Adidas Deo Spray recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Adidas Deo Spray
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Deo Spray - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Adidas Deo Spray - obrázek 2
5 2.9 28
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 33% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Adidas

Recenze produktu
Adidas Deo Spray

věk
25-34

Další recenze od 5.1.2015 18:02:14

Adidas deodoranty mám ráda. Vyzkoušela jsem už snad všechny, líbí se mi jejich vůně. Jsou sladké a svěží. Obal je taky hezký, barevný. Že nezabrání potu mi vůbec nevadí, koneckonců je to DEODORANT a né antiperspirant jak si mnozí neuvědomují. Zápach, ale zaručeně překryje. Cena je taky příznivá. Určitě pořídím znovu.

  • Vůně
  • Překryje zápach
  • Obal
  • Nic


Tento Deo sprej od Adidasu jsem si koupila jednou a už nikdy víc.Především proto,že mi dělal obrovské fleky na oblečení a jeho účinnost,také byla nic moc.Nicméně jeho vzhled je moc hezký a velmi sladká vůně mi také moc vyhovovala.Za mě určitě nekupovat,je spoustu lepších deo sprejů za stejnou i nižší cenu.:-))

  • Vůně
  • fleky na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 18.10.2014 11:21:24

Tak tyhle antiperspiranty nezabrání pocení ani omylem. Vyzkoušela jsem víc variant a ani s jednou jsem nebyla spokojená, musela jsem pod ně použít ještě tuhý deodorant. Líbí se mi veselé barevné obaly a to, že vůně deodorantů jsou sladěné s parfémy, takže se spolu hezky dopĺnějí. Já nedoporučuju a víc už nekoupím.

  • vůně stejné jako parfémy
  • neochrání před potem


věk
35-44

Další recenze od 3.3.2014 21:45:02

Mě osobně tento deodorant moc nevyhovuje. Sice hezky voní ale proti pocení mi moc nepomáhá. Během chvilky jsem byla zpocená a to jsem neměla ani fyzickou zátěž. Takže já již příště nekoupím a vyberu spíše nějakou "tuhou" variantu deodorantu, které mi příjdou účinější. Tento je vhodný spíše pro někoho kdo s pocením nemá tak velké problémy jako já a stačí mu jen něco "lehčího" na pocení. :-)

  • pro mě žádné snad jen hezká vůně
  • nechrání proti pocení


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2014 18:38:06

Fizzy Energy:(žltozelený) Kúpila som si darčekové balenie s parfémom a sprejom s touto vôňou, pretože sa mi veľmi zapáčila. Je svieža, šťavnatá, s vôňou ovocia, veľmi rada som ju používala. Sprej používam namiesto antiperspirantov (nechcem hliníkove soli), a celkom dobre ma ochránil pred pachom. Kupujem ho už vyše roka, no teraz chcem už nejakú zmenu. O nejaký čas si ho možno kúpim zas. Natural Vitality: (fialový): Z tejto vône som mala toaletnú vodu, má zaujímavú vôňu, obľúbila som si ju, preto som sa neskôr rozhodla aj pre sprej. Ale ten bol pre mňa veľmi nepríjemným prekvapením ! On vonia horšie ako toaletná voda, smrdí mi ani neviem za čím, zrejme priveľa prísad.D/fala som že tie nejak vyprchajú a ostane parfém, no keď som ho mala na sebe dlhšie, zasmradil mi aj oblečenie, takže som ho po prvom použití úplne prestala používať. Škoda ho, nová fľaštička

  • cena
  • príjemná vôňa (žltozelený)
  • ochráni pred pachom
  • škaredá vôňa (fialový)


věk
25-34

Další recenze od 1.1.2014 18:34:16

Tento sprej mě celkem dost zklamal, čekala jsem, že bude o dost lepší, ale bohužel se tak nestalo. Nejen, že potu vůbec nezabrání, ale navíc ani nepřekryje pach potu. Je to spíše jen takový voňavý sprej, který osvěží a chvíli provoní podpaží, ale to je tak vše. Větší účinky bohužel nemá. Čekala jsem od něj, že bude plnit alespoň částečně svojí funkci, což nedělá a tak nemohu doporučit a vícekrát nekoupím.

  • dostupnost
  • nezabrání potu
  • nepřekryje pach potu
  • voní jen malou chviličku
  • neplní svojí funkci


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 18:59:00

Tento deosprej je vhodný pre toho, čo sa moc nepotí , ale predsa len potrebuje osviežiť a prevoňať. Ja sa dosť potím a mne vôbec nepomáha ani na potenie a časom, behom dňa nezvláda ani zápach. Takže ak sa potíte viac, neodporúčam. Vôňa je naozaj príjemná, tej nemám čo vytknúť. Príde mi taký viac " mokrý" ako klasický antiperspirant od adidasu.

  • vôňa
  • nezabráni poteniu ani zápachu


věk
25-34

Další recenze od 29.6.2013 21:09:16

Fruit rhythm - tento deodorant jsem si koupila před nedávnem omylem - myslela jsem, že se jedná o antiperspirant. Pocení tedy nezabrání, ale se zápachem si skvěle poradí, používám ho na běhání, ale i jen tak doma na "osvěžení". Má krásnou svěží vůni, takže na léto úplně ideální, navíc vůně poměrně dobře drží - lépe než kdejaké parfémy. Vůně není nijak silná, ale spíš jemnější, nenásilná, ale s parfémem se už bude hodně tlouct. Velkým zklamáním ale je, že se na pokožce opravdu nepěkně lepí.

  • příjemná nenásilná vůně
  • výdrž
  • poradí si s pachem
  • lepí


věk
15-24

Další recenze od 27.4.2013 16:23:10

Fruity rhythm : Vôňa sa m síce páči, ale to že obsahuje alkohol je pre mňa obrovské mínus. Mám citlivú pokožku a po aplikácii tohto deodorantu ma ide poraziť. Hrozne to štípe. Momentálne mám prvé a aj posledné balenie a aplikujem ho len ako voňavku na oblečenie. Na čiernom oblečení mi nezvykne robiť biele stopy.

  • super vôňa
  • nerobí biele stopy na čiernom oblečení
  • v podpazuší štípe ( aspoň mňa)
  • obsahuje alkohol


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2013 00:17:37

Jsem nadšená z těch deodorantů addidas. Používám už dlouho Fruity Rhythm a nemůžu si ho vynachválit. Začala jsem ho používat hlavně kvůli tomu, že addidas dělá stejnou i toaletní vodu Fruity Rhythm, aby vůně byla sladěná. Ale vůbec jsem nečekala, tak skvělé výsledky od deodrantu, pach patu zakryje úplně skvělá a jeho vůni cítím celý den.

  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 19.4.2013 17:39:55

Mně deo spreje od Adidasu vcelku vyhovují. Nijak extrémně se nepotím, takže to, že přímo nezabraňují pocení mi nevadí. Navíc se mi líbí výběr vůní, není snad jediná, která by mi vyloženě nevoněla. Osobně jsem zatím vyzkoušela Fizzy Energy a Floral Dream a jsem s nimi spokojená. Jako velké plus hodnotím, že mi tyto deodoranty nedělají skvrny na oblečení. Jen výdrž není nijak závratná.

  • vůně
  • nedělají skvrny na oblečení
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2013 14:04:15

Pure Lightness (tyrkysový) - má příjemnou svěží a citrusovou vůni, není to antiperspirant, ale deodorant, takže jsem si ho nekoupila proti zabránění pocení, ale když potřebuji osvěžit. Tento deodorant používám když si chci skáknout ven nebo v létě jako svěžího pomocníka. Vůně je poměrně pronikavá, tak už moc nejde použít parfém, protože se to tloukne. Dřív jsem ale používala voňavku ze stejné řady a bylo to docela příjemné. Rozprašovač je takový jemný, takže nanášení je příjemné. Protože se moc nepotím, hodnotím spíš vůni, která mi sedla :)

  • vůně
  • pocit svěžesti
  • obsahuje alkohol


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2013 23:07:56

Tento deodorant jsem měla růžový. Nepřijde mi jako deodorant proti potu a do podpaží, ale spíše jako taková rychlá voňavka někam na ven se psem nebo na nákup, když nechci plácat parfém. Voněl hezky, ale pro mě není vhodný, protoźe obsahuje alkohol a např. po oholení podpaží štípe...už bych ho nekoupila. Je poměrně drahý a radši mám deodoranty bez alkoholu....

  • Vůně
  • Cena
  • Obsahuje alkohol


věk
25-34

Mám modrý pure lightness a jsem s ním spokojená průměrně, proto hodnotím trojkou. Design obalu se mi líbí, vůně není nijak zvlášť extra, ale nevadí mi a ochrana před potem je obstojná. Nicméně jsem již vyzkoušela lepší deodoranty, hodnotím tedy průměrně. Koupila bych si ho i přesto klidně znovu.

  • hezký design obalu
  • vůně není nepříjemná
  • ochrana obstojná
  • cena příliš neodpovídá kvalitě


věk
25-34

Další recenze od 31.8.2012 20:09:51

Fruity Rhythm: omylem jsem si v obchodě koupila tuto. Původně jsem si chtěla vzít fialovou(měla ji sestra a voněla mi), ale bohužel jsem se přehmátla. Tato vůně byla na mě strašně sladká, až mi časem vadila. Na druhou stranu jsem si jí jednou navoněla zimní svetr, který jsem pak uložila do skříně a vytáhla ho až po více než roce, a stále z něj byla tato vůně cítit!

  • na "savých" materiálech vůně dlouho drží
  • příliš sladká vůně


Další recenze od 14.8.2012 21:28:45

Nejvíce mne z řady adidas deo oslovila modrá, je to docela příjemná vůně, ale i na můj vkus obyčejná a málo osobitá. Ostatní vůně mě nenadchly. Daleko víc mě pobavila rexonka, která byla ještě v akci. Playboy by také nemusely být tak špatné, kdyby se tím nesplichala každá třináctiletá holka. Co teda koupit? To musí každý posoudit podle svého nosiku.

  • zadne
  • zadne


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 16:04:04

Od výrobku jsem nic moc neočekávala a ani mně ničím nepřekvapil. Po oholení strašně štípe, protože obsahuje alkohol. Při mém pocení mi vůbec nepomohl a tak už se k tomuto výrobku nevrátím. Má ale krásnou a příjemnou vůni. Dostupnost a cena je přijatelná. Plus dávám taky slevám na výrobek, hlavně v drogériích DM.

  • Cena a dostupnost
  • Příjemná vůně
  • Mně osobně nepomáhá při pocení


Další recenze od 26.5.2012 20:24:36

Tento deodorand je v pohodě. Sice dělá trochu skvrny a dlouho nevydrží, ale moc hezky voní. (Modrý adidas mi voní víc) Není vhodný k sportu a atletice.Za tu cenu je fajn, ale na to, že je to značka adidas, mě trochu sklamali. Takže moc nedoporučuji..

  • hezká vůně
  • dělá skvrny
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 26.5.2012 19:18:24

Na tomhle deodorantu je snad všechno špatně. Nechává v podpaží strašně ulepený pocit, potila jsem se s ním daleko víc než kdybych nic nepoužila, dost silně voní, takže se bije s parfémem a navíc se po nastříkání vůně tak divně rozloží, že mi byla hodně nepříjemná (měla jsem zelený). Jedním slovem: nedoporučuju!

  • žádné bohužel
  • lepí
  • dělá skvrny na oblečení
  • vůně po rozležení na těle


věk
25-34

Další recenze od 26.5.2012 18:16:49

Jsem velmi nespokojená, po používání se mi udělaly v podpaží bolestivé vřídky a četla jsem jednu diskuzi a nebyla jsem jediná s tímhle názorem. Ted kvůli tomu musím na kožní, nedoporučuju. Je to asi velmi agresivní složení. Je to velmi nepříjemné, nevím jak se toho ted zbavit.

  • vůně
  • alkohol


věk
25-34

Vyzkoušela jsem všechny a nejvíce mi voní ten FIALOVÝ, i když ostatní taky nejsou špatné. Spreje fakt voní hezky, ale vůně nevydrží dlouho a také vůbec nechrání ani před potem- což tady není účel. Stalo se mi taky, že mě na pokožce docela i štípal...

  • hezky voní
  • vůně dlouho nevydrží


věk
35-44

Další recenze od 8.5.2012 23:29:45

Tento deodorant mám v oranžové verzi Fresh Escape (sladší ovocná, výraznější, ale přesto svěží vůně) a v tyrkysové Pure Lightness (výrobcem označovaná jako květinově-ovocná, já ji vnímám jako svěží, jemnější). Obě vůně se mi moc líbí, jsou výraznější a vydrží vonět celkem dlouho (já osobně je ze sebe cítím déle než některé toaletní vody). Potu pochopitelně nezabrání, jelikož se jedná o deodorant, nikoli antiperspirant, a používat je v kombinaci s parfémem je nevhodné, jelikož jejich vůně je celkem silná. Já používám v případě, kdy ráno použiji pouze kuličkový antiperspirant a někdy v pozdějším odpoledni cítím potřebu se trochu osvěžit. Pro tyto účely jsem s těmito spreji maximálně spokojená, ale musím dodat, že se příliš nepotím, takže spreje nepoužívám na přebití potu, ale jen na takové osvěžení. Pokud jde obal, líbí se mi, že má hodně jemný rozprašovač a aplikace tím pádem není nepříjemná.

  • hezké dlouhotrvající vůně
  • jemný rozprašovač
  • hezké barevné obaly
  • v případě správného použití žádné ;-)


Další recenze od 6.5.2012 11:17:54

Fruity Rhythm: Tento deodorant má velice pronikavou ovocnou vůni, která ten pot jenom přebije. Používám ho jen na doma a nebo se s ním voním na oblečení. Zanechává pocit ulepenosti, ale oblečení mi nešpiní. Koupím si ho na doma klidně znovu.

  • silná vůně
  • přebíjí pot


věk
45-54

Další recenze od 5.5.2012 10:26:15

Fruity Rhythm: Tento deodorant má opravdu hodně silnou a pronikavou vůni,na můj vkus až moc.Pocení nezabrání,pot jen přebije a když jsem si ho jednou dávala před cvičením,v kombinaci s potem opravdu nehezky voněl,lepil a zašpinil oblečení.

  • nic
  • lepivý
  • silná pronikavá vůně


věk
25-34

Fruity Rhythm: Používala jsem ho jeden čas spolu s toaletkou ze stejné řady. Jelikož se jedná o deodorant, tak vzniku potu nezabrání, pouze ho přebije svou na můj vkus příliš silnou vůní. Zanechává pocit ulepenosti a dělá skvrny na černém oblečení. Takže za mě ne.

  • lze dokoupit toaletku ze stejné řady
  • až moc silná vůně
  • nezabrání vzniku potu
  • zanechává ulepený pocit
  • dělá skvrny na černém oblečení


věk
25-34

Fruity Rhythm: Antiperspirant voní opravdu hodně a už není potřeba použít parfém, protože by se vůně nehezky přebívaly což mi docela vadí. Vůně je taková sladká a nevím jestli kvůli tomu nebo opravdu tomu tak je, ale přijde mi že chvíli lepí. Obal vypadá pěkně a byl to důvod mého nákupu.. ale už nekoupím.

  • obal
  • asi lepý
  • příliš silná vůně


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 11:27:34

Happy Game: Deodorant Adidas Happy Game hezky svěže voní, ale vůně je dost výrazná až vtíravá, takže se ve finále dost tluče s parfémem. Člověk se vůně i rychle přečichá, ke konci jsem už na ní byla vyloženě alergická. Bohužel nevydrží moc dlouho, alespoň pro mě je tedy třeba na sport vyloženě nevhodný.

  • svěží vůně
  • krátká trvanlivost vůně
  • výrazná vůně


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 16:53:30

Happy Game: Tělový deodorant. Krásná květinová vůně která působí svěže. Avšak přípravek obsahuje alkohol takže po nanesení na citlivější pokožku neuvěřitelně štípe. Produkt jako takový splňuje požadavky deodorantu tedy nezabrání pocení ale omezuje tělesný pach.

  • vůně
  • obsahuje alkohol


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Playboy Deodorant Play It

2.7 43% 20 recenzí