Maybelline Great Lash Lots Of Lashes Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Great Lash Lots Of Lashes Mascara
Řasenky Maybelline Great Lash Lots Of Lashes Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Great Lash Lots Of Lashes Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Great Lash Lots Of Lashes Mascara - obrázek 3
5 4.1 26
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Great Lash Lots Of Lashes Mascara

věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 22.2.2015 23:29:55

Táto riasenka ma prekvapila svojou kvalitou oproti cene. Riasy zahustí, vytočí a oddelí. Minus je veľkosť kartáčika, kedže mám veľké oči dlho zaberie maľovanie rias. Mám ich pekne dlhé. Môže sa porovnávať aj s drahšími riasenkami. Rozhodne ale nemá efekt prirodzených rias, ale ani umelých. Určite kúpim znovu :)

  • riasy sú -dlhé
  • -vytočené
  • -oddelené
  • cena
  • kvalita
  • malý kartáčik (nevýhoda pre veľké oči)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.8.2014 15:31:09

K této řasence se vždy ráda vracím, zvláště v době kdy finance jsou dosti omezené. Dá se s ní totiž udělat za málo peněz hodně parády. Řasy lehce natočí a dosáhnete s ní i po několikáté vrstvě slušného objemu. Nedrolí se a nedělá ani šmouhy. Vždy jsem ji měla radši až když trochu zatuhla, zpočátku je na mě moc tekutá. Dobře se odličuje ne jako jiné řasenky od této značky. S novým kartáčkem jsem ji ještě nevyzkoušela.

  • cena
  • kvalitní
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Používám ji střídavě už asi 5 let a je třeba říct, že za ty peníze je to fajn produkt. Vydrží vážně celý den, nedrolí se ani nedělá černé šmouhy pod očima. I se celkem pohodově odličuje a nedráždí oči. I vůně je taková neutrální. Pro viditelný efekt ale rozhodně nestačí nanést jednu dvě vrstvy, já běžně dávám čtyři.

  • poměr kvalita-cena
  • výdrž
  • lehké odličování
  • je třeba použít více vrstev, aby byl vidět efekt


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 21.3.2014 13:14:05

Snažila jsem se dát této řasence šanci asi měsíc, ale i po měsíci mi přijde hrozná. Slepuje, i když kartáček otřu, nabírá příliš mnoho barvy, takže řasy slepí a ty pak spadnou dolů, o natočení nemůže být řeč. Nejhorší je to v té části kartáčku, kde jsou krátké štětinky. S výsledkem jsem spokojená jen málokdy. Rozhodně nedoporučuji.

  • optimistické barvy obalu
  • slepuje
  • neudrží řasy natočené


věk
35-44

oči
modré

Tuto řasenku jsem si koupila uplnou náhodou když jedna z blogerek na yotube na kterou pravidelně koukám tuto řasenku vychválila a říkala že dělá velmi dlouhé řasy.....aaaaa moje překvapení se konnalo když jsem zjistila že má opravdu pravdu,barva je uhlově černá,vysoce pigmentovaná a je pravdou že kdo není zvyklý na malé kartáčky tak to bude chtít např. tři aplikace než se naučí s ní pracovat,ale určitě to za to stojí protože na to že už jsem vyzkoušela řasnek mnoho a i mnohem dražších tak tako nemá konkurenci co se týče prodlužování řas,kartáček je mneší,srdíčkový,konzistence zpočátku řidčí a pak trochu hostne,žmolky ani opadávání se neděje a mám ji vyzkoušenou i v létě a bez problému,o ceně ani mluvit nemusím,jen pro info své řasy nemám žádný zázrak,nějaká délka by tam možná ještě byla ale hustota nikoliv,obecně mám spíše jemné nevýrazné řasy

  • cena
  • množství 12ml
  • barva- vysoce pigmentovaná
  • hodně prodlužuje
  • nežmolkovatí
  • neopadává
  • dobře se odličuje
  • veselý obal-vždy ji najdu :-)
  • 2x vrstva stačí :-)
  • nevím?


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.1.2014 19:58:54

Tuhle řasenku jsem si koupila už podruhé, což u mě znamená že je opravdu dobrá. Má schopnost udělat krásné řasy, ale chce to s ní umět a vyhrát si. A zvyknout si na kartáček, který svými dlouhými bodlinkami dělá opravdu dlouhé řasy. Při více pročesáních neslepuje, dělá výrazné řasy - které se u mě konají ve 3.vrstvě. Někomu kdo chce být rychle nalíčen 1 vrstvou a nemá svoje řasy dokonalé nedoporučuji. Tahle nová verze mi udělá nesrovnatelně krásnější řasy než starší typ Great Lash, když se vynasnažím tak mám řasy jako umělé. A to umí jen málo řasenek.

  • krásně černá
  • levná
  • dělá velmi dlouhé řasy i objem
  • ne všem bude vyhovovat kartáček


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 5.12.2013 12:27:32

Nevím, kde se stala chyba, ale mě teda vůbec nevyhovuje =( Strašně slepuje, řasy mi po ní ztěžknou a jakoby spadnou, vůbec je nenatočí, objem taky žádnej.. Možná je to tím, že je nová, dám jí ještě čas a uvidím, třeba se to zlepší. Mívala jsem tu starou klasickou a ta mi vyhovovala. Lots of lashes si zatím dávám jen jako durhou vrstvu na řasenku od Essence, která se díky tomu neobtiskává. Jestli se nezlepší ani po pár dnech (mám jí zatím asi 10 dnů), vyhodím ji a víckrát nekoupím.

  • bohužel jsem zatím neobjevila ani jedinou přednost
  • slepuje
  • nedělá objem
  • nenatočí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.11.2013 22:08:49

Tuto řasenku jsem objevila díky tutoriálu na youtube, kde si jí slečna nanášela a udělalo jí to moc pěkné řasy. Tak jsem se rozhodla si jí také koupit. Zrovna na ní byla akce, takže jsem jí měla za pár korun. Má krásný zeleno - růžový obal. Kartáček je Má různě dlouhé štětinky, takže krásně řasy pročeše, vůbec se neslepují a vypadají moc hezky a přirozeně. Pro efekt namalovaných řas bych řasy pročesala minimálně 2x, protože první vrstva je jen tak lehce pročeše, ale nevypadají jak nalíčené. Pokud někdo hledá řasenku za pár korun tak tuto určitě doporučuji.

  • cena
  • balení
  • hezký kartáček
  • dostupnost
  • nenatočí tolik řasy


Další recenze od 18.6.2013 21:09:33

Miluju tuhle řasenku! Dlouho jsem ji obcházela, protože růžovo-zelený obal mě spíše odradil, tudíž jsem ani kartáček, který je opravdu zajímavý neprozkoumala. Až po shlédnutí videa od PetraLovelyHair jsem se rozhodla ji vyzkoušet. A jsem nadšená, a za tu parádní cenu dvojnásobně. Řasy jsou krásně černé, natočené a dlouhé. Sem tam může maličko slepovat, ale troška praxe a je to v kapse. Můžu říct, že tenhle růžovej skvost strčil všechny moje dosavadní řasenky do kapsy. :-)

  • krásně dlouhé a černé řasy
  • obal


věk
25-34

oči
zelené

Jsem na řasenky velmi náročná, vyzkoušela jsem jich už opravdu hodně, ale z této jsem naprosto nadšená! (narozdíl od její předchůdkyně, která mi vůbec nevyhovovala). Kartáček mi maximálně vyhovuje, řasy krásně oddělí, zvýrazní a neslepuje. Hodně lidí se mě ptá jaktože mám tak krásné a dlouhé řasy :) Žádná jiná mi takový efekt neudělala i když byla 5x dražší. Doporučuji!

  • Kartáček
  • Neslepuje
  • Zahustí
  • Prodlouží
  • Množství
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.4.2013 15:39:30

Tahle řasenka se ke mně dostala úplnou náhodou. Vždy jsem kolem ní chodila v drogérii, ale nikdy ji nekoupila. Musím ale říct, že je super. Chvíli mi trvalo než jsem si na zvláštní tvar štětečku zvykla, ale teď se mi s ním pracuje už dobře. Řasenka krásně odděluje řasy, zhušťuje i prodlužuje. Řasy ale nenatočí a špatně se s ní malují spodní řasy. Barva řasenky je opravdu extra černá. Hůře se odličuje. Nerozmazává se ani se nedrolí. Líbí se mi i barevný obal.

  • odděluje řasy
  • zhušťuje řasy
  • prodlužuje řasy
  • extra černá
  • nerozmazává se
  • hůře se odličuje
  • špatná na dolní řasy


věk
25-34

oči
šedé

To je přesně taková ta řasenka, která sice není špatná, ale už si jí nekoupíte. Cena je sice velmi pěkná, barevný obal se mi taky líbí, ale jinak je naprosto průměrná. Trochu slepuje řasy, moc je neprodlouží a celkově ta aplikace není úplně jednoduchá...

  • Cena
  • Obal
  • Slepuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 11.2.2013 10:54:28

Zatím nejlepší řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela. Ze začátku jsem si s typem kartáčku moc nerozuměla a musela jsem ho otírat, aby řasy neslepoval. Špička kartáčku se dostane i k malým řasám, přidá objem a zároveň prodlouží. Mám ráda hodně výrazné řasy, ne však slepené a s vyditelnými nánosy, a to se mi s žádnou jinou řasenkou nepovedlo.

  • výdrž
  • cena
  • přidá objem i délku
  • opravdu výrazné řasy
  • nerozmazává se
  • ze začátku může slepovat


Další recenze od 1.2.2013 20:34:02

Naprosto nejlepší řasenka. Vyzkoušela jsem plno drahých řasenek, pak jsem si koupila tuhle, protože se mně líbilo, jak řasenka vypadá.. Barví hodně černě, řasy mně prodloužila i zahustila. Jediné minus je, že po nanesení několik vrstev řasy slepuje. Jinak si ji nemůžu vynachválit.

  • cena
  • hezký design řasenky
  • prodlouží a zahustí
  • slepuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.12.2012 22:57:16

Já nějak nadšená z této řasenky nejsem. Přijde mi naprosto průměrná až podprůměrná. Prakticky vůbec mé řasy neprodlouží ani nezahustí. Je fakt, že když už člověk nějakou tu barvu na řasy dostane, tak je hezky černá. Dále je fajn, že neopadává pod oči. Znovu bych si ji ale nekoupila, protože alespoň nějaké to prodloužení a zahuštění od řasenky vyžaduji. Dále trvá věčnost, než se s ní nalíčím.

  • neopadává pod oči
  • skutečně černá
  • nezahustí řasy
  • neprodlouží řasy
  • líčení řas trvá dlouho


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 6.12.2012 21:40:15

Na řasenku jsem byla zvědavá, s klasickou Great Lash jsem velmi spokojená, takže jsem chtěla vyzkoušet i její inovovanou variantu. S kartáčkem jsem spokojená, má nezvyklý tvar, ale pracuje se s ním dobře. Zúžená špička se dobře dostane i k postranním řasám, řasenka hezky řasy zvýrazní, vydrží celý den, neopadává ani se nedrolí. Jsem spokojená a klidně koupím znovu.

  • kartáček
  • rozčeše a oddělí řasy
  • výdrž
  • cena
  • žádné


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 1.11.2012 10:56:29

Řasenka má výraznou, černou barvu, což mě překvapilo, už v první vrstvě. Kartáček je zúžený a pěkně se s tím malují koutky očí. Štětinky jsou dobré v tom, že oddělí řasy. Ve více vrstvách se někdy slepují, ale chce to cvik. Obal je ve výrazných barvách, takže v obchodě nepřehlédnutelný.

  • oddělené řasy
  • výrazná černá barva
  • zúžený kartáček na koutky očí
  • pěkný obal
  • moc neprodlouží řasy
  • občas slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.10.2012 18:34:53

Řasenku jsem si koupila hlavně proto, že jsem s její předchůdkyní byla velmi spokojená. Z této inovace jsem ale trochu na rozpacích. Obal upoutá už na první pohled, je krásně barevný, cena je také víc než příjemná. Tím ale mé nadšení končí. Nový kartáček mě zklamal, je hodně malý a nemanipuluje se mi s ním moc dobře. Abych měla výraznější řasy, musím si je obtáhnout řasenkou víckrát, a pak se mi tím pádem trochu slepují. Když si dám méně vrstev, řasy jsou sice oddělené a nabarvené, ale jinak dost nevýrazné. Řasenky od Maybelline mám moc ráda, ale tuto už si znovu určitě nekoupím.

  • vysoká pigmentace barvy
  • nerozmazává se
  • cena
  • není slibovaný efekt hustoty řas
  • slepuje při více vrstvách
  • malý kartáček
  • v jedné vrstvě nevýrazná


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.10.2012 13:18:01

Celé roky jsem ji obcházela obloukem, protože mě odrazoval vzhled obalu, ale nakonec jsem se nedávno odhodlala a vsadila na kladné recenze a jsem příjemně překvapená. S malým kartáčkem se mi hodně dobře pracuje, protože krásně rozčeše řasy, neslepuje a nevytváří na nich hrubky a během dne se mi nerozmazává a nedrolí se, takže nemusím pořád koukat do zrcátka, takže za mě velká spokojenost s nákupem. Koupila jsem ji dokonce v akci za 99,-

  • cena
  • malý kartáček
  • krásně oddělí řasy a nežmolkuje a nedrolí se
  • žádné nemá


věk
25-34

oči
zelené

Původně jsem myslela, že nižší cena této řasenky je z důvodu menšího balení, po zakoupení jsem ale zjistila, že obsah je vyšší než u většiny ostatních řasenek, které mám doma což je vzhledem k ceně velké plus. Kartáček hezky odděluje každou řasu, nanáší tak akorát barvy. Řasenka se nedrolí, je opravdu černá. Řasy jsou spíše prodloužené a natočené než objem. Je super.

  • hezké, malé balení
  • kartáček
  • sytě černá
  • cena
  • dostupnost
  • krásně odděluje
  • nedrolí se
  • prodlužuje
  • moc nezahustí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.9.2012 18:34:23

Na základě vcelku pozitivních recenzí jsem se rozhodla tuto řasenku vyzkoušet. Měli ji v akci za docela dobrou cenu, a tak jsem se dlouho nerozmýšlela. Bohužel mě ale zklamala. Na rozdíl od mých stálic mi trvá o dost déle, než ji nanesu. Řasy neoddělí, naopak je spíše slepuje, zvláště, dáli se víc vrstev a to se musí, pokud chcete mít řasy trochu výraznější. Kartáček mi přijde nepraktický, i když originální.

  • hezký obal
  • cena
  • množství
  • slepuje
  • příliš nezvýrazní
  • kartáček
  • dlouho na řasách hezky nevydrží


Další recenze od 28.8.2012 10:13:31

s touto řasenkou jsem nadmíru spokojená. Už jsem jich použila opravdu dost, ale tahle je opravdu jedna z mála, po které nejsem odpoledne jak kominík (nedrolí se) a řasy zůstanou natočené stejně jak jsem si je namalovala ráno. Myslím, že taky hodně slečen ocení intenzivní černou barvu. s odlíčením nemám problém

  • intenzivní černá barva
  • nedrolí se
  • výrazný obal
  • nerozmazává se
  • někomu by mohl vadit tvar kartáčku


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 27.8.2012 11:52:28

Souhlasím se vším předchozím. Navíc se mi líbí, že nezanechává žádné šmouhy po celodenním nošení, nehrudkuje a krásně natočí řasy. Za mě je to jedna z nejlepších řasenek, co jsem měla v ruce a to jich mám doma docela velkou sbírku. Doporučuji vyzkoušet!

  • nedělá šmouhy pod očima
  • nedrolí se
  • řasy krásně natočí
  • pro mě nový typ kartáčku
  • zatím o nich nevím


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 27.8.2012 10:54:38

Starý obsah s novým štětečkem srdíčkového tvaru. Nečekala jsem nic moc, ale za těch pár korun mě docela překvapila. Lots Of Lashes slibuje velký objem, ten se u mě koná až v několikáté vrstvě, ale ráda zůstávám jen u minima řasenky, protože vykouzlí hezký přirozený vzhled a jednotlivé řasy oddělí. Nedrolí se mi a vydrží mi celý den, s kartáčkem se překvapivě velmi dobře pracuje - dostanete se ke všem řasám. Vůbec bych řasenku neodepisovala kvůli její předchůdkyni, tahle je docela fajn a hodlám ji kupovat ve chvílích s omezeným rozpočtem... :D

  • přirozený vzhled
  • rozčeše a oddělí
  • cena
  • kartáček
  • výdrž
  • slibovaný objem až v několika vrstvách


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené