Max Factor Eye Brightening Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor Eye Brightening Mascara
Řasenky Max Factor Eye Brightening Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor Eye Brightening Mascara - obrázek 2
Řasenky Max Factor Eye Brightening Mascara - obrázek 3
Max Factor (71)
3.9 z 5 5 3.9 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
42%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
17%
2 hvězdy
17%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
59 %

Recenze produktu
Max Factor Eye Brightening Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 21.11.2015 01:01:23

Řasenky MAX FACTOR používám mnoho let a jsem s nimi velice spokojená.Mám dlouhé,ale rovné,tvrdé řasy a vyhledávám u řasenek především natočení řas.U některých značek mám ten problém,že mi řasy sice natočí,ale divně pokroutí.Každá řasa se točí jinak a vypadá to příšerně.U této značky se mi to nikdy nestalo,naopak,řasenky moje řasy krásně vyhlazují.Tato řasenka díky svému kartáčku perfektně rozčeše,oddělí,lehce prodlouží,zahustí,ale hlavně krásně natočí řasy,které vydrží natočené celý den.Během dne se nerozmazává a ani nedrolí.Řasenka je skvělá,doporučuji!

  • rozčeše
  • oddělí
  • prodlouží řasy
  • natočí
  • nerozmazává se
  • neopadává
  • ------------------------


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.11.2015 15:55:26

Asi jediná riasenka od Max factor, z ktorej som strašne sklamaná. Riasy zlepuje, nevytočí ich teda žiadna sláva. Zaujali ma tie farby ale ani ten efekt nebol nič moc. Nakoniec ju dopoužívala mama lebo ja by som ju inak vyhodila oknom. Jediné čo ma hreje pri srdci je, že som ju kupovala za polovicu cez net. Počas dňa mierne opadáva ale to s dá prežiť.

  • nič ma nenapadá
  • cena vs. kvalita
  • zlepuje


Další recenze od 29.12.2014 14:49:55

Na tuto řasenku jsem byla velmi zvědavá. Mám docela pronikavé světle modré oči a čekala jsem, že z nich tu modrou barvu ještě více "vytáhnu." To se však bohužel nestalo, takže mi zcela unikl smysl této řasenky, poněvadž příliš neprodlouží a hlavně řasy vůbec nezahustí. Spíše se tedy hodí pro takové nenápadné líčení.

  • měkký vzhled
  • nezhušťuje
  • řasy málo výrazné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.9.2013 13:48:28

Moje první řasenka od Max Factor. Musím říct, že koupě rozhodně nelituji. Pořídila jsem ji v dm se slevovým kuponem "jen" za 186 Kč. Moc se mi líbí, že mi jako jedna z mála řasenek dokáže krásně vytočit řasy. S jinýma toho nedosáhnu, mám svoje řasy totiž sice dost dlouhé, ale tím pádem i takové poměrně těžké a natočení dlouho nevydrží, tahle řasenka ale bezproblému udrží řasy natočené celý den. Také mi je i prodlouží a musím potvrdit, že opravdu rozjasní barvu očí. Mám variantu pro modré oči. Oči mám normálně modro-šedé, ale tato řasenka mi z nich krásně vytáhne modrou a mám pak oči jak elfka :)). Jen je škoda, že moc nedodá objem, spíš mi přijde, že někdy řasy trochu slepí, ale to je jak kdy, tak asi bude problém spíš v tom, jak ji na řasy aplikuji. Jinak musím říct, že spokojenost a pokud bude ještě někdy ve slevě, koupím ji zase, ale za plnou cenu si to opravdu při mých finančních možnostech nemohu dovolit...

  • rozjasní barvu očí
  • natočí řasy
  • prodlouží
  • nedodá objem
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.2.2013 14:45:21

Dlouho jsem s žádnou řasenkou nebyla tak spokojená. Pořídila jsem si tu pro modré oči a podle názorů kamarádů mi opravdu podtrhuje mou modrou barvu očí. Já jsem ale hlavně spokojená s kartáčkem, který řasy krásně oddělí. Řasenka se nežmolkuje, nerozpijí se a neslepuje. Po použití mám opravdu krásné dlouhé řasy, takže co víc si přát.

  • výborný kartáček
  • zvýrazňuje přirozenou barvu očí
  • řasenka se nerozpijí
  • nic


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 31.12.2012 11:21:58

S riasenkou som velmi spokojna. Mala som predtym tu od Loreal s trblitkami ale stetec mi nevyhovoval co sa pri tejto riasenke neda povedat. Mam tu pre orieskove oci a som nadmieru spokojna, riasy mam pekne zvyraznene a predlzene ale nie zmachlene. Az tak sa neotlaca, nedrobi sa, nerobi zmolky a pri slnku oko nadherne ziari.

  • stetec
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 3.12.2012 17:39:44

docela prodlouží a hezky natočí natočí,ale nezahustí. neslepuje. mám modrou a na denním světle jsou vidět modré částečky na řásách , jinak není uplně uhlově černá,ale taková přirozená černá. kupovala jsem jí ve slevě za 199 korun , takže docela fajn cena.

  • neslepuje
  • prodlouží
  • přirozená na očích
  • nic


Další recenze od 3.12.2012 15:29:10

Tato řasenka se opravdu povedla! Má oči rozjasnit, čehož jsem si úplně nevšimla, ale když jsem to na světle zkoumala, řasenka obsahuje třpytivé částečky! Nevýhodou je, že občas můžou spadnout pod oko. Řasenku si vyberete podle barvy očí (modré, hnědé, zelené); ta pro modré oči má tmavě modrou barvu (tu mám já, ale vypadá jako černá); ta pro zelené oči je hnědá a pro hnědé oči je klasická černá. Ta pro modré oči má mít v sobě safíry, pak myslím pro hnědé rubíny a pro zelené perly (aspoň myslím). Řasenka krásně prodlužuje, drží celý den, malinko natočí, ale nezahustí, což ani nepotřebuju. Navíc hrozně hezky voní!

  • V různých barvách pro různé barvy očí
  • prodlužuje
  • vydrží celý den
  • neslepuje
  • obsahuje třpytky (které mají zřejmě rozjasňovat) ale mají tendenci padat pod oko
  • možná pro někoho cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 7.11.2012 20:15:39

Pre mňa veľké sklamanie od MF. Čakala som kvalitu podobnú 2000 calories, ale nedá sa s ňou porovnať. Riasy mi aj po dvoch vrstvách ostali nevýrazné, aj keď tie rozjasňujúce ciastočky tam miestami bolo vidieť. No a najviac ma sklamalo, že mi vytočené riasy úplne vyrovnala...

  • nezlepuje
  • vyrovnáva natočené riasy
  • nezvýrazňuje
  • vzhľadom na cenu nízka kvalita
  • nepredĺži


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 21.8.2012 19:51:33

Řekla bych, že hodně záleží na tom, co člověk očekává. Já bych si občas (= když má moje pleť lepší den;) ráda ráno vystačila jen s matujícím krémem, řasenkou a leskem na rty. Doposud však každá z mých dosavadních řasenek vypadala bez linky a stínů tak nějak divně, nepřirozeně. Až s touhle tónovací řasenkou jsem konečně docílila kýženého efektu - vypadám, že mám od přírody krásné řasy. Mám verzi pro zelené oči a mohu potvrdit, že oči skutečně projasní. Takže pokud netoužíte po efektu mrkací panny, ale přirozeném pohledu, mohu doporučit.

  • projasní oči
  • prodlouží a natočí řasy
  • přirozené řasy
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.8.2012 15:25:42

Také jsem se chystala recenzi založit. Řasenka mi vyhovuje, mám ráda, když nabarví od kořínků po konce, neslepuje a prodlužuje. Což perfektně splňuje. Objemová řasenka to není, takže objem moc nevykouzlí - pro mě plus, objemovky moc nepoužívám. Barevné částečky nejsou na pohled vůbec patrné, možná při opravdu důkladném zkoumání, ale je pravda, že pohled zjemní. Mám verzi pro čokoládové oči. Určitě v budoucnu koupím zase, jsem s řasenkami s tímto kartáčkem moc spokojená, cena je také super. Vyhovuje mi více, než podobný typ, co byl/je od L'orealu.

  • přirozené řasy
  • neslepuje
  • dobrý kartáček
  • dlouho drží
  • nevím :-)



Další recenze od 8.8.2012 14:32:23

Neodolala jsem a koupila jsem tuto řasenku ve slevě, když činila cena 199,- a já s kuponem na další slevu zaplatila jen 169,-, proto koupě nelituji. Řasenka má podtrhnout barvu očí tím, že má na světle/slunci odrážet z řas třpytivé částečky v barvách Vašich očí (hnědá,zelená,modrá)-já mám tu modrou verzi a musím uznat, že řasy se pěkně prodlouží, lehce natočí, avšak se moc nezahustí. Co se týče odrážení částeček, je to zřetelné a pohled působí měkčeji. Pro ty, které touží po opravdu přirozeném vzhledu očí s odrazem jejich přirozené barvy v řasách, tak jedině doporučuji.

  • pěkný odraz barvy z řas na světle
  • prodloužení
  • nezahustí
  • cena - pokud není ve slevě


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené