Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační šampon recenze a zkušenosti

Šampony Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační šampon
Šampony Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační šampon - obrázek 1
5 3 27
  • Průměrné hodnocení 3
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 3 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační šampon

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 25.6.2012 09:59:03

Šampón dobře pění. Vlasy jsou po umytí jemné a zacelené. Šampón mi bohužel nevoní stejně jako ostatní produkty černé řady, které mi voní mnohem více což je škoda. Vůni z vlasů, ale druhý den už necítím. Obal je zajímavý svou černou barvou. Je dobře zavírací a neteče

  • jemné vlasy
  • zacelené vlasy
  • obal
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 27.6.2012 20:08:20

Tento šampón mi nesedl. Po umytí jsou vlasy v délkách hrubé, zatímco u kořínků mastné (a to mám jinak suché vlasy). Bez použití kondicionéru jdou špatně rozčesat. Vůně nic moc. Znovu si ho určitě nekoupím, stejně tak jako ostatní výrobky z této řady.

  • pro mě bohužel žádné
  • vlasy u kořínku mastné, zatímco délky hrubé
  • bez použití kondicionéru špatná rozčesatelnost
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 26.7.2012 10:00:20

Černou řadu Ultimate Repair používám již od jejího uvedení na trh a neměnila bych. Hezky voní, vlasy jsou pak jemné, zbytečně nezacuchává vlasy a dobře se po umytí rozčesávají. Víčko se snadno otevírá a stačí nanášet malé množství šamponu, jelikož docela dobře napění na vlasech.

  • vůně
  • vlasy jsou po něm jemné a nezacuchané
  • nevím


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento šampon mi také velmi vyhovoval, jako jeden z mála od Gliss Kuru. Šampon se dobře vtíral do vlasů, dobře také pěnil a po umytí jsem měla vlasy hebké a jemné. A vlasy se taky velmi dobře rozčesávají a nezacuchávají...Šampon taky velice hezky voněl (teda alespoň mě).

  • hebké a jemné vlasy
  • voní
  • nezacuchává vlasy
  • žádné


Další recenze od 28.10.2012 21:43:48

Tento šampón som si kúpila, pretože som chcela "opraviť" poškodené vlasy. Očakávania boli veľké, výsledok môžem popísať jediným slovom: KATASTROFA... Tento šampón mi strašne zaťažil vlasy, boli skoro hneď mastné a čerešničkou na torte boli veľké hnusné lupiny, čo sa mi na hlave vytvorili. Po vysadení šampónu zmizli. Takže tento šampón už nikdy viac. Zbytok používam na občasné čistenie kozmetických štetcov :)

  • obal
  • zaťažené mastné vlasy
  • lupiny


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.11.2012 08:27:47

Spolu s maskou z této řady mi zachránil vlasy spálené barvením. Opravdu se mi výrazně přestaly lámat už po pár použitích a dnes problém s ulamujícími se konečky dávno neznám. Vlasy nejsou po vysušení nijak "deformované", naopak jsou dobře tvarovatelné a jemné.

  • vůně
  • splnil to co výrobce slibuje
  • dostupnost
  • za mě žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.12.2012 14:37:35

Mne sadol ako rit na serbel ,kedze mam suche a krepovite vlasy pretoze stale pouzivam zehlicku :) tento sampon spolu s kondicionerom boli moja zachrana :D Bola som milo prekvapena pretoze v reklamach vsetko vychvalia az do nebies a v skutocnosti su to smejdy :) A tento sampon je presne pravy opak toho :) Po umyti mam jemne vlasy a vonaju tiez pekne :) takze ja sa nestazujem kupujem uz len tento :)

  • vona
  • obal
  • dobra dostupnost
  • Kvalita
  • ziadne


Další recenze od 13.1.2013 20:17:50

Tento šampon mi byl darován, takže přesně nevím jeho cenu. V drogerii jsem ho ale viděla za 65,- :) No... Vůně není nic moc. Že by to s vlasy něco extra udělalo, to ne. Mám hodně snadno lámavé a suché vlasy. Na to přesně tento šampon má být. Byla jsem hrozně ráda, když jsem ho dostala, bohužel ale zbytečně. Šampon je pro mě pro takové denní použití. Možná něco málo s vlasy udělá, jsou trochu lesklejší. Taky mám problém se suchou pokožkou hlavy a snadno se tvořícími lupy. Na to jsem ale zatím dobrý šampon neviděla... Problém bude taky možná v tom, že k tomuto šamponu nepoužívám balzám. Někde jsem četla (je to napsané i na zadním obalu šamponu), že větší efekt je s použití balzámu...

  • Lesk vlasů po použití
  • Více v popisu :)


Další recenze od 16.2.2013 22:40:00

Se silikonem nemám dobré zkušenosti a ani tento šampon to bohužel nezměnil. Mastí mi vlasy a zacelených konečků jsem si nevšimla. Obsah keratinu je sice fajn ale je k ničemu. Miluji na něm jeho silnou a zvláštní vůni, jako i u ostatních Gliss Kurů, ale to je asi tak všechno, co se mi na něm líbí. Už ho nekoupím.

  • cena
  • vůně
  • silikon


Další recenze od 20.2.2013 16:17:14

Šampon mi moc nesedl. Hodně rychle se mi po něm mastí vlasy. Jeho vůně mi není také příjemná, i když se dá na ni zvyknout. Nijak mi kvalitu vlasů nezlepšil. Dělaly se mi po jeho použití "dredy", které šly špatně rozčesat. Rozhodně nedoporučuji.....

  • pěkný obal
  • vůně
  • nefunkčnost
  • cuchaly se mi vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 10.3.2013 22:50:04

Už bych si tento šampon nikdy nekoupila. Ani asi žádný z řady Gliss Kur. Voní sice hezky, obal zaujme a k tomu ještě reklama v TV, ale po použití hrozné. Už pár hodin po umytí mi vlasy připadaly hrozně mastné, podle mého dělá mastný efekt...za mě nedoporučuji.

  • Vůně
  • Obal
  • Mastný efekt


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 10.3.2013 22:50:52

Mě tento šampon od Gliss Kuru vysloveně zklamal. Jeho předností je, že krásně voní a má, jako všechny GK šampony, dobrou konzistenci a jemně perleťovou barvu. Tím ale výčet pozitiv končí. Vlasy se mi po něm rychle mastily, byly rozlítané a nepoddajné. Žádná regenerace vlasů se nekonala ani s použitím kondicionéru.

  • vůně
  • i suché vlasy se po něm velmi rychle zmastí
  • neregeneruje
  • vlasy jsou rozlítané a nepoddajné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Šampon z regenerační řady mě nesedl. Při nanášení sice krásně pění, vůně není moc příjemná, ale u šamponu jsou pro mě důležitější jiné faktory, takže to přehlédnu. Vlasy krásně promyje, jde to s ním dobře a lehce. Ale po spláchnutí a uschnutí jsou vlasy zatížené, opravdu reálně cítím, jak je mám něčím obalené, ulepené. V kombinaci s balzámem uplně splihlé. Je na mě zkrátka moc těžký.

  • Cena
  • Opravdu výživný a hutný šampon - hodně suchým vlasům určitě prospěje
  • Mastí
  • Zatěžuje
  • Jde špatně oplachovat
  • Málokterým vlasům zřejmě sedne


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 26.3.2013 08:14:29

Na šampony nejsem vůbec náročná, jediné, co po něm vyžaduji je to, aby vlasy a vlasovou pokožku dobře umyl. Tento Gliss Kur je však katastrofa. Voní hezky, má dobrou konzistenci, po umytí není potřeba použití kondicionéru, vlasy mi šly i tak krásně rozčesat. Na druhou stranu ihned po uschnutí vlasů je cítit, jak jsou vlasy těžké, u kořínků zmaštěné a ulepené. Já jsem udělala tu chybu, že jsem ho přesto používala nějakou chvíli dál. Do dvou týdnů se mi objevilo takové svědění hlavy, pořád jsem se drbala, jako kdybych ve vlasech měla nějaké breberky. Trvalo mi to další dva týdny, než jsem si vlasovou pokožku dala dohromady. Tento šampon nikdy více.

  • vůně
  • není potřeba použití kondicionéru
  • zatěžuje
  • mastí
  • ulpívá na vlasové pokožce a způsobuje svědění


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 6.4.2013 12:10:47

Tento šampon od Gliss Kuru je pro mě velikým zklamáním. Koupila jsem si ho jako naději v boji s mými krepatými vlasy. Samozřejmě, že jsem nečekala žádný zázrak, ale aspon nějakou trošku viditelnou změnu. Změna se nekonala, vlasy jsem měla v délkách stále stejně hrubé a krepaté a kořínky se mi již druhý den mastily. Takže za mě má malé bezvýznamné plus, že mi ve vlasech nenadělel žádnou paseku. Použivala jsem k němu i balzám, ale rozhodně si tuto řadu příště již nekoupím.

  • Pěkný obal
  • Dobrá konzistence
  • Zatěžuje vlasy
  • Vůně
  • Neregeneruje
  • Nesplnil nic z toho, co je uvedeno na obalu!


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.4.2013 19:16:49

Tento výrobek si bohužel znovu nekoupím. Těšila jsem se, jak mi pomůže napravit zničené vlasy, a k tomu nedošlo. Má pěkný černý obal, vůně je pro mě nepříjemná, naštěstí nijak intenzivní. Šampón dobře pění i na mastných vlasech, a zpočátku se zdá, že jsou opravdu lepší na omak, hladší, nezacuchané. Po důkladném vypláchnutí ale zjistíme, že ne. Je třeba po něm ještě použít kondicionér, protože vlasy dost cuchá. Taky jsou už pár hodin po umytí u kořínků mastné. Za mě tedy ne, a znovu si už nekoupím.

  • žádnou jsem nenašla
  • brzy se po něm mastí vlasy
  • nepříjemná vůně
  • nutné použít kondicionér


věk
25-34

Další recenze od 6.6.2013 21:15:14

Šampón má úžasnú vôňu čokolády, celý tento rad si ma získal svojou vôňou. Šampón však mojim vlasom nevyhovuje. Po umytí sú vlasy akoby nadmerne vysušené a možno aj preto sa mi mastili oveľa skôr ako zvyčajne. Šampón však dobre pení, má luxusne pôsobiaci obal a ako vravím tá vôňa je proste úžasná. Z tejto rady mám celkom rada hlavne kondicionér či už bezoplachový alebo ten oplachovací.

  • pekne vonia
  • pekný obal
  • dobre pení
  • zaťažuje vlasy


Další recenze od 3.8.2013 14:16:59

Tento šampon mi pomohl, když mi vypadávaly vlasy. Už po prvním umytí tímto šamponem a kondicionérem a po rozčesání nevypadl ani jeden vlas. To horší na něm bude asi to, že nezaceluje roztřepené konečky a vlasy by bez bezoplachového expres balzámu vypadaly rozlítaně. Ale za tu cenu si nemůžu stěžovat. Vůně nic moc.

  • pomáhá při lámavosti a padání
  • vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.10.2013 20:12:45

Sestřenice mi ho doporučila, prý ji pomohl. Říkala jak je strašně úžasný. Hodně ho chválila. No, ale mě s vlasy nic neudělal. Byli pořád stejné. Možná je to tím, že mám hodně zničené vlasy a pomůže jim jenom to, když je ostříhám. Zatím jsem ještě neobjevila žádný šampon, který by mě ohromil. Já bych si tento šampon rozhodně znovu nekoupila.

  • hebké vlasy
  • obsahuje hodně silikonů
  • stav vlasů mi vůbec nezlepšil


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.3.2014 16:18:31

Tento šampón rozhodně neurazí, nijak viditelně mi vlasy nezregeneroval, ale neurazí. Vůně není špatná, ale znám i lepší, vlásky jsou po umytí hebké, lesklé a vypadají zdravě. Velkým plus je, že šampon vlasy nevysušuje. V blízké době si ho neplánuji znovu pořídit, ale doporučuji alespoň vyzkoušet vzhledem k ceně.

  • cena - kvalita
  • nic výrazného


Další recenze od 5.4.2014 16:21:05

Tento šampón mě zaujal hlavně svým vzhledem, s Gliss Kur to je první zkušenost. Obal je pěkný, kvalitní, otevírá se dobře. Mě teda voní, i když jsem zvyklá na jemnější vůně - přesto mi nevadí. Konzistence je tak akorát, nádherně pění. Vlasy se mi nemastí, netřepí, nekrepatí, prostě průměrný šampón, žádné zázraky se tedy nekonaly. Bohužel jsem zaznamenala větší vypadávání vlasů - proto si ho znovu nekoupím.

  • vůně
  • cena
  • obal
  • vypadávají mi vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Podle mě to je jeden! z nejlepších drogerkových šamponů. Dobře pění, pěkně voní a vlasy se mi po použití zdají být hebčí, ale používám i masku ze stejné řady, protože jinak bych se neučesala. Nevím jak na tom je se silikony, je možné, že zlepšení vlasů se dostaví jen díky nim. I tak si tento šampon budu kupovat i nadále.

  • vůně
  • vlasy se zdají být hebčí
  • žádné jsem nezjistila


Šampon hezky voní a pění. Také vlasy po něm vypadaly pěkně,měly objem. Jenže pak mě začala svědět hlava. Také mi vlasy začaly plihnout a trochu se více mastit. A jelikož je v šamponu silikon, tak mi začaly vlasy padat. Šampon je takový průměr, ale komu nevyhovují silikony doporučuji střídat s nějakými jinými.

  • Hezky pěnil
  • Zezačátku byl objem
  • Vlasy byly vyživené
  • Trochu více hutný
  • Vlasy plihly
  • Padání vlasů
  • Svědění hlavy
  • Silikon


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 29.12.2015 17:00:39

Potřebovala jsem šampon který by mi srovnal mé jemné vlasy , mám je roztřepené a strašně jemné ... už měsíc se s tímto šamponem myju vlasy a vidím změny . Vůně je tak akorát a zdá se mi že se mi po nich fakt srovnaly vlasy mám je objemnější což plno šamponů podle mě neudělá :) Za mě dobrá koupě a stál tuším 99kč což za množství je opravdu fajn cena . Ale každým vlasům vyhovuje něco jiné.. mě vyhovuje tento šampon :) Ještě plno roztřepených konečků mám ale to už musí udělat za mě nůžky , šampon jen nepomůže :) Jinak slečny tu psali že po umytí nejdou rozčesat vlasy .. Já vždy používám kondicionér zacelí vlasy .. na to je ten kondicionér.. nestačí použít jen šampon :)

  • cena
  • Splní co je uvedeno na obalu
  • vůně
  • Množství
  • žádné


Další recenze od 2.1.2017 17:43:31

Chtěla jsem ho vyzkoušet, protože se mi docela třepily konečky. Na konečky nemá vůbec žádný vliv. Vlasy spíše hodně zatěžuje a následně se i více mastí než normálně. Vůně je pro mě také nepříjemná, taková hodně těžká a neumím si představit, že by mi takhle měly vonět vlasy. Nicméně ostatní výrobky z téhle řady jsou docela únosné.

  • cena
  • pěkný obal
  • zatěžuje vlasy
  • nevoní mi


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 2.1.2017 18:57:19

Jeden z nejlepších šamponů, jaké jsem kdy vyzkoušela. Dobře voní, dobře pění, vlasy vypadají dobře a moc se necuchají. Horší je jeho hodně chemické složení, které prý není úplně nejzdravější. Takže znovu si ho už asi nekoupím, mám radši přírodnější kosmetiku. Každopádně z drogerky je Elseve a Gliss Kur nejlepší.

  • Vůně
  • Dobře umyje
  • Dobře pření
  • Chemické složení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dixi Kopřivový šampon

3.1 54% 16 recenzí

Hůře hodnocené