Nivea Brilliant Blonde Šampon pro blond vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Nivea Brilliant Blonde Šampon pro blond vlasy
Šampony Nivea Brilliant Blonde Šampon pro blond vlasy - obrázek 1
Šampony Nivea Brilliant Blonde Šampon pro blond vlasy - obrázek 2
5 3.2 14
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Nivea

Recenze produktu
Nivea Brilliant Blonde Šampon pro blond vlasy

věk
45-54

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 24.3.2012 18:47:54

U mých vlasů žádné zvýraznění neproběhlo.Nedodal ani více lesku.Vlasy se mi docela rychle zase zamastí.Nedodá žádný objem,což sice neslibuje,ale byl by to příjemný bonus.Kvalita odpovídá ceně,bohužel .

  • cena
  • nerozzáří blond


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 24.3.2012 21:53:38

Jeden z nejhorších šampónů, co jsem kdy vyzkoušela a obrovské zklamání. Vlasy po umytí byly suché a drsné, hotový chemlon. Blond barvu nijak nezvýrazní, takéž jeho vůně nic moc. Kondicionér taktéž pohroma. Takže za mě ne-e.

  • žádné
  • po použití suché a drsné "chemlonovité" vlasy
  • nezvýrazní blond barvu
  • nepříjemná vůně


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Tenhle šampón se Nivei docela povedl. Používám ho v kombinaci s kondicionérem ze stejné řady. Příjemně voní, pění a vlasy jsou po něm nadýchané. Nestáhne sice žlutý odstín z vlasů, ale opravdu blond vlasy a melíry projasňuje a dodává jim lesk. Po dlouhodobém používání s kondicionérem v létě jsem měla opravdu krásný, zářivý odstín vlasů a byly mnohem lesklejší. Není ale příliš regenerační, takže poškozeným vlasům nepomůže.

  • projasňuje blond vlasy
  • dodává lesk
  • obsahuje UV filtr
  • není moc regenerační


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 25.7.2012 18:54:59

Šampon mě velice mile překvapil. Splňuje vše co slibuje: Zvýrazní zářivost a lesk blond barvy i melírů. Pečuje o vlasy a intenzivně je hydratuje. Uhlazuje povrch vlasů a navrací jim hebkost. UV filtr chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. S kondicionérem je super.

  • Zvýrazní zářivost a lesk blond barvy i melírů.
  • Pečuje o vlasy a intenzivně je hydratuje.
  • Uhlazuje povrch vlasů a navrací jim hebkost.
  • žádný


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 23.8.2012 08:09:28

Po všech recenzích co jsem na nivea šampony četla jsem měla strach co mi udělá s vlasy, ale nakonec jsem ráda, že jsem si ho koupila a k němu i kondicionér s této řady. Po šamponu mám vlasy krásně hladké a zařivě blonďaté. Takže opravdu nelituji a šampon si znova koupím.

  • vlasy se krásně lesknou
  • příjemná konzistence
  • krásná vůně
  • blond zvýrazňuje
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.10.2012 09:27:30

Značku Nivea mám ráda, ale ne vlasovou kosmetiku. Všechny výrobky určené pro vlasy mají na mých vlasech stejný efekt bez ohledu na druh řady - jsou lesklé, dobře se češou, ale rychle se mastí, plihnou a pramínkovatí. Navíc mi nepřišlo, že by tenhle šampon nějak zvýrazňoval blond vlasy.

  • cena
  • lesk
  • rozčesatelnost
  • mastí
  • vlasy plihnou
  • vlasy se pramínkovatí


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 22.12.2012 20:04:10

Dostala jsem ho v balíčku a po pár použití šel do koše, protože vlasy po umytí nebyly nic moc a už vůbec ne jakkoliv zářivé nebo barva oživená, takže šampon vůbec neplní funkci. Od Nivea mi skoro žádný šampon prostě nesedí a tenhle není vyjímkou. Sice docela hezky voní, ale to je asi tak všechno.

  • vůně
  • neoživí nijak barvu a k tomu je určený


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 22.12.2012 23:58:52

Tento šampon není žádný zázrak, ale ani žádná pohroma. Vlasy zesvětlí, ovšem opravdu maličko, jiným šamponům tohoto druhu se asi zdaleka nevyrovná. Po umytí jsou vlasy hebké, vyhovovala mi i vůně. S tímto šamponem tedy nějaký výrazný problém nemám, ovšem svoji hlavní funkci úplně tak neplní, takže příště ho nechám raději v ragálu :)

  • vůně
  • hebké vlasy po umytí
  • skoro nezesvětlí


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 13.10.2013 22:52:45

Nivea šampony mám hodně ráda. Dobře pění (opravdu stačí malé množství) a hlavně úžasně voní. Normálně si musím mýt vlasy ob den. S tímto šamponem bych řekla, že se mi mastí mnohem méně a stačí mi mytí i po dvou dnech. Šamopon je vhodný pro blond vlasy. Neřekla bych, že by ale nějak zvýraznil jejich barvu. Žádný rozdíl mezi tímto a normálním Nivea šamponem jsem nezaznamenala. Vlasy se krásně leskly ale to dokáže i šampon Nivea pro všechny typy vlasů.

  • krásně voní
  • stačí malé množství
  • dobře pění
  • nevidím rozdíl mezi tímto a běžným Nivea šamponem


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 16.2.2014 10:42:18

Mne tento šampón vyhovuje na 100 percent.Ešte nikdy mi žiadny takto nevyhovoval.Používam ho ešte od základnej až doteraz,a ešte nikdy ma nesklamal.Celkovo mi výrobky Nivea vyhovujú zo všetkého najviac :-) Skúšam aj iné šampóny,ale pravda je ,že k tomuto sa vždy vrátim :-) u mňa má plný počet.Vlasy mám po ňom husté,zdravé,a ako bonus,krásne zvýrazní melír a blond farbu,že hned to vyzerá ako by som bola čerstvo nafarbená,čo si hneď všimne aj okolie :) :) Pre mna je proste naj :)

  • hustota a objem
  • pevné a zdrave vlasy
  • nezacuchavaju sa
  • zvýrazni farbu a melir
  • žiadne


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 27.8.2014 15:06:40

Tenhle šampon mi sestra 2 krát koupila pro moje blond vlasy, ale kromě vůně mi nic dobrého nepřinesl. Vždy po umytí, jsem měla vlasy suché, nelesklé a šíleným způsobem zacuchané. Rozčesat je, byl nadlidský úkon. Jak je Nivea kvalitní značka, tak s tímhle šamponem upřímně šláply vedle. Možná že na jiné druhy vlasů funguje lépe, ale na moje NE.

  • vůně
  • suché nelesklé vlasy