Balea Deodorant krystal Sensitive recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Balea Deodorant krystal Sensitive
Antiperspiranty, deodoranty Balea Deodorant krystal Sensitive - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Balea Deodorant krystal Sensitive - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Balea Deodorant krystal Sensitive - obrázek 3
5 2.9 18
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Deodorant krystal Sensitive

Vím, že je tento deodorant tady na fóru dost diskutován.Mě osobně tedy vyhovuje, pocení omezil (ze všech zatím vyzkoušených antiperspirantů asi nejvíc),a přestože nemá žádnou vůni, tak zabraňuje vzniku zápachu. Kombinuji ještě se sprejem, většinou jen deo a nemůžu si nic víc vynachválit. Je fajn, že se pak nemíchají vůně. Nanáším každý večer a ještě ráno. A další plus - je přírodní.

  • zabraňuje pocení
  • nemá žádnou vůni
  • přírodní
  • nutnost namočení před nanášením


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2012 23:44:22

Tento výrobek Baley bohužel nepochválím. Na mě nemá absolutně žádný účinek. Pocení se neredukuje a tento krystal neomezuje ani zápach, takže za mě opravdu špatný výkon. Nemá pro mne smysl používat na tento antiperspirant ještě nějaký voňavý deodorant, když ani nezabrání pocení. To mohu použít deodorant bez krystalu a vyjde to nastejno. Aplikace není příliš praktická (nutné namočení krystalu), ale to bych přežila, kdyby fungoval...

  • žádné
  • nefunguje
  • aplikace


Další recenze od 20.4.2012 10:07:15

Za mě taktéž účinek žádný. Připadalo mi, že ani žádnou ochranu nevytváří. Účinek opravdu nulový. Pokud někomu funguje, tak má zaručeno, že krystal vydrží opravdu dlouho. Za mě teda ne.

  • nevím
  • žádný účinek


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2012 14:53:29

Nevyhovoval mi způsob aplikace, nepozorovala jsem ani nějaký zvláštní účinek. Asi je to dobré jen pro ty, co nechtějí aby antiperspirant nějak voněl. Po pár aplikacích se obal ušpinil od krystalu, používala jsem asi týden a pak vyhodila, protože jsem si přišla taková upatlaná

  • Dlouho vydrží
  • Způsob aplikace


věk
25-34

Jedná se o přírodní přípravek bez aluminiových solí, bohužel ale jsem se po něm potila pořád stejně a navíc ani nevoní. Nepraktické je to, že před aplikací do podpaždí se musí povrch navlhčit vodou. Koupí se pouze v DM drogeriích do 90 Kč. Za mě už nikdy.

  • Asi vydrží dlouho
  • Neobshuje aluminium
  • Neomezil pocení
  • Namáčení před aplikací


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 16:46:44

Používám ho již přes půl roku a jsem spokojená. Výrazně mi omezil pocení i zápach. Není nijak drahý, nemá žádnou vůni, takže se netluče s voňavkou a je přírodní. Trochu mi vadí, že se musí namáčet, na cestách je to nepraktické. Po čase se od krystalu zašpiní spodek balení.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Omezuje pocení a odstraňuje zápach
  • Aplikace (musí se namáčet)
  • Obal


Další recenze od 3.9.2012 11:57:11

Za mě rozhodně ano. Je dobré ho aplikovat hned po koupeli. Pocení neomezuje, jen pohlcuje nepříjemný zápach. Nemá žádnou nepříjemnou vůni. Netluče se s parfémem. Vydrží opravdu dlouho. Pozor na rozmočení krystalu. Je lepší ho nechat dostatečně dobře vyschnout. Do kabelky je nepraktický, je dost těžký.

  • přírodní
  • bez parfemace
  • dlouho vydrží
  • musí se namáčet


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2012 12:39:54

Za sebe můžu tento výrobek jednoznačně pochválit a doporučit. Pocení neomezuje, ale v mém případě spolehlivě brání vzniku zápachu. Sám o sobě nemá žádnou vůni, takže se netluče s parfémem.Balení vydrží opravdu dlouho, a to i když namáčím přímo krystal. Je přírodní, podpaží mě po něm nepálí a nezazanamenala jsem žádnou alergickou nebo jinou nepříjemnou reakci (kůži mám hodně citlivou).

  • cena
  • je přírodní
  • musí se při aplikaci namočit


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 11:24:30

Další vyhozené peníze za věc, která nefunguje. Ještě že to není tak drahá záležitost :) Fakt, že se musí před použitím namočit, by mi vůbec nevadil, kdyby ovšem krystal fungoval. Mně bohužel nezabraňuje pocení ani zápachu. Tak závidím všem, kterým funguje, protože musí opravdu vydržet měsíce :) Mně se válí doma ve skříni a nevím co s ním.

  • balení vydrží dlouho
  • cena
  • dostupnost pouze v DM
  • nefunguje


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:03:51

Já tento produkt hodnotím kladně. Jak již někdo psal, je dobré ho aplikovat po koupeli. Mně osobně omezuje i pocení (lépe, než normální anti). Líbí se mi jeho příjemná a nevtíravá vůně. Vydrží opravdu 100 let. Jediné, co bych vytkla, je znovu obal. Pokud krystal namočíte, tak spodem se začínají uvolňovat "drobky", které se lepí na ostatní přípravky.

  • vůně
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 26.1.2013 10:36:26

Už je to delší dobu, co jsem tento krystal měla. Byl strašný. Vůbec nefungoval, naprosto blbá aplikace. Cena sice byla příjemná, dost lidí si to chválilo, tak jsem ho zkusila. Je fajn, že je přírodní, že nemá vůni, ikdyž nějakou jemnou by klidně snesl. Za mě vůbec.

  • přírodní výrobek
  • děsná aplikace
  • naprosto nefungoval


Další recenze od 3.5.2013 15:32:46

Pro mě je to výrobek který splní co slibuje. Spousta lidí uvádí to, že nevoní jako mínus a zřejmě si myslí, že jiný deodorant, který je parfemován, tak má účinnost lepší. Tady jde o "placebo" efekt. Většina deodorantů dokáže svou vůní pouze zápach překrýt. Nikoliv mu zamezit. Účinný deodorant má být takový aby zamezil vzniku zápachu(tzv. přemnožení bakterií). Myslím, že tento deo to zvládne, nevím jestli ve všech případech ale určitě je to za tuto cenu skvělý výrobek.

  • cena
  • účinnost
  • bez chemie
  • vhodný pro citlivou pokožku
  • lze použít i po holení
  • před použitím se musí navlhčit( např. na cestách nepraktické)


věk
15-24

Další recenze od 19.7.2013 13:13:02

Na tento deodorant jsem byla opravdu zvědavá :) výsledek? takový průměr no :/ výhodou bylo, že jelikož nemá žádnou parfemaci nepřekrýval se žádnou voňavkou ;) což je jisté plus, pach potu opravdu zakryl ale koláčům teda moc ne no :DDD navíc použití je značně složitý, sice stačí té vody málo, ale není to zrovna praktický... není to propadák ale žádný zázrak to není

  • výdrž balení
  • zakrytí pachu
  • cena
  • nezabrání pocení
  • nepraktické použití


věk
35-44

Další recenze od 9.8.2013 22:11:53

Tento deodorant (nebo co to vlastně je) jsem koupila asi před dvěma lety a to čistě jenom kvůli chvále tady v diskuzích. Ale škoda peněz, je úplně k ničemu. Potila jsem se stejně jako bez něj a navíc ani nezamezil zápachu. Kdybych chtěla vonět, musela bych použít ještě nějakou voňavku přes něj - pak ale samozřejmě nemá smysl. Navíc nemám ráda tenhle typ aplikace.

  • žádná
  • nefunguje


Další recenze od 29.6.2014 14:22:53

Rozhodne odporucam. Kupila som si ho ako alternativu na vyskusanie k mineralnemu antiperspirantu. Na zaciatku som sa nevedela stotoznit s namocenim krystalu pred aplikaciou, teraz som si uz zvykla a som spokojna. Potit sa potim, ale na obleceni nezostavaju flaky, oblecenie mi nesmrdi a antiperspirant sa nebije s vonou mojho parfemu. Vyskusala ho aj moja mama a je spokojna.

  • nevytvaraju sa "kolace" na obleceni
  • ziadne flaky na obleceni
  • oblecenie nezapacha
  • nutnost pouzit vonavku po naneseni krystalu
  • tazky obal do kabelky


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2015 14:52:26

Tento Deo kryštál je bez alkoholu, parfumu, farbív je vhodný na citlivú pokožku a je hypoalergénny. Vôňu nemá podľa mňa žiadnu(vyhovuje mi to). Nedráždi pokožku dokonca ani po holení. Mal by chrániť pred potom a pachom. Kryštál sa pred použitím navlhčiť a až potom aplikovať. Aplikácia je dosť nepraktická hlavne ak nosíte deo v kabelke a používate ho aj po čas dňa. Ale dokázala by som ju"prehryznúť" pokiaľ by naozaj zabraňoval poteniu. Nezabraňuje čo je veľká škoda pretože je naozaj"sensitive". Za mňa nie.

  • bez alkoholu farbív parfumu
  • hypoalergénny
  • nedráždi pokožku dokonca ani po holení
  • nepraktická aplikácia(dala by sa odpustiť ak by účinkoval)
  • u mňa nezabraňuje pachu a už vôbec nie potu.


věk
25-34

Další recenze od 14.5.2015 10:03:21

Mě nehorázně štípalo podpaží okamžitě po aplikaci, musela jsem urychleně umýt, nešlo to vydržet...Ještě pár dní po tom jsem měla podpaží dost podrážděné, za mě tedy určitě ne...a to jinak nejsem nijak citlivá. Dost mi také vadilo, že se musí namáčet a je to celé takové upatlané používání. Alespoň to nebylo tak drahé.

  • přírodní
  • štípe


Další recenze od 27.6.2015 18:58:06

Pocení nezabrání (není to antiperspirant), ale výrazně ho omezí a pot vůbec nesmrdí. Aplikace je trošku otravná,ale já ho vždy postříkám květinovou vodou, nanesu a je to. Před aplikací ještě omyju podpaží vodou a osuším. Na cesty to nebude, to musím najít nějakou lepší variantu. Vypadá to, že vydrží hodně dlouho. To že nevoní mi nevadí, aspoň se nebije s parfémem. Čekám miminko tak mu to aspoň nebude nijak vadit.

  • funguje
  • aplikace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Adidas Deo Spray

2.9 49% 28 recenzí

Fa Glamorous deodorant

2.9 48% 12 recenzí

Hůře hodnocené

Playboy Deodorant Play It

2.7 42% 21 recenzí