L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream
Bezoplachová péče L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream - obrázek 1
Bezoplachová péče L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream - obrázek 2
Bezoplachová péče L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream - obrázek 3
5 3.3 24
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream

věk
45-54

Další recenze od 14.3.2012 20:16:15

Hot Straight se používá s vyhlazující žehličkou nebo fénem. Jeho působení se aktivuje teplem a tím vytvoříte dokonale hladký účes .Chrání vlasy před vysoušením a poškozením Výsledkem jsou perfektně uhlazené , hebké a lesklé vlasy.Nanáší se menší množství a rozetře ,bud do suchým , nebo vlhkých vlasů.

  • chrání vlasy
  • usnadňuje vyrovnávání vlasů
  • hedvábný lesk
  • snadné rozčesávání
  • dlouhodobý efekt
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 20:50:55

Také mám od této značky raději sprej pod žehličku. Jednodužší nanášení a nemastí se tak vlasy jako od krému. Ten bych použila jen na přežehlení zakroucených konečků.

  • krásná vůně
  • mastí vlasy


věk
15-24

Další recenze od 15.3.2012 20:18:47

Není špatný, ale nijak zvlášť mě neoslovil. Je pravda, že vlasy uhladí a narovná, na druhou stranu mi přijde, že je docela zatěžuje a rychleji se mastí. Měla jsem ráda tu starou verzi, tahle mi přijde o mnoho hutnější. Používala jsem pouze s fénem, s žehličkou jsem nezkoušela.

  • uhladí a narovná vlasy
  • zatěžuje
  • vlasy se po něm rychleji mastí


Další recenze od 21.3.2012 15:23:51

Tento přípravek velmi ráda používám, vlasy jsou po jeho aplikaci krásně rovné, hebké a příjemné na dotek. Zároveň se snadněji rozčesávají a jeho vůni zbožňuji. Dávejte si pozor na množství přípravku. Rčení méně je více, platí doslovně. Když to přeženu, vlasy mají tendenci se více mastit.

  • narovná
  • lesk vlasů
  • vůně
  • větší množství mastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 09:52:19

Velmi dobrý krém, vlasy jsou po něm opravdu lesklejší, ale zbytečně je nezatěžuje. Používám ho velmi ráda /na rozdíl od varianty pro vlnité vlasy/, jak při fénování, tak při žehlení. Před žehlením je potřeba chvíli počkat než se vstřebá.

  • vlasy jsou lesklejší
  • nemastí vlasy
  • nezatěžuje
  • nepraktický obal


věk
25-34

Mám raději sprej, protože u toho si tolik nemusím hlídat množství jako u tohohle krému. Když jsem to s ním totiž přehnala a dala ho více, tak moje vlasy byly těžké, splihlé a takové jakoby ulepené. Nejsem si jistá, jestli opravdu ochrání před teplem. Používala jsem ho se žehličkou, protože jenom s fénem nebyl výsledek dostačující.

  • cena
  • musí se hlídat množství, jinak hrozí těžké, splihlé a ulepené vlasy
  • pouze s fénem nedostačující výsledky


věk
25-34

Další recenze od 5.4.2012 20:00:41

pro moje vlasy tohle určitě nebylo to pravé ořechové. mám jemné, sušší vlasy v délce těsně pod ramena a tento uhlazující krém jsem si koupila víceméně z nouze. i při pouití množství velikosti hrášku jsem měla vlasy ulepené, jakoby natužené až "křupavé". vůbec nejsem přesvědčená, že chrání před teplem, protože během asi tří měsíců žehlení 2x týdně se kvalita mých vlasů rapidně zhoršila, což ale krém úspěšně maskoval. pak jsem si jednou vlasy po umytí nevyžehlila a nestačila jsem koukat. co jsem taky čekala, že? měla jsem zůstat u krystalů.

  • hezky voní
  • před teplem rozhodně neochrání
  • lepí
  • vlasy jsou po jpoužití


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 10:54:24

Tento krém jsem pravidelně používala v dobách, kdy jsem si ještě žehlila vlasy a byla jsem celkem spokojená. Měla jsem i sprej, ale více mi sedl tento krém. Vlasy mi krásně uhladil a byly lesklé. I když mám vlasy mastnější, nepamatuji se, že by mi je někdy zmastil. Líbila se mi i příjemná vůně.

  • Uhlazené a hebké vlasy
  • Vůně
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 14:01:26

Toto ochranné mléko jsem používala asi dva roky, než jsem přešla na značku Kérastase. Musím říci, že mi vyhovovalo a chránilo vlasy před teplem. Žehlím si vlasy několikrát do týdne a při užívání tohoto krému se mi netřepily ani nevysušovaly. Naopak byly hezky hladké a vydržely déle vyžehlené. Nezdálo se mi, že by krém vlasy mastil nebo zatěžoval.

  • chrání vlasy před teplem
  • vlasy po použití hladké a déle rovné
  • dodává lesk
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 26.5.2012 15:29:46

S přípravkem jsem velice spokojená. Používám ho ikdyž si chci vlasy jenom vyfénovat. Příjemně voní, dobře se nanáší, nemastí mi vlasy. Vlasy jsou po použití přípravku hebké a lesklé, taky vlasy pěkně uhladí. Cena je přijatelná. S použití žehličkou vlasy krásně dorovná.

  • Chrání vlasy
  • Vlasy jsou hebké a lesklé
  • Nelepí
  • Příjemná vůně
  • Cena
  • Obal
  • Žádné


věk
15-24

Byla jsem s ním naprosto spokojená. Hezky voní a vlasy po něm byli po vyžehlení hezky hebké. Co mi trochu vadilo bylo balení, protože mi šel obsah hůř vymačkávat ven. Jinak ale spokojenost, vlasy nemastil, ani nevysušoval. Určitě si zase koupím znovu.

  • vůně
  • hebké vlasy
  • uzávěr


věk
25-34

Další recenze od 22.6.2012 17:21:50

Dříve jsem tento ochranný krém používala a byla jsem s ním celkem spokojená. Ovšem vlasy se mi po něm dříve zmastily. Co bych vyzdvihla je příjemná vůně, hebké vlasy po použití, zabraňuje tzv. poletavým vlasům. Nyní jsem přešla na značku Kérastase čili už do tohoto krému nebudu znovu investovat.

  • příjemná vůně
  • chrání vlasy před vysoušením
  • po použití jsou vlasy hebké
  • mastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 25.7.2012 21:39:33

Tohle jsem vyhodila do koše. Hezky voní, ale to je tak jediné, vlasy neuhladí a jelikož mám husté, musím použít více, takže je zmastí. O ochraně proti teplu pochybuji, jedině pokud se nechá uschnout, vlasy se totiž při žehlení namazané mokrými gely ničí. Naštěstí už vůbec nežehlím, došlo mi, že vlny jsou taky hezké a podobné věci nepotřebuji.

  • vůně
  • zatěžuje
  • mastí vlasy


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2012 15:02:50

Tento přípravek pro ochranu vlasů před jejich úpravou pomocí fénu nebo žehličky si kupuji celkem pravidelně a jsem spokojená. Je k dostání snad ve všech drogeriích, cena je taky příjemná. Samotný přípravek se nanáší velmi snadno vetřením do vlasů, které neslepí, dodá jim lehkost, nijak je nezatíží a krásně voní. Vlasy určitě ochrání, ale v porovnání s jinými dražšími přípravky je slabší. I tak patří mezi mé oblíbené pomocníky, ke kterým se ráda vracím.

  • vůně
  • cena
  • nezatíženost vlasů
  • průměrná ochrana vlasů


věk
25-34

Další recenze od 14.11.2012 09:13:30

Tento přípravek jsem používala, když jsem si jako šílená žehlila denně vlasy. Zaujala mě hezká vůně a nízká cena, ale to je asi tak vše. Vlasy strašně slepuje k sobě a ochrana před teplem je spekulativní. Mám pocit, že vlasy před takovým horkem neochrání ani svěcená voda :-)

  • cena
  • vůně
  • slepuje vlasy


Toto mléko používám již několk let. Mám suché a krepaté vlasy, které potřebuji fénovat a žehlit a tento výrobek je pro mně naprosto ideální, hlavně tedy proto, že je to mléko. Po použití mi vlasy připadají velmi hydratované a vůbec nejsou zatížené. S různými spreji nemám dobrou zkušenost, jakoby se mi vlasy ještě více vysušily po jejich použití. Používala jsem i výrobky z mnohem vyšší cenové kategorie, vyzkoušela jsem opravdu kdeco, ale u "mlíčka" od Loreálu jsem zůstala.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • výdrž
  • neznám


věk
25-34

S tímto přípravkem jsem spokojená nebyla. Koupila jsem si ho hlavně za účelem ochrany před použitím žehličky, po nanesení přípravku ale vlasy lepí a jsou jakoby mokré - takže je nelze z důvodu možného poničení ihned přežehlit. Také vlasy zatěžuje a mastí.

  • cena
  • zatěžuje vlasy


věk
15-24

Další recenze od 19.2.2013 03:03:54

Nemyslím si, že by tento výrobek nějak extrémně ochránil vlasy před teplem a navíc se bojím silikoů, které jsou docela známé u levných výrobku Loreálu. Ale oceňuji na tomto výrobku jeho vůni a hlavně, že vlasy jsou po něm nádherně hebké. Jen mi bohužel nevyhovuje obal.

  • Hebké vlasy
  • Hezká vůně
  • Špatná ochrana před teplem
  • Obal
  • Silikony


věk
15-24

Další recenze od 14.4.2013 12:10:49

Má pomáhat s narovnávaním vlasů a chránit je před teplem. Jestli chrání, to nevím, mi se vlasy ničí i s ochranou i bez a i když nežehlím a nefénuju. Osobně mám ale radši sprej, než tohle mléko.Používám ho když si žehlím celou hlavu, běžně jak si žehlím ofinu, používám spíše sprej. Ve větším množství mastí vlasy. Musím ale pochválit nádhernou vůni, která se ve vlasech drží dlouho. Jeslti koupím znovu? Spíš ne, dám přednost spreji.

  • vůně
  • dostupnost
  • cena


věk
25-34

Tento produkt mě bohužel vůbec nenadchl... Je takové krémovo gelové konzistence, přijde mi, že se hodně lepí. Vlasy docela zatěžuje, rychle se potom mastí. Co se narovnání týká, tak jo, tam svojí funkci určitě plní a znát je to i když se vlasy vezmou jen fénem přes kartáč, že jsou rovnější než bez něj... Ale znovu si ho rozhodně nekoupím...

  • podporuje narovnání
  • lepí
  • zatěžuje
  • rychle se mastící vlasy


věk
25-34

Tento krém/ gél na vlasy slúži na ochranu vlasoch proti vplyvu vysokej teploty. Mne osobne dosť pomohol v časoch , keď som si vlasy často žehlia a vďaka nemu som ich nemusela žehliť každý deň nanovo ale stačilo na druhý deň len sem tam prežehliť. Trošku mínus je to balenie ale zase dá sa to. Určite lepší ako jeho brat v spreji. Ja som myslím vypotrebovala dve balenia a vydržali mi naozaj dlho. Vlasy sa mi po ňom nemastili čo je tiež super.

  • nemastí vlasy
  • dostupnosť
  • trošku to balenie


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2014 20:39:52

Tento produkt jsem koupila na základě doporučení zde na omlazení. Zkoušela jsem i sprej ale tento mi přijde lepší. I když je třeba dávat pozor na nanesené množství, pokud sepoužije moc přípravku jsou vlasy zatížené splihlé a brzy mastné. Jinak bych řekla, že jsou vlasy po použití opravdu chráněny a při správném množství jsou hezky zacelené a hladké. Mám již nekolikáté balení.

  • ochrana vlasů před teplem
  • hebké vlasy
  • je třeba použít jen malé množství přípravku


věk
15-24

Další recenze od 16.11.2015 16:18:22

Tento produkt jsem si koupila už před delší dobou. Nebyla jsem s ním vůbec spokojená. Koupila jsem si ho za účelem, že ochrání vlasy před horkým vzduchem při fénování. Žádný výsledek nebyl vidět, naopak mi spíš vlasy slepoval a hrozně mastil a to jsem si dávala malé množství. Jediné plus je asi vůně, jinak vůbec nic.

  • Vůně
  • Nepraktický obal
  • Mastí vlasy i při malém množství
  • Silikony


věk
35-44

Účinek jako ochrana proti teplu nic moc. Je krémový, takže se do vlasů zapracovává hůř, než sprej, ten mám obecně radši. A na Wellácký Iron spray nemá ani náhodou a to jsou za stejné peníze. nevím proč, ale mě tyhle drogerkové ochrany proti teplu nenadchly. Přijde mi, že neudělají s vlasy vůbec nic. už víc rozhodně nekoupím.

  • snadná dostupnost
  • líbivý obal
  • s vlasy to neudělá skoro nic
  • slabý účinek