Essie Lak na nehty recenze a zkušenosti

Laky na nehty Essie Lak na nehty
Laky na nehty Essie Lak na nehty - obrázek 1
Laky na nehty Essie Lak na nehty - obrázek 2
Laky na nehty Essie Lak na nehty - obrázek 3
5 3.7 34
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 102 - 379 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Essie

Recenze produktu
Essie Lak na nehty

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.3.2012 11:34:18

Někdo je z laků Essie nadšený, někdo ne. Já patřím k té druhé skupině. Ačkoliv mají velký výběr odstínů, které jsou moc krásné, hrozně špatně se mi s laky Essie pracuje (a právě to je pro mě u všech laků zásadní). Měla jsem čtyři odstíny a se všemi bylo lakování hrůza. Chtělo to minimálně tři vrstvy laku, aby neproužkoval a výsledek vypadal pěkně. Nicméně ve výsledku se lak zase neodlupoval a vydržel dlouho.

  • krásné barvy
  • lak dlouho vydrží
  • velký výběr odstínů
  • cena
  • špatná práce s lakem


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 12.3.2012 12:26:02

Chtěla jsem tuto značku vyzkoušet, protože krásné nehty zbožnuji a ráda si zainvestuji do kvalitních dražších věcí. Nicměně jsem šlápla vedle. Lak mi stranšně špatně kryl a po dvou dnech se začal loupat(to používám podlak i nadlak). Takže budu nadále důvěřovat ozkoušeným značkám :)

  • rychle zaschnutí
  • špatně kryje,


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.3.2012 13:03:39

Z těchto laků jsem velmi zklamaná. Kupovala jsem je sice jen za 89kč s časopisem, ale i tak už teď vím, že 300kč bych za ně určitě nedala. Velmi špatně se mi s nimi pracuje a nekryjí mi ani ve 2 vrstvách.

  • krásné krémové barvy
  • cena
  • nekryjí
  • nevyhovuje mi šteteček
  • rychle se mi olupují


Další recenze od 15.3.2012 13:29:35

Já jsem si taky tento lak koupila s časopisem a jsem s ním spokojená. Mám odstín LILACISM a opravdu mi stačí 2 vrstvy, aby lak vypadál pěkně. Jedna vrstva je málo. Pracuje se mi s ním normálně. A vydrží mi dlouho - skoro týden zůstane pěkný.

  • Výdrží dlouho na nehtech
  • Cena


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 15.3.2012 17:11:01

Líbí se mi na výrobcích této značky jejich odstíny. Bohužel při lakování je potřeba použit více vrstev (ale to už je asi klasika u všech laků). Dále sjme spokojená s velkosti balení a s výdrží na nehtech (týden) ,ale za tu cenu bych tedy očekávala větší kvalitu.

  • Velký výběr odstínů.
  • Cena.
  • nutnost více vrstev


věk
35-44

nehty
lámavé

Laky Essie pro mě představují špičku především co se týká odolnosti. Ledacos vydrží a proto nemusím stále odlakovávat a znovu lakovat. Líbí se mi barvy, které Essie nabízí. Některé odstíny je třeba nanášet ve více vrstvách, u některých stačí jedna. Laky jsou spíše hustší a schnou asi tak jako běžné laky ze sítě drogerií. Štěteček patří k těm menším. Balení je o 13,5 ml což je poměrně dost a vzhledem k ceně a kvalitě se nákup vyplatí.

  • zajímavé barvy
  • lak ledacos vydrží
  • dostupný pouze přes internet či ve vybraných obchodech


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 22.3.2012 10:07:04

Na kvalitu těchto laků jsem slyšela velkou chválu a tak jsem neodolala a koupila. Pro mě jsou laky Essie zklamání, sice jsem měla pouze dva odstíny, ale ani jeden mě nepřesvědčil. Měla jsem pastelové barvy, které se špatně lakovaly i schly.

  • výběr odstínů
  • špatně se lakují


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 22.3.2012 11:28:54

Laky od Essie mě příliš nenadchly. Líbily se mi hlavně decentní pastelové barvičky, některé kryjí dobře, některé hůře. Na nehtech schne lak celkem pomalu a výdrž u mě je takový lepší průměr, cca 5 dní, ale zase záleží na odstínu. Lak nehoustne a balení je poměrně velké. Štěteček je klasický úzký. Znovu bych do něj nešla. Podle mého názoru je kvalitou srovnatelný s některými laky na nehty v drogerii.

  • výdrž
  • velké balení
  • lak nehoustne
  • výběr odstínů
  • horší krycí schopnost některých odstínů
  • cena a dostupnost
  • dlouho schne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.3.2012 20:25:20

já jsem s kvalitou laků Essie celkem spokojená (používám Turquoise&Caicos a Topless&Barefoot), je pravda, že musím aplikovat 3 vrstvy, aby to nějak vypadalo, ale lak se mi neodlupuje, drží celý týden jako přibitý tak, jak ho namaluju, aplikace bezproblémová. Ani s proužkováním nemám problém. Lahvičky jsou opravdu velké, vydrží dlouho.

  • výběr barev
  • snadná aplikace
  • velikost balení
  • výdrž
  • cena
  • dostupnost
  • krytí


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 24.3.2012 12:57:46

Já jsem s laky Essie nadmíru spokojená. Mají neuvěřitelný výběr barev, většina odstínů, co mám já, kryje v pohodě ve 2 vrstvách a vydrží tak 3-4dny s menšíma "odštěpkama" ( já lakuju co tři dny takže týdení vydrž nemůžu posoudit :) ) S laky se mi dobře pracuje, mají širší štěteček a konzistenc tak akorát.

  • velký výběr odstínů
  • kryje ve 2 vrstvách
  • žádné


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 31.3.2012 19:57:14

Mé nejoblíbenější laky na nehty. Každá kolekce je originální, odstíny tedy hodnotím kladně. Výdrž nejlepší, jakou jsem u laků měla. Navíc se mi moc líbí jednoduchý design flakonků. Jako jistou nevýhodu hodnotím dlouhou dobu schnutí a většinou potřebu dvou vrstev. Cenu naopak vidím jako adekvátní.

  • originální odstíny
  • vysoké krytí
  • výdrž
  • design
  • delší doba schnutí


Další recenze od 6.4.2012 17:25:45

Lak essie bych si znovu nekoupila, jelikož mi na nehtech vydržel asi tak tři dny a to i po použití topcoatu, jedinou výhodou za mne jsou krásné barvy, které jsem u jiných laků neviděla. Lak nevysychá. Cena kvalitě rozhodně neodpovídá. Lak bych přirovnala ke kvalitě essence laků.

  • barvy
  • kvalita = cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.4.2012 23:51:48

Krásné barvy, opravdu každý si vybere co se mu líbí. Lak se dobře nanáší. Na nehtech vydrží opravdu dlouho týden bez jakéhokoli poškození nebo náznaku odloupnutí. Stačí mi jen jedna vrstva krásně se rozprostře po celém nehtu. Bohužel je zde vyšší cena

  • stačí jedno nanesení
  • škála barev
  • výdrž
  • cena


Patřím ke spokojeným uživatelům laků Essie. Sice si je nekupuji, ale pravidelně co 10 dní chodím na mani/pedi do nehtového salonu, kde tyto laky používají. Mají velký výběr odstínů. Na rukách mi lak vydrží cca 3 dny, na nohách vypadá dobře i 10-tý den.

  • Velký výběr barev. Dobře drží na nehtech.
  • O žádných nevím.


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 9.4.2012 12:38:30

Laky Essie boli pre mňa veľkým sklamaním. Odtiene majú veľmi pekné, no to je asi jediné pozitívum, ktoré môžem povedať. S uzučkým štetčekom sa mi pracovalo asi najhoršie zo všetkých,ktoré som doposiaľ vyskúšala, jedna vrstva nepostačovala ani náhodou, pre plné krytie boli potrebné asi tri. Navyše aj pri len jednej vrstve som mala pocit, že schnutie trvá nekonečne dlho.

  • široká škála farieb
  • nevyhovujúci štetček
  • nekonečné schnutie
  • konzistencia


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 9.4.2012 18:04:14

Špatně kryje, musela jsem dát minimálně 3 vrstvy aby byla barva sytá a aby na nehtech nebyly vidět žádné proužky, který tento lak dělá. Líbí se mi jaké mají odstíny, ale tj tak vše co je pro mě + u těchto laků. Na to jakou má lak cenu jsem čekala něco o hodně lepšího.

  • Výběr barev
  • Špatně kryje
  • Dlouho schne
  • Cena


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 20.6.2012 00:41:56

Nejsem tolik nadšená, jako z laků značky OPI, ale líbí se mi nabídka odstínů a výdrž. Štěteček si dokážu představit lepší, některé laky jsou docela hutné a jiné moc řídké, podle odstínu. Je výhodnější je koupit v zahraničí, např na fragrancedirectu za 3 libry. Od Essie mám ale raději péči, která je bezkonkurenční.

  • výdrž
  • barvy
  • štěteček
  • liší se tekutostí


věk
25-34

nehty
přírodní

Mám zatím dva laky a na cestě další, mám korálový a oranžový odstín, na cestě tmavě rudý na podzimní lakování:) Nakupuji v zahraničí v akcích, takže cena je příjemná. Výdrž laku s nadlakem hodnotím jako skvělou(bez problémů držel týden), barvy jsou nádherně syté, perfektně se na nehtach rozprostřou, nečárkují. Mám Essie možná ještě raději než OPI. Rozhodnou zakoupím další.

  • nádherné barvy
  • výdrž
  • dobře se lakuje
  • cena v ČR


Miluji lakování s Essie. Nejvíce si cením produktu 3-way glaze jako podlaku a nadlaku. Pri zachování postupu podlak, dvě vrstvy laku, nadlak, vydrží nehty krásné 4 dny! Kdyz nanesu opět nadlak, tak další 4. Nevadí jim nic, ani mytí nádobí, ani vlasů.

  • výdrž
  • kvalita
  • rychlost zasychání
  • neuvěřitelně široká paleta barev


Další recenze od 29.8.2012 17:15:13

Dostala jsem odstín Over the top v drogerii místo vzorků, takže jsem za něj nemusela platit, ale myslím, že pokud bych našla mezi jejich barvami nějakou, kterou bych nenašla nikde jinde, tak bych určitě do téhle značky investovala. Bohužel mi jejich barvy nějak extrémně originální nepřijdou. Je pravda, že můj šedý perleťový/shimmer odstín potřeboval 3 vrstvy k tomu aby neprosvítalo lůžko, ale na druhou stranu schnul velice rychle a výsledek bych nádherně lesklý a hladký ještě před topcoatem. Celkově je to určitě hodně kvalitní lak, ale bohužel taky dost drahý a vyžadující velkou trpělivost.

  • výsledný lesk a hladký povrch
  • nutné 3 vrstvy
  • vyšší cena
  • výběr barev u nás
  • pitomý štěteček


Další recenze od 26.10.2012 14:16:52

Bože můj. Tak toto je opravdu propadák roku. V Čechách jsem okolo Essie laků chodila dobré dva roky, ale nikdy jsem si je kvůli ceně nekoupila (navíc jsem se jako Váha nebyla schopná rozhodnout mezi 200 odstíny, když se ještě navíc liší opravdu minimálně). Při výletě do USA jsem ale udělala osudovou chybu a lak si koupila, protože vyšel ani ne na polovinu toho, co u nás. Celý den jsem se těšila na lakování, měla jsem představu, že to půjde samo :-) a nakonec jsem byla tak hrozně zklamaná... Totálně debilní štěteček, konzistenci jsem vůbec nepochopila... No výsledkem byly nehty, které vypadaly jako bych si je lakovala se zavřenýma očima se štětečkem v puse :-)) Za mě vůbec ne... Miss Sporty lepší :-D

  • vypadají hezky v lahvičce :-)
  • všechno


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 29.1.2013 08:20:13

Pro mě, musím říct, byly laky Essie zklamáním. Z diskusí tady i jinde na internetu jsem nabyla dojem, že si kupuju něco extra, co strčí laky z drogerky hravě do kapsy. Pravda je to jen částečně. Na lacích Essie se mi líbí výběr barev, které jsou opravdu nádherné. Na druhou stranu při výběru jednotlivého laku je třeba dát si načas a lak vyzkoušet. Jejich největším mínusem je, že hodně z nich proužkuje a je třeba dát i tři vrstvy, aby lak kryl. Pak se ale snadno sloupne. Když ale narazíte na odstín, který neproužkuje, stačí bohatě dvě vrstvy a lak drží celkem dobře i 4 dny.

  • krásné barvy
  • při výběru dobrého odstínu výdrž
  • kryje až váce vrstev
  • "proužkuje"
  • rychle se loupe i s pod- a nadlakem
  • rozdílná kvalita u jednotlivých laků
  • cena/výkon


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 13.6.2013 21:14:46

Na lak(y) téhle značky jsem si dělala dlouho zálusk. A teď už vím, že jsem si raději měla nechat zajít chuť. Pruhuje (jasně, jde o krémový odstín, ale já mám skoro všechny laky krémové a žádný z nich nepruhuje takhle strašně), příliš nekryje, ukrutně pomalu schne... Je to strašná škoda, mají krásné barvy. Nevyhovuje mi ani štěteček, je příliš dlouhý a uzký. Možná je to jen osobní preference nebo to s ním třeba jen neumím, ale zkrátka mi vůbec nesedl. Lak samotný mi pak přišel řídký. Ukápl mi na stůl a když jsem ho asi tak po minutě utírala, šel dolů jako by to byla jen voda. Po ostatních lacích mi i po okamžitém utření zbyla na stole památka. :) U mě osobně ho z levnějších značek jednoznačně překonaly laky Miss Sporty Lasting Colour za 30Kč, Rimmel Lycra Pro i Maybelline Colorama. Z těch dražších sáhnu raději po OPI.

  • krásné odstíny
  • pomalu schne
  • moc řídký
  • štěteček
  • pruhuje
  • nekryje


věk
25-34

nehty
přírodní

Mnoho povyku pro nic - to vystihuje tyto laky. Vlastním dva světlé odstíny a oba mě převsděčily, že není o co stát. Laky sice vydrží dlouho bez poškození (cca týden, s malými opravami i déle), ale lakování samotné je hrůza. Nutno lakovat ve více vrstvách, protože dělají viditelné pruhy. U jiných světlých laků jiných (levnějších) značek postačí klidně jedna vrstva. Tyto laky na jednu vrstvu nehrají. Navíc pekelně dlouho schnou, jeden mi dělá navíc nevzhledné bublinky. Jsem z nich zklamaná, za takové peníze jsem čekala zkrátka víc.

  • dobrá výdrž (týden)
  • pomalu schne
  • nutno více vrstev, jinak jsou viditelné pruhy
  • vysoká cena neodpovídající kvalitě


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.11.2013 17:10:28

Laky od Essie mě velmi zklamaly. Dříve jsem měla asi 2, které byly celkem fajn, až tedy na výdrž, ovšem po pár měsících změnily konzistenci a šíleně se táhly. Po delší době jsem si zase pár kousků koupila, protože měli nádherné barvy, ovšem obrovským mínusem je jejich výdrž. Pokud nepoužiji vytvrzovač, tak mi lak docela dlouho schne a nesmím nic dělat protože se mi na něj hned všechno obtiskne. Pokud použiji vytvrzovač, tak je to lepší, nic se neobtiskává, ovšem bez oloupání vydrží asi jen 2 dny, což je u laku za 200kč šílené. Sice má moc hezké balení a velký výběr odstínů, ale ta výdrž je příšerná. Za ty peníze nestojí.

  • dostupnost
  • výdrž na nehtech
  • cena/kvalita


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.12.2013 19:51:55

Lak mám zatím jen v jednom odstínu, ale jsem s ním moc spokojená. Má fantastickou výdrž, snad žádný lak mi ještě nevydržel tak dlouho neporušený - celý týden při běžném zatížení, ruce jsem nijak zvlášť nešetřila. Na co si ale stále zvykám, je úzký štěteček, na ten už jsem si zcela odvykla. Obvykle lakuji jedním tahem, palce dvěma, ale tento lak lakuji vždy na třikrát. Líbí se mi široká škála odstínů, kterou značka nabízí. Jen mě mrzí, že české zastoupení Essie nevede aktuální limitované edice, to už bych jich vlastnila několik :)

  • perfektní výdrž
  • skvělé krytí
  • úzký štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 10.2.2014 20:03:49

S laky Essie jsem spokojená, celkem mám čtyři a budu si pořizovat určitě časem další. Výhodou je opravdu ohromná škála odstínů a hlavně dlouhá vydrž laku - myslím tím v lahvičce, některé z nich mám i několik let, přesto jsou stejné konzistence jako když jsem je koupila. Dobře se lakují, kryjí ve dvou vrstvách a výdrž je také dobrá, ale liší se odstín od odstínu. Pokud je chcete vyzkoušet doporučuji koupit odstín o kterém víte, že ho využijete, protože Vám bude sloužit roky.

  • výdrž
  • dobře se lakuje
  • mnoho odstínů
  • lahvičky nevysychají
  • nedostupnost některých odstínů
  • vyšší cena


věk
25-34

nehty
slabé

Já jsem s laky od Essie poměrně spokojená. Sehnala jsem ho v e-shopu za poměrně přijatelnou cenu, můj nejoblíbenější odstín je Mod Squad, což je úžasná letní barvička. Co mě trochu zklamalo, byla výdrž laku. Slyšela jsem na Essie jen samou chválu, že vydrží týden bez olupu apodobně. Mě vydží v běžném každodenním provozu tak 3 dny, ale na druhou stranu, ani to není špatné. Největší plus ale vidím v tom, že lak jen tak nevysychá, jako běžné laky z drogerie za 40 korun, které třikrát otevřu a už to není ono.

  • široká škála krásných odstínů
  • pěkný obal
  • jen tak Vám nevyschne
  • u mě výdrž bez olupů maximálně 3 dny


Další recenze od 25.3.2014 14:05:19

Mam nekolik odstinu techto laku, ale uprimne jsem spokojena. Zadny lak mi nevydrezel tak dlouho, jak na nehtech, tak lahvicka. vetsinu laky velice rychle zaschne po nekolika otevrenich. Lak mne vydrzi cca 5 dni bez odloupnuti. Pouzivam dve vrstvy, ale to jsem pouzivala vzdy. A jako posledni vrstvu davam bezbarvy. Nehty mne vydrzi 5 dni a to doma neustale uklizim.

  • vyber barev
  • velikost baleni
  • vydrz
  • zadne


věk
25-34

nehty
lámavé

Společně s OPI a Pupa moje nejoblíbenější značka laků na nehty. Stačí si vybrat ten správný odstín, což je při té obrovské nabídce někdy o nervy :) a vědět, co od něj očekávám - některé Essie laky jsou napůl transparentní (lůžko a bude prosvítat i při dvou vrstvách), jiné jsou neprůhledné už v jedné vrstvě. Vyplatí se dohledat si swatche, abyste opravdu věděly, co vás v lahvičce čeká. Essie je můj favorit, co se týče sytých odstínů růžové a jemných nude barviček - ty klidně kupuju naslepo a ještě jsem nešlápla vedle. Výdrž na mých slabých nehtech cca týden s podkladovým lakem a topcoatem - rozhodně si nemůžu stěžovat. Neodlupuje se, zvlášť když místo 2 vrstev lakujete 3 slaboučké. Aplikuje se hezky, štěteček je hodně přesný, nedělá čáry ani šmouhy. Mínusem může být vyšší cena, ale na internetu se naštěstí nabízí už od 139 Kč.

  • dlouhá výdrž
  • kvalita za přiměřenou cenu
  • neuvěřitelné množství odstínů
  • sympatické balení
  • nevysychá - to ho dřív spotřebujete :)
  • často velmi podobné odstíny


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 2.1.2015 23:26:03

Můj nejdražší lak, nejkvalitnější bohužel ne. Strašně jsem chtěla drahý lak. Mají velký výběr barev. Štěteček je celkem fajn. Co se týče konzistence, pro mě docela řítký. Ale docela samovyrovnávací. U mé barvy stačila pouze jedna vrstva. Co se týče schnutí, na tom je lak velmi dobře. Bohužel mi na nehtech moc dlouho nevydržel. Pouze 2 dny bez sloupnutí. Avon/ Clair's vydrží déle :)

  • Barva
  • Počet vrstev
  • Štěteček
  • Schnutí
  • Cena
  • Konzistence
  • Výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.6.2015 09:17:27

Pro mě určitě ve všech ohledech nejlepší laky na nehty. Vydrží mi cca 3 dny (ostatbí laky se mi druhý den odlupují). Nabízí krásné barvy. Pokud si lak koupíte v Evropě, pak je štěteček a vůbec samotné nanášení laku velmi snadné a nikdy se nestane, že by lak dělal šmouhy, hrudky apod. Bohužel laky zakoupene v USA mají úzký a dlouhý štěteček, se kterým se mi manipuluje hůř. Kdyby byly u nás dostuipnější, kupovala bych si pouze Essie laky:)

  • Škála barev
  • Balení
  • Výdrž
  • Jednoduchá aplikace
  • Relativn rychle schnou
  • Dostupnost
  • Cena


věk
25-34

nehty
pevné

prekvapilo ma mnozstvo negativnych recenzii...u mna je Essie najlepsim lakom zo vsetkych znaciek, ktore som keyd vyskusala (a to som ich vyskusala dost vela a nechty lakujem uz roky :D ) je to asi jediny kozmeticky produkt, ktory cenou zodpoveda aj kvalite...cena je totiz velmi vysoka, ale lak sa urcite oplati vyskusat, mna velmi vela pozitiv: aplikacia (lakuje sa sam), vydrz na nechtoch ci vo flasticke, vyber odtienov...lak mi v priemere vydrzi rok/rok aj pol nez ho cely miniem, to je dalsia vec , preco sa ho oplati kupit napriek vysokej cene...napriklad Sally Hansen je z podobnej cenovej kategorie, taktiez ma velky objem, ale kvalitu Essie osahuje...jedine negativum je dostupnost (musim ho chodit kupovat do Rakuska, pripadne Nemecka)

  • dizajn flasticky
  • vydrz objemu
  • aplikacia
  • odtiene
  • cena
  • dostupnost


Další recenze od 29.9.2017 13:33:19

Tak za mě bohužel nejhorší lak na nehty jaký jsem zatím měla. Nanáší se snadno, ale v tenkých vrstvách, takže jsou zapotřebí alespoň tři vrstvy. Druhý den se mi už odloupaly špičky na čtyřech nehtech. Za tu cenu mě tento výrobek opravdu zklamal :( Jediná výhoda u těchto laků na nehty je opravdu široká škála barev.

  • široká škála barev
  • alespoň tři vrstvy
  • nevydrží ani 2 dny
  • cena


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené