodlám.

  • cena
  • balení
  • příliš tmavý odstín
  • menší výdrž


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 4.6.2014 20:13:44

Jsem velmi světlé pleti, takže tato báze pro mne byla až moc tmavá a byla vidět, když jsem jí dala trošku vedle a nenanesla jsem tam oční stín. Nevydrží a barvy spíše ztmaví. Jediné co pro mě bylo pohodlné, že je v lahvičce se štetečkem a dobře se nanáší. Konzistence sice řídká, ale poměrně rychle schne. Jinak nic moc a už se ke koupi znovu neodvážím.

  • obal
  • cena
  • sežene se v každé drogerii
  • výdrž
  • tmavá
  • řídká


Další recenze od 26.8.2014 11:50:30

Tato báze není nejlepší, ale ani nejhorší, proto má u mě za 3. Co mi na ni vadí je odstín, na moji pokožku mi přijde dost tmavá, proto na ni hůře vypadají světlé stíny. Ovšem na tmavé stíny bych ji doporučila určitě, výdrž celkem dobrá, průměrná. Kvalita obalu také není špatná. Myslím si, že kvalita této oční báze odpovídá její ceně.

  • stíny celkem vydrží
  • je tmavá


Abych řekla pravdu tato báze mě osobně moc nenadchla. Když si jí dám moc tak je až mooc vidět a přebije barvu očních stínů a když málo neprodlouží výdrž očních stínů. Řekla bych že výdrž mých stínu s bází celkem vydrží ale nesmím si do oka sáhnout . Jinak kvalita obalu není nic moc v tubičce by to asi bylo lepší, no jo ale za 74 korun jsem ani nic extra nečekala ale jinak je to celkem ok. :-)

  • výdrž celkem prodlouží
  • špatný obal moc tmavá barva


Další recenze od 16.12.2014 21:07:05

Tato báze pod oční stíny má velmi dlouhou výdrž,neutrální barvu a dá se použít i jako korektor.Cena je velmi příznivá ale nelíbí se mi obal konkrétně písmena (černá barva je sice neutrální ale moc na obalu nevyzní.Celkově dobrý produkt,krásně dostupný všude a velmi praktický.Textura je také dobrá krémová.Ale jak s koukám na ostatní recenze většinou jsou to starší paní ale nechci nikoho urážet ale asi se vpíjí do vrásek.

  • cena dostupnost textura
  • obal


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.12.2014 16:37:33

Tuhle podkladovou bázi jsem si koupila jen z nutnosti, honem abych něco měla. A zase se mi osvědčilo to, že se prostě nevyplatí kupovat tyhle laciný šminky! Báze je hrozná. Ten odstín je příšernej, tmavej a oranžovej, výdž slabá. Balení ujde, aplikátor je dobrý, dobře se to roztírá, toť vše. Příště zkusím něco jiného.

  • dobré balení
  • nízká cena
  • barva děsná
  • nevydrží


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 13.1.2016 18:59:11

Som celkom prekvapená negatívnymi recenziami na túto podkladovú bázu, keďže podľa mňa je to za málo peňazí veľa muziky :). Trvácnosť očných tieňov predĺži, zvýrazňuje pigmentáciu farieb, a dobre sa aj na nej tieňuje, čo dosť oceňujem pri dymovom líčení. Páči sa mi aj balenie, ktoré je s aplikátorom. Nemám rada produkty, do ktorých treba siahať rukami, a potom sa tam zanáša bordel :) Stačí jej na očné viečko naniesť skutočne veľmi málo, a to potom rozotrieť prstom. Jedinú možno nevýhodu vidím v tom, že farba je dosť tmavá, až do oranžova by som povedala. Ja som celkom dosť svetlá, tak by som ju nemohla použiť bez očných tieňov iba s linkou. Ale za tú cenu, to tomuto produktu odpúšťam :D

  • obal
  • zvýrazní pigmentáciu očných tieňon
  • očné tiene s ňou vydržia aj celý deň
  • tmavá farba


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2016 15:08:50

Podkladová báze je neprůhledná, má béžovou barvu a po nanesení sjednotí celé víčko. Chvíli trvá, než uschne.Nevydrží celý den, ale jen pár hodin. Používám je pod oční linky, takže musím po pár hodinách pokladovou bázi znovu nanést a přepudrovat, aby se mi oční linky neobtiskovaly a já měla na pár hodin znovu klid.

  • béžová barva( sjednotí celé víčko)
  • nevydrží celý den


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.9.2017 07:36:17

Bázi jsem si koupila jen tak ze zvědavosti, jelikož jsem doma ještě žádnou neměla, stíny si tak často nemaluji a nechtěla jsem za ni utrácet příliš peněz. Báze určitě neplní svůj účel, cena tedy odpovídá kvalitě. Mám velmi mastná víčka a tahle báze opravdu ani trošku nezabraňuje slévání stínů do ohybu víčka. Je to jako bych tam žádnou neměla. Báze se nanáší pěnovým aplikátorem, konzistence je tekutá, barva je o něco tmavší, než moje barva pleti. Jediné plus je to, že docela dobře překrývá drobné žilky na víčku. Produkt určitě nedoporučuji, lepší je připlatit si za kvalitu.

  • cena
  • dobrá krycí krycí schopnost
  • příliš tmavá barva
  • nezabraňuje slévání stínů do ohybu víčka


Lépe hodnocené

Hůře hodnocené

MUA Eye Primer

2.5 38% 2 recenze

NYX Eyeshadow Base

2.3 32% 8 recenzí

Dermacol Eye Shadow Base

2.2 29% 20 recenzí