Essence Lash Princess Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Essence Lash Princess Volume Mascara
Řasenky Essence Lash Princess Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky Essence Lash Princess Volume Mascara - obrázek 2
Řasenky Essence Lash Princess Volume Mascara - obrázek 3
5 4.3 17
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 95% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Lash Princess Volume Mascara

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.10.2014 16:11:09

Nová maskara od Essence sa mi veľmi páči:) hlavne ma upútala svojím obalom, ktorý je nádherný čierny s oranžovým vypuklým pogumovaným vzorom..Riasenka je objemová, čo môžem na 100 percent potvrdiť, ale zároveň aj pekne predĺži, nie zase extrémne ale tak akurát. Nezlepuje, nerozmazáva sa, výdrž celodenná. Kefka má zaujímavý tvar tzv. cobry. Vyhovuje mi, krásne s ňou zachytím každú mihalnicu:) Na kefke ostáva primerané množstvo farby, čo je super, pretože neznášam keď je riasenka príliš mokrá ..Objemovo je veľka , obsahuje 12 ml:) Je výborná!

  • nádherný obal
  • dobre tvarovaná kefka
  • objem
  • cena
  • výdrž
  • žiadne


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.10.2014 13:39:02

Túto riasenku som kúpila pred pár dňami v DMke.Bola akurát v akcii aj s čiernou linkou v pere,tak som na vyskúšanie vzala.Má pekný obal,nevtieravý,no pekný :) Má tenšiu a menšiu kefku a aj keď mám rada skôr JUMBO kefky,sadla mi aj táto.Pekne sa dajú zachytiť riasy.Konzistencia nie je moc vodová,ale ani moc hustá,taký stred a ako bolo spomínané vyššie,zachytáva kefka akurát farbu.Predĺži,neotláča sa,nerozmazáva.Farba je tiež pekná čierna.S použitím klieštičiek,som len čumela,ako mi krásne riasy predĺžila :) Zo začiatku mi troška zlepovala,ale nebolo to nič strašné.Veľmi ma tento Essence produkt prekvapil a určite kúpim znova,kým ju budú ešte predávať.Za tie peniaze naozaj skvelá riasenka a mne úplne vyhovuje.Som rada,že som ju vzala

  • krásne predĺžila
  • neopadáva a ani sa neotláča
  • kefka
  • zo začiatku troška zlepovala,ale to jej rada odpustím :)


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.12.2014 20:16:27

Táto riasenka asi každého najprv zaujme svojim vzhľadom. Ja som nebola výnimkou. Ale aj obsah riasenky je naozaj veľmi dobrý. Riasenka má kefku, ktorú veľmi nemám rada, ale dobre sa s ňou pracuje. Riasy sú predĺžené, trošku zahustené. Na začiatku špirála trošku zlepovala ,ale teraz to už skoro nerobí. Jediná nevýhoda je ,že sa otláča.

  • predĺži a zahustí mihalnice
  • obal
  • otláča sa


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 25.12.2014 23:35:19

Tato řasenka mě samozřejmě zaujala svým úžasným vzhledem, tak jsem ji chtěla vyzkoušet. A je super. Řasy krásné prodlouží i zahustí. Konzistenci má taky dobrou, takže se s ní dobře pracuje. Nijak se neobtiskává a drží taky dobře. A ta cena je samozřejmě taky fajn. Kdyby nebylo tolik řasenek, které chci ještě vyzkoušet, tak si ji koupím určitě znovu.

  • obal
  • prodloužení řas
  • objem
  • cena
  • žádné


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 11.1.2015 20:59:04

Značce Essence se po dlouhé době povedla super řasenka. Jelikož jsem poslední dobou byla zvyklá na tlusté kartáčky řasenek, tak mi ze začátku dělalo problém s touhle řasenkou pracovat. Ale naučila jsem se. Kartáček ve tvaru ´´kobry´´ je opravdu skvělý. Řasy velmi dobře natočí a udělá masivní objem. Výdrž řasenky je taky hodně dobrá a vydrží i nějaké ty slzičky. A taky chválím cenu :)

  • cena
  • obal
  • výdrž
  • objem
  • natočení řas
  • prodloužení řas
  • černá barva
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Tahle rasenka je snad nejlepsi co jsem kdy vyzkousela! Krasne mi prodlouzi moje ultra kratke a nevyrazne rasy a zaroven mi doda trochu objemu. Na ocich mi vydrzi cely den. S kartackem se pracuje velmi dobre. Nenanasi moc mascary spis tak primerene. Rasy jsou prirozene dlouhe. Taky se mi moc libi obal rasenky.

  • Prodlouzeni ras
  • Zahusteni ras
  • Na ocich vydrzi cely den
  • zadne


Další recenze od 26.2.2015 21:26:21

Tuhle řasenku jsem si koupila na základě vcelku dobrých recenzí a navíc stojí pod stovku, tak proč to nezkusit :D První dojem byl úplně ohromující, a to i po jednom přejetí řas. Ani tak ne objemem (ikdyž by ho měla tvořit), ale prodloužením řas. To byl ten úplně první dojem, pak sem si začala všímat, že opravdu slepuje řasy, ale nijak dramaticky. Na očích mi vydrží klidně celý den (nějakých 12 hod), nedrolí se z očí.. Musím říct, že opravdu poměr toho, kolik stojí a jaká je, je suprový. Je jasné, že jsou lepší řasenky, ale asi nestojí stovku. Za mě - doporučuji aspoň vyzkoušet.

  • rozhodně cena
  • pěkný obal
  • stačí jedno natření
  • prodlužuje
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.3.2015 08:54:26

Moja obľúbená riasenka, momentálne mám už asi piatu, a budem kupovať naďalej. Veľmi mi vyhovuje štetec, dostanem sa s ním fakt až ku korienkom rias a krásne ich nadvihne predĺži a zahustí. Myslím si že táto riasenka by schovala do vačku všetky svoje predražené kolegyne drahších značiek :) Riasenka ma aj krásny obal, a dlho vydrží v tom zmysle že hneď nevyschne. Na očiach drží od rána do večera a neodpadáva, nerozmazáva sa, nemizne z očí a ľahko sa odličuje. Odporúčam vyskúšať :)

  • predlžuje a zahusťuje riasy
  • neodpadáva
  • vydrží a zároveň sa ľahko odličuje
  • cena
  • originálny obal
  • nič


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.3.2015 18:02:22

Jestli něco málo značka Essence umí, tak jsou to určitě řasenky a tato patří mezi další povedené. Moc se mi líbí její obal, který je roztomilý a zároveň vypadá docela luxusně. Zpočátku se mi moc nezamlouval tvar kartáčku, ale manipuluje a maluje se s ním dobře. Řasenka dobře řasy prodlouží, bohužel už nenatočí. Na druhou stranu řasy neslepuje a řasenka se během dne nedrolí a neodpadává, takže super. Plný počet dát nemůžu, protože znám lepší řasenky, ale v této cenové relaci konkurenci rozhodně nemá. Doporučuji pro méně náročné.

  • cena
  • krásný obal
  • prodlužuje
  • nedrolí se a neodpadává během dne
  • neslepuje řasy
  • řasy nenatočí


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.4.2015 20:14:17

Řasenku jsem koupila v akci, drogerii Rossmann, společně s očními linkami ve fixu. Moc se mi líbí provedení obalu, na tento typ kartáčku sice nejsem zvyklá, ale od prvního použití se s ní hezky pracovalo, na kartáčku bylo barvy tak akorát, a i když mám řasy dlouhé od přírody, tahle řasenka mi je ještě o něco prodloužila, natočila, pěkně rozčesala aniž by po sobě zanechala slepené trsy řas nebo cucky. Má skvělou výdrž a hlavně vypadá přirozeně, ne jako pavoučí nožky. V budoucnu se k ní ještě mileráda vrátím.

  • krásný decentní obal
  • nemaže se
  • výdrž
  • rozčeše a prodlouží řasy
  • příjemná cena
  • ne


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.7.2015 17:35:47

Kupena na odporučenie. Obal ma nejak neuzaujal. Mam v poradí už druhu a určite si kupim zas. Mihalnice predlži , nezlepovala mi ani na zaciatku ani teraz , dostanem ju aj do kuta oka , velmi lahko sa s nou manipuluje, na oku vydrži cely den a jednoducho sa odličuje. Za tu cenu jej nieje škoda a oplati sa vyskusať. Dobra kupa.

  • predlži
  • cena
  • vydrž
  • Jednoduche odličovanie
  • nic


věk
15-24

oči
šedé

Tak já tedy musím říct, že provedení obalu se mi tedy vůbec nelíbí...ale o to tak nejde že? Pomocí kleštiček na řasy si s ní dokážu udělat krásné řasy už po jedné vrstvě. Kartáček musím hodně otírat, protože tolik produktu co je na kartáčku po vytažení mi řasy slepuje a dělá "pavoučí nožky". Myslím, že za tu cenu je to dobrá řasenka jen se s ní naučit pracovat...možná koupím znovu. :-)

  • prodloužení
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2016 15:28:16

Řasenku jsem si koupila kvůli doporučení od kamarádky. Řasenka mi vyhovuje, hezky oddělí řasy, neslepuje. Dávám vždy dvě vrstvy a řasy jsou hezky prodloužené a získají i objem. Kartáček je zahnutý, takže se s ním dobře malujou i spodní řasy. Vydrží celý den, nedrolí se a neobtiskuje se. Navíc má hezký obal. Za takovou cenu neber to :-)

  • hezký obal
  • dodá objem i délku
  • cena
  • vydrží celý den
  • neslepuje řasy
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.1.2016 20:29:54

Levná řasenka, která mi ze začátku hodně slepovala, ale postupem času se to zlepšilo. Je krásně černá, prodlouží a zahustí řasy. Mně tedy řasy natočit neumí. Byla by to dobrá průměrná řasenka, kdyby mi v průběhu dne neopadávala pod oči. Každou chvilku jsem si musela odstraňovat černé kousky pod očima, což je dost nepříjemné. Z tohoto důvodu již nekoupím.

  • Prodlouží
  • Zahustí
  • Temně černá
  • opadává!
  • Nenatočí


věk
15-24

oči
zelené

Za sebe musím říct že je to super řasenka. Řasy krásně rozčeše a prodlouží. Zahuštění je více přirozené. V průběhu dne nebledne a řasy neztrácí objem. Za tu cenu si myslím že se vyplatí do ní jít. Je vhodná pro přirozené líčení. Vrství se docela dobře, ale čím je starší tím více opadává. Co se týká kartáčku má výborný tvar.

  • cena
  • balení
  • prodlouží a jemně zahustí
  • kartáček
  • rychle vysychá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 24.10.2016 23:03:28

Po Get Big lashes! další moje oblíbená řasenka od Essence, navíc se i dobře odličuje. Většinou to mám s řasenkami tak, že ty, co přes den opadávají, se dobře odličují. Naopak ty, co dobře drží a neopadávají během dne, jdou hůř odlíčit. U této to tak není, přes den drží na řasách, neopadává pod víčka ani se nerozmazává a večer jde krásně odlíčit. Jediné menší mínus vidím v kartáčku, mám ráda klasické rovné. Jinak je vážně super a vydržela mi asi 4 měsíce, až potom vyschla, což je vzhledem k ceně slušné. Konzistence je spíš suchá než vodová, což asi ocení i ženy, které potřebují řasy udržet natočené. Rozhodně jedna z nejlepších řasenek, jakou jsem kdy měla, určitě pořídím znovu

  • neopadává
  • nerozmazává se
  • cena
  • krásný obal
  • snadno se odličuje
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.10.2017 18:06:52

Tuto řasenku jsem si pořídila na základě kladných recenzí a nebyla jsem zklamaná! Řasenka je opravdu skvělá a když vezmu v potaz cenu, kterou jsem za ní zaplatila (50 Kč v akci), řadí se v poměru cena-kvalita mezi nejlepší řasenky, co jsem vyzkoušela. Řasenka řasy krásně zahustí a prodlouží. Je krásně černá, dost výrazná a přesto nežmolkovatí a neslepuje, naopak řasy pěkně oddělí. S kartáčkem se výborně pracuje. Je úzký, lehce prohnutý, takže se s ním dostanete všude. Mezi nevýhodu řadím pouze fakt, že po celém dni se řasenka lehce obtiskává pod očima. I přes to za tu cenu skvělý výrobek. Doporučuji!

  • výrazná barva
  • zahušťuje a prodlužuje
  • neslepuje řasy
  • po celém dni se obtiskává


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené