Linteo Elite kosmetické vatové polštářky recenze a zkušenosti

Odlíčení Linteo Elite kosmetické vatové polštářky
Odlíčení Linteo Elite kosmetické vatové polštářky - obrázek 1
Odlíčení Linteo Elite kosmetické vatové polštářky - obrázek 2
Odlíčení Linteo Elite kosmetické vatové polštářky - obrázek 3
5 4.8 11
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 39 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Linteo

Recenze produktu
Linteo Elite kosmetické vatové polštářky

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2012 10:04:01

Tyto odličovací tampony používám už dva roky a jsou výborné. Dělají se buď s heřmánkovou vůní nebo aloe verou (já z nich tedy žádnou vůni necítím :-D). Výborně odličují, jsou jemné k pleti a neškrábou. Při používání se netrhají na kousky jako jiné tampony. Menší nevýhodou může být malinko vyšší cena než u jiných.

  • jemné
  • neškrábou
  • netrhají se
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.3.2012 23:23:29

Moje nejoblíbenější odličovací tampónky. Jsou úžasně jemné a skvěle nasáknou tekutinu (pleťovku apod.). Na obličeji jsou moc příjemné a vůbec se netrhají. Tím pádem jsou fajn i na odlakování laku z nehtů. Vyrábí se ve dvou provedeních, ale ani u jednoho není vůně nijak vtíravá a přehnaná. Necítím z nich skoro nic. Kdyby na obale nebylo nic napsané, o žádné parfemaci ani nevím :-)

  • jemné
  • netrhají se
  • dobře nasáknou tekutinu
  • pouze jemná parfemace
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 11:25:35

Krásně jemné tampony dokonale vyčistí pleť a dobře nasají produkt.Netrhají se, jsou pevné ,ale šetrné k pokožce. Používám je každý den a bez nich se už neobejdu. Nedají se srovnat k levnějším tamponům, které už většinou nejsou ze 100% bavlny a pleťová voda po nich jen steče.

  • kvalita
  • jemnost
  • pevnost
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.8.2012 17:54:42

Pokud je mají, sáhnu po těch heřmánkových (aloe bohužel nemám ozkoušené, mám na ní alergii). Bohužel je nepotkávám moc často. Netrhají se a nerozpadají jako jiné, jsou pevné a dobře sají a zároveň přípravek pleti zase odevzdají. Vůni cítím jen opravdu zlehka. Používám je hlavně na obličej, na nehty pak jakékoliv.

  • nerozpadají se
  • pevné
  • vyšší cena než u jiných


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.10.2012 23:23:47

Moc příjemné odličovací tampónky. Jsou vyrobené z čisté bavlny, což je velké plus, jsou na pleti moc příjemné. Zdají se mi snad ještě hebčí než moje oblíbené ebelin z dm. Netrhají se a neoddělují od sebe (na rozdíl od Linteo Satin), ale ebelin mi ve srovnání s těmito přijdou přece jen o maličko pevnější. Tyhle Linteo jsou ale každopádně moc příjemné, nemám jim co vytknout, snad jen vyšší cenu za 80 ks balení. Uvítala bych možnost zakoupit větší balení za nějakou výhodnější cenu. Když na ně narazím, ráda si je koupím (posledně jsem kupovala v Tescu ty heřmánkové, verzi s aloe jsem neviděla), ale častěji používám ebelin.

  • čistě bavlněné
  • velmi jemné
  • neoddělují se od sebe
  • vyšší cena
  • balení pouze 80 ks


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.6.2013 19:40:40

Tyto vatové tamponky jsem měla jen jednou, od té doby jsem na ně v obchodě nenarazila (nebo jsem si jich jen nevšimla?). Jsou parfémované, ale jen velmi slabě, když bych si to nepřečetla na obale, asi bych si toho ani nevšimla :D. Co se kvality týká, jsou perfektní. Krásně pevné, takže se nedrolí a na obličeji nezůstávají kousky vaty. K pleti jsou jemné. Jsou hodně savé.

  • kvalitní
  • pevné
  • jemné
  • dostupnost


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2014 21:45:49

Neurazí ani nenadchnou. Tamponky jsou jemné, dobře sají odličovací produkt, ale přijde mi, že všechny nečistoty a zbytky make upu nezachytí. Nepatří mezi nejlevnější. Dají se koupit kvalitnější tamponky ve větším balení a za menší cenu a proto si je již nekoupím. Ikdyž musím uznat, že ta růžová má něco do sebe :D

  • barva
  • cena
  • malé balení
  • nezchytí všechny zbytky makeupu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2014 16:15:17

Narazila jsem na Linteo Elite polštářky neprve nedávno a musím uznat, že mě skutečně nadchly :-) Jsou dobře savé, pevné - netrhají se a zároveň jsou jemné a velmi příjemné k pleti. Údajně jsou parfémované, já (naštěstí) žádnou parfemaci necítím a to ani trochu :-) Mohu je doporučit, i když pořizovací cena je vyšší a pokud vím, balení je zatím dostupné pouze v 80 ks.

  • jemné a příjemné k pleti
  • pevné, netrhají se
  • vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.9.2014 11:52:48

Na tyto odličovací tampónky jsem přišla celkem náhodou a předtím jsme se jím vyhýbala ani nevím proč, ale byla jsem mile překvapena. Tampónky mám s aloe vera, ale to z tampónků není vůběc cítit.. bohužel. Odličovací tampónky dobře vsáknou pleťovou vodu, netrhají se a ani nepouštějí chloubky, takže se s nimi i dobře odlakovává.

  • dobře vsakují
  • netrhají se
  • nepouští chloupky
  • nevoní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.11.2015 14:17:31

Tieto tampóny som vzala v Tescu,bežne používam Maxi pads z Lidla (vyhovuje mi veľkosť) s ktorými som tiež spokojná,ale Lidl mám na druhom konci mesta,nechodím tam často,tak som hľadala alternatívu.Padli mi do oka práve tieto Linteo.Kupovala som ich za 1€(cca 25kč).Ako som si všimla,mali by byť v dvoch variantoch a to harmančekové(heřmánek) a aloe vera.Aloe vera zoženiete podstatne ťažšie :) Ja ich mám v prevedení harmančeka.Vyrobené zo 100% bavlny a dermatologicky testované.Mala by to byť aj novinka,jedna strana by mala byť na dôkladné odlíčenie a druhá na hlbkové dočistenie.Preto sú z jednej strany klasicky biele a z druhej už zafarbené do jemne oranžovej,červenej.Tampóny sú veľmi príjemné k pleti.Hladké a jemné.Nerozpadávajú sa,dobre nasajú produkt.Odlíčenie je chvíľková záležitosť :-) Dostupnosť hodnotím dobre,ja ich v Tescu vidím asi stále.Možno balenie by som uvítala väčšie.Ja osobne tam harmanček necítim vôbec.

  • nerozpadávajú sa
  • jemné
  • necítim žiadnu vôňu


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2017 11:26:06

Tak tohle se vážně povedlo. Skvělé odličovací polštářky za super cenu. Ta kvalita oproti ostatním polštářkům je vážně znatelně lepší. Na to jak jsou tenké a nenadýchané, tak jsou jemné a krásně vsáknou odličovací (nebo pečující) tekutinu. Zároveň mají i příjemně lehké aroma. Rozhodně zakoupím znovu - nejlepší odličovací tamponky :)

  • cena
  • kvalita
  • jemnost
  • nic


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené