L'Oréal Paris Extra Volume Collagene Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky L'Oréal Paris Extra Volume Collagene Mascara
Řasenky L'Oréal Paris Extra Volume Collagene Mascara - obrázek 1
Řasenky L'Oréal Paris Extra Volume Collagene Mascara - obrázek 2
Řasenky L'Oréal Paris Extra Volume Collagene Mascara - obrázek 3
5 3.5 16
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 187 - 399 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Extra Volume Collagene Mascara

Další recenze od 12.3.2012 13:14:04

Řasy krásně zvýrazní, neslepuje je. Nedrolí se a nevysychá. Pro mě jedna z nejoblíbenějších řasenek. Řasy vypadají super i při nanesení více vrstev. Určitě ji mohu doporučit.

  • zvýrazní řasy
  • nedrolí se
  • neslepuje řasy
  • nevysychá rychle
  • žádné jsem nezjistila


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.3.2012 19:16:35

S touto řasenkou od Loreal jsem spokojená nebyla. Kartáček nabírá příliš barvy a je nutné otírat ho ubrouskem. Řasy celkem zahustí, ale slepí a vůbec neprodlouží. Nosím, kontaktní čočky a nedráždí.

  • dodává objem
  • vhodné pro nositelky kontaktních čoček
  • mnoho barvy na kartáčku i řasách
  • slepuje řasy


Další recenze od 19.3.2012 20:32:19

Touto řasenkou jsem byla velice zklamaná, použila jsem jednou a šla do koše, za mne efekt žádný, připadala jsem si, jako kdybych použila tu nejlacinější řasenku.

  • hezký obal
  • vůbec mě nezaujala


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 24.3.2012 13:59:47

Zaujal mne velký kartáček, tak jsem si ji koupila - dodá krásný objem, jen nabírá moc barvy a tím pak rychleji vysychá. Prodlouží jen trochu, ale pro mě je podstatný objem. Koupila jsem si ji i podruhé a asi u ní chvíli zůstanu.

  • dodá objem
  • snadná manipulace
  • moc barvy
  • rychle vysychá


Další recenze od 31.3.2012 13:48:27

Moje nejoblíbenější řasenka - stálice, používám jí už asi 3 roky a nedám na ni dopustit. Moje řasy krásně zvýrazní, dodá objem a neslepí je.. Nedrolí se a to největší plus má u mě za výdrž - vydrží mi až 5 měsíců a to řasy maluju každý den a dělám více vrstev. Vůbec nevysychá. Navíc na ni jsou často akce tak se dá koupit i za velmi výhodnou cenu.. Moje TOP 1 v řasenkách.

  • neslepuje
  • dodá objem
  • nedrolí se
  • vydrží dlouho
  • sytá černá barva
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.4.2012 12:59:57

na tuto řasenku jsem byla hodně zvědavá, ale tak něajk jsem tušila, že to nebude nic pro mě. štětinky na kartáčku jsou na můj vkus příliš dlouhé a nepevné. měla jsem pocit, že spíš moje řasy pročesávají ten kartáček, než naopak. když jsem si s aplikací vyhrála, řasy vypadaly pěkně, ALE: 1. nemám náladu trávit líčením řas víc než jednu minutu, 2. na řasách byla řasenka hodně viditelná. nevím, jak to popsat, prostě řasy vypadaly tvrdé a pokryté vrstvou něčeho. navíc se drolila a měla jsem pod očima drobečky barvy. za tu cenu rozhodně nestojí.

  • drolí se pod očima
  • aplikace je zdlouhavá
  • pro mě má neříjemně lepkavou konzistenci


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 17:34:48

Velikost kartáčku mě trochu vyděsila, při manipulaci se mi otiskne všude a musím pak korigovat. Bohužel ani po zaschnutí a nanesení není úplně perfektní a otiskává se. Takže výdrž nic moc. Brzy mi také začala hrudkovatět a zasychala v tubě. Byly to vyhozené peníze, už jejich řasenky raději zkoušet nebudu.

  • klasický kartáček
  • tuhne
  • slepuje řasy
  • otiskává se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.7.2012 10:21:29

S řasenkou jsem moc spokojená.Mám husté a dlouhé řasy a s pomocí této řasenky mám řasy jak z reklamy :) nemůžu si ji vynachválit. Řasy mi neslepuje, nedělá žmolky a vůbec mi nedráždí oči. Dobře se odličuje a obal se mi taky moc líbí :) Určitě si ji koupím znovu

  • cena
  • dlouhá výdrž
  • perfektní výsledek
  • neslepuje řasy
  • nežmolkuje
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 2.11.2012 12:23:03

Když si ji moje mamka pořídila, ze zvědavosti jsem ji vyzkoušela. Ten obří kartáček teda není nic pro mě. Řasy jsem měla průměrné, asi jako u většiny drogérkových řasenek. Ale obrovské překvapení se konalo asi před týdnem, když jsem ji nouzově použila znovu - mamka ji má už půl roku a pořád krásně barví, řasy se mi zdály dokonce lepší, než na začátku! Myslím, že stojí za vyzkoušení, vhodná bude spíše pro málo objemné řasy. Co se výdrže týče - obtiskává se mi pod spodní i nad vrchní řasy. Když se trošku zpotím na obličeji, můžu si být téměř stoprocentně jistá, že ji budu mít obtisklou.

  • krásný objem
  • intenzivní černá
  • cena
  • super výdrž
  • nevyschla ani za půl roku každodenního používání
  • prapodivně velký kartáček
  • obtiskává se


Další recenze od 25.11.2012 20:04:04

Opravdu velmi dobrá řasenka. Patří mezi jednu z nejdražších, které jsem si kdy koupila, ale je opravdu dobrá, zvláště pro ty ženy, které mají rády hodně výrazné řasy. Kartáček ze začátku nabírá opravdu hodně řasenky, ale po pár použití se to srovnalo, oči udělá opravdu krásné-jako mrkací panenka. Ovšem asi nesedne všem, protože si ji zkoušela mamka na své hodně krátké a řídké řasy a vypadalo to hrozně, takže spíše na hustší a výraznější řasy.

  • kartáček
  • perfetní zvýraznění
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 21.4.2013 11:19:13

S touto řasenkou jsem byla velice spokojená, akorát jí už nemůžu nikde sehnat. :-/ Mým řasám vyhovují veliké a široké kartáčky, jako má takhle. Řasenka se nedrolí, ani neobtiskává na obličej. Udělá krásný objem a řasy prodlouží. Dalším plusem je to, že řasenka jde snadno umýt odličovacím mlékem, takže mi to večer nezabere tolik času.

  • Dlouho vydrží
  • Objem
  • Prodloužení
  • Nedrolí se
  • Neobtiskává se
  • Cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 17.9.2013 11:32:37

Sama bych si tak drahou řasenku nikdy nekoupila (mám své dlouhé husté řasy a vždy mi stačila uplně obyčejná) ale má ji známá, tak jsem ji párkrát zkusila a vůbec mi nevyhovuje, má obrovský kartáček s kterým se dost špatně pracuje a spodní řasy jsou o vypíchnutí oka! Zkoušela jsem tmavě hnědou barvu, která vypadá přirozeně, ale pro mě je to řasenka podprůměrná a za tu cenu bych řekla i hrozná..

  • krásný obal
  • obří kartáč na vypíchnutí oka
  • drahá


Další recenze od 5.10.2013 15:20:37

Tato řasenka mě velice zklamala. Koupila jsem si jí na základě jen těch pozitivních recenzí a teď lituji. Slepuje řasy, nijak zvlášť je nezvýrazní a ještě k tomu vysychá. Začala jsem ji používat a ptali se mě,jaktože mám najednou o tolik kratší řasy,že je mám většinou delší(požívala jsem dřív million lashes) S ostatními řasenkami od L'oréal jsem byla vždy spokojená, splnily to, co slíbily..

  • hezký obal
  • slepuje řasy
  • rychle vysychá
  • na kartáčku i po otření zůstává příliš mnoho barvy
  • nijak zvlášť nezvýrazní


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.10.2013 17:46:14

Pro mě nejlepší řasenka na trhu. Vyzkoušela jsem desítky levných i drahých řasenek, ale žádná není tak perfektní jako tato. Mám rovné a krátké řasy, které řasenka po nanesení více vrstev výrazně prodlouží a zahustí. Nedoporučuji ji soudit po prvním použití, mám pocit, že když je úplně nová, tak má trochu jinou konzistenci než po několika týdnech užívání

  • řasy prodlouží a zvýrazní
  • má velký kartáček - otiskuje se


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.2.2014 22:34:23

Nejdřív bych měla napsat, že milovnice řasenek fakt nejsem, jen zřídka použiju. Ale tuto si koupila máma, takže když už, tak už, že. Takže začnu kartáčkem. Ten je strašně velký, nechápu proč ,přijde mi to fakt dost nepraktické, mám od barvy vždycky opatlané celé oči a kolem očí. Řasy neprodlužuje, kartáček nabírá hrozně barvy, řasy jsou slepené a hlavně řasenka obsahuje takové miničásti, takže na řasách jsou takové žmolky. Docela dobře se odličuje, ale ty žmolky co odličuju s sebou berou i řasy. No za tu cenu co to stojí bych si to sama nekoupila.

  • barva
  • žmolky
  • slepuje řasy
  • neprodlužuje
  • dost nepraktický kartáček
  • kartáček nabírá hodně barvy


věk
35-44

oči
zelené

Tahle řasenka by bývala byla dobrá, kdyby měla jiný kartáček. Tenhle má tak měkké štětinky, že se jimi nemůžete "opřít" do řas abyste je pěkně pročesaly. Mě to tedy velmi nevyhovovalo, jinak se s ní pracovalo poměrně dobře, barva taky pěkná a sytá. Jen ten kartáček... škoda. Měla jsem ji a už ji kvůli kartáčku nekoupím.

  • pěkný obal a hustá barva
  • měkký kartáček takže se nedaly řasy pořádně rozčesat


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené