Essence Lak na nehty Colour & Go recenze a zkušenosti

Laky na nehty Essence Lak na nehty Colour & Go
Laky na nehty Essence Lak na nehty Colour & Go - obrázek 1
Laky na nehty Essence Lak na nehty Colour & Go - obrázek 2
Laky na nehty Essence Lak na nehty Colour & Go - obrázek 3
5 3.6 147
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 83% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 147 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Lak na nehty Colour & Go

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.3.2012 19:05:12

Jedny z mých oblíbených laků na nehty. Výdrž je sice průměrná, cca po třech dnech se začne olupovat, ale za cenu 30-ti korun udělají dobrou službu. Navíc si můžete vybrat z velkého množství barevných odstínů i třpytivých laků.

  • nízká cena
  • velké množství odstínů
  • průměrná výdrž laku


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 12.3.2012 22:29:11

Díky poměrně nízké ceně tento lak vyzkoušel nejspíš už skoror každý. Překvapuje mě výdrž laku, která je opravdu kus od kusu jiná. Teď mám na nehtech lak už 4-5 den a lehce odlouplý je na jednom nehtu a to dělám běžné činnosti, jako jindy. Líbí se mi množství barviček, které tato značka nabízí :)

  • cena
  • dostupnost
  • výběr barev
  • výdrž různá lak od laku
  • šťeteček nepatří k nejlepším


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Skvělý je velký výběr barev. Také cena je v tomto případě bezkonkurenční. Co se týká kvality, je to kus od kusu-u některých barev se hned oprýskají konce nehtů, některé špatně zasychají. Ale celkově je hodnotím dobře

  • výběr barev
  • cena
  • kvalita se liší kus od kusu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 16:46:49

Na výběr je mnoho zářivých barev, balení je velké tak akorát, nestihne vyschnout. Lak se dobře nanáší, hezky kryje, ale nevydrží mi na nehtech více než 2-3 dny, potom se začne odlupovat. Ale za tuto cenu ani více nečekám.

  • Cena
  • Výběr barev
  • Dostupnost
  • Výdrž


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 13.3.2012 16:50:11

Konzistence a nanášení štětečkem jsou v pořádku. Líbí se mi i obrovský výběr barev. Malé balení se mi líbí, protože můžu často střídat barvy, zároveň je to i nevýhoda, protože lak je rychle pryč.

  • Velký výběr barev.
  • Cena.
  • Malé balení.


Další recenze od 14.3.2012 16:11:30

Líbí se mi velmi nízká cena a barevná škála, ale lak se většinou odlupuje už po pár hodinách po nalakování během pracovní činnosti, takže tento lak používám jen výjmečně když někam jdu :)

  • nízká cena
  • výdrž


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 14.3.2012 18:39:14

Tyto laky miluji. Líbí se mi velká škála odstínů a praktické minibalení. Jelikož odstíny často měním, nehrozí vyschnutí jako u laků 12 ml.Proto doporučuji všem,kdo rád a často mění barvy.Navíc lak překvapivě drží a hned se neolupuje.

  • velká škála odstínů
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.3.2012 19:22:28

Moje oblíbené laky na nehty. Mám jich spousty a stále se mi neomrzely. Vzhledem k tomu, že na mých nehtech vydrží i týden téměř každý lak, je pro mě zbytečné kupovat si dražší laky. Tyto Colour & Go mají nádherné barvy. Lakují se dobře, běžně mi stačí dvě vrstvy.

  • dobře se lakují
  • barvy
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 15.3.2012 10:16:17

Pro mě jako nehtového analfabeta jsou tyhle laky na nehty ideální. Jsou levné, mají velkou škálu odstínů, dobře se lakují, dobře kryjí a jsou k dostání téměř v každé druhé drogerii. Já jsem moc spokojená :)

  • nízká cena
  • hodně odstínů
  • dobře kryjí
  • nižší výdrž na nehtech


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 15.3.2012 18:23:57

V lahvičce je celkem malé množství (rychleji ubývá), na nehtech vydrží každému jinak (dle dané kvality nehtu), ale to pro mě vyvažuje skvělými barvami, úžasnou cenou a ani štěteček mi nepřijde nejhorší. Pro někoho, kdo chronicky odlakovává po 3. dnu, nebo i dříve, jsou to laky naprosto ideální.

  • Cena
  • Široká škála barev
  • Dostupnost
  • Relativně dobrá výdrž
  • Malá lahvička
  • Rychlá změna konzistence


Další recenze od 16.3.2012 08:23:03

U tohoto laku je opravdu velká škála výběru odstínů, jsou zde i třpitivé laky. Jsou moje oblíbené, protože jsou malé(což u oblíbeného odstínu může být i nevýhoda) a za skvělou cenu. Za mínus považuju výdrž laku - stává se mi že každý odstín jiný ale do 2 dnů jsou oloupané všechny

  • cena
  • škála odstínů
  • velikost
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.3.2012 10:02:16

Úžasný výběr barev a skvělá cena - to je hlavní důvod proč tyhle laky miluju. Bohužel mi na nehtech vydrží pěkný tak dva dny. Lak ale rychle schne takže mi nedělá problém nehty obden lakovat :).

  • cena
  • barvy
  • rychle schne
  • vysychá
  • na nehtech nevydrží tak dlouho


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.3.2012 01:29:31

Dobrý lak na nehty za super cenu. Kryje ve dvou vrstvách a vydrží mi na nehtech (s vrchním lakem) minimálně 3 dny bez chybičky. Nejúžasnější je ten obrovský výběr odstínů. Díky své velikosti je fajn na cesty.

  • výběr odstínů
  • dlouhá výdrž
  • ideální na cesty
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.3.2012 23:11:42

Miluju tyhle laky! Mají spoustu krásných a výrazných barev. Ta cena je naprosto úžasná, proto si jich mohu nakoupit spoustu. Jediný, co bych vytkla je ta výdrž, ale to jsme za tu cenu ochotná překousnout :)

  • Krásné barvy
  • Super cena
  • Stačí 1, max. 2 nanesení laku
  • Rychle schne
  • Výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.3.2012 17:54:37

Tyto laky na nehty mám velmi ráda. Líbí se mi, že si mohu vybrat z velikého množství odstínů a všelijakých barev :) Laky se dobře nanáší a krásně kryjí ve dvou vrstvách a to dávám přednost tmavým a výrazným odstínům. Jedinou nevýhodou je to, že toho příliš nevydrží. Tak 3 dny, pokud nepoužiji vrchní lak... Ale ani tohle není pro mě velkým mínusem, protože barvy na nehtech hodně střídám a déle jak 3 dny ho stejně na sobě nemám :)

  • Cena
  • Množství odstínů
  • Dobře se nanáší
  • Hezky kryje
  • Nedělá šmouhy
  • Menší výdrž


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 20.3.2012 08:45:51

asi nejlepší drogérkové laky které mám, velký výběr barev od pastelových až po třpytivé, cena je fakt dobrá, dobře kryje, pracuje se sním taktéž dobře. S podlakem vydrží déle.

  • malý-rychle nezaschne
  • kryje
  • po pár dnech se oloupe


Další recenze od 20.3.2012 10:02:58

Laky Essence jsou pro mě naprosto vyhovující. Za tak málo peněz nemůžeme samozřejmě čekat zázraky, ale na druhou stranu mě třeba nebaví nosit jeden a ten samý lak třeba týden. Jejich nevýhodou je to, že špatně schnou.

  • krásné barvy
  • špatně schnou


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Mám jich doma několik a to kvůli hezkým barvičkám, avšak mi připadá, že se lak strašně brzy začne loupat, ale to bude asi tím, že není zase tak kvalitní a je docela levný, ale kvůli hezkým barvám si klidně koupím další a další...

  • cena
  • výběr barev
  • rychle se loupe


Za takovou cenu jsou tyto laky super. Velký výběr barev, dobře se s nimi pracuje. Akorát co bych dala jako mínus je výdrž. Dost se olupují špičky už druhý den. Ale poměr cena a kvalita super.

  • Cena
  • Výběr barev
  • Dostupnost
  • Výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.3.2012 19:59:23

Krásné barvičky, velký výběr odstínů. Supoer cena. Laky vydrží poměrně dlouho, déle než jiné dražší značky. Měla jsem nehty krásné celý týden, pak se začaly loupat.

  • výběr různých odstínů
  • nízká cena
  • dobrá výdrž
  • syté barvy
  • nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 23.3.2012 16:44:26

Požehnaný výběr barev, od každého něco, je velké plus. Horší to je s kvalitou, která je přímoúměrná ceně. Lak mi vydrží krátce, ještě druhý den je pěkný, 3. už se ve velkém odlupuje. U třpytkatých laků, konkrétně mám vínový Time For Romance a tmavě modrý Blue Addicted, jsem velmi nespokojená s konzistencí, která je tak hutná,že se lak problémově nanáší, no ještě hůře se odlakovává, takže z této kolekce za mě třpytkaté opravdu ne.

  • výběr barev
  • skladné balení
  • nízká cena
  • špatná výdrž
  • třpytkaté laky jsou hutné a špatně se odlakovávají


věk
25-34

nehty
přírodní

Na tyto laky jsem narazila u Rossmanna. Protože mají obrovský výběr barev, několik jsem si jich koupila. Doma jsem byla příjemně překvapená, protože se s ním dobře manipuluje a dobře zasychá. U sytých odstínů je třeba použít dvě vrstvy, ale to je normální. Samozřejmě se po pár dnech olupuje, takže žádný zázrak, ovšem za tu cenu předčil očekávání.

  • výběr barev
  • cena
  • malé balení
  • olupuje se jako každý jiný lak


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.3.2012 22:44:29

Oceňuji především širokou škálu barev a taky to, že balení je menší - ještě mi žádný lak nevyschl, vždycky stačím dopotřebovat. Většina laků kryje perfektně ve dvou vrstvách, jen ta výdrž je trochu horší, ale mě stačí, protože si nehty lakuji několikrát týdne :D

  • cena
  • výběr odstínů
  • dobrý štěteček
  • dobrá dostupnost
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.3.2012 23:01:09

Myslím, že tento lak na nehty ničím rozhodně neurazí. Ještě k tomu za 30 Kč. Ale po čase, mi tyto laky začnou jakoby cuckovatět a hrozně se při lakování táhnou. Nakonec se s nimi ale dá dobře nalakovat a často mi stačí i jedna vrstva :)

  • Cena
  • Široká škála barev
  • Po čase ztrácí kvalitu


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.3.2012 11:16:59

Laky mají spoustu barevných odstínů, aby ale déle vydržely, je dobré je ještě přetřít nějakým vrchním bezbarvým lakem. Kryjí dobře ve dvou vrstvách. Oceňuju malé balení, alespoň laky zbytečně nevyschnou. Nejsou ale rychleschnoucí, jak by se člověk mohl domnívat podle názvu řady.

  • barevný výběr
  • cena
  • malé balení
  • sytost barev
  • výdrž


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 25.3.2012 22:59:38

Líbí se mi, výběr ze spousty barev, ovšem kvalita laku je nic moc:( na nehtech mi vydrží tak maximálně dva dny, ale za ty peníze no nekupte to :-) Lakuji dvě vrstvy. Je malinký, takže ho stihnu vypotřebovat předtím než stihne vyschnout.

  • Nízká cena
  • Nekvalitní


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 26.3.2012 10:29:09

Skvělé laky, téměř ve všech barvách a více odstínech jedné barvy, což využiju například u ombre nehtů . Výhodou je nízká cena a malé balení, takže lak zbytečně nevyhazuju v polovině. S použitím podkladového laku a krycího vydrží i 5 dní.

  • výběr barev
  • nízká cena
  • malé balení
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.3.2012 16:53:34

Pestrá škála barev, ve které si vybere každý. Lakují se dobře, ale jak které záleží na kusu- měla jsem odstíny, které se lakovaly jedna báseň, ale i takové, které pruhovaly a bylo potřeba nanést více vrstev. Výdž je podle mého individuální, nejčastěji mi ale vydřží tak 3 dny, pa kse začnou loupat špičky.

  • široká škála barev
  • dobře se lakují
  • cena
  • dostupnost
  • někomu by mohla vadit menší výdrž


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 26.3.2012 19:36:02

Široký výběr moderních odstínů laků na nehty za dobré ceny. Kvalita, ale není nic moc, buď se za chvilku oloupou nebo nechtějí ani zaschnout a tvoří se na nich obtisky nebo rýhy. Mě vydrží pár hodin pěkné a pak si je musím odlakovat, takže za mě ne.

  • cena
  • špatná kvalita
  • za chvilku se odlupují
  • dlouho schnou


věk
15-24

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 26.3.2012 19:43:02

Pokud si lak kupujete za účelem jednoho večera nebo jen k nějaké kratší příležitosti, tak se určitě za tuto cenu hodí, pokud jej chcete na dlouhodobé nošení tak rozhodně ne. Není přiliš kvalitní a už po jednom umytí rukou se lak začal odlupovat. Po nalakování nehtů jsem se musela hlídat ať se o nic neotřu, dělali se na něm rýhy. Jinak nabízí ho v opravdu krásných a módních barvách.

  • Odstíny barev
  • cena
  • odlupuje se
  • nevydrží příliš dlouho


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 26.3.2012 19:43:16

Moc hezká škála barev, vybere si asi každý, je cenově dostupný a to byl první důvod proč jsem po nich sáhla, ale nevydrží dlouho - den až dva. Barvy má krásně syté, už proto se k němu vracím, ráda barvičky střídám.

  • syté barvy
  • široká škála barev
  • výdrž


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 31.3.2012 11:54:12

Kvalita přímo úměrná ceně. Krásné barvy, hodně na výběr. Laky jsou snad ve všech barvách a ve všech známějších drogeriích k dostání za dobrou cenu. Dobře se lakují, výborný štěteček, ale po dvou dnech se začínají loupat a nevydrží moc dlouho pěkné. Jinak já si tyhle laky kupovat budu, barvy jsou super :)

  • škála odstínů
  • dobře se lakuje
  • nevysychá tak rychle
  • nevydrží


Další recenze od 31.3.2012 12:40:00

Nejlepší laky na watermarble! S jinýma mi to nikdy nešlo. Jen s těmito. Jinak je používám i tak. Používám protože se mi líbí odstíny. Sice se brzo oprýskají ale stejně je mám ráda. Používala jsem je i na nehtovou modeláž a nebyl problém. Dobře se roztírají a vypadají pěkně.

  • skvělé na Water marble
  • škála odstínů
  • výdrž


Laky na nechty od Essence majú široký výber krásnych farieb z ktorých si vyberie "tú svoju farbičku" každá žena. Tu ale plusy tohto výrobku ale u mňa končia. Neskutočne rýchlo sa lak začne šúpať (cca. po dvoch dňoch), rýchlo zhustne takže sa s ním ťažko pracuje, štetec má nekvalitné štetinky... Znovu už by som si tento výrobok nekúpila pretože ma sklamal.

  • cena
  • dostupnosť
  • širok výber farieb
  • malý štetec
  • rýchlo hustne
  • zlá výdrž
  • tmavé odtiene pri nepoužití podlaku zafarbia nechty


Další recenze od 31.3.2012 17:17:32

Veľká škála farieb, mne vyhovuje malá balenie, dosť často striedam laky, takže aspoň viem že nezaschnú a vypotrebujem ich všetky. Čo mi vadí, je ich priehľadosť a teda treba dať viac vrstiev aby nebolo vidno nechet, a krátka doba "životnosti" na nechte, ale za tú cenu myslím že je to OK

  • cena
  • škála farieb
  • zlá krycia schopnosť
  • krátka životnosť


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 31.3.2012 21:55:04

Mám je moc ráda, jsou levné, vysoká škála barviček a balení akorát, aspon vám nevyschnou. Odlupování je od laku k laku jiná, třpytkované vydrží dlouho, jednobarevné podle toho zda použijete nadlak nebo pracujete. Já ty konce doupravuji, a když chci aby dlouho vydržel přetřu ho lakem se třpytkama a mám na týden klid. Štěteček je the best.

  • cena
  • barevná škála
  • štěteček
  • balení
  • dostupnost
  • výdrž podle laku
  • trochu jiný odstín na nehtu než v lahvičce
  • ..ale to je jasné u každého laku


věk
25-34

nehty
lámavé

Za tu cenu je to super lak na nehty. Velká škála barev zaručuje, že budete mít problém si vybrat jen jeden :D Lak se sice loupe, ale to mi vůbec nevadí, protože mám alespoň důvod si nalakovat zase jinou barvu :) Výdrž 3 - 4 dny se u laků s takovou cenou musí akceptovat. Dobrá konzistence umožňuje pěkné nanášení bez toho, aby vám lak udělal na nehtech šmouhy.

  • Dobré nanášení
  • Velká škála barev
  • Cena
  • Dostupnost
  • Výdrž


Další recenze od 1.4.2012 15:49:19

Tahle řada laků má nádherné barevné spektrum, dají se pořídit jak barvy klasické, tak neutrální, ale i úplně šílené, což je velká výhoda, protože v momentě, kdy přijdou do módy crazy barvy, těžko se jinak shánějí takové laky. Jinak mě ale zklamala výdrž laku, starala jsem se o nehty dobře, nedělala jsem nic, čím bych ho poškodila, ale už po třech dnech se začíná slupovat.

  • rychle schne
  • cena
  • velká barevná škála
  • málo vydrží


Další recenze od 1.4.2012 19:32:42

Pro mě teď nejoblíbenější laky .. mám spoustu barviček, nude, odstíny červené, se shimerrem, nebo bez.. Moc se mi líbí... Měla jsem ale problém s tím, že mi vydrželi max. 3 dny, tak jsem si koupila Top Sealer - také od Essence a vydrží tak týden :) .

  • cena
  • kvalita a výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 2.4.2012 09:10:54

Lak na nehty, kde cena odpovídá kvalitě. Oceňuji, že při odlakování nemám barvu po celých prstech a za nehty, což se mi u jiných levnějších laků často stává. Výdrž je průměrná, na rukách tak 2-3dny, na nohách ale drží dlouho. Dobrý je i výběr barev.

  • Cena
  • Odlakování bez rozmazané barvy,
  • Výběr barev
  • Výdrž


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 2.4.2012 09:46:58

Mnoho odstínů, zajímavé barvya cena je důvod ke koupi. Lak se dobře nanáší, vyhovuje mi i malé balení laků. Bohužel nemám moc kvalitní nehty, takže mi na nich tento lak vydrží sotva jeden den :-( Navíc je neprodávají v každé drogerii (zn. Essence není ani v každé DM), takže pro mě je složitější je koupit.

  • mnoho barev a odstínů
  • cena
  • malé balení
  • výdrž
  • horší dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Tyto laky nabízejí nepřebernou škálu barevných odstínů za velmi atraktivní cenu. Používám je ale jenom na nehty na nohou, protože na rukou moc dlouho nevydrží, už po dvou dnech se bohužel začínají loupat. Je potřeba dát alespoň dvě vrsvy, aby barva byla sytá. Konzistence a štěteček jsou ok.

  • cena
  • velký výběr odstínů
  • moc nevydrží, brzy se začne loupat
  • pro sytou barvu je nutné aplikovat min. dvě vrstvy


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 2.4.2012 12:01:28

Tyto laky nabízejí velký výběr barevných odstínů za velmi nízkou cenu. na rukou moc dlouho nevydrží, už po dvou dnech se bohužel začínají loupat a to i přesto,že přes ně dávám 2 vrstvy vezbarvého laku. Ale mají opravdu velký výběr barev a proto je kupuji

  • velký výběr barev
  • nevydrží


Laky od Essence si kupuji celkem často, protože ráda střídám barvy, a proto mi vyhovuje jejich malé balení a pestrý výběr barev. Výdrž u těchto laků je sice nižší, ale pro někoho, kdo si lakuje nehty opravdu často a rád obměňuje, to zas takový problém není. Myslím, že jsou ideální, když chcete vyzkoušet nějakou křiklavou barvu a nechcete investovat do velkého drahého laku...

  • Nízká cena
  • Široká škála barev
  • Mini balení
  • Snadné lakování
  • Krátká výdrž
  • U většiny nutno více vrstev


věk
25-34

nehty
slabé

Levné laky, které mě rozhoně uspokojí, jelikož nejsem trpělivý člověk na zasychaní, takže je super že rychle schne...to je pro mě velký plus...mě vydrží tak tři dny...ale to neva pač já to často měnim podle nálady....sem s nimi spokojená...také mají veliký výběr barev

  • dobrá cena
  • rychle schne
  • vydřží
  • hodně barviček na výběr
  • nemám


věk
25-34

nehty
přírodní

Obrovský výběr odstínů, prakticky malé balení, které ani nestihne vyschnout než lak spotřebujete, příjemný štěteček, se kterým se mi pracuje opravdu dobře, teď v nabídce nové nude odstíny, které drží snad ještě líp než ostatní barvy, prostě za mě best of Essence. Stala jsem se sběratelem těchto láčků :)

  • velký výběr odstínů
  • štěteček
  • nízká cena
  • žádné nepozoruji


Za mě určitě jeden z nejpraktičtějších a nejlepších laků, obrovský výběr odstínů, lak na nehtech po 2 vrstvách skvěle drží, štětečkem se dobře nanáší a ta cena ta je k tomu opravdová třešňička na dortu :) je sice pravda, že balení je menší, ale za to nevyschne než ho spotřebujete :)

  • cena
  • široký výběr odstínů
  • štěteček kterým se barva dobře nanáší
  • výdrž
  • nevím o ničem


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.4.2012 23:49:08

Krásné barvy, opravdu každý si vybere co se mu líbí. Lak se dobře nanáší. Na nehtech vydrží docela dlouho je to individuální podle toho jaké činnosti se člověk věnuje. Jinak mám několik odstínů a všechny hezky kryjí takže stačí maximálně dvě vrstvy. Super šteteček

  • cena
  • škála barev
  • štěteček
  • žádné


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 8.4.2012 08:30:50

Tyto laky mám moc ráda - jsou takřka za ˇhubičkuˇ, mají spoustu krásných odstínů přes svěží jarní barvičky až po nude odstíny, takže každý si vybere. Dobře se nanášejí, mají vyhovující štěteček, jen mi přijde, že relativně brzy vysychají. Balení je tak akorát, mě vyhovuje.

  • Cena
  • Velká škála odstínů
  • Docela rychle vysychá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 10.4.2012 16:31:55

Za 30,- je určitě fajn. Na nehtech mi vydrží neporušený asi 5 dnů. Nejvíce se mi na nich líbí jednak cena a i ta velká škála barev. Dobře se nanášejí a dobře kryjí. Štěteček mi také přijde dobrý. Přijde mi ale, že docela rychle zhoustnou a vysychají.

  • Cena
  • Velká škála barev
  • Vysychají


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 11.4.2012 21:16:40

Mám od nich 3 odstíny a to Ultimate Pink, Meet Me Now a Think Pink. Pro někoho, jako jsem já, kdo laky střídá každý den nebo maximálně každé tři dny, je to ideální drogerkový lak. Odlupovat se začnou všechny, Essence samozřejmě není OPI nebo CG, ale odstíny a krycí schopnost za tuto cenu jsou nepřekonatelné. Nemrzí Vás, že lak vyschne nebo po chvíli přestane bavit. Nikdy jsem nebyla typ, co by investoval do laků na nehty tisíce, vlastním pár dražších a spíš levnější kousky. Z těch levnějších můžu tyto jen doporučit. :)

  • cena
  • výběr odstínů
  • krycí schopnost
  • výdrž


věk
25-34

nehty
slabé

Moc pěkný lak za pár kaček. Má krásné intenzivní barvičky, kde si vybere opravdu každý. Mám z této pěkné řady dost kousků a mám je ráda. Intenzivní barvy, dobře kryjí. Vyžaduje ale 2 vrstvy, aby barvička byla taková jakou si představujeme. Vydrží kratší dobu než kvalitnější laky, ale za ty peníze to nevadí.

  • barvy
  • cena
  • vydrží méně


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 12.4.2012 15:53:06

Tenhle lak mi doporučila kamarádka, tak jsem si ho hned druhý den koupila a teda ničím mě nezaujal, sice je dost velký výběr, krásné barvičky, cena super, ale podle mě nic nevydrží, rychle se mi sloupal a brzy vyschl (zhoustl) a na nehtíkách zanechával takové oranžové skvrny, no už si ho nekoupím.

  • Velká škála barev
  • Cena
  • Rychle vyschne
  • Zanechává fleky po odlakování


Další recenze od 12.4.2012 18:33:06

Velký výběr barev, vybere si asi každý. Dobře se nanáší, i dobře kryje. Některé schnou rychle a dobře, na jiných se i po delší době schnutí vytvoří "otlačeniny". Bohužel mínusem je menší výdrž, ale pro toho, kdo lakuje nehty častěji to myslím nebude problém. Rychleji vysychá.

  • velký výběr barev
  • rychle schne
  • cena
  • menší výdrž na nehtech
  • rychleji vysychá


Další recenze od 16.4.2012 18:42:37

Chci je všechny!! :-) Nabízí více než 50 odstínů, takže si vybere opravdu každý. Velmi mi vyhovuje malé balení, protože se nemusím bát, že mi lak vyschne. Mají kvalitní štěteček, se kterým se lak nanáší jedna báseň. Kryjí velmi dobře i v jedné vrstvě, ale stejně dávám dvě. Na nehtech mi vydrží celý týden (ano, opravdu celých 7 dní), takže se nemusím bát, že v půlce pracovního týdne bych musela přelakovávat. Ale i kdyby ano, tak velmi rychle zasychají, rozhodně není nutné trávit hodiny hlídáním nehtů, za 20 min jste ready to go :-) Neumím si představit lepší poměr kvality/ceny.

  • velká škála barev
  • rychle zasychají
  • dlouho vydrží
  • malé balení brání vyschnutí
  • cena
  • absolutně žádné!


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 16.4.2012 20:24:32

Tento lak je naprosto super ve všech ohledech. Barvy jsou moc hezké a kdyjí dobře už v jedné vrstvě. Výdrž je opravdu slušná. Schne velmi rychle. Balení je malé (5ml) ale mně osobně se nikdy nepodařilo lak normální velikosti vypotřebova, takže mi 5 ml příjde akorát. Cena je suprová, ani laky za 250Kč mi nepřijdou tak dobré. Už budu kupovat asi jen tyto laky.

  • výdrž
  • dobré krytí
  • cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 17.4.2012 18:47:18

Lakům na nehty od Essence jsou dlouho odolávala a nevěřila jsem, že na mých nehtech vydrží déle než pár hodin bez poskvrny. Nakonec jsem koupila Nude a starorůžový odstín, ty nevydržely téměř nic. Ale dva třpytkové jsou úžasné barevně a navíc mi vydrží i 3 dny bez oděrek, což je u mě malý zázrak, jen to odlakování :( - jde o tyto odstíny Blue Addicted a Time for romance.

  • třpytkové laky vydrží
  • barvy
  • klasické laky nic moc


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 19.4.2012 15:50:13

Za tu cenu úžasné laky. Líbí se mi maličké provedení a dostupné barvy jsou krásné, mám jich doma asi 20 a jsem nadšená =) Vzhledem k tomu, že hodně lidí píše, že moc nevydrží, tak musím říct, že to mi nevadí, pže. lak na nehtech mám max. 3 dny a pak ho stejně sundám a dávám nějakou novou barvu a sloupl se mi jen jednou. Opravdu rychle schne, což je velké plus a dobře se nanáší.

  • krásné barvy
  • cena
  • provedení
  • rychle schne
  • výdrž


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 23.4.2012 23:03:37

Velmi dobré laky s velkou škálou barevných odstínů. Kupuji si stále nové a nové, protože malinkaté balení mi vyjde jen na chvíli, ale to je velké plus, alespoň mohu vyzkoušet více barev. Na nehtech mi vydrží bez oprýskání cca 3 dny, poté už musím dodělávat odloupnutá místečka. Dávám dvě, někdy i tři vrstvy barevného laku, kápnu vodičku pro rychlé schnutí také od Essence, nanesu vrchní ochraný lak, znovu kápnu a je to. Za hodinu vše hotové a suché.

  • cena!!
  • sytost barev
  • celkem slušná výdrž
  • lesk
  • žádné


věk
35-44

nehty
lámavé

Lak, od kterého mám zatím nejvíc odstínů. Ještě nikdy jsem se netrefila do barvy, která by mě zklamala, spíš jsem vždycky mile překvapená, jak skvěle vypadá. U většiny barev, co mám mi stačí pouze jedna vrstva, takže je to s nimi rychlé. Zasychání i výdrž jsou tak standardtní, takže žádný zázrak ani propadák. Se štětečkem se dobře pracuje a netřepí se. Lak nehoustne.

  • skvělá cena
  • úžasné barvy
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 24.4.2012 17:59:33

Laky si kupuju pořád, no vážně pokaždé když jdu do rossmannu tak si koupím.... :) Miluju tyhle laky, protože je jich spoustu odstínů a taky jejich cena je super, jelikož dostávám jen kapesné tak je to ideální :) Mám je osvědčené a mnohdy jsou i lepší než 3 krát tolik drahé laky. Vydrží mi asi tak 3 dny a pak se začne jemně loupat kolem špiček , ale který lak ne.

  • cena
  • množství bárev
  • snadno se odlakovávají
  • sytost barev
  • úžasné provedení
  • rychle schne
  • menší výdrž


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 30.4.2012 22:43:01

Momentálně asi mé nejoblíbenější laky na nehty. Miluju jejich barvy - jsou krásné, jasné a některé odstíny stačí jednou nalakovat (většinou ty třpytivé) a barvy jsou syté, většinou ale lakuju dvěma vrstvami. Vydrží sice asi tak dva dny, pak se začnou odlupovat, ale mají takový výběr barev, že já osobně to beru jako výzvu častěji střídat barvy. Mají dobrou konzistenci, krásně rovnoměrně se nanáší, nejsou vidět přechody mezi jednotlivými tahy a ještě se mi nestalo, že by mi tento lak vyschnul.

  • cena
  • široká barevná škála
  • menší balení, které nestihne vyschnout
  • dostupnost
  • dobře se nanáší
  • sytost
  • nic


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 3.5.2012 22:49:09

U těchto laků se mi nejvíce líbí pestrost barev. Je jich tolik na výběr, že kolikrát v obchodě málem vystojím důlek. Dalším plus je jejich cena. Bohužel jedno mínus je za to, že vydrží krátkou dobu nalakovaný... Hned druhý den od nalakování se začne u špiček nehtů odlupovat.

  • cena
  • vysoká škála barev
  • výdrž


Další recenze od 8.5.2012 16:20:08

Laků colour & go mám hodně a jsem spokojená. Vydrží 3-5 dnů ,ale při více vrstvách se loupají. Rychle tvrdnou ,ale zase jsou to malá balení ,takže se dají spotřebovat. Vyrábí se hodně barev, takže si vybere opravdu každý a to za přijatelnou cenu ,což je velké plus!

  • hodně barev
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 16.5.2012 15:39:50

Tyto laky jsou ideálním řešením hlavně pro ty, které rády mění barvu nehtů. Jsou levné, takže i když je použijete třeba jen párkrát, tak to vaší peněženku vůbec nezabolí. Velikost je menší, takže se nestane, že by vám vyschly dřív než je spotřebujete. V drogeriích je velmi široký výběr barev - klasické i s třpitkami. Často se také mění různé kolekce, takže najdete všechny barvy, které jsou zrovna in. Co se týče výdrže, tak bych řekla že je průměrná (rozhodně jsem se setkala s dražšími laky, které vydržely méně). Nanášejí se bezproblémově a kryjí skvěle už ve dvou vrstvách.

  • velký výběr
  • nanášení
  • cena
  • balení
  • žádné


Další recenze od 28.5.2012 19:32:11

S laky od essence jsem celkově moc spokojená a mám jich doma od této značky nejvíc. Vyhovují mi jak barvy, tak jednoduché nanášení. I po zaschnutí lak vypadá dobře, což se u některých říct nedá :D Zasychají poměrně rychle a když přeláknete navrch ještě bezbarvým lakem tak taky dlouho vydrží. Já jsem spokojená a jenom doporučuji! ;)

  • barvy a konzistence
  • nic


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 1.6.2012 18:36:41

Mám celou řadu barev a určitě budu kupovat dál, za tu cenu se to rozhodně vyplatí. V dostání v Rossmanovi a teď už i v D&M. Pouze lak žlutého odstínu bych už nezakoupila, nelíbila se mi moc barva a poměrně rychle vyschnul. Jinak celkově můžu jenom doporučit.

  • velký výběr barev
  • skvělá cena
  • výdrž
  • snadné odlakování
  • u žlutého laku - rychle vyschnul


Jeden z těch levnějších laků, kde cena odpovídá kvalitě. Velký výběr z krásných barev a naprosto přijatelná cena. Avšak po nalakování lak moc nevydrží, ikdyž si dám pouze jednu vrstvu. Lak je spíše pro nenáročné uživatele. Já teď vím, že si radši připlatím a koupím kvalitnější

  • cena
  • barvy
  • nedostupnost
  • nevydrží moc dlouho


věk
15-24

nehty
gelové/akrylové

Laky mají hezké barvičky, dobře drží a poměrně rychle schnou. Momentálně mám tmavě modrý a vytváří příjemné třpytivé odlesky, barva splnila mé očekávání. Určitě si pořídím další v nějaké jiné barvě. Typický příklad toho, jak se dá za rozumnou cenu pořídit velice uspokojivý lak.

  • cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.6.2012 08:06:18

laky od Essence mi ako jediné laky z drogérie vyhovujú, je síce prava že výdrž je tak 2-3 dni, ale kedže nie som nechtový fajnšmeker a nechty si lakujem tak 1-2 do týždňa, úplne mi vyhovujú. Som spokojná aj so stetčekom, ktorý je síce troška širší ako pri iných lakoch, balenie je praktické, aspoň nestihnú vyschnúť kým ich spotrebujem. Vačšinou stačia 2 vrstvy, avšak je to dosť individuálne a závisí to od farby. Za tu cenu sa podľa mňa vyplatia.

  • cena
  • široká škála farieb
  • výdrž max.3dni
  • zasychajú pomaly


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 10.6.2012 16:27:11

Těchto laků mám doma už několik. Jsou za super cenu a tak je často obměňuji a není mi líto, když mi nějaký rychle vyschne. Mají veliký výběr odstínů jak se třpytkami, tak i bez. U některých odstínů je potřeba alespoň dvou vrstev laku, jinak konzistence je dobrá. Nevýhodou je pomalé schnutí a výdrž.

  • cena
  • výběr barev
  • dostupnost
  • konzistence
  • pomalé schnutí
  • výdrž


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 15.6.2012 16:01:15

Značku Essence mám osobně velmi ráda. Jejich laků vlastním značné množství a nedám na ně dopustit. Jelikož jsem typ člověka, který nevyhledává laky, které vydrží víc jak týden a barvu nehtů střídá podle nálady obden, jsem s nimi velmi spokojená a plánuji si koupit další a další. :)

  • velký výběr barev
  • cena
  • dostupné všude
  • krátká výrdž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.6.2012 13:56:45

Jsou to momentálně moje nejoblíbenější laky na nehty. Zářivé barvy a malinké lahvičky. Vyhovuje mi na 100%. Na nehtech vydrží tak tři až čtyři dny. Také oceňuji jejich cenu. Kupuji si hlavně pastelové odstíny, kterých na našem trhu pořád ještě moc není.

  • barevnost a cena
  • nejsou


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 16.6.2012 22:25:16

Balení je praktické, protože je malé a tím pádem ten lak mám šanci i vypotřebovat. A když se mi lak líbí, koupím si další za maličkou cenu. Štěteček mi vyhovuje moc, k tomu nemám taky žádnou výtku. Krytí je jak u kterého laku, někdy stačí jedna tlustá ale já dávám vždycky dvě. Vlastně u jednoho odstínu jsem potřebovala vrstvy tři. Schnutí bych neřekla že je rychlé, ale dlouhé rozhodně taky ne, prostě dobrý průměr. A výdrž je taky průměrná, na mně vydrží i nějaký extra super jvalitní lak max. 3 dny, pak se začně loupat, essence vydrží neporušený 2 - 3 dny a pak se začnou loupat konce nehtů. Nemám co bych vytkla :)

  • barvy
  • štěteček
  • schnou do lesku
  • žádné


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 17.6.2012 09:15:53

Perfektní laky a to po všech sránkách. Začala bych velikostí balení. Mám ráda barvičky a proto když si má člověk pokaždé kupovat velké balení laku, tak nemá šanci jej upotřebit. Přičemž Colour&Go stihnu sportřebovat než začnou vysychat apod.. Většinu velkých balení musím stejně předčasně vyhodit, neboť mění po čase konzistenci. Druhým plus je určitě nízká cena za docela kvalitní lak. Sytost barev laků je také super. Štěteček a doba schnutí je průměrná. Doba výdrže na nehtech nemůžu hodnotit neboť si lakuji gelové nehty a tam je výdrž několikanásobně delší.

  • Barevná škála
  • Sytost barev
  • Nízká cena
  • Velikost balení
  • Nejsou


Další recenze od 17.6.2012 12:41:10

Laky odpovídají kvalitou zhruba ceně. Mají skvělý výběr barev a ta cena je opravdu skvělá. Na nehtech mi vydrží průměrně - tak 3 nebo 4 dny. Ale aby byla barva sytá a neprosvítal nehet, jsou potřeba tak 3 vrstvy, takže pak lak strašně dlouho schne a je dost velká pravděpodobnost, že ho někde poškodíte. I přes toto všechno si nejspíš koupím další :)

  • Cena
  • Velký výběr barev
  • Dlouho schne
  • Je potřeba více vrstev


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 19.6.2012 13:13:03

Za mě nejhorší laky a to jsem používala i levné. Barvy drží krok s módou, ale jinak je otřesná aplikace - štěteček je kulatý, lezou z něj štětiny a padají a nalakovat se s ním je věda. Musí se vždy udělat hodně vrstev, některé barvy pruhují a výdrž je max. 1 den - kdo střídá, asi mu nevadí, ale já si raději pořídím kvalitní lak, který se dobře lakuje a vydrží mi i týden. Jsem snad poučená a budu se řídit heslem "nikdo není tak bohatý, aby si mohl kupovat levné věci"

  • výběr barev
  • nekvalitní štěteček
  • odlupování a malá výdrž
  • musí se dělat více vrstev
  • schne poměrně dlouho
  • rychle v lahvičce tuhne i zavřený a mění konzistenci


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 19.6.2012 14:37:33

Essence laky mám ráda. Nejlepší je,že mají opravdu velký výběr barev. Taky už mám doma pořádnou sbírku :D. Co se týče kvality tak mi přijde,že každý je jiný. Některé schnou docela rychle, některé dlouho, některé odstíny potřebují min. 2 vrstvy aby dosáhly požadované barvy a některé zase pěkně kryjí už po první vrstvě. Prostě jak který, ale za tu cenu jsou super. Mě osobně vydrží na nehtech poměrně dlouho - klidně i týden.

  • výběr odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.7.2012 23:36:36

Jeden z nejlepších laků co jsem kdy měla (a to mám i opravdu drahé značky). Tento mi vydržel cca DVA TÝDNY (obvykle se mi všechny laky začnou oloupávat během dvou dní), takže s tímto jsem naprosto spokojená a určitě koupím více odstínů :) půjčila jsem ho i kamarádce a také jí vydržel takto dlouho

  • dlouhá výdrž
  • skvělá cena
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 12.7.2012 11:44:23

U tohoto produktu podle mě kvalita odpovídá ceně. Jako největší plus vidím velký výběr odstínů, včetně aktuálních trendy barev. Lakuji většinou dvě vrstvy a vydrží mi hezký 3,4 dny a pak se začne loupat. Po pár měsících některé laky houstnou, špatně se s nimi pracuje a bublinkují. Ale i tak jich mám doma plno a stále dokupuji. Ideální je tyto laky nakoupit a po sezoně šup do koše, za tu cenu Vám to ani nemusí být líto.

  • velký výběr barev
  • cenová dostupnost
  • trendy barvy
  • krátká výdrž
  • vysychají


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.7.2012 23:52:59

Vzhledem k ceně jsou Essence laky opravdu dobrá investice. Pro někoho, kdo rád střídá barvičky a má každý druhý den jiné nehtíky, ideální volba. Mě se moc zamlouvá i paleta barev, kterou Essence nabízí. Jediným nedostatkem laku je snad jeho výdrž, ale svůj účel splní

  • cena
  • barevné odstíny
  • menší výdrž


věk
25-34

nehty
lámavé

Trendy laky v široké škále barev, bohužel se brzy začnou loupat. Skvělé na vyzkoušení nových barev před zakoupením dražších laků, experimentování, atd... Lahvička má sice malý objem, ale aspoň ji vypotřebuji celou ještě před tím, než stihne zhoustnout/ztvrdnout. :)

  • cena
  • široká škála barev a odstínů
  • matná i třpytkovaná provedení
  • dostupnost
  • konzistence
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.7.2012 13:22:15

Asi mám na Essence špatné nehty nebo co. Nenarazila jsem ještě ani na jeden jediný odstín, co by mi na nehtech vydržel aspoň jeden den bez olupování - vlastně jeden světle růžový vydržel asi dva dny, no nicméně se z laku do měsíce stalo lepidlo. Takže barvičky můžou mít hezké, cenu víc než příznivou, ale za mě prostě ne.

  • cena
  • brzy po otevření lahvičky tuhnou
  • velmi malá výdrž


Další recenze od 20.7.2012 09:13:29

Mám už laků několik jsem s nima spokojená, mají krásné barvy. Vyhovuje mi i velikost 5 ml aspoň než zaschnou je mám šanci spotřebovat. určitě si budu kupovat i nadále další barvičky. Lak mi vydrží čtyři pět dní a neloupe se, když použiju nadlak. Super

  • krásné barvy,
  • nízká cena
  • nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 29.7.2012 12:16:49

S těmito laky jsem spokojená. Jsou za příznivou cenu a docela dlouho vydrží. Navíc je v nabídce mnoho pestrých barviček, které se mi opravdu líbí. Bohužel má ale jedno mínus. Lak docela rychle houstne a musím kapat odlakovač, potom ale lak není tak kvalitní, jako předtím.

  • dobrá cena
  • velký výběr barev
  • rychlé houstnutí laku


Další recenze od 31.7.2012 21:07:56

Oceňuji širokou škálu barev a také nízkou cenu. Bohužel cenaodpovídá kvalitě a trvanlivosti laku. Druhý den už se lak odlupuje. Nejvíc mi ovšem vadí pomalé zasychání. Jako pozitivium vidím malé o balení, jelikož bych ho tolik ani nebyla schopna spotřebovat.

  • výběr barev
  • balení
  • výdrž
  • pomalu schne


věk
15-24

nehty
přírodní

Na těchto lacích na nehty mě zaujal hlavně velký výběr barev a nízká cena. Lak kryje již v první vrstvě, avšak výdrž bez loupání je pouze 2 až 3 dny, ale i tak je poměr cena ku kvalitě celkem dostačující. Lak si určitě znovu zakoupím v různých barvách

  • cena
  • barvy
  • krytí
  • hustota
  • výdrž


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 9.8.2012 13:17:28

Tyhle laky přímo zbožňuji, Essence chytře využila kupní síly a nabízí asi tři tisíce odstínů, ze kterých si každý jistě vybere. Laky mají průměrnou výdrž, kryjí ve dvou vrstvách (stejně jako všechny ostatní) a já osobně jich mám ve sbírce několik. A za 29,- je to přímo WOW produkt.

  • krásné barvy
  • poměr kvalita/cena
  • praktické malé balení (lak alespoň nevysychá)
  • výdrž (záleží na barvě)


věk
25-34

nehty
přírodní

Tyhle laky na nehty od Essence kupuji nejčastěji. Mám nakoupeno hodně odstínů a se všemi jsem nad míru spokojena. Vybrat si můžete z velké škály krásných odstínů od nude až po laky se třpytkami. Jen jedno malé mínus a to je výdrž, celkem rychle se lak loupe, ale těm, které rády a často střídají laky to vadit nemůže.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Pestrá škála barev
  • Výdrž


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 16.8.2012 19:59:37

Těchto laků mám doma několik, ale popravdě horší snad neznám. Strašně dlouho schnou a musí se dát několik vrstev - často i tři. Navíc se ihned loupou a to i když nanesu ještě vrchní lak. Jedinou jejich výhodou je široký výběr pestrých barev a cena. Štěteček je moc tlustý a "neohrabaný".

  • cena
  • barvy
  • nic nevydrží - loupe se
  • dlouho schne
  • je třeba více vrstev - špatně kryje


Nová lahvička vypadá úžasně, laky oproti jiným se stejnou cenou drží dobře, mnohé potěší určitě velký výběr barev, od neonových po elegantní, opravdu skvělá volba pro ty, kteří nejsou nároční vůči lakům na nehty. Cena je přijatelná, těch 40 korun si na něj najde každý:-)

  • Vzhled lahvičky
  • Výběr barev
  • Výdrž
  • žádné


Další recenze od 10.9.2012 19:50:33

Uspokojiví laky za příznivou cenu. Velké plus je určitě dobrá dostupnost v drogéricích a opravdu velký a pestrý výběr barev. Z nové řady, v novém balení a s novým štetečkem mám zatím pouze odstín 142 "Grey-t to be here". Má orpavdu krásnou barvu, šedivá s malými třpytkami, které na denním světke dělají zajímavý efekt. Na 100% krytí mi stačily 2 vrstvy a lak mi vydržel 4 dny, potom se začal lehce místy loupat. Velice oceňuji nový šteteček, perfektně se ním lak nanáší.

  • dobrá dostupnost
  • velký výběr barev
  • nový plochý šteteček
  • balení
  • občas se kvalita některých barev liší kus od kusu


Další recenze od 21.9.2012 21:13:50

Na kosmetiku essence jsem náhodou narazila v drogerii. Hned jak jsem uviděla tak velký výběr barev, jsem byla přesvědčena, že za tak skvělou cenu si tam najdu ten správný odstín. Musím říct, že jsem se nezmýlila. Essence laky miluju ! Jsou opravdu úžasné ! Velký, ale opravdu velký výběr barev, cena, ale i kvalita. Moc jsem si nebyla jista cenou a kvalitou, ale musím říct, že jsou skvělé, možná výdrž... Není úplně dokonalá, jinak super.

  • Cena
  • Kvalita
  • Široký výběr barev
  • Nic :)


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 14.10.2012 20:09:59

Mám několik desítek těchto laků a patří mezi nejpoužívanější. Vždy ale použiji dvě vrstvy, jedna nestačí. Za tuto cenu dobrá kvalita. Nejlepší na lacích Essence je výběr všech možných odstínů a barev, a neustále přibývají další. Vždy nanáším na podlak a přetřu jednou vrstvou top coatu.

  • hezké barvy
  • dostatečně velké balení
  • u některých laků kratší výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.10.2012 13:37:07

Mám zkušenost pouze s odstínem 116 Gorgeous bling bling a musím říct, že jsem nadšená. Za tu cenu je to asi nejlepší lak na světě. Poměrně dobře kryje již při 1 vrstvě, pro 100 % krytí jsou však potřeba vrsty 2, což ale není nic neobvyklého. Lak i bez top coatu vydrží v celkem dobré formě 5 dní, pouze se trochu obouchají konečky nehtů, což je pochopitelné, když každý den píšu na počítači. Štěteček je vynikající, ani moc tlustý, ani moc hubený, akorát dlouhý a víčko se dobře drží v rukou.

  • Cena
  • Dobře kryje
  • Dobrý štěteček
  • Výdrž
  • Žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.10.2012 20:34:35

Tento lak mám v odstínu Modern Romance - hezká barva, ale to je tak jediné pozitivum. Lak špatně kryje, velmi dlouho zasychá a začne se mi loupat ještě ten den, co jsem se s ním nalakovala. Po tomto zklamání se lakům od Essence raději velikým oblokukem vyhýbám. :)

  • hezká nude barva
  • špatné krytí
  • dlouhé zasychání laku
  • rychle se oloupe


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.11.2012 12:32:54

Laky z této řady mě moc nezaujaly, protože mají schnout rychleji a to není pravda. Naopak je široká paleta odstínů, kde si skutečně každý vybere, obsahují mini třpitky, ale už večer se mi kousky odlupovaly, ale v poměru cena a kvalita by se to mělo očekávat. Štěteček je fajn, dobře se mi s ním pracovalo.

  • cena
  • široká paleta odstínů
  • štěteček
  • rychle se loupe
  • má schnout rychleji a neumí to


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 16.11.2012 23:36:44

Tyto laky jsem si osobně hodně zamilovala. Líbí se mi obal, líbí se mi odstíny. Opravdu dlouho mi drží, a jsou za dostupnou cenu, což je velká výhoda. Podle mě jsou to jedny z nejlepších laků na nehty na trhu. Mám doma asi dva, a kupuji je i jako dárky.

  • krásné barvy
  • cena
  • dlouho drží
  • žádné


Hodně muziky za málo peněz. Neplatí to ale o všech odstínech. Např. 110 Modern romance - obsahuje nějaké mini třpytky, špatně schne a na druhý den už se loupal (lakováno večer) a 108 Ultimate pink - perfektní odstín, dobrá konzistence, na nehtech, až na jemně oloupané špičky dokonce i týden.

  • skvělé odstíny
  • líbivý vzhled
  • některé vydrží opravdu dlouho
  • snad jen to, že některé vydrží fakt málo


Další recenze od 27.12.2012 13:07:01

Tyto laky mě velmi mile překvapily!:) Měla jsem jeden ještě ve starém obalu a mám pocit, že s novým obalem byl vylepšen i obsah. Mám 4 odstíny (tmavě modrý, růžový, růžový lehce do fialova a růžový se třpytkami). Používám pod laky podkladovou bázi od Miss Sporty a opravdu mi na nehtech lak vydrží týden i dýl ve skoro neporušeném stavu (jen malé oděrky na koncích, ale to až na konci týdne). Je fakt že bez podkladového laku se loupe o hodně dříve, ale za tu cenu a obsah (8ml) perfektní lak! Krásný výběr odstínů, i lahvičky jsou teď v milém obalu:) Určitě pořídím další laky, třeba v nude odstínech;) Dopoučuju! > Jen k tomu růžovému laku se třpytkami (odstín 36): Nemá dlouho výdrž, po tento lak opravdu doporučuju podkladový lak, jinak se špatně díky třpytkám odlakovává. Na nehtech u nohou vypadá taky hezky, ale tam se brzy oloupe po celý plošce..má jinou konzistenci laku než jiné laky od Essence.

  • Široká škála barev
  • Dlouhá výdrž s podkladovým lakem
  • Odstín 36 má jinou konzistenci i jiné vlastnosti laku než jiné laky od Essence


věk
25-34

nehty
přírodní

Ale jo, musím říct, že tento lak není vůbec špatnej, a za tu cenu ( kolem 30 Kč ) fakt bomba. Mají ho v hodně barvách, tak si vybere každý. Lak je po nanesení výrazný, sytý a i bez podkladového laku je hodně lesklý. Pokud se nehet přetře ještě bezbarvým lakem, tak mi lak vydržel poměrně dlouho oproti mnohem dražším lakům, takže já jsem spokojená.

  • poměrně dlouhá výdrž
  • lesk
  • super cena
  • žádný


věk
25-34

nehty
přírodní

Nejepší laky v této cenové kategorii. Pokaždé když jdu do drogérie, tak si vždy nějaký odnesu. Mají nádhernou škálu odstínů, že si vybere opravdu každý. Navíc poměrně rychle schnou a mají dobré krytí už po první vrstvě. Na nehtech vydží tak 2-3 dny.

  • Cena
  • Velký výběr odstínů
  • Dostupnost ve všech drogériích
  • V této cenové relaci nemá konkurenci
  • Žádné


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 15.2.2013 21:47:23

Úžasné, úžasné, úžasné! Tyto laky naprosto miluji, za tu cenu lepší neseženete a vyrovnají se i lakům o stovku dražším. Líbí se mi velký výběr krásných odstínů i a uvítala jsem i nový vzhled obalu. Laky mají široký štěteček, snadno se nanáší, poměrně rychle schnou a dobře kryjí. Na nehtech dlouho vydrží a olupují se minimálně. Tady cena rozhodně neodpovídá kvalitě. Mohu vřele doporučit.

  • cena
  • odstíny
  • rychle schne
  • moc se neolupuje
  • dlouho na nehtech vydrží
  • nemá


Další recenze od 28.2.2013 21:05:25

Krásné, barevné, rychle schnoucí laky, které doporučuji každému kdo má rád jasné ale i přírodní barvy. Sice je ho v lahvičce málo ale jelikož stojí 29 nebo 39 korun, tak nějaký nedostatek musí mít avšak i přes tento nedostatek ho doporučuji všem kdo si rád lakuje nehty a má rád velký výběr produktu :) doporučuji!

  • Rychle shne
  • Cena
  • Velký výběr bareb
  • Lesk
  • Málo laku v lahvičce


věk
25-34

nehty
přírodní

Bohužel jsem teda zklamána. Od této řady jsem si koupila lak zlatý, a ten drží jak přibitý a rychle zasychá. Pak jsem si koupila růžový Modern Romance a to je teda katastrofa. Lak je hrozně řídký, špatně se nanáší a hlavně!!! V podstatě nikdy nezaschne...Ani po čtyřech hodinách od nalakování nebyl zaschlý..takže vyhazuji. Bohužel...

  • žádná
  • Blbě se nanáší
  • Nezasychá
  • Je řídký


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 15.4.2013 17:28:30

U laků od essence se mi líbí široký výběr odstínů, mezi kterými si jistě každý vybere. :-) Ale co musím vytknout je, že dlouho nevydrží - něco jako laky od Avonu - začnou se velmi brzy loupat. A další věcí je, že pokud se rozhodnete pro odstín výrazně zelené či žluté, nezapomeňte na podkladový lak. Já zapomněla, a pak jsem se zeleného nádechu nehtů už nezbavila.

  • cena
  • široká škála odstínů
  • výrazné odstíny "obarvují" nehty
  • brzy se loupe


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 15.4.2013 20:15:04

Tyhle laky naprosto zbožňuju. Velmi oceňuji opravdu velikou škálu odstínů, které jsou na výběr. Můžete si vybrat od nude laků, laků s třpytkami až přes laky s neonovou barvou. Vždycky, když jdu do drogérie, tak si odnesu nějaký nový kousek s hezkým odstínem :) Lak je tekutý tak akorát, dobře se s ním lakuje i více vrstev. Poměrně rychle zasychá a výdrž není také špatná - něco málo kolem 3-4 dní. Jako největší plus dávám za nízkou cenu.

  • barevná škála odstínů
  • cena
  • dobrá manipulace
  • celkem vydrží
  • nutno nalakovat více vrstev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.4.2013 12:34:43

Pěkné laky ve spoustě nádherných barev. Sama jich mám doma několik. Se štětečkem se dobře roztírá, lak mi neproužkuje a většinou stačí jen jedna vrstva. Je pravda, že se už druhý den začíná na koncích nehtů odlupovat, ale vzhledem k tomu jak rychle schne, pro mě není problém to rychle přelakovat. Skvělá je i cena laku.

  • cena
  • velký výber barev
  • rychle schne
  • brzy se odštěpuje odštěpuje


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 19.4.2013 13:07:01

Měla jsem ten černý, odstín myslím Back in black 59 nebo 56, nejsem si jistá. Lak je jako žvýkačka. Ostatní odstíny prý jsou tekuté, můj černý byl ale strašně hustý, téměř se nedal natřít na nehet, když jsem si s ním nalakovala nehty, pořád nějak nezasychal, jak by měl. Po dvou hodinách trpělivého čekání, až zaschne jsem chtěla zkusit, jak na tom je. Celý jsem ho z nehtu stáhla jen tím, že jsem ho trochu zmáčkla, jestli už zaschnul. Přilepil se mi na prst a úplně celý se sloupl, byla to měkká hmota, neměla s lakem na nehty nic společného.

  • žádné
  • má samé nedostatky


věk
25-34

nehty
přírodní

Po kúpe tohoto laku som sa nevedela dočkať kedy ho vyskúšam na nechtoch. Po nalakovaní prišlo sklamanie. Na nechtoch sa mi spravili tie bublinky ktoré tak strašne neznášam. Možno mám len zlý kus. Ale štítim sa kúpiť iný a vyskúšať ten. Obal je inak perfektný, objem 8 ml čo je ideálne. Štetček je dosť veľký, mohol by byť aj menší pretože na moje malé nechty to nie je bohvie čo. Inak sa celkom dá. Celkom rýchlo schne.Taký priemer. Výdrž je u mňa 3-4 dni.

  • výber farieb
  • objem a cena
  • pekný obal
  • zbytočne široký štetček
  • vytvára bublinky


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 4.7.2013 11:29:40

Tyhle laky mají jednu super vlastnost - mají strašnou spoustu barev, a každým novým ročním obdobím vždy ještě další přibydou. Jdou s dobou, každý si vybere. Bohužel ají špatný štěteček, padají z něj vlasy, je malý, tudíž lakování trvá dlouho, což je paradox, když to musíte provádět každý den, aby nehty vypadaly dobře. Déle totiž lak nevydrží a oloupe se. Kupuji jen když potřebuji jednu konkrétní barvu na nějakou akci, viz měli přesný odstín modré, jako měly moje maturitní šaty. Daný večer lak vydržel, já byla spokojená, ale od té doby mi zůstává v šuplíku.

  • hodně barev
  • cena
  • nevydrží


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 14.7.2013 23:22:52

Mám 2 odtiene tohto laku, a to sú červený a druhý je svetlo ružový. S červeným mám dobré skúsenosti aj čo sa kvality a výdrže týka. Svetlo ružový, odtieň 87, ma ale úplne sklamal a nahneval navzájom. Nanáša sa veľmi zle, rozteká sa = konzistencia je zlá, nevydrží dlho (už po 1 dni sa odlupuje). S červeným som ale úplne spokojná..možno chyba výrobku, neviem...

  • pekné farby
  • zlá konzistencia
  • malá výdrž
  • potrebné sú 2 vrstvy


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 31.7.2013 12:19:10

Tato řada od Essence je opravdu moc pěkná. Široká škála barev. Dobře se s ním pracuje, docela dost rychle zasychá. Co se týče výdrže, to už je o trochu horší. Není to ale zase tolik hrozné - už jsem vyzkoušela mnoho horších a přitom třeba i dražších. Stačí mi jedna vrstva, ale když dám dvě, vydrží zase o to déle, ale kryje i jedna vrstva - když chci jenom na jeden den, tak to stačí. Můžu doporučit ;)

  • kryje i jedna vrstva
  • barvy
  • dlouho nevydrží


věk
35-44

nehty
přírodní

Moje nejoblíbenější laky na nehty. Za super cenu máte volbu z mnoha barev a celkem kvalitní lak, který pár dnů vydrží. Mám hodně odstínu a jak už tady někdo zmiňoval, jejich výdrž je odstín od odstínu jiná. Za tu cenu jsou perfektní a nikdy mi nevyschly. Líbilo se mi více staré balení než to nové, ale zase v novém najdete lepší a kvalitnější štěteček.

  • odstíny
  • cena
  • štěteček
  • za tu cenu žádné


věk
25-34

nehty
slabé

S tímto lakem jsem z jedné části moc spokojená a to je kvalitní štěteček, kterým si nalakuje nehty snad každý. Barvy jsou krásně syté a stačí jedna vrstva. Jediná a to velká nevýhoda je výdrž. S podkladovým a svrchním lakem vydrží maximálně den a pak se loupe. Kdo chce krásné nehty a nevadí mu si je lakovat denně nebo obden, doporučuji.

  • Sytost barvy
  • Šteteček
  • Výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.10.2013 16:27:01

Já teda s laky značky Essence spokojená nejsem. Ano, patří v drogerce (v těch větších, mám na mysli, v menších mnohdy seženete větší poklady za méně peněz) mezi ty nejlevnější, mají velkou škálu barev, ale to je tak vše. S výdrží je to podstatně horší. Do dvou dnů se mi lak začne ošoupávat, takže nízká cena je pouze a jen naoko.

  • velká škála barev
  • cena
  • nulová výdrž


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 31.10.2013 12:58:57

Nejhorší lak na nehty, který jsem kdy vyzkoušela. Nejen, že na nehtech nevydrží ani 1 celý den, ale navíc hodně špatně kryje, takže je potřeba nanést minimálně 3 slabé vrstvy. Konzistence je lepivá a špatně se nanáší protože štěteček je nekvalitní a spousty laků má štěteček roztřepený a nebo jsou štětiny špatně zastřižené. Tyto laky již nikdy více.

  • cena
  • výdrž na nehtech
  • špatně kryjí


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 31.10.2013 13:47:57

Těchto laků od Essence mám doma hned několik. Kupuji si je hlavně kvůli jejich nízké ceně. Líbí se mi jejich malé balení. Vždy jsem je spotřebovala dříve než stačily vyschnout nebo zhutnět. Jsou průměrné. Na nehtech vydrží cca 2 dny bez problémů. Poté se začnou na krajích olupovat. S délkou uschnutí to také není žádná hitparáda ale výrobce neuvádí, že jsou rychleschnoucí, tak jim to nelze vytknout. Barvičky jsou v krásných odstínech.

  • nízká cena
  • krásné odstíny barev
  • dlouho schne
  • nevydrží dlouho na nehtech


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 6.11.2013 20:31:03

Mám tieto laky celkom rada. Ponuka farieb je celkom pekná, pri niektorých farbách stačí len jedna vrstva laku , farba je sýta, šteteček mi vyhovuje, len niekedy je zle zastrihnutý. Výdrž laku je na začiatku aj 5 -6 dní, ale postupne sa skracuje. Asi po minutý 1/3 fľaštičky je výdrž laku iba deň dva. Pri tej staršej kolekcii to tak nebolo. Cena sa zdá dobrá, ale keď je lak použiteľný iba 10x ,tak aj 1,60€ je dosť.

  • farby
  • krytie
  • šteteček
  • na začiatku aj výdrž
  • kvalita laku sa rýchlo znižuje, po 10 lakovaní, farba na nechtoch vydrží 1-2dni


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 2.12.2013 17:35:54

Velký výběr krásných barviček za přijatelnou cenu. Laky mají širší štěteček, se kterým se mi osobně pracuje dobře. Hustota laku je akorát, ani příliš řídká ani hustá. Mají dobré krytí. S výdrží laků už je to ale horší, hned druhý den nebo ještě týž den po nanesení se mi odlupujou špičky. Ale těm krásným barvám určitě zase neodolám a stejně se zase nějaký odstín koupím :D.

  • cena
  • konzistence
  • štěteček
  • krytí
  • velmi malá výdrž
  • loupe se


věk
15-24

nehty
přírodní

Já jsem si koupila tento lak v růžové barvě. Krásně se s ním manipuluje a ne nehtech vypadá moc hezky... ale má velké mínus,- loupe se a hned po nalakování... po třech dnech už na nehtech není vůbec. Což je škoda,protože ze začátku vypadá fakt hezky. Zkoušela jsem si nehty první odmastit odlakovačem, ale lak se loupe stejně.

  • Dobrá manipulace
  • Hezký vzhled
  • Loupe se hned po nalakování


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.2.2014 22:46:22

Skvělé laky za dobrou cenu! Široká škála odstínů a barev, skvělé syté barvy. Myslím, že nejvíc záleží na tom, jaký máte podkladový lak a jakým to přetřete a jak necháte zaschnout. Mně vydržel krásně i 5 dní, sama jsem tomu nemohla uvěřit. Má skvělý štěteček, jedním tahem nalakuju celý nehet. Rozhodně doporučuji.

  • barvy
  • skvělý štěteček
  • vydrží


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.3.2014 12:53:01

Tento lak som si kúpila vo výpredaji a vyšiel ma na 0.85 centov :) takže ako nebolo o čom..mám ho v odtieni 164 crazy fancy love. Je to nádherná hnedá kovová farba..dlho som takýto odtieň chcela no aa konečne som sa dočkala. čo sa týka výdrže , tak lak lak mi vydrží na nechtoch bez porušenia cca 5 dní, čo si myslím, že je slušné :) Jediné čo by som ju vytkla tak je to, že po nalakovaní zanecháva jemné čiarky, ale aj to sa dá vydržať..určite si kúpim aj iné odtiene..

  • výber farieb
  • výdrž
  • cena
  • rýchle zasychá
  • zanecháva jemné čiarky


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 26.3.2014 13:59:54

od Essence mám viac ako trištvrte lakov,vo všemožných farbách.rýchlo schnú,dobre kryjú,ja používam vždy dve vrstvy,ale mame stačí aj jedna a je spokojná.vydržia dosť dlho,lakujem si aj tak nechty minimálne dva krát do týždňa,keďže mám dlhé a rýchlo ošúpem lak,po chvílke ma aj prestane baviť rovnaká farba :D takže výdrž je uspokojujúca ,plus to vždy nejak menia,takže pribúdajú nové odtiene.mám od nich tmavé odtiene(toho asi najviac) ale aj svetlé a nikdy som nemala žiadnu výhradu.krásny lesk aj štetček je v poriadku.a tá cena za takýto lak je proste geniálna.našla som odtiene,ktoré som milovala a malo ich len Essence laky..ja som s nimi spokojná

  • cena
  • dobre kryje a dlho vydrží
  • rýchlo schne
  • nič


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 5.4.2014 19:44:03

Další z obyčejných laků na nehty, který jsem si koupila kvůli odstínu, který jsem naléhavě potřebovala a jinde nesehnala. Takže pozitivem určitě je obrovský výběr odstínů, větší jsem asi u jiné z levných značek nenašla. Další přednosti je určitě nízká cena, ale ta už je bohužel na úkor kvality. Nedostatků má tento lak na nehty více než dost - pomalu zasychá, špatně se nanáší štětečkem a výdrž je velmi krátkodobá - asi 1 den. Nedoporučuji, nekoupím.

  • cena
  • výběr odstínů
  • špatný štěteček
  • špatně zasychá
  • nízká výdrž - 1 den


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 16.4.2014 16:15:32

Laků od značky Essence mám mnoho, hlavně kvůli tomu širokému výběru z barev. Má je opravdu syté a prostě hezké. Zamlouvá se mi nízká cena. Ale na druhou stranu mi vadí, že lak na nehtech dlouho nevydrží a po nějakých třech dnech ho musím opravit, protože je "seškrábaný". Takže výdrž mi nevyhovuje. Nanáším dvě vrstvy laku, jako u většiny :)

  • cena
  • sytost barvy
  • rychle vysychá
  • rychle se loupe z nehtů


věk
15-24

nehty
lámavé

Velké plus je pro mě obrovská škála odstínů a pořád se tvoří nové a nové. Bohužel laky nevydrží moc dlouho na nehtech a už během 2-3 dne se sloupají. S topcoatem vydrží tak 3 dny. Lahvičky jsou pěkné, dobře se drží a lak se v nich krásně promíchá. Cena je velmi příznivá. Já laky používám spíše na zdobení než na lakování celého nehtu :)

  • Cena
  • Barevné odstíny
  • Obal
  • Výdrž


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 8.6.2014 15:18:47

Značku essence mám poměrně ráda, za málo peněz hodně muziky. Hodně barevných odstínů a výdrž taky celkem dobrá, ale co se liší lak od laku, je míra pigmentace, tz. kolik vrstev je nutno nanést, aby nehet neprosvítal atd, ale myslím, že u většiny z laků této řady je to dobré. Mám jich několik, nejoblíbenější tmavě modrý, který mi na nohou vydržel několik týdnů :D

  • cena
  • barvy
  • výdrž (záleží na odstínu)
  • neprakticky velké balení


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 15.7.2014 22:20:45

Kupuji občas jako záskok, když není v nabídce má oblíbená značka. Za ty peníze nevyčaruje žádnou extra třídu, ale neurazí. Prostě sem tam se hodí koupit. Sortiment barviček je vážně pestrý a tak krásné barvy nabízí jen Essence. Aplikace je jednoduchá, štěteček super. Jen bych uvítala rychlejší zasychání a delší trvanlivost nátěru.

  • cena


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 23.7.2014 14:56:17

Velký výběr barviček od pastelových až po křiklavé přes třpytivé. Laky od Essence mají velký štětec, takže na můj nehet stačí jeden tah. Ale pokud chcete barvu křiklavější můžete použít vrstvy dvě. Moc dobře rychle schnou což u laků na nehty preferuji. Výdrž je celkem slušná ale i tak se po čase sloupnou jako ostatní laky, když děláte domácí práce :D. A taky chválím přijatelnou cenu.

  • široký štetec výdrž rychle zasychání široký výběr barev cena dostupnost
  • nic


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 6.8.2014 16:10:04

Essence laky kupuji s oblibou. Mají moc hezký výběr barev. Nejčastěji používám nude odstíny. Kvalitativně jsou často mnohem lepší než dražší značky. Já ale vždy na dvě vrstvy Essence laku dávám nadlak jiné značky. Díky této kombinaci mi nalakované nehty vydrží bez újmy celý týden. Takže velká spokojenost.

  • výběr odstínů
  • výdrž
  • jednoduchá aplikace
  • cena
  • výborná dostupnost
  • neznám


věk
15-24

nehty
lámavé

Moje nejoblíbenější laky na nehty. Dobře se nanášejí, vydrží tak akorát (kdyby vydržely dýl, tak to bude stejně k ničemu, protože nehty odrůstají) a podle mě mají i moc pěkné barvičky. Mám s nimy lepší zkušenosti, než s dražšími laky. Akorát u dvou odstínu se mi stalo, že se jakoby oddělila barva od tekutiny, nevím přesně jak to popsat.

  • poměr cena - kvalita
  • poměrně rychle schnou
  • velký výběr barev
  • výdrž
  • snadné nanášení
  • asi žádné


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 18.8.2014 15:06:46

Mám pouze jeden lak, který je kvalitou velice nízko. Proto i když je na výběr spousta krásných barev jsem se neodvážila koupit si další. Lak má hustou konzistenci takže se špatně natírá. Když už se mi povede si nehty nějak "napatlat" tak musím dlouho čekat než lak zaschne. A výdrž je taky špatná. Loupe se už druhý den a to po velkých kusech.

  • cena
  • barvy
  • hustá konzistence
  • dlouho schne
  • výdrž


Další recenze od 7.9.2014 17:48:48

Tento lak jsem dostala k narozeninám. Vypadal jako celkem slušný lak, ale moc spokojená s ním nejsem. Pro dokonalé krytí musím nanést lak třikrát a podle mě strašně slouho schne. A když už se tváří že je zaschnutý, omylem do něj rýpnu a abych celou proceduru opakovala. Taky se brzo začne loupat. Musím ale ocenit výběr barev, téměř všechny se mi líbí. Musím taky říct, že je hezky jednolitý a po celém nehtu je krásně rovná vrstva. Tenhle lak si ale už nikdy nekoupím, raději pořídím jiný a lepší :)

  • výběr barev
  • cena
  • rovnoměrnost krytí
  • štěteček
  • dlouhé schnutí
  • musí se nanést více vrstev
  • loupání se


věk
15-24

nehty
pevné

Tyto laky od essence mám moc ráda a to hlavně kvůli jejich super nízké ceně a velké škále odstínů všemožných barev.. :) Všechny barvy, které jsem od této značky vyzkoušela kryly perfektně až po nanešení druhé vrstvy laku... Jinak výdrž je různá. používám podlak i nadlak .. Někdy se mě lak uloupne hned ještě ten první den a někdy mě zase vydrží i několik dní, prostě záleží na tom, jaké činnosti provozujete. :)

  • Cena
  • Velká škála odstínu
  • Pěkné balení
  • Tlustý štěteček
  • Krytí až po dvou vrstvách
  • Málo vydrží - rychle se odlupuje


věk
25-34

nehty
pevné

V drogerii mě paleta odstínů těchto laků velice příjemně překvapila a především zaujala. Naházela jsem si proto do nákupního košíku asi deset různých barev, že budu experimentovat na léto :)) doma ovšem přišlo velké zklamání. Laky mají sice příjemnou pigmentaci, ale výdrž po nalakování je hodně slabá. Sotva 2 dny a už se odlupoval. Nemám náročnou práci, nemáčím ruce ve vodě a i přesto odpadal. Docela škoda, barvy jsou prima :)

  • cena
  • barevná škála
  • nevydrží a odlupuje se rychle
  • řídký
  • je potřeba více vrstev


Další recenze od 2.10.2014 22:00:16

Velký výběr krásných barev, dobrá dostupnost a velmi nízká cena lákají k vyzkoušení a koupi mnoha odstínů. Tento lak mám asi v deseti barvách. Musím říct, že některé jsou lepší, některé horší. Například odstín Give me nude, baby! - perleťově bílý, mne zklamal, musí se nanést alespoň čtyři vrstvy a pak špatně schne, ještě druhý den jsem si do něj udělala rýhu. Většina odstínů je ale docela v pohodě. Tmavší odstíny jsou syté a mají dobrou pigmentaci, stačí jedna max. dvě vrstvy. Při max. dvou vrstvách lak i docela dobře schne. Výdrž je horší, ale odpovídá ceně. Určitě budu zkoušet další barvy, za tu cenu mi to stojí.

  • velký výběr barev
  • snadno se nanáší
  • cena
  • některé odstíny nekvalitní
  • slabší výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 23.10.2014 09:19:53

Lak jsem měla v několika odstínech a kvalita se liší kus od kusu, ale tak obecně je to spíš průměr. Líbí se mi nabídka barev, vybere si opravdu každý. Nevýhodou je především výdrž, za dva dny jsou oloupané. Navíc příšerně dlouho zasychají. Nejspíš už nekoupím, laky od Miss Sporty jsou v podobné cenové kategorii a kvalitou jsou podstatně lepší.

  • barvy
  • cena
  • výdrž
  • dlouho zasychají


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 2.11.2014 16:17:02

S těmito laky jsem v celku spokojená. Vydrží jako většina laků, ale co mě trochu mrzí je, že trochu po odlakování barví, ale to se dá odpustit. Některé hezky kryjí už v první vrtvě, takže klidně bych si je koupila znovu. Schnutí je průměrné. Tato kolekce se mi barevně velice líbí a mým kamarádkám také. Takže neváhejte a směle do nich..

  • Nádherné odstíny barev
  • Některé kryjí už v první vrstvě
  • Cena
  • Některé laky strašně barví


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.11.2014 20:46:01

Tyto laky mám moc ráda. Mám tři barvy ( třpytivá smaragdová a žlutá a tmavě fialová ). Výdrž je vynikající, s použitím podlaku a nadlaku vydrží týden s minimálním oprýskáním. Konzistence docela řídká, ale díky širokému štětečku nevadí. U fialové klidně stačí i jen jedna vrstva, ale mám ráda výrazné barvy, takže dávám dvě. U ostatních jsou třeba dvě vrstvy. Doporučuji a určitě znova koupím.

  • výdrž
  • štěteček
  • variace barev


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 28.1.2015 17:00:41

Mám odstín 115-redvolution.. tento lak patří k mým nejoblíbenějším, líbí se mi jeho barva. šteteček mi také vyhovuje .. výdrž není sice dlouhá ale není to špatné. cena je opravdu nízká. je k dostání v každé drogerce kde je stojan essence. určitě si laky z této řady koupím zvovu.. takže abych to shrnula: za super cenu, super výrobek :)

  • cena
  • mnoho odstínů
  • výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.2.2015 21:02:16

I přesto, že laky nepatří mezi mé nejvíc oblíbené tak když potřebuji nějakou hezkou barvičku vybírám u stojanu essence, nevydrží moc dlouho, po dvou dnech se mi začnou špičky loupat, co mi vyhovuje moc je balení, vypadá hezky a lakovací šteteček je široký, takže stačí přejet dvakrát a je to, co oceňuji je, že neproužkuje na nehtech, škoda, že nevydrží déle

  • balení
  • široký šteteček
  • výběr barev
  • nevydrží


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 13.7.2016 14:49:01

Opäť kauza bublinkovanie po určitom čase používania... Všetky tieto laky z drogérie mi po čase začnú bublinkovať a veľmi rýchlo sa pokazia na nechtoch, nevydržia dlhšie ako tri dni. Takisto po určitom čase používania musím dlhšie čakať kým úplne zaschne. Inak chválim odtiene farieb, obal a nízku cenu za takéto väčšie balenie. Samozrejme, všetky laky z drogérie časom úplne vyschnú, resp. zgumovatejú, takže ešte sa mi ani raz nestalo, že by som takýto lak niekedy minula až do dna.

  • Rôzne odtiene farieb
  • Pekný obal
  • Cena
  • Po čase začne bublinkovať
  • Po určitom čase schne dlhšie
  • Po čase zgumovatie zoschne takže nikdy neminiem celé balenie laku a musím ho vyhodiť


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 29.10.2016 11:28:51

Za mě patří mezi nejlepší laky na českém trhu společně se značkou Miss Sporty. Essence je cenově velice přijatelná kosmetika, laky stojí pár korun a jsou naprosto skvělé. Kupuji už pouze tyto:). Mají krásnou barvu, vystačí jen jedna vrstva a velice rychle zasychají. Na nehtech vydrží nepoškozené zhruba 3 dny, ale já je většinou nechám klidně i 6 dní, protože vypadají stále skvěle. Světlejší odstíny se velice snadno odlakovávají, s výraznějšíma je to trošku horší a rozmazávají se po celém prstu a dokážou zanechat jemný barevný film na nehtech, takže doporučuji pod výraznější barvu určitě podkladový lak. Štěteček je poměrně tlustý, ale dá se s ním pracovat, každopádně možná bych uvítala jemnější.

  • cena
  • výběr barev
  • výdrž
  • doba schnutí
  • výraznější barvy se při odlakování můžou rozmazávat a zabarvovat nehty i prsty
  • tlusčí štěteček


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 16.11.2017 19:25:14

Těchto laků jsem měla a mám několik, nicméně myslím, že dnes už se nevyrábí, proto zrovna nedoporučuji jejich koupi, protože se zřejmě bude jednat a kusy starší výroby. Jelikož jsou rychloschnoucí, tak se také zrovna tak rychle loupají, obzvlášť jestli máte problémové nehty jako mám já, na gellaku ale drží dobře a možnost výběru z opravdu velké spousty barev byl taky super :)

  • výběr barev
  • rychle schne
  • nízká životnost
  • již nedostupný


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 20.11.2017 15:30:15

Tieto laky hodnotím ako najlepšie z drogérie. Ak práve nemám gélové a mám chuť na nalakované nechty, siaham práve po týchto. Pri aplikácií stačí jedna vrstva, pomerne rýchlo schnú a vydržia na nechtoch pekné niekoľko dní bez olupovania. Na výber je veľa krásnych výrazných či neutrálnych farieb, ja osobne mám najradšej nude odtiene. Cena je nízka a zoženiete takmer všade, nielen v drogérií.

  • - cena
  • - dostupnosť
  • - výdrž
  • - farby


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 5.12.2017 14:55:05

Po nedobrých zkušenostech nejsem moc fanda kosmetiky Essence. Ale i přesto jsem se nechala zlákat nízkou cenou na koupi pár laků. A byla jsem poměrně mila překvapena. Výdrž laku na nehtech je průměrná, vzdržel mi cca 3-4 dny. Jinak k hodnocení pobalu, lahvičky, můžu říct, že mám raději ty menší, protože laky n anehty hodněc střídám a mám jich hodně, takže jsem spíš ráda, když je lahvička, jako v tomto případě, menší. Až mi dojde moje současná zásoba laků, tak zase někdy koupím.

  • Mnoho barev na výběr
  • Cena
  • Nic


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Rimmel Super Gel

3.7 67% 3 recenze

Hůře hodnocené