L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess Mascara
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess Mascara - obrázek 1
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess Mascara - obrázek 2
5 4.1 15
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 146 - 350 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess Mascara

věk
35-44

oči
šedé

Další recenze od 19.11.2012 14:14:46

Řasenky od značky Loreal mám ráda, a tak jsem musela vyzkoušet i tuto novinku. A opět jsem se ujistila, že řasenky Loreal jsou kvalitní. Řasenka krásně zvýrazní řasy, nežmolkuje, barva je krásně sytá a kartáček je hodně dobrý. Řasy jsou zhuštěné, oddělené a neotiskují se na tvář.

  • kartáček
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 5.1.2013 13:08:48

Řasenku jsem dostala jako dárek, nevím tedy cenu (dle netu kolem 350Kč). Přes moji nedůvěru k "umělohmotným" kartáčkům jsem velmi příjemně překvapena. Udělá krásné dlouhé řasy, jsou výrazné, oddělené. Při druhé vrstvě se efekt ještě znásobí (je potřeba počkat, až první zaschne). Neloupe se, vydržela i slzy (samozřejmě jsem si nemnula oči). Řasenky od L´Orealu mám ráda, moje oblíbená doteď byla 5x vollumisimo, ale tahle ji ještě překonala. Jsem na řasenky náročná, ale takhle mě opravdu potěšila.

  • krásné dlouhé, oddělené a výrazné řasy
  • neloupe se
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 5.1.2013 13:45:30

Taky si stojím za tím, že L'Oreal má jedny z nejlepších řasenek a to hlavně díky jejich skvělým kartáčkům. vyhovuje mi tenhle typ hustě osazených štětinek, barva je krásně černá, nedrolí se, i když ve velkém vlhku se občas trochu otiskne, ale jsem zvyklá to kontrolovat. Obal také hezký, hrdlo tak akorát široké, takže na kartáčku zbytečně nezůstává moc barvy. Nedělá na kartáčku hrudky a připadá mi, že skoro vůbec snad ani nevysychá. Řasy jsou zahustěné, prodloužené a hodně výrazné, není třeba druhá vrtsva. Akorát cena je vyšší, ale stojí to za to.

  • černé řasy
  • zahustí a prodlouží
  • dobrý kartáček s hustě osazenými štětinkami
  • nedrolí se a nežmolkuje
  • cena
  • ve vlhku se může trochu obtisknout


věk
35-44

oči
modré

řasenka my opravdu vyhovuje,stejně jako její předchůdkyně.Řasenky Loreál patří ve středové kosmetice k těm nejlepším.Řasy udělá luxusní,jsou krásně husté a oddělené,nelepí a nerozmazává se.Jediná nevyhoda je,že není v obalu a každý ji otevře a tím se řasenka znekvalitní,jelikož ta najde vzduch.

  • Krásné řasy
  • Bez obalu


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 29.3.2013 07:22:46

Jedna z nejlepších řasenek na trhu. L'oreal má úžasné řasenky a tato rozhodně patří mezi ně. Její kartáček miluju. Je krásně hustý, dlouhý a má dostatečné množství štětinek. Velmi dobře se s ním pracuje a to i na dolních řasách. Řasy jsou krásně oddělené, neslepuje je, natočené a lehce prodloužené. Řasenka v pohodě drží celý den, neobtiskává se a nerozmazává.

  • Kartáček
  • Oddělené řasy
  • Výdrž
  • Nic


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 11.4.2013 12:04:20

úvodem bych poznamenala, že mými řasenkovými stálicemi jsou 2000 Calorie a Masterpiece Max od Max Factoru, ovšem taky někdy ráda zkouším něco nového :-) Původně jsem šla do drogérky pro Masterpiece ale nechala jsem se zlákat slevou na Million lashes za 249,- a touhou po něčem novém. Tato řasenka je moje první od Lorealu a jsem celkem spokojená, i když po spatření velkého kartáčku jsem měla jisté obavy. Dodává moc hezký přirozený objem, opravdu krásně rozděluje řasy a zároveň mírně prodlouží. Je potřeba ovšem pracovat dost opatrně a nepřehnat to s nanášením barvy, jinak se řasy slepí a jsou nic moc. Bohatě stačí jedna vrstva a oči jsou opravdu moc hezké. Myslím, že tuto věcičku zařadím k mým oblíbeným

  • dodá objem
  • prodlouží
  • krásně rozdělí řasy
  • přiliž velký kartáček
  • cena bez slevy


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.4.2013 15:42:04

Výborná řasenka, koupila jsem jako novinku po její předchozí verzi v černo-zlatém obalu. Od Vánoc stále super. Neslepuje řasy, i když dávám několik vrstev. Někdy se mi opravdu povede efekt umělých řas.Pěkný obal a super kartáček. Líp se mi s ní maluje po delším používání na začátku byla hodně hustá, ale tak po týdnu už OK.

  • kartáček
  • obal
  • efekt umělých řas
  • líp se s ní maluje po delším používání


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.4.2013 16:30:26

Jedna z nejlepších řasenek, jakou jsem kdy použila. Kvalita daleko přesahuje cenu, určitě se vyplatí do ní investovat, jelikož nabízí dlouhotrvající efekt umělých řas, řasy ani neslepuje. S řasenkou se velmi dobře pracuje. Obal je lehoučký, ale přitom odolný. Jediné, co bych vytkla je to, že před nanášením se konec řasenky musí otřít o víčko, jelikož na něm zůstává až příliš mnoho barvy.

  • Kartáček
  • Neslepuje řasy
  • Efekt umělých řas
  • Konec řasenky se musí před použitím otřít o víčko


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 29.5.2013 23:29:52

Řasenky Lóreal už používám roky. Začala jsem klasickou zlatou verzí Volume Million Lashes. Vždy mi vyhovovala, krásně husté a prodloužené řasy. Pak začali vyrábět ty barevné edice, ač modrooká, vyzkoušela jsem nejen na modré, ale i na zelené a oříškové oči. Skvělé oživení, černá řasenka s barevným pododstínem. Nedávno se objevila tato, krásný obal, změna v kartáčku, ale plní funkci stále dokonale. Nádherné řasy. Nyní jsem objevila nějakou festivalovou "Cannes" edici, tak určitě vyzkouším i tu. Sáhněte po jakékoliv "milionce" a budete spokojené.

  • krásný obal
  • dlouhá výdrž
  • výrazná černá
  • nelepí řasy
  • nic nic nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.8.2013 13:43:19

tuto řasenku jsem si koupila díky recenzím tady, ale bohužel mě velmi zklamala... za tu cenu bych očekávala něco mnohem lepšího, řasenky za 69,- jsou lepší než tahle! řasy neprodlouží, nezahustí, nedodá objem... jediné v čem je dobrá - řasy hezky rozčeše a nežmolkuje, ale to je bohužel k mým krátkým řasám málo... za mě teda zklamání

  • hezky rozčeše řasy
  • cena
  • neprodlužuje
  • nezahustí
  • nedodá objem
  • málo černá


věk
25-34

oči
hnědé

Na rozdíl od většiny recenzí tady, hodnotím negativně. Řasenku jsem dostala jako dárek, takže přesnou cenu nevím. Mám docela husté řasy, takže mi stačí je jen zvýraznit a oddělit, nicméně ani toto tahle řasenka nesplnila. Zpočátku hned po otevření mi řasy slepovala natolik, že se nedala vůbec použít, po 2-3 týdnech se s ní dalo jakž takž namalovat, teď po 2 měsících se drolí pod oči, což se mi zatím (naštěstí) nestalo ani u levnějších značek. Značku L´oreal mám ráda, nicméně tenhle výrobek mě velmi zklamal a víckrát nekoupím.

  • design obalu
  • drolí se pod oči
  • slepuje řasy
  • žádný efekt umělých řas


věk
25-34

oči
modré

Za mě tedy také ne, měla jsem celkem dvě balení, ale další už si nekoupím. Řasenka sice řasy krásně prodlouží, ale bohužel je celkem slepuje, musela jsem řasy vždy pročísnout ještě jiným kartáčkem. U většiny řasenek mám problém s rozmazáváním, tato vydržela i intenzivní trénink bez poskvrny, ale asi po měsíci používání začala opadávat pod oči, což jí neodpustím. Stalo se mi to u obou kusů, takže to nebylo vadným výrobkem.

  • prodlužuje
  • nerozmazává se
  • drolí se pod oči
  • trochu slepuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.6.2014 15:06:47

V současnosti už si tuto řasenku nekupuji a mám jiné favority, ale pokud bych měla sáhnout po řasence z drogerie, určitě by to byla tahle. Je to asi nejlepší drogerková řasenka, co jsem kdy měla. Protože mám řasy dlouhé a husté, očekávám od řasenky především to, že mi je pěkně nabarví a že nebude dělat šmouhy a opadávat pod oči během dne. Tahle řasenka to splňuje. Barva vypadá přirozeně (není to taková ta kontrastní tvrdá černá), řasenka se nerozpíjí a neopadává. Jedině mě štvalo, že mi každá za tři měsíce úplně vyschla, to mi přišlo příliš brzo.

  • barva
  • výdrž
  • rychle vysychá


Další recenze od 25.6.2015 10:39:02

Jedna z nejlepších řasenek jakou jsem kdy měla. Nikdy jsem neměla ráda tento typ umělohmotných kartáčků, ale tato to zlomila. Výborně se s ní líčí: nabírá tak akorát barvy, neslepuje, skvěle se vrství, dobře se s ní dostane i do koutků oka. Už po 2-3 vrstvách vytvoří opravdu skvělý efekt hustých a dlouhých řas. Přes den drží dobře, neodpadává, nerozmazává se (v rámci možností - není voděodolná). Přestože řasenku většinou kupuju pokaždé jinou, tak tuto nemám naposledy. Navíc se na netu dá sehnat za rozumnou cenu (já kupovala za 146Kč).

  • s kartáčkem se výborně pracuje
  • super efekt dlouhých a hustých řas
  • neslepuje
  • neodpadává
  • v drogérii drahá, nutno objednat z netu


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.8.2015 10:12:02

Řasenku bych ohodnotila jako "v pořádku". Určitě poslouží dobře a vykouzlí dost hezké řasy. Prodlouží, zahustí, je černá. Úplně nejvíc se mi líbila její konzistence, taková tekutější, takže se dá bez žmolkování pohodlně nanést dost vrstev. Osobně ale na ty své pidikrátké řasy potřebuji něco ještě účinnějšího, takže bohužel znovu asi nekoupím. Takové řasenky od Maybelline se mi zdají tak o půl hvězdičky lepší.

  • slušně prodlouží
  • slušně zahustí
  • je černá
  • výborná konzistence!
  • na mé řasy je krátká...


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené