Gliss Kur Ultimate Volume Regenerační šampon recenze a zkušenosti

Šampony Gliss Kur Ultimate Volume Regenerační šampon
Šampony Gliss Kur Ultimate Volume Regenerační šampon - obrázek 1
5 3.2 22
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 48 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Ultimate Volume Regenerační šampon

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 18.8.2016 20:53:48

Tenhle šampon od značky Gliss Kur jsem si pořídila, protože jsem měla dobré zkušenosti ( asi 5 let ) s jiným šamponem téhle značky. Chtěla jsem změnu a větší objem. Bohužel žádný úspěch se nekonal. Vlasy jsem měla zplihlé a na druhý den už mastné. Jediné plusy jsou, že šampon hezky voní a je bez parabenů. Dávkování je v pohodě a obal vypadá dobře. V drogérii se nedá přehlédnout. :) Za sebe nedoporučuji a už nebudu kupovat.

  • bez parabenů
  • vůně
  • zplihlé vlasy
  • mastné vlasy na druhý den


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 3.8.2016 12:59:14

Asi dva roky jsem používala výhradně přírodní šampony a chtěla jsem vyzkoušet něco nového, v drogérii mi padl zrak na tento šampon. Šampon má dobrou konzistenci, hezky voní, dobře pění, vlasy jsou bezprostředně po umytí hebké, dokonce nemusím ani používat kondicionér. Bohužel ale objem větší neudělá a moje jemné rychle se mastící vlasy se mastí ještě rychleji. Vlasy si umyju večer a již druhý den večer mám vlasy hodně mastné, s přírodními šampony se mi toto nestávalo. Balení dopotřebuju, ale už si jej znovu nekoupím.

  • vlasy jsou po umytí hebké i bez použití kondicionéru
  • příjemná vůně
  • dobře pění
  • rychleji se mastí vlasy
  • velký objem se taky nekoná


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 11.6.2016 09:35:46

Po umytí jsou vlasy čisté, objemné, ale zároveň nemají absolutně tvar, jsou vysušené ( a to mám přírodní nebarvené vlasy,zdravé) a tak nějak i moc přeživené. Čekala jsem od něj víc na základě recenzí, takže pro mě zklamání. Mnohem lepší je na objem od Elseve Volume, ten nemá chybu, ale tenhle je spíš propadák. Vlasy po něm nejsou pěkné.

  • umyté vlasy
  • objem vlasů
  • vysušené vlasy i přesto že mám zdravé vlasy
  • vlasy nemají tvar
  • jsou moc vyživené


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 3.6.2015 00:51:45

Koupila jsem si tento šampon po delší odmlce znovu i s kondicionérem a jsem velice spokojená. Šampon je hutný, pění, nedráždí pokožku hlavy, nevysušuje. Po aplikaci i s kondicionérem jsem vlasy skvěle rozčesala a vyfoukala do hladka. U hlavy jsem je měla nadýchané a skutečně v nich byl objem :) konečky zůstaly rovné, netřepily se nejspíš díky kondicionéru. Objem vydržel 2 dny a vlasy jsem neměla mastné ani po 3 dnech, jinak umývám cca za 2 dny. Takže jsem spokojená, za tu cenu udělali službu, jakou slibují.

  • nízká cena
  • neobsahuje silikony
  • dobrá konzistence
  • vlasy po něm dlouho nevoní


Vlasy mám spíše sušší, nebarvené, nežehlené, se sklonem ke krepatění a po tomhle šamponu jsem je měla krepaté snad jak po žádném jiném šamponu..Navíc jsem měla konečky šíleně suché, že ani kondicionér nezabral. Opravdu mě velmi zklamal, znovu určitě nekoupím. Někomu jinému ale sedět může. Od téhle značky už jsem držela v rukou i lepší šampony.

  • krásně voní
  • dobrá konzistence
  • hodně vlasy vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 16.4.2015 13:25:04

Regenerační šampon Gliss Kur Ultimate Volume jsem si koupila v naději, že dodá objem mým vlasům, které mám jemné a často zplihlé, tudíž byl určený přesně na můj typ vlasů. Obal je pěkný, řekla bych, že i kvalitní. Šampon má (pro mne) příjemnou vůni. Po použití jsou mé vlasy ještě jemnější. Žádné zvětšení objemu se nekonalo, vlasy byly zplihlé úplně stejně jako předtím. Navíc se mi vlasy mastí rychleji než dříve. Tento šampon si znovu již nekoupím.

  • obal
  • cena
  • vůně
  • žádné zvětšení objemu
  • rychleji se mastící vlasy


věk
15-24

Další recenze od 15.11.2013 17:58:56

Tento produkt je zatím jeden z nejlepších šamponů, co jsem kdy měla. Nemusela jsem si totiž vlasy mýt každý druhý den, stačilo dvakrát do týdne. Bez kondicionéru je ale celkem k ničemu, protože vlasy vypadají rozcuchaně a dělají si, co chtějí. Zase na druhou stranu opravdu dodá objem a hezky voní. Není to žádný zázrak, ale pokud nebudu vědět, jaký šampon si koupit, sáhnu opět po tomto.

  • bez silikonu
  • vlasy vydrží až tři dny bez umytí
  • dodá objem
  • příjemná vůně
  • obal
  • bez použití kondicionéru se vlasy nelesknou a vypadají rozcuchaně


věk
25-34

Další recenze od 15.8.2013 13:55:52

S tímto šamponem jsem moc spokojená, krásně voní, nezatěžuje vlasy, po jiných šamponech se mi momentálně strašně mastí vlasy, po tomto vůbec, vlasy jsou nadýchané, lesklé, lehké, nevysušuje konečky. Jsem moc spokojená, Gliss kur jsem hodně dlouho nekoupila, vždy mi hrozně zatěžoval vlasy, takže tento šampon mě velmi mile překvapil :) doporučuji.

  • snadno k sehnání
  • krásná svěží vůně
  • nezatěžuje a nemastí vlasy
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 11.5.2013 13:41:07

Ze začátku jsem byla se šamponem nadčená, ale poté už si vlasy na šampon zvykly a nedělaly to co na začátku -wow! to slovo se dalo použít zhruba prvních 10. použití a potom to padalo. Vyřešila jsem to střídání s jiným šamponem ale stejně efekt nebyl stejný jako po 1. použití. Vlasy nijak nozdravil jen se tak tvářily

  • zezačátku dělal krásný vlasy
  • obal
  • objem
  • na konci používání byly vlasy nic moc
  • neregenoval


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 16.4.2013 19:46:12

Za mě takový průměrný šampon z drogerie. To co slibuje moc nesplní. Moc se mi líbí obal a desing lahvičky, ale to je tak vše. Cena mi přijde přehnaná, znám mnoho lepších šamponů za poloviční cenu. Šampon moc hezky voní, dobře pění a neobsahuje silikony. Vlasy hezky umyje asi jako obyčejný šampon. Většího objemu jsem si nevšimla, protože ho mám po každém mytí stejně velký, takže nemůžu posoudit. Vlasy byly hebké, ale druhý den trochu mastnější, takže nic převratného. Za mě příště ne.

  • bez silikonů
  • voní
  • hezký obal
  • cena
  • mastné vlasy druhý den
  • obyčejný šampon - nic převratného


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 16.4.2013 19:38:14

S tímto šamponem jsem byla spokojená, nazvala bych to lepším šamponem z drogerie :). Dobře pění, nemastí, neobsahuje silikony, hned po umytí je viditelný objem, který po čase sice upadá, ale to asi u všech šamponů... Vlasy nevysušuje, jsou lehké, jemné. Ovšem o závratné regeneraci nemůže být řeč. Na to nestačí. Na prostřídání s lepšími šampony z lékárny nebo s profi šampony je ideální. Cena podobná jako u ostatních šamponů z drogerie cca 60,- Na prostřídání koupím znovu

  • bez silikonů
  • nemastí
  • slušný objem po umytí
  • nestačí na hodně poškozené vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Snadno dostupný šampon za dobrou cenu. Objem je viditelný první den po umytí, ale nějaké výrazné regenerace jsem si nevšimla. Pozitivem je, že je bez silikonů, přitom dobře pění. Vlastně k němu nemám žádné výhrady, ale mezi bezsilikonovými šampony budu hledat svého favorita dál.

  • bez silikonů
  • přidá objem
  • dobře pění
  • neregeneruje


Další recenze od 16.2.2013 22:35:03

Další z šamponů u kterých mi i to, že neobsahuje silikon opravdu nedělá dobře. Mastí mi vlasy a spravených konečků jsem si v žádném případě nevšimla. Vlasy ani nebyly o moc lesklejší. Docela dost mě zklamal, ale jedinou jeho výhodou i když to není nic důležitého je jeho vůně, která je dost neobvyklá a já ji miluji, bohužel šampon je o ničem.

  • vůně
  • konečky nezacelí
  • mastí vlasy


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 17.12.2012 23:08:39

Mám tento šampon moc ráda, protože skutečně vytvoří ve vlasech objem. Moje vlasy jsou husté, ale jemné, takže opravdu potřebují nadzvednout a provzdušnit. Druhý den po umytí už tak hezké nejsou, ale to je dáno mým typem vlasů. Určitě tento šampon doporučuji - funguje!

  • - vlasy jsou nadýchané a hebké
  • - cena
  • - nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 17.12.2012 10:54:15

Perfektní šampon neobsahující silikony a navíc běžně dostupný ve všech drogériích. Dékáže vytvořit hezký objem na vlasech a ještě větší při použití dalších stylingových přípravků. Navíc se mi pak vlasy hezky leskly, což většina šamponů neumí u blond melírovaných vlasů.

  • objem a lesk vlasů
  • dostupnost
  • bez silikonů
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 7.12.2012 17:49:02

Přesně jak píše Malina. Mám jemné, lámavé, snadno se mastící, melírované vlasy a v den použití se to ještě dá. I ten objem trochu je, ale na druhý den už jsou vlasy zplihlé a zpramínkovatí a vypadají opět mastně. Já osobně už bych do toho nešla, ale těm, kteří mají pevnější, normální vlasy to asi vyhovovat bude.

  • Nevím
  • Výše popsané


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 18.10.2012 23:51:12

Normální obyč drogerkový šampon. Jen zbytečně drahý. Žádný objem se u mě nekonal, naopak mi vlasy přišly upláclejší než obvykle. Druhý den už vlasy byly mastné. Možná se stejným kondišem by to bylo trochu lepší. Nechala jsem se zblbnout reklamou. Za mě už znovu určitě ne-e.

  • průhledný obal + dá se postavit dnem vzhůru
  • žádný slibovaný objem ani regenerace
  • rychle mastné vlasy po použití
  • vyšší cena na drogerkový šampon


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 17.7.2012 20:53:06

Tak tímto šamponem jsem nadšená! Nedávala jsem tomu moc, přeci jen víme, jak to s Gliss Kur kosmetikou vždycky bylo... ale účinky vážně předčily má očekávání, výrobce tentokrát opravdu splnil, co slíbil - vlasy mají viditelně větší objem, jsou lehké, vzdušné, lesklé, úžasně voní a vypadají zdravě. Používám společně s kondicionérem ze stejné řady a možná i díky němu je efekt vidět hned po prvním použití. Můžu jenom doporučit, TOP drogérkový šampon.

  • vůně
  • vlasy vypadají velice dobře
  • viditelný objem
  • cena
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.6.2012 14:54:59

Tenhle šampon je super. Dokáže vytvořit objem i na mých jemných řídkých vlasech. Mám docela problém s mastící se pokožkou hlavy, ale s tímhle šamponem si vlasy myju co 3 dny. Možná, že kdybych k tomu používala i kondicionér z této řady byly by výsledky ještě lepší.

  • vlasy se nemastí
  • objem
  • vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené