Miss Sporty Crush On You 3D texture recenze a zkušenosti

Laky na nehty Miss Sporty Crush On You 3D texture
Laky na nehty Miss Sporty Crush On You 3D texture  - obrázek 1
Laky na nehty Miss Sporty Crush On You 3D texture  - obrázek 2
Laky na nehty Miss Sporty Crush On You 3D texture  - obrázek 3
5 3.7 9
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 49 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Crush On You 3D texture

věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 21.1.2017 14:52:13

Laky Miss Sporty si kupuju často. Poměř cena a kvalita je tak nějak v rovnováze, navíc mám lámavé třepící se nehty, a tyto laky mi je krásně zpevní. Mám odstín 062 a jsem opravdu spokojená. Drsný povrch nehtu mi nevadí, líbí se mi, že ulouplé kousky laku jdou krásně opravit právě díky "3D" textuře, vůbec nejsou vidět spoje. Vydrží mi hezký první den, druhé den si opravím konečky a čtvrtý den jde dolů, což je něco, což se mi ještě s jiným lakem nepodařilo. Odlakování je o trošku horší, ale to je u laků s třpytkami naprosto běžné. Za mě spokojenost

  • neobvyklá textura
  • zajímavá barva
  • jde jednoduše a neviditelně opravit
  • delší výdrž (cca 3 dny)
  • akorát tekutý
  • nezatýká ke kůžičce
  • hůře se odlakovává


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 15.9.2015 18:44:51

Laky od Miss Sporty mam ráda, tento byl pro mne ale zklamáním.. Měla jsem světle růžový, nevím jak je to s jinýmy odstíny, ale ten můj na nehtech prostě nevypadal hezky.. Po pár měsících se složky v něm začaly oddělovat, zkusila jsem je smíchat a nanést na nehet, ale lak vůbec nepřilnul, po zaschnutí jsem ho z nehtu "oprášila" jako písek.. Kupovala jsem v DM, nevím jestli ho měli špatně uskladněný nebo byl starý.. škoda peněz..

  • tlustý štěteček
  • jinak asi všechno


věk
35-44

nehty
přírodní

Laky Miss Sporty jsou bezva a cenově velmi dostupné, ale přijdou mi hodně maličké, velmi rychle je vypotřebuji. Mají úžasné odstíny, ale je fakt, že mi dělá na nehtech taktéž nepříjemný pocit. Za prvé je hodně hrubý na dotek, za druhé - zanedlouho vysychá. Jde velmi špatně odlakovat, ale to právě vše bude třpytkami, které lak obsahuje.

  • krásné odstíny a barvy
  • cena
  • hrubý na dotek
  • rychle vysychá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.4.2015 11:00:10

"Lak na nehty se speciální třpytivou 3D texturou." (píše výrobce) Lak je hodně tekutý. Po první vrstvě (odstín 062 Cosmic Black) mi na nehtu ulpěly snad jen třpytky a něco jako světle šedá barva. Po druhé vrstvě už lepší, ale po zaschnutí.... Texturou opravdové 3D - připomínala mi asfalt. Musela jsem na něj dát top coat jen proto, aby nebyl tak drsný a trošilinku se leskl (jinak bych mohla nehtíky používat i jako pilníček). Už nekoupím.

  • Cena
  • Hezké barvy
  • Opravdu málo pigmentovaná


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.12.2014 23:46:07

Ďalšie krásne trblietkové laky od Miss Sporty. Ja mám odtieň 062 (čierny s bielymi trblietkami). Krásne kryje, ja si dávam 2 vrstvy, aby som mala trblietok čo najviac na nechtoch. Šteteček je klasický. Aj výdrž je celkom dobrá, vydrží okolo 4-5 dní. Odlakováva sa príšerne ako všetky laky s trieblietkami. Ale to ma neodradí od nich :). Len ma mrzí ,že tých odtieňov je naozaj veľmi málo, u nás som videla asi len 4-5.

  • je úžasný


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 28.12.2014 13:45:04

Po dlouhé době lak, který mi vydrží déle jak půl dne. Koupila jsem na slepo, jen jsem prostě chtěla lak se třpytkami, který by byl zároveň i krycí. Druhý den jsem si běžela koupit i další odstín. Nehty se lámou a třepí a tento lak je perfektně zpevní, dám i 3 vrstvy. Rychle schne, a že zůstane tvrdý povrch mi vůbec nevadí. Za mě je lak naprosto super, jen bych byla ráda ještě za více barev.

  • rychle schne
  • dlouhá výdrž
  • nehty zpevňuje
  • menší škála odstínů


Další recenze od 2.10.2014 16:39:48

Pískové laky jsem si velmi oblíbila, mám několik značek a tento patří k těm lepším. Štěteček typický pro Miss Sporty, krátký a široký. Lak se nanáší dobře, konzistence je tak akorát, jedna vrstva by asi i stačila, ale dvě jsou pochopitelně hezčí. Víc ale není potřeba. Obecně mi pískové laky drží dlouho a dobře schnou, tento není výjimkou. Oprýskané špičky se lehce a neviditelně opraví. I když mi některé pískové laky přijdou o chlup lepší, tento vychvaluji do nebe za odstín 061, takhle zajímavou a krásnou barvu jsem u jiných značek neobjevila. Určitě koupím znovu. Velkým plusem je samozřejmě cena, zatímco u normálních laků MS tak nějak odpovídá, tento lak je silně cenově podhodnocen, stojí rozhodně za víc!

  • několikadenní výdrž
  • krásný výsledný efekt
  • dobré nanášení
  • rychlé schnutí
  • žádné


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 30.6.2014 10:42:22

Laky Miss sport si kupuji nejradši. Docela velká škála odstínů. Třpytky se hezky třpytí... rychle zasychá, přívětivá cena. Vyhovuje mě krátký tlustý štěteček. Po zaschnutí jsou nehty drsné,ale když si dám měnší vzstvu tak je to v pohodě , ale nevadí mi. Lak se neodlupuje a to je u mě velký plus, protože mám asi kolem 60 laků a skoro každý se hned sloupe max. mi vydřží den, ale tenhle je fakt pevný...

  • Hezky se třpytí
  • Krátký tlustý štěteček
  • Neodlupje se
  • Cena
  • Nic


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 23.3.2014 17:48:35

Laky od Miss Sporty si kupuji často, protože jsou poměrně dobré a za nízkou cenu. Také mi vyhovují jejich krátké tlusté štětečky. Tato novinka s 3D efektem mě zaujala na první pohled. Jedná se o tzv. pískový lak, který nezanechá nehty klasicky lesklé a hladké ale naopak povrh nehtu je hrubý, drsný a matný. Připomíná mi to, jako kdyby jste měly na nehtech šmirgl papír. :-) Mám ho v odstínu 061. Na nehtech vypadá úžasně ale abych řekla pravdu, tak mě osobně to bylo trochu nepříjemné, když jsem o nehet zavadila a ten byl drsný a ne klasicky hladký. Ale to je jen věc mého pocitu. Jinak je lak moc fajn.

  • nízká cena
  • super efekt
  • drsné nehty mě osobně nebyly moc příjemné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Essie Lak na nehty

3.8 70% 34 recenzí

Hůře hodnocené