Essence Get BIG! Lashes Triple Black Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Essence Get BIG! Lashes Triple Black Mascara
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Triple Black Mascara - obrázek 1
Řasenky Essence Get BIG! Lashes Triple Black Mascara - obrázek 2
5 3.4 10
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 40% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 26 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Get BIG! Lashes Triple Black Mascara

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 21.8.2013 21:11:05

Vyzkoušela jsem mnoho řasenek, ale tato je jedna z nejlepších. Vůbec neslepuje řasy, ale krásně je oddělí. Barví také velice dobře. Má objemnější kartáček, který mi maximálně vyhovuje. Tato řasenka opravdu skvěle řasy prodlouží (já jsem zvyklá nanášet dvě vrstvy), určitě si ji koupím znovu, cena je více než příznivá.

  • Prodlužuje řasy
  • Neslepuje
  • Zahušťuje
  • Cena
  • Malinko se obtiskává


věk
35-44

oči
hnědé

Tuto řasenku jsem koupila v akci v Rossmanu za neuvěřitelných 59,90 společně s její voděodolnou sestrou. Tato řasenka je snad jedna z nejlepších, kterou jsem kdy měla. Koupila jsem ji jen ze zvědavosti, čekala jsem nějakou upatlanou hrůzu. Mile mě překvapila!! Řasy VŮBEC neslepuje, udělá docela i objem a na pohled pěkné řasy. Chce to samozřejmě nanést více vrstev pro lepší efekt. Řasenka má také velký otvor a kartáček je vhodné otřít od přebytečné barvy. Samotný kartáček je obrovský, vypadá velmi neohrabaně, ale pracuje se s ním perfektně! Doporučuji! Za tu cenu je to výsměch pro všechny předražené nekvalitní řasenky. Mínus je pro mě mírně štiplavý zápach řasenky, který nemám ráda.

  • cena
  • kartáček - dobrá manipulace
  • neslepuje řasy
  • objemová
  • prodlužuje řasy
  • štiplavý zápach


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.9.2013 20:55:52

Když jsem v obchodě zahlédla tuhle krásnou fialovou řasenku, prostě jsem ji musela mít. A jelikož jsem měla výbornou zkušenost se stříbrnou Volume Curl, neváhala jsem s koupí ani chvilku. Kartáček je sice trochu tlustší, takže to chce hlavně ze začátku trochu šikovnosti, ale nevidím to jako překážku. Řasy jsou krásně natočené, pročesané a zvýrazněné. Stačí nanést 2 vrstvy a je to tak akorát. Řasenka zpočátku nanášela opravdu hodně barvy, takže trochu slepovala řasy, ale po pár dnech se to zlepšilo a jsem s ní moc spokojená. Hvězdu dolů dávám za to, že nezvýrazní řasy tak moc, jako jiné řasenky, ale i tak si jí určitě koupím znovu.

  • zahušťuje
  • zvýraznění řas
  • cena
  • obal
  • pozor na více barvy na kartáčku


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.10.2013 10:18:06

Tato řasenka mě vyšla na směšných 30,-! Za tu cenu jsem moc nečekala, ale příjemně mě překvapila. Řasy dokáže pěkně zahustit, dodá jim objem a nakonec je pěkně rozčeše. Z počátku jsem z ní byla nadšená, ale... Obtiskává se. Dělá šmouhy pod obočím :-( Musím říct, že mě to mrzí, byla by to jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla, ale toto ne, v zimě, když je vlhko, bych ji nemohla nosit vůbec. Dopoužívám, ale už nekoupím, je to škoda.

  • krásně zahustí řasy
  • neslepuje, ale pěkně pročeše
  • obtiskává se pod obočí :-(


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 6.11.2013 20:38:08

Kupila som si túto špirálu len zo zvedavosti. Má veľmi veľkú a hustú kefu, s ktorou sa dobre pracuje a namaluje každú riasu, len mi vadí že nemá špicatý koniec kefky, s ktorým by sa lepšie dostalo do vnútorného kútika oka. Je dobre pigmentovaná, moja riasy predĺži aj zahustí, neurobí mi žiadny hustý vejár ,ale pre mňa je táto špirála veľké prekvapenie, len mám pocit ,že bude rýchlo vysychať.

  • veľká hustá kefka
  • pigmentácia
  • nezlepuje
  • dodá objem aj dĺžku
  • cena
  • na konci kefky mi chýba užšie zakončenie
  • hrubé balenie
  • asi bude rýchlo vysychať


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 11.11.2013 20:14:48

Na túto riasenku som sa dosť tešila... Ale úprimne ma sklamala :-( S predĺžením som nemala problém, pretože ja mám od prírody dĺhe riasy.. Ale je pravda že ich o 10-20 % predĺžila... Po 2-6 vrstve, začne riasenka zlepovať riasy. Objem veľmi nepridáva - ale to som od nej ani nečakala keďže na objem nie je určená... Keď si dám korektor (vyskúšala som k tejto riasenke mnoho) po 3-4 hodinách sa začne obtláčať a droliť... Ale musím povedať, že kefku mala dobrú :-) Je fakt čierno - čierna :-D

  • Cena
  • Kefka
  • Pigmentácia
  • Zlepuje riasy
  • Obtláča a drolí sa


Další recenze od 29.12.2013 17:26:46

Po recenzi jedné blogerky jsem se rozhodla, že si tuto řasenku taky zakoupím, neboť jsem novou akutně potřebovala. Řasy krásně oddělí, vůbec neslepuje, ani při více vrstvách. S tím jsem měla u předešlých řasenek problémy, a proto jsem z téhle tak nadšená. Krásně zahustí a prodlouží řasy. Jediné mínus je to, že se lehce drolí, ale dá se to přežít. Má krásný velikých kartáček, proto při práci s ní je třeba trochu zručnosti. :) V poměru cena výkon je tato řasenka naprosto dokonalá a rozhodně bych si jí koupila znovu. Takže pokud chcete kvalitní levnou řasenku, doporučuji.

  • široký kartáček
  • neslepuje
  • odděluje řasy
  • cena
  • lehce se drolí


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 6.8.2014 08:01:22

Byla jsem na řasenku zvědavá po přečtení kladných recenzí a doporučení tu. Konalo se ale velké zklamání. Řasenka má sice velký kartáček, který mám ráda a se kterým se dobře pracuje a je za super cenu, ale to je asi tak všechno. Řasenka se nedá vrstvit, protože potom řasy hodně slepuje. Začne se drolit velmi brzy. Co mi ale vadilo nejvíc bylo, že se mi obtiskává na horní víčko. Znovu si ji nekoupím.

  • Cena
  • Velký kartáček
  • Nevydrží
  • Obtiskává se
  • Drolí se
  • Nedá se vrstvit


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.10.2014 12:52:47

Tuto řasenku jsem dostala od známé, které nevyhovoval velký kartáček, já naopak velké kartáčky můžu, ale myslím, že u řasenky není zase takový problém kartáček, který taky není zrovna dobře tvarovaný jako její náplň. Náplň řasenky je taková hustčí než ujiných rychle zasychá tak asi proto. Řasy strašně slebuje, přesto že mám ráda výrazné řasy, tak mi nějaké menší slepení nevadí, ale s touto řasenkou je to hrozné a bez pročesání řas jiným kartáčkem se neobejdu. Proto bych už nekoupila

  • obal
  • rychle zasychá
  • slepuje řasy
  • zvláštní kartáček


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Astor Air Max řasenka

3.4 60% 13 recenzí

Hůře hodnocené