Gabriella Salvete Panoramico Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Gabriella Salvete Panoramico Volume Mascara
Řasenky Gabriella Salvete Panoramico Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky Gabriella Salvete Panoramico Volume Mascara - obrázek 2
Řasenky Gabriella Salvete Panoramico Volume Mascara - obrázek 3
5 4.3 12
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Panoramico Volume Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 25.4.2016 10:21:00

Tuto řasenku jsem si pořídila na základě recenzí a taky byla zrovna v akci. Má úžasné krémové složení a super černou barvu. Kartáček je klasický a hustý (což mám ráda) a je zvláštně tvarovaný (do kužele), což jsem chtěla hrozně zkusit, i když mám radši menší kartáčky. Nanášení chce trochu cvik, ale není to špatné, docela rychle a bez větší námahy řasy zvýrazňuje. Objem udělá fantastický, bohužel vůbec ale vůbec neprodlouží, což je pro mě důvod, proč už pravděpodobně nekoupím. Taky se s tímto kartáčkem špatně malují dolní řasy. Plusem je složení s ricinovým olejem, což by mělo o řasy pečovat. Když to shrnu, řasenka není špatná, zvýrazňuje a zhušťuje řasy a to dost rychle a snadno, mně ale bohužel neprodlouží a kartáček je na mě přece jen velký, obtiskává se na horním víčku nad linií řas. Ale nepoletí hned do koše, budu ji střídat se svou TOP řasenkou (Rimmel Extra super lash) do spotřebování.

  • obsahuje ricinový olej
  • zhušťuje a zvýrazňuje
  • krémové složení
  • na mě moc velký kartáček
  • neprodlouží


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 20.2.2016 09:57:44

nechala sem se zlakat recenzema zde a musim rict ze tentokrat sem slapla vedle...me tato rasenska moc nevyhovuje, netvrdim ze je to uplnej propadak, ale... kartacek je pro me moc velky(vetsinou si nemaluji spodni rasy a pokud ano s touhle rasenkou urcite ne), co se tyka objemu a delky no pri treti vrstve uz mi jakztakz rasy zvyrazni,ale ze by to byla nejaka hitparada to urcite ne. takze ja opet pokorne zustanu u me oblibene Maybelline Lash Sensational Mascara ktera me "zadne" rasy udela krasne. jedine plus je ze me po ni nepali oci a ma prijemnou konzistenci.

  • prijemna konzistence nepali
  • mohutny kartacek


věk
15-24

oči
zelené

Tato řasenka je super. Řasy nezatíží, jsou krásně zvýrazněné a oddělené. U řasenek je častý problém, že pokud si dám více vrstev, po pár hodinách řasy klesnou a stratí tvar. U této se mi to neděje, řasy mám natočené hezky celý den. Ovšem mívám problémy s malování dolních řas, kratáček je z jedné strany hodně široký.

  • Výdrž
  • Natočení a prodloužení
  • Občas ztížená manipulace při malování dolních řas


Další recenze od 8.2.2016 16:52:01

Nesnesu žádnou řasenku...trpím syndromem suchého oka. Léta jsem zkoušela kdeco a v podstatě se nemohla malovat. Tuto řasenku měli ve slevě, tak jsem si řekla že ještě jednou, naposledy zkusím...je úžasná. Nevadí mi na očích vůbec a věřte, že v mém případě je to zázrak! K tomu má ještě další vymoženosti, které jsem já celkem ani neřešila...stačilo by mi cokoliv na očích vydržet. Nemaže se pod očima, dělá super řasy a skvěle se nanáší...kartáček super. Takže kdo má stejné problémy s očima jako já, zkuste ji...

  • všechny
  • žádné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 28.1.2016 19:10:31

Koupila jsem na základě recenze zde a jsem moc spokojená. Dobře se nanáší, neslepuje řasy. Přes den se neroztéká, nedrolí. Vydrží v pohodě až do večera. Oči mě nesvědí, neslzí - můj dost častý problém. Dobře se odličuje. Řasy jsou krásně zahuštěné, přitom přirozené. A to vše za super cenu. Tak teď jen doufám, že ji nepřestanou vyrábět.

  • Nedráždí oči
  • Dobře se odličuje
  • Neslepuje řasy
  • Přirozeně zahustí
  • žádné


věk
25-34

oči
šedé

Řasenku jsem koupila dle recenzí tady..Jsem z ní nešťastná, neni to snad ani řasenka ale lepidlo, řasy to okamžitě při druhé vrtvě slepí, do konce dne mam řasenku odrolenou pod očima skoro celou a vůbec nevydží. Kartáček je věčne plný barvy a ani jeho tvar mi nevyhovuje. Za mě už Gabriella Salvete nikdy a letí do koše.

  • pigmentace
  • drolí se
  • slepuje
  • pro mě nevyhovující kartáček


Další recenze od 18.1.2016 20:29:56

Spoustu let jsem neustále hledala nějakou "super řasenku", ale vždy jsem se pokorně vracela k MF 2000 Calorie - až do doby, kdy se mi do rukou dostala tato GS. Má naprosto úžasný kartáček (nehrozí pravidelné čmouhy jako u MF 2000 Calorie), řasy neslepuje a již po první vrstvě jsou krásně prodloužené a zahuštěné, ale přitom velmi příjemné a měkké na omak - při doteku nejde vůbec poznat použití řasenky (nedělá z řasů nepříjemné tvrdé kartáče). Měkkost řas a jejich krásné oddělení zůstává i po více vrstvách. Po roce od sundání umělých řas si konečně díky GS připadám téměř jako mrkací panenka (v rámci omezených možností danými mými krátkými a řidšími řasami). Tahle řasenka dělá zázraky. První balení používám již 2,5 měsíce, ale stále slouží skvěle (nevysychá tak rychle jako MF 2000). Efekt umocňuji ještě podkladovou bází od Evelin. Za mě naprostá spokojenost, příště kupuju bez váhání znovu.

  • komfortní kartáček (nedělá čmouhy na víčku)
  • řasy neslepuje
  • nízká cena
  • krásné prodloužené řasy příjemné na omak
  • výdrž balení - nevysychá tak rychle jako jiné řasenky
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 13.1.2016 21:19:06

Tato řasenka má větší,obyčejný kartáček,který moje řasy většinou slepí.Tento kartáček je ale jiný,perfektně řasy oddělí,rozčeše,prodlouží,zahustí i natočí!Natočení řas vydrží celý den,řasenka se nerozmazává,ani neopadává.Je to zatím jediná řasenka od této značky,která mi sedla hned při prvním nalíčení.Doporučuji!

  • ROZČEŠE
  • ODDĚLÍ
  • PRODLOUŽÍ
  • ZAHUSTÍ
  • NATOČÍ
  • NEROZMAZÁVÁ SE
  • .......................


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.10.2015 19:46:30

Už dávno som čítala recenzie na túto riasenku,ale nerada kupujem novú ak je v poriadku tá ktorú používam,takže som dlho okolo nej len chodila :o) Nakoniec konečne moje začala vysychať a keďže mám G.S rada hlavne kvôli lakom,dala som šancu aj riasenke.Dlho som sa rozhodovala medzi touto a inou od nej,ale nakoniec zavážili recenzie.Riasenka je cenovo v dobrej kategórii,kupovala som ju za 5.50(cca 149kč) ale cena sa pohybuje v závislosti od obchodu,resp eshopu.Riasenka má klasický obal,ktorý sa dá pekne položiť a na rovnej ploche stojí,čo mne vyhovuje.Kartáček štetinkový,vpredu zúžený,na konci objemnejší.Veľmi príjemne ma prekvapilo,že kartáček nemusím vôbec otierať,nedrží sa na nej veľa farby.Konzistencia je príjemná,nie moc hustá ale ani riedka,pekný stred.Riasy krásne prečeše,dodá objem aj predĺži.Počas dňa neopadáva,neotláča sa,nepálila ma v očiach(neviem ako na citlivé oči).Nijak nezlepuje ani po viac vrstvách,na to že ich mám krátke,2-3 vrstvy mi stačia.Skvelá riasenka za relatívne skvelú cenu.Rada sa k nej ešte vrátim

  • predlží a dodá objem
  • nezlepuje
  • neotláča sa a neopadáva
  • nič


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.9.2015 14:27:42

Ano, můžu jen souhlasit, tahle řasenka je opravdu parádní. Koupila jsem jí v akci za 99,- a nic moc si od ní neslibovala, ale pak jsem byla šokovaná jak snadno a dobře umí řasy natočit a zvýraznit. Stačí pár tahů a řasy jsou oddělené, prodloužené a zvýrazněné, dokonce na mých řasách vytváří takový ten efekt ,,motýlích křídel", že mám vnější řasy delší než ty uvnitř, takže to vypadá fakt libově. Nemám s ní žádný problém, nepálí, nedrolí, hezky drží a neslepuje se. Takže doporučuji a určitě koupím znovu.

  • Výborná řasenka jak má být
  • Super cena
  • Žádný


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.9.2015 15:36:00

Za 10 let, co se líčím jsem nenarazila na lepší řasenku a věřte, že bych je mohla prodávat, kolik jich doma mám. Dnes už všechny slibují "jedním tahem efekt umělých řas" ale až u této jsem poznala, co to je být nalíčená za minutu a mít dokonalé, husté, dlouhé řasy... štěteček je dokonale tvarovaný. vždy jsem řasenku patlala 10minut a spodní řasy byly horor... Ale tato řasenka jako by na ně byla přímo stvořená!!! Opravdu za mě nejlepší řasenka na trhu za směšně nízkou cenu.. =) stačí dva tahy a je hotovo. navíc při druhé vrstvě mám oči jak mrkací panenka.;)

  • Obal je nádherný
  • štěteček je úžasný
  • i když je nová, neobtiskává se a není nepříjemně tekutá
  • cena
  • absolutně žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.4.2015 17:12:54

Na tuhle řasenku jsem narazila náhodou v Rossmannu, kde jsem ji viděla na stojanu s novinkami s její bílou "sestrou" za cenu 99 Kč. Musím říct, že mě ihned na první pohled zaujalo tlusté černé balení, takže jsem po ní okamžitě sáhla a začala zkoumat kartáček. Kartáček je široký se štětinkami, což mi naprosto vyhovuje a tak bylo rozhodnuto. Ihned jsem se doma nalíčila a byla velmi příjemně překvapena. Řasy krásně prodloužené, oddělené a zvýrazněné. Navíc - vůbec se nedrolí! Je rozhodnuto, patří mezi TOP řasenky, které jsem vyzkoušela a určitě si jí zakoupím znovu :)

  • cena
  • kartáček
  • balení
  • dostupnost
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené