Got2b Guardian Angel sprej pro ochranu vlasů při tepelné úpravě recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Got2b Guardian Angel sprej pro ochranu vlasů při tepelné úpravě
Bezoplachová péče Got2b Guardian Angel sprej pro ochranu vlasů při tepelné úpravě - obrázek 1
Bezoplachová péče Got2b Guardian Angel sprej pro ochranu vlasů při tepelné úpravě - obrázek 2
5 3.1 23
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Got2b

Recenze produktu
Got2b Guardian Angel sprej pro ochranu vlasů při tepelné úpravě

věk
25-34

Super přípravek, vřele doporučuji. Používá se ihned po umytí vlasů-tj. do všech vlasů naráz, nemusím ho používat pramen po prameni těsně před "tepelnou úpravou" daného pramene. Vlasy pak vysušíte fénem nebo necháte volně uschnout a teprve potom začnete s "tepelnou úpravou". Přišlo mě, že mě dodal i poměrně dost objemu, vlasy s ním šly upravovat velmi snadno-nelepí (vlasy nedrhnou o žehličku/kulmu). Zůstavájí pak krásně hladké a lesklé. Poměrně dobře drží i samotný výsledný efekt úpravy i bez laku na vlasy ale s lakem mi vydrží vlny i přes noc (jen se samozřejmě trošku pocuchají protože nespím celou noc ve stejné pozici :D), ale i třetí den jsem měla po vlnách stále nádherně nadýchané rozevláté lehoulinké vlnky. Jsem s ním maximálně spokojená. Má i nádherný designový obal a dobrý rozstřikovač :)

  • krásný designový obal
  • snadné použití
  • dodá objem
  • po úpravě jsou vlasy hladké a lesklé
  • nelepí
  • prodlužuje výdrž účesu i bez laku
  • ani jeden jsem neshledala


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2012 17:32:18

Bohužel mě tenhle sprej moc nezaujal. Žádnou ochranu jsem nezaznamenala, upřímně na to ani moc nevěřím, že by nějaký sprej dokázal vlasy ochránit, ale budiž. Dost mi mastil vlasy a vyžehlené vlasy vypadaly líp bez něj než s ním, takže za mě ne.

  • žádné bohužel
  • mastí vlasy
  • žádnou ochranu jsem nezaznamenala
  • nechává vlasy suché a rozlítané


věk
25-34

Tento sprej mám velice rádam, mojim vlasům vyhovuje. Vlasy mám po něm hebké, pěkné na dotek. Ale řekla bych, že dostatečně nechrání před teplem, ale to dle mě žádný sprej. Tento sprej si koupím určitě znovu....

  • hebké vlasy
  • asi dostatečně nechrání


věk
35-44

Tento sprej používá ke kulmě. Přitom nepoužívám již žádné jiné produkty do vlasů ani před ani po a zatím mi vlasy nepřijdou vůbec zničené a to kulmuji min 1 x týdně. Navíc mi s ním vlny drží až do dalšího umytí i bez laku, tužidla apod. Také je fajn, že vlasy nejsou nijak cuckaté a slepené, akorát mi přijde, že jsou trochu tvrdší. Vůně mě moc nenadchla, připomíná mi nějaký obyčejný krém z dob totality :)

  • kudrdliny krásně drží
  • nemám pocit spálených vlasů
  • vlásky jsou trochu tvrdší
  • moc mi nevoní


věk
15-24

Další recenze od 28.3.2012 20:41:15

Bohužel moje vlasy nemluví takže nevím jestli opravdu chrání před teplem, ale líbí se mi že když nastříkám na suché vlasy tak nemusím dlouho čekat a můžu hned žehlit, když se to s ním nepřežene tak jsou vlasy lesklejší a prostě celkově hezčí, nemám mu co vytknout. Vůně mi taky nevadí, určitě ho koupím znovu :)

  • lesk vlasů
  • hebkost vlasů
  • nenapadají mě


věk
25-34

Z těch levně dostupných přípravků na ochranu vlasů proti teplu mi přijde tento nejpřijatelnější. Nevím tedy, jestli opravdu vlasy chrání, ale po jeho použití je mám celkem hebké. Vůně mi nevadí, spíš naopak, líbí se mi. Obal vypadá taky pěkně, ačkoli mám radši decentnější designy.

  • finančně dostupný
  • pěkná vůně
  • nevím zda dostatečně vlasy ochrání


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2012 12:16:50

Tento výrobek jsem se rozhodla koupit na doporučení mé kadeřnice a z důvodu, že mi tato značka celkem vyhovuje. Ovšem nezaznamenala jsem nějaký extra rozdíl při použití x nepoužití. Nepřijde mi, že by nějak extra vlasy chránil. Ani vůně mi moc nevyhovuje, ale dobře se nanáší.

  • dobře se nanáší
  • nechrání
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2012 15:41:59

Za tu cenu si koupím příště daleko kvalitnejší výrobek. Myslím, že výrobek minul účel a vlasy zrovna moc nechrání.. Vlasy po něm nejsou tolik rozlétané a jsou hebké. Musíte si dát pozor abyste přípravku nepoužili zbytečně moc - potom totiž mastí vlasy.

  • voní
  • vlasy jsou hebké
  • vlasy nejsou tolik chráněné jak výrobek slibuje


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2012 08:38:28

Vyrobek pouzivam uz rok a porad ho mam. Moc casto si vlasy nefenuji. Ale po aplikaci mi pride jakoby vlasy slepil a stvrdnul. Ani nevidim rozdil jestli opravdu chrani ci nikoliv. Ale myslim, ze je dobre mit aspon pocit , ze vlasy pred fenovanim chrani :D

  • hezky obal
  • myslim ze vlasy nijak nechrani po aplikaci jsou vlasy tvrde


věk
15-24

Další recenze od 22.7.2012 13:35:06

Jako téměř všechny výrobky od Got2b mi nesedl. Žádnou ochranu při tepelné úpravě jsem nezaznamenala, navíc mi sprej docela nepříjemně voněl a vlasy hned zmastil. Po použití s žehličkou byly vlasy takové divné, vypadaly jako umělé. Takže za mě žádná sláva.

  • možná tak rozprašovač?
  • neposkytuje žádnou ochranu
  • zmastí
  • nepříjemná vůně
  • špatně vypadající vlasy po použití


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2014 20:21:33

Používala jsem ho opakovaně asi 2 roky a to pravidelně a nemá vliv na nějakou ochranu vlasů před tepelnou úpraou vlasů (žádný přípravek, natož tento). Kvalita vlasů byla stejná jako bez jeho užívání dříve. Sprej voní docela příjemně, obal je hezký a dobře padne do ruky. Víčko dobře drží, cena je víc než příznivá a dostupnost perfektní, jelikož seženete v každé drogérii. Osobně si ho už nekoupím, jelikož jsem neviděla žádné účinky ani po 2 letech. Kvalitu produktu dávám průměr a to proto, že ani super profi produkty mi neukázaly lepší výsledky.

  • cena
  • dostupnost
  • obal
  • výsledky


věk
15-24

Další recenze od 16.8.2012 20:22:27

Nevím jak chrání před teplem, ale já jsem si tenhle sprej uplně zamilovala :) Ta vůně je naprosto luxusní..a proto jsem se na jeho použití vždy velmi těšila :) Navíc se mi líbí obal takže za mě ANO :) Já jsem se sprejem spokojená...

  • Vůně
  • Nevím


věk
25-34

Další recenze od 21.4.2013 18:49:10

Opravdu skvělá ochrana pro žehlené vlasy, za sebe mohu jen doporučit. Balení je zajímavé, pěkné s klasickým pumpičkovým aplikátorem. Přípravek nanesete rovnou do vlasů a nemusíte si patlat ruce. Má moc hezkou vůni, po nanesení na vlasy nelepí a nemastí. Povrch vlasů je hladký a jemný. Žehličce zmožňuje lepší skluz po vlasech. Vlasy chrání před teplem a to až do 220 stupňů. Používám před každým žehlením a to i na suché vlasy.

  • Cena
  • Balení
  • Vůně
  • Nelepí a nemastí
  • Ochrana vlasů
  • Nic


věk
15-24

Další recenze od 4.5.2013 13:04:46

Tento produkt bych si rozhodně znovu nekoupila, obal je sice hezký, ale to je tak vše. Vůbec mi vlasy nechrání, přijde mi, že po aplikaci jsou moje vlasy opravdu nehezké jakoby vysušené mnohem víc, než bez tohoto produktu. Jediný plus je možná fajn vůně, ale slíbený efekt chránění se opravdu nekoná. Rozhodně víc doporučuji např. tekuté krystaly :)

  • vůně
  • nechrání
  • vysušuje moje vlasy


věk
25-34

Další recenze od 11.9.2013 23:51:35

Celkem dobrý přípravek na ochranu vlasů. Ikdyž si nejsem stoprocentně jistá, zda vlasy před teplem nějak chrání. Používám ho především před kulmováním a musím říci, že normálně mám pak vlasy vysušené a třapaté, ale po aplikaci tohoto spreje jsou docela hebké, drží tvar a nejsou nějak vysušené, což je super. Sprej se dobře aplikuje, nelepí a hezky voní. Ale zase si nejsem jistá jeho ochrannými účinky, takže za mě takový lepší průměr.

  • vlasy nejsou tak vysušené
  • aplikátor
  • desig obalu
  • vůně
  • nedá se používat pořád
  • nedostatečná ochrana


Další recenze od 9.10.2013 22:06:00

Bohužel tento výrobek mi (jako většina got2be) nevyhovuje. Vlas udělá hrubší, obalí ho. Nedokážu říct jestli vlasy ochrání před teplem, nebo ne. Zvláštně voní. Vlas je po vyžehlení krepatější a sušší než po použití jiných výrobků proti teplu. Tento produkt nekupujte, za tu cenu seženete lepší produkty. Obal je hezký, s pumpičkovým aplikátorem.

  • nic
  • všechno


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2013 13:46:13

Tento sprej jsem si měla již kdysi. Koupila jsem si ho proto, aby mi ochránil vlasy při fénování. Bohužel žádnou ochranu jsem nezpozorovala. Sice hezky voněl, ale když jsem ho náhodou zapomněla použít - i opakovaně, tak jsem nezaznamenala žádnou změnu. Přišlo mi, že i trošku lepil. Za mě tedy ne, nedoporučuji ho.

  • hezky voní
  • při používání jsem nezaznamenala žádnou změnu


věk
35-44

Další recenze od 8.9.2014 08:51:37

Tento sprej mi leží v koupelně nevyužit už hodně dlouho. Koupila jsem si ho protože si vlasy každý den žehlím. Dvě hvězdičky dávám jen kvůli hodně povedenému obalu (ten se mi fakt líbí) a pro jeho hezkou vůni. Jinak je to propadák. Vlasy po nastříkaní jsou až moc mokré a vůbec to neschne. Takže se nedají hned žehlit. Navíc mi přijde lepkavý, takže vlasy jsou po aplikaci lepkavé a mírně ztužené. Takže výsledný efekt nic moc. Použila jsem jej párkrát a od té doby se mi jen v koupelně válí nevyužitý. Znovu už nikdy nekoupím.

  • hezký obal
  • hezká vůně
  • nechrání před teplem
  • vlasy ulepí


věk
15-24

Tento přípravek jsem si koupila proto, že jsem měla prodloužené vlasy a potřebovala jsem si je žehlit, bohužel jsem ho nikdy moc nevyužila, jelikož mi vlasy slepil, zatížil a pak jsem vypadala naprosto nemožně. Vlasy jsou i přes to, že jste si je před hodinou umyla mastné a naprosto zatížené, nedrží tvar a myslím, že jim to škodí daleko víc, než když bych si na ně nic nenastříkala.

  • žádné
  • celé je to takový jeden velký nedostatek


věk
15-24

Další recenze od 6.9.2014 21:38:44

Tento přípravek jsem celý vypotřebovala, ale nejsem s ním moc spokojená. Připadá mi že vlasy až tak moc neochrání, pokud to našplícháte na vlasy, musíte dlouho čekat, než zaschne, aby jste mohli žehlit. Vlasy jdou špatně vyžehlit a připadají mi hrubé. Vlasy neudrží dlouho rovné, zvlní se. Balení je velké. Znovu nekoupím.

  • cena
  • velké balení
  • vůně
  • nechrání
  • dlouho zasychá
  • hrubé vlasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Got2b Smooth'n Chic

2.9 49% 13 recenzí