L'Oréal Professionnel Mythic Oil Original recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče L'Oréal Professionnel Mythic Oil Original
Bezoplachová péče L'Oréal Professionnel Mythic Oil Original - obrázek 1
Bezoplachová péče L'Oréal Professionnel Mythic Oil Original - obrázek 2
5 4.4 18
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 84% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 450 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Professionnel

Recenze produktu
L'Oréal Professionnel Mythic Oil Original

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 11:38:25

Velice příjemný olejíček na vlasy, zanechává vlasy hebké, nezatěžuje ani nemastí. Nádherně voní a má velice praktické balení s pumpičkou. Výsledný efekt se mi ale nezdá až tak silný, jako např. s levnějšími tekutými krystaly. Přesto jsem spokojená.

  • Praktické dávkování
  • Vůně
  • Nemastí ani nezatěžuje
  • Zanechává hebké vlasy
  • Vyšší cena
  • Trochu slabší výsledný efekt než s jinými podobnými přípravky


věk
25-34

Jeden z levnějších profesionálních olejů, obsahující podstatně méně silikonu(oleje jsou zejména přírodní, proto se může zdát, že vlasy tolik neuhladí a nezkrotí krepatost)ve skutečnosti ale více vyživuje. Opravdu nádherně voní, nanášení je možné na suché vlasy nebo po umytí. Nezabraňuje objemu vlasů, nejsou po něm mastné, nebo uplácnuté k hlavě. Cena je, myslím, odpovídající množství. Balení je příjemné. Jelikož mám velmi dlouhé vlasy, tak mám jedno balení doma a jedno v práci, kde si jím občas promnu suché konečky. Výdrž je při dlouhých vlasech a častém používání zhruba měsíc a půl. Produkt si jistě koupím znovu.

  • Cena
  • velikost
  • účinek
  • vůně
  • vlasy tolik nezamastí
  • Nemá takový antifrizz afekt jako jiné přípravky s větším obsahem silikonu


Další recenze od 25.4.2012 15:15:03

Vynikající olejíček, který zkrotil i moje vysušené konečky. Vlasy nemastí a vyživuje. Používám zatím krátce, ale jsem velmi spokojená. Nadchnul mě daleko víc než tekuté krystaly. Mám pocit, že mi vlasy tolik nezatěžuje. Vlasy si často žehlím takže mi péče s tímto olejíčkem maximálně vyhovuje.

  • nemastí vlasy
  • nádherně voní
  • dá se použít na suché i vlhké vlasy
  • vlasy mi po něm neplihnou
  • vlasy se po něm nádherně lesknou
  • zatím jsem nic nenašla


věk
25-34

Další recenze od 17.8.2012 17:38:23

Po každém umytí vlasů šamponem používám nějakou péči, nejčastěji jsou to masky, které se nanáší na vlhké vlasy a potom se smyjí. To ale zabere docela dost času, proto jsem hledala něco, co dám občas do vlasů po umytí a dál se o ně nebudu starat. Tohle je ono! Olej dávám do už suchých vlasů, jsou pak uhlazené, lesklé a voňavé. Bez zatížení! Opravdu vlasy nemastí, překvapilo mě, že si po něm ani nemusím mýt ruce, olej se vsákne jak do vlasů, tak i do rukou a já je pak mám hebké a suché. :) Do vlhkých vlasů ho nedávám, nemá to tak skvělý efekt.

  • dobrá cena úměrně k množství a vysoké kvalitě
  • příjemně voní
  • nemastí a nezatěžuje
  • hladké a lesklé vlasy
  • uvítala bych i menší balení na cesty


věk
25-34

Další recenze od 26.9.2012 11:44:29

S olejíčkem jsem naprosto spokojená. Používám ho do vlhkých vlasů po umytí vlasů šampónem ( aplikuji ho většinou místo kondicionéru ). Někdy ho nanesu i do délek suchých vlasů. Vlasy mám jemné, dlouhé s tendencí plihnout, ale po použití olejíčku nemám pocit mastných vlasů, což se o jiných olejíčkách co jsem použila říct určitě nedá.

  • Krasně vlasy uhladí
  • Dodává vlasům lesk
  • zjemní suché konečky
  • nevím o žádném


věk
25-34

Další recenze od 9.10.2012 12:15:56

Před nějakým časem jsem si tenhle olejíček koupila u své kadeřnice, která s ním často pracuje a je tedy ověřený a já jsem s ním také naprosto spokojená. Olejíček se aplikuje po malých dávkách (stačí max. velikost kapky lískového oříšku pro dlouhé vlasy) vetřením do vlasů po celé jejich délce. Účelem je uhlazení struktury vlasu, které jsou chemicky narušené a tedy pak nepůsobí "roztřepeně" po délkách. Aplikovat se může jak na suché, tak i na mokré vlasy. Vydrží dlouho, cenově je dostupný ve srovnání s ostatními konkurenčními produkty. Balení je praktické, 125ml za 380,- (ale bývá i levnější na internetu cca o 40-50,-). Olejíček příjemně voní a po větření do vlasů lze zbytky na dlaních vetřít do pokožky i na obličeji (kosmeticky ověřeno) a během chvilky ani není olejíček cítit mastnotou na pokožce, až tak rychle se vstřebává. Já mohu jedině doporučit.

  • příjemná vůně a nemastí vlasy ani pokožku
  • uhladí strukturu narušených vlasů
  • cena vs kvalita je velmi dobrá
  • balení vydrží hodně dlouho
  • lze aplikovat jna suché i mokré vlasy
  • lze koupit jak v salonech tak i na internetu
  • nic


Další recenze od 9.11.2012 17:19:54

Výborný vyživující olejíček. Olejíček si aplikuji na vlhké i suché vlasy. Hlavně na konečky a pak si ho rozetřu v rukou a uhladim vlasy po délce. Přesto, že mám jemné vlasy z olejíčku mi vůbec netěžknou a nemastí se. Vlasy jsou po něm krásně provoněné, lesklé a hebké. Určitě můžu jen doporučit :)

  • Nezatěžuje vlasy
  • Krásně voní
  • Nemastí vlasy
  • Skvělý výsledný efekt
  • Cenově dostupný
  • Zatím jsem nenašla


věk
15-24

Další recenze od 11.11.2012 10:06:06

Nejlepší olej do vlasů, jaký jsem kdy měla. Je sice trošku dražší, ale mým vlasům dost pomohl. Mám je suché, třepí se mi konečky a taky je dost často žehlím a tento olejíček jim dodá lesk a alespoň na oko spraví konečky. Když se mi při nanesení zdá, že jsem to přehnala a vlasy vypadají mastné, není se čeho bát, protože olej se za chvíli vstřebá. Navíc moc hezky voní.

  • vůně
  • konzistence
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2013 10:21:38

Miluju tento olejíček. Zakoupený podle pozitivních recenzí. Dávám si ho na odbarvené vlasy, kterým neskutečně prospívá. Nádherně voní, vlásky uhladí, vyživí ale přitom nezatěžká. Efekt tohoto olejíčku je určitě 100%, přesně to, co slibuje. Plánuji zakoupit znovu. Velké plus také, že se díky němu netřepí konečky. Láska na první dotek.

  • uhladí
  • nemastí
  • vyživuje
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 11.7.2013 15:33:33

Výborný olejíček od Lorealu, který nemastí vlasy, hezky voní, má příjemné složení, neleptá...i cena nebyla tak hrozná, stál mě 285 Kč, přitom je to profesionální péče na vlasy...balení odpovídá ceně, vydrží, protože nanést stačí jen kapka...má zlepšit poškozené vlasy, zatím si myslím, že je docela lepší...doporučuji!

  • Nemastí vlasy
  • Vůně
  • Neleptá
  • Cena
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 19.8.2013 11:31:48

Po tomto olejíčku jsem pokukovala již delší dobu a nakonec po kladných recenzích zde na Omlázku i jinde na netu, jsem se ho pokusila vyzkoušet a musim říct, že jsem udělala moc dobře :) Olejíček hezky voní, krásně se vstřebává do vlasů, konzistence je akorát a ani cena vzhledem k velkému množství není nijak přemrštěná. Vlasy jsou po něm hebounké, voňavé, o poznání víc lesklejší a pružnější. Určitě si ho koupím znovu :)

  • vůně
  • konzistence
  • cena
  • olejíček opravdu funguje
  • nic


věk
15-24

Mohu potvrdit, že je tento olej výborný. Jeho složení obsahuje například olej z jadérek hroznů, olej ze semínek bavlníku, nebo lněný olej, což jsou velmi pečující složky, stejně tak zbytek složení. Co mi přijde na tomto oleji nejlepší je to, že si myslím, že při dlouhodobém používání vlasy velmi kvalitně vyživuje. Velmi oceňuju, že mi nezatěžuje mé jemné vlasy. Nepocítila jsem ani známku mastnoty.

  • kvalitní výživa vlasů
  • složení
  • hebké vlasy
  • nezatěžuje
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 22.9.2013 20:22:06

Mě tedy celkem dost zklamal.. Čekala jsem od něho více, především od této značky. Nemám vlasy nijak zvlášt poškozené, ale po jeho pravidelném užívání jsem žádné jejich zlepšení nezaznamenala. Jiné výrobky podobného typu udělají stejnou, možná i lepší službu a to navíc za menší cenu. Proto už si jej nekoupím.

  • vůně
  • obal
  • cena
  • žádné výrazné zlepšení či změny vlasů po použití


Další recenze od 5.3.2014 22:36:33

Vlasy nemastí a nezatěžuje, ale extra účinek jsem nepocítila. Mnohem více mi vyhovoval jeho fialový kolega Liss Unlimited. Hodně se mi líbí jeho cena vzhledem k velikosti balení. Nevýhodou je, že se dá koupit pouze v kadeřnictvích nebo na internetu. Myslím, že normálním vlasům bude vyhovovat, ale pro suché je to málo.

  • Pumpička
  • Velikost / Cena
  • Malý účinek
  • Neprodává se v drogerii


věk
15-24

Naprosto perfektní olej na vlasy. Mám velmi jemné a dlouhé vlasy, takže představa, že bych někdy používala vlasový olej pro mě byla nepředstavitelná. Po doporučení kamarádky jsem ale zkusila Mythic Oil a jsem nadšená. Nemastí vlasy, oživí je, dodá lesk, přirozený vzhled a krásně voní. Vlasy po aplikaci vypadají zdravě a krásně se lesknou. Doporučuju :)

  • nemastí vlasy
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 28.5.2016 23:41:54

Vyzkoušela jsem už několik olejíčků a nikdy mi žádný nesedl. Používala jsem obyčejné přírodní - kokosový, olivový, slunečnicový... všechny možné značky a vždy jsem se dočkala jen zklamání. Ale tento Mythic Oil se opravdu povedl. Používám jej jak na vlhké, tak na suché vlasy. Nikdy mi vlasy nezamastil. Krásně vyživuje, vlasy jsou hebké a lesklé. Rozhodně ta investice za něj stojí a není to zase až tak strašná cena. Jsou i levnější, to ano, ale zcela se míjí účinkem.

  • Hebkost
  • Lesk
  • Vůně
  • Balení
  • Výživa
  • Snad jen dostupnost...


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené