L'Oréal Paris True Match Make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup L'Oréal Paris True Match Make-up
Tekutý makeup L'Oréal Paris True Match Make-up - obrázek 1
Tekutý makeup L'Oréal Paris True Match Make-up - obrázek 2
Tekutý makeup L'Oréal Paris True Match Make-up - obrázek 3
5 3.9 25
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 76% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 12 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris True Match Make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 11:31:00

Make-up L´Oreal True Match by se měl dle názvu a sloganu zcela přizpůsobit pleti a v mém případě toto heslo splňuje. Působí přirozeně, poměrně dlouho na pleti vydrží a nedělá efekt masky, s čímž souvisí jeho krycí schopnost. Ta je pro bezproblémovou pleť plně dostačující, ale pleť s akné či jinými vadami se bez korektoru určitě neobejde. Koupila jsem jej v akci a za tuto cenu jsem rozhodně spokojená, dlouho mi vydrží a od doby, co jej používám namíchaný s krémem, snad ani neubývá:) Co se nedostatků týče, osobně neshledávám žádné.

  • Splňuje všechny mé nároky na make-up
  • Žádné


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 16:44:45

Tento make up jsem si koupila už několikrát. Dobře se roztírá a vydrží. Mám suchou pleť bez nedokonalostí a vyhovuje mi. Občas se mi udělá suché místečko. Mají široký výběr odstínů, i pro moji bledou pleť. Nakupuji na Aukru. Co mi vadí, že nemá pumpičku, je to skleněná lahvička.

  • široký výběr odstínů
  • výdrž
  • konzistence
  • balení bez pumpičky
  • dostupnost (můj odstín)


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 2.4.2012 21:03:59

Znovu bych si true match od L'orealu asi nekoupila, ráda zkouším nové věci, ale rozhodně můžu říct, že jsem byla spokojena.. Bez korektoru jsem se ale neobešla, je to jen spíš tónovací krém, než krycí make-up. Občas mi udělal ,,suché místo'', ale pleť je s ním hladká a rozjasněná.. :)

  • Rozjasňuje pleť
  • Nezatěžuje
  • Balení
  • Vydrží dlouho
  • Občas dělá ,,suchá místa''
  • Jde trochu do oranžova


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.5.2012 15:51:45

Můj oblíbený make-up, mám ho ve dvou odstínech - běžně používám C2 Rose Vanilla a na lehce opálenou pleť C3 Rose Beige. Škála odstínů je široká, ale zpočátku jsem se v jejich značení nemohla vyznat. Stačila však internetová osvěta :-) Každopádně když člověk přijde nepřipravený do drogerie, kde není schopen nikdo pořádně poradit, může být výběr odstínu u tohoto make-upu trochu složitější. Make-up jako takový se opravdu výborně roztírá a přizpůsobí se pleti, v tomto směru jsem z něj nadšená. Konzistencí je spíš řidší, pracuje se s ním rychle a snadno. Krytí řekla bych střední, což mi vyhovuje, jde mi především o sjednocení pleti. Výdrž není špatná, i když dovedla bych si představit ještě lepší (ale díky tomu, jak se make-up pleti výborně přizpůsobí, není problém během dne dle potřeby poopravit, aniž by obličej vypadal flekatě, což oceňuji). Pleť mám smíšenou se suchými tvářemi a vyhovuje mi - nezalézá do pórů, vypadá přirozeně, nelesknu se po něm. Ale na mastnou pleť bych ho nedoporučila. Oceňuji, že je neparfémovaný. Pokud jde o balení, u nás se běžně prodává s pumpičkou. Lahvička bez pumpičky je, pokud vím, americká verze (na které je mimochodem u tohoto make-upu uvedeno SPF 17, což u toho s pumpičkou není, ale pokud vím, jedná se o ten samý produkt).

  • výběr odstínů
  • vypadá přirozeně
  • přizpůsobí se pleti
  • krásně se roztírá
  • balení s pumpičkou
  • neparfémovaný
  • výdrž by mohla být lepší


Další recenze od 22.7.2012 08:11:20

Patří do lepších levnějších makeupů, výborně kryje, nevýhodou je zase, že dlouho na pleti nevydrží a musím se přemalovávat. Velký výběr odstínů, zakoupit ho lze téměř všude. V případě nedostatku peněz bych zakoupila určitě tento makeup. Jinak jsem stále věrná svému EL.

  • výborně kryje
  • výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2012 08:58:50

Z levnějších makeupů je opravdu fajn, protože k pleti dobře přilne a není vidět. Barev je dostatek, aby si vybral každý. Vadí mi ale výdrž, za pár hodin začne mizet a aby se po obědě člověk celý znovu nalíčil (protože přes tvářenku a korektor očí ho dávat nemohu). Měla jsem jednou a nekoupím zase, za plnou cenu seženu s trochou štěstí na internetu o třídu lepší.

  • odstíny
  • balení s pumpičkou
  • výdrž


Další recenze od 27.8.2012 14:03:17

S True Match som úplne spokojná. Pred aplikáciou používam vždy ľahší pleťový krém a potom mi stačí vytlačiť primeranú kvapku, ktorá sa dá pekne rozotrieť po celej tvári. Oceňujem pumpičku. Make up tvár akoby rozžiari. ( Nezabúdajte farba na líčka tiež dokáže divy :P ) Navyše drží celý deň a vôbec nie je mastný :)

  • transparentnosť
  • výdrž
  • konzistencia
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.12.2012 15:14:39

Poslední tři roky nepoužívám žádný jiný make up, než True Match :-). Je krásně tekutý, pigmentace skvělá, krytí střední. Mám mastnější pleť, občas něaký ten pupínek, ale make up si s tím krásně poradí. Vydrží mi na pleti i celý den, ale podmínkou je fixace ( ale to asi u každého make upu). Nemám mu vůbec co vytknout, moc doporučuji :-)

  • cena
  • konzistence
  • nedělá efekt masky ani mapy
  • ŽÁDNÉ


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.1.2013 23:29:01

Pro mě doposud nejlepší makeup, vhodný spíše na bezproblémovou pleť, jelikož zas až tolik nekryje.. Nicméně já jsem s ním naprosto spokojená, je velmi lehký, dodává přirozený vzhled! Mám ho již po několikáté, vyzkoušený ve více barevných odstínech které se vždy přizpůsobily pleti.

  • na pleti lehký
  • přirozené odstíny
  • dobře se roztírá
  • když dochází hůře se z něj "doluje" obsah - tuba nejde otevřít


věk
45-54

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.2.2013 12:08:59

Make-up požívám už mnoho let, a posledních pár let jenom tento True Match. Moje pleť je smíšená, zdravá a tento make-up mi dokonale vyhovuje. Už dávno se nesnažím maskovat make-upem pihy na tváří. Potřebuji sjednotit barvu a hlavně aby make-up nebyl na tváří vůbec vidět. True Match má krásně lehkou texturu, která se dobře roztírá a splyne s pokožkou. Vydrží mi po celý den, velmi lehce fixovaný pudrem. Pokud potřebujete zakrýt nedostatky pleti, zvolte lokálně korektor. Já make-up roztírám jemně prsty, tím zároveň oblicej jemně masíruju každé ráno. První vrásky tento make-up nezvýrazní, díky svojí jemné textuře. Barvy přirozené, já používám s béžovým podtónem, vypadá to skvěle.

  • jemná textura
  • skvěle splyne s pletí
  • není na obličeji patrný jako make-up
  • dobré barvy
  • dobrá výdrž
  • bez parfemace
  • cena by mohla být o něco nižší


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.5.2013 23:18:01

Jsem nadšená. Dělá přesně to, co od make-upu očekávám. Krásně sjednotí pleť, zakryje lehké nedostatky (na ty větší stejně používám korektor), nevysušuje pleť. Používám až po nanesení báze a je to dokonalé. Snad jediný makeup, který má hodně odstínů barev a pleť po něm vypadá krásně jemná a přirozená. Jediný mínus vidím v tom, že nevydrží moc dlouho, po celém dni se stírá, a proto určitě doporučuji nějaký fixační pudr nebo jiný fixátor.

  • Nevysušuje
  • Přirozený vzhled pleti
  • Příjemná konzistence
  • Mnoho barev
  • Slušné krytí a dokonalé sjednocení pleti
  • Nevydrží celý den
  • Cena


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 19.6.2013 11:54:42

Môj prvý make-up z tejto značky, považujem ho však skôr za taký priemer. Bola som spokojná s jeho krytím, označila by som ho ako vyššie, tu problém nebol. Odtiene sú však dosť tmavé a čo sa týka výdrže nie je to nič moc, vydrží dosť krátko a vytvára na pleti fľaky. Oceňujem však praktické balenie s pumpičkou a konzistenciu, ktorá je veľmi dobrá a pôsobí dojmom ľahkosti. Pre matný efekt si však musíte naniesť aj púder.

  • kryje
  • praktické balenie s pumpičkou
  • vytvára na pleti fľaky
  • výdrž
  • tmavé odtiene


Další recenze od 11.2.2014 12:30:12

Momentálně moje makeupová stálice. Dá se vrstvit, jedna vrstva je přirozená, krásně tónuje, sjednocuje, na mé citlivé pleti neštípe, druhá vrstva taktéž, ale už lépe kryje, nepotřebuji korektor, ale nemám nijak velké nedostatky pleti. Mám sušší pleť a občas bez podkladu makeup zvýrazní šupinky, ale s jakýmkoli podkladem je naprosto super, i poměrně dlouho vydrží, nedělá mapy... Pro mě paráda, za tu cenu poměrně kvalitní.

  • Krásně sjednocuje pleť
  • Hodně odstínů na výběr
  • Neštípe na citlivé pleti
  • Pěkná výdrž
  • Bez podkladovky občas zvýrazní šupinky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.3.2014 16:55:47

Make-up jsem kupovala na doporučení a jsem moc spokojená. Má velmi zvláštní konzistenci, je poměrně řidší a velmi rychle se vstřebává. Trošku jsem se bála, že bude hodně zvýrazňovat suchá místa, nakonec je to ale v pořádku, make-up je velmi přirozený. Je i poměrně odolný vůči otěru, což oceňuji. Výdrž je celkem průměrná, ale dostačující (po 12 hodinách mám stále co odličovat, i když už pleť nepůsobí tak svěže). Kryje středně, na silnější akné ale nebude stačit. Hezky sjednocuje barvu pleti, kryje diskolorace a zarudnutí. Bohužel ale na mněběhem dne lehce oxiduje. Odstínů je hodně, vadí mi ale jejich dostupnos v drogeriích, nejde zde sehnat dostatečně světlý. Na internetu je to ale podstatně lepší.

  • odolný vůči otěru, řidší rychle vstřebatelná konzistence, velmi přirozený vzhled
  • lehce oxiduje, křehké plastové víčko, špatně dostupné světlé odstíny (hl. s neutrálním podtónem)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.5.2014 20:25:53

Já jsem spokojená. Když jsem si vybrala správný odstín, tak mé mastnější pleti tento make up vyhovoval. Šupinky zvýrazňuje, ale ty si mechanicky odstraňuji. S pórama žádné zázraky nedělá, ale ani je nijak výrazně nezhoršuje. Nezalézá mi do jemných vrásek pod očima. Dá se jednoduše rozetřít, vrstvit, po zapudrování pořád vypadám jak člověk a né maska. Pleť se mi po něm neucpává. Výdrž celkem dobrá.

  • Středně kryje
  • Zmatňuje
  • Lehce se roztírá
  • Nezatěžuje mi pleť
  • Není zas tak krycí, jak by někdo očekával podle popisu make upu


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.5.2014 00:34:27

Tento make-up jsem si kdysi koupila hlavně kvůli pumpičce v balení - přijde mi to dost praktické, narozdíl od make-upů v tubě. Musím říct, že jsem ho vypumpovala do poslední kapky, což oceňuji u takto řešených make-upů. Jinak mě ale příliš bohužel nenadchl. Mám suchou a problematickou pleť a tento make-up bohužel vše zvýraznil, špatně kryje a vytváří suchá místa. Takže pokud máte bezproblémovou a normální pleť, směle do něj, v opačném případě nedoporučuji. Navíc mi nesedl ani výběr odstínů - po dlouhém vybírání v obchodě, jsem stejně nebyla na 100% spokojená - buďto odstíny moc světlé nebo moc do oranžova. Cena trochu vyšší, ale na to jsem u této značky zvyklá.

  • pumpička
  • využití balení do poslední kapky
  • špatné odstíny
  • nekryje
  • není vhodný na problematickou a suchou pleť


Tento mejkap je super. Majú na výber z množstva odtieňov, takže nie je problém si nájsť ten svoj. Má strednú kryciu schopnosť, je tekutej konzistencie a vytvára veľmi prirodzený matnejší finish. To, čo mi vadí, je cena, ale ak viete, dá sa zohnať aj lacnejšie a nie veľmi dobrý obal, ktorý keď ste takmer na dne, nedá sa nijako otvoriť.

  • prirodzený
  • veľká škála odtieňov
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.12.2014 16:36:27

Zatím asi nejlepší make-up, jaký jsem měla, nicméně mám velmi světlou pleť a nejsvětlejší odstín v českých drogériích (C2) je na mě, především v zimě, příliš tmavý. Ze zahraničí si objednávám odstín C1 a jsem naprosto spokojená. Má dobré krycí schopnosti - vhodný i na problematickou pleť. Pleť je po něm krásně matná, není třeba poté používat pudr. Není ale asi nejvhodnější pro suchou pleť.

  • dobře kryje
  • sjednotí tón pleti
  • matující
  • dlouhotrvající
  • v ČR se neprodávají nejsvětlejší odstíny
  • může pleť vysušovat


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2015 10:36:20

Vynikajúci makeup pre normálnu až suchšiu pleť. Mastnej by asi nemusel úplne vyhovovať, nakoľko sa môže po pár hodinách začať lesknúť. Určite však treba vyskúšať. Každému sedí iné. Mne na moju suchšiu vyhovuje, hlavne teraz v zime. V lete by som ale asi volila lahší makeup. Krytie je stredné. Ešte krajšie makeup vynikne, ked sa nalíči štetcom a nie rukami. Pre mňa zatiaľ najlepší aký som vyskúšala. Odtieň c1 ( kupovany na nete v drogérii sa ťažko zháňa ) miešam s c2, pretoze c1 je na mňa už moc svetlá a c2 zase tmavšia.

  • výdrž - celý deň v práci netreba upravovať
  • cena
  • balenie
  • konzistencia
  • krycia schopnosť
  • málo svetlých odtieňov
  • vhodný skor na zimu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.3.2016 00:04:24

Kupovala jsem ho na základě samých pozitivních recenzí. Bohužel na mé pleti vůbec nedrží. Prvotní finish vypadá pěkně, ale na mojí pleti to chce pořádně zapracovat, protože mi hrozně zalézá do pórů a do pidi vráseček. Má pleť je normální až mastná, takže mám ve zvyku docela pudrovat, ale s tímhle makeupem potřebuju ještě víc pudrovat a často. Jinak mám během dvou hodin slitý do vráseček a prostě mi z obličeje zmizí a nebo mi vytváří na čele mastné čárky. Jako kdyby na mé pleti klouzal. Lituji vyhozených peněz. Jediný, co je na tomhle makeupu je výběr odstínů. N1 mi sedí pěkně.

  • odstín
  • balení
  • nevydrží


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Asi před rokem inovovali obal a mě se zdá že i obsah a tím pádem tento make-up shledávám nejlepším z drogerkových make-upů. Ple´t mám smíšenou, a drží mi výborně. Je mikrojemný, krásně se nanáší jak prsty tak štětcem, nechá sametový finish. Krytí vyšší střední. Mám odstín 2N Vanilla a sedí mi na 100%. Nemusím zapudrovávat, jen lehce nos. Skvělý, skvělý a skvělý . Vážně nejlepší. Výdrž min. 6 hodin. Regulérně srovnatelný s make-upy které jsou 3x dražší.

  • perfektně mi sedí odstín
  • dobrá cena
  • snadná dostupnost
  • dobrá výdrž a krytí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 1.11.2016 17:14:49

Toto je prvý make-up aký som kedy kúpila a síce som ho používala až do nedávna dlhé roky, nikdy som s ním nebola spokojná. Mám pocit, že kryje veľmi slabo, ťažko sa mi rozmazával tak, aby nebol vidieť (najmä na nose a nad perami), hlavne po kúpeli, keď som mala suchú pleť. Vtedy nepomáhal ani krém a podkladová báza. Taktiež sa mi vôbec nezdalo, že by prekrýval vyrážky a tak. Takisto sa mi zdalo, že vydržal na tvári iba veľmi krátko. Potom som prešla na ten 24h., ale nebolo to o moc lepšie. Je pravda, že ja sa v líčení až tak nevyznám, ale čakala som viac. Nedávno som prešla na Dermacol a ten kryje oveľa lepšie a nezdá sa mi tak viditeľný pri roztieraní. Takže od Lorealu už make-up určite kupovať nebudem.

  • veľké množstvo odtieňov
  • pohodlné balenie
  • slabé krytie
  • slabá výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Měla jsem americkou verzi ve skleněné lahvičce, kterou jsem sehnala na internetu v akci za 100 Kč. Makeup je skvělý na léto, poněvadž pleť matuje, je lehký a nemastí, perfektně mi sedl. Kryje středně lehce, na sem tam nějaký pupínek musím použít korektor, ale pokožka je nádherně sjednocená a v létě opravdu vydrží i plavání. Neucpává póry, pleť dýchá.

  • dobře matuje
  • vhodný na léto
  • neucpává póry
  • kryje středně


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2017 00:29:48

Ahoj, chtěla bych se s Vámi podělit o recenzi makeu pu L'Oréalu True Match. Musím říct, že zatím asi nejlepší makeup v drogérii podle mě. Je super, že si můžete na stránkach L'Oréalu dohledat váš podton tohoto makeu pu. Takže potom jen v drogérii dohledáte odstín. Má střední až vysoké krytí. Jeho výdrž odpovídá ceně a také kvalitě. Vydží celý den. Pokud máte suchou až normální pleť tak nemusíte pudrovat, make up si do pleti sedne sám. Já osobně až dopoužívám první balení, hrnu se do drogérie pro něj znova. :)

  • Střední až vysoké krytí
  • Na jejich stránkách si každý může vyhledat svůj podton
  • Dostupnost téměř všude
  • 250 - 300 Kč
  • Žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.11.2017 17:40:22

Celkom príjemný make-up, ktorý ponúka obrovské množstvo odtieňom vo všetkých podtónoch, takže je veľmi jednoduché nájsť ten správny. Ja používam odtieň 1.N Ivory, ide o najsvetlejší s neutrálnym podtónom a vyzerá veľmi pekne. Nie je to úplný ideál pre mňa, ale patrí medzi make-upi najviac podobnými mojej farbe pleti. Konzistencia je tekutá, treba s ním pracovať rýchlejšie, nakoľko pomerne rýchlo schne, jeho finish je matný, suchá pleť by nepotrebovala použiť ani púder. Takisto je potrebné pod make-up použiť krém aj bázu, nakoľko aj na mojej zmiešanej/mastnej pleti zvýrazňuje suché miesta takmer všade. S výdržou je na tom dobre, tých 8-10 hodín určite zvládne, samozrejme s úpravami proti lesku, ale aj tak mám pocit, že mierne z pleti zlieza.

  • - veľké množstvo odtieňov
  • - balenie s pumpičkou
  • - dostupnosť
  • - stredné až vyššie krytie
  • - zvýrazňuzje suché miesta aj na zmiešanej/mastnej pleti


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené