Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation
Tekutý makeup Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation - obrázek 1
Tekutý makeup Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation - obrázek 2
5 3.7 14
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 299 - 490 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Foundation

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2012 22:37:14

S tímto make-upem jsem velmi spokojená. Dlouho jsem používala od stejné značky Lasting Performance, ale po několika hodinách se mi obličej nehezky leskl, což se s tímto nestane. Obličej zůstane matný celý den, ani nemusíte používat pudr. Kryje velmi dobře, výraznější nedokonalosti nezakryje dokonale, ale to asi žádný make-up (nebo jsem se s ním aspoň nesetkala). Jen tu bázi ve složení bych nebrala moc vážně, po nějaké době má make-up tendenci zalézat do pórů. Ale když použijete samostatnou bázi a pod oči korektor, výsledek je perfektní. Nemám co vytknout.

  • velmi dobré krytí
  • obličej se neleskne
  • vydrží celý den
  • zalézá do pórů


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 16:57:21

Make up miesam s make upom od dermacolu pretoze som si tento max factor vybrala moc tmavy :) Som absolutne spokojna pretoze sa pekne vrstvy a aj ked si ho nanesiem o cosi viac nevyzeram jak porcelanova babika :D :) co sa tika vydrze pokojne sa mozte spolahnut , obcas treba prepudrovat :) ale ziaden make up nieje dokonaly .Ja urcite kupujem znova aj napriek cene ..som spokojna

  • prirodzeny
  • matuje
  • pumpicka
  • nerobi flaky
  • nezaleza do porov
  • mozno cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2013 17:37:05

Tento make-up jsem si koupila na doporučení paní v Douglasu. Zároveň jsem natrefila na nějakou akci, takže jsem jej zakoupila za příznivou cenu. Po prvním nanesení jsem byla docela zaskočená, byla jsem zvyklá na jinou konzistenci a jiný podtón make-upu, ale rychle jsem si zvykla a s bází od Dermacolu je to super :-)

  • přirozený odstín
  • dobré krytí
  • bez báze pod make-up trochu zalézá do pórů


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Produkt jsem si nejprve vyzkoušela a byla jsem nadšená. Po koupi jsem ale hluboce zklamaná, vysušuje mou pleť (mám suchou citlivou pleť). Na mojí pleti během pár minut ztmavne - vytvoří nepřirozený odstín pro mou pleť. Po nanesení jsem o 2 odstíny tmavší. Znovu už si ho nekoupím.

  • Pumpička
  • Velký výběr odstínů
  • Dobře se roztírá-příjemná konzistence
  • Zalézá do pórů
  • Nechová se jako podkladová báze
  • I nejsvětlejší odstín je moc tmavý
  • Bez použití podkladové báze vysušuje pokožku


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.4.2013 10:13:43

Nemám rada produkty "all in one", lebo si myslím, že to nefunguje. Napriek tomu som si tento make-up kúpila, lebo bol na pokožke príjemný, odtieň mi tiež sadol, a predavačka a nejaké recenzie ho vychvalovali, aký je skvelý.. K recenzii: make up 3v1=báza, make-up, korektor? Ani náhodou. Bez bázy to nie je ono, nenanáša sa dobre a strašne zalieza do pórov a nedá sa vrstiť. Ano, ak si nanešiem len slabučkú 1 vrstvu, je to fajn, ale tvár je skoro ako bez makeupu. Takže pre mňa je nutná báza. Lenže ani s bázou Dermacol, ani L´oreal alebo Pore Perfectorom od Clinique to zezabráni zaliezaniu do pórov... Korektor je navyše tiež nutný, najmä pod oči (a to ani veľmi nemám kruhy pod očami). Výdrž je po prepudrovaní celkom fajn, ale keďže po nanesení makeupu ho musím otierať, lebo ho strašne vidno v tých póroch, pre mňa je výdrž ozaj len pár minút. Sklamanie veliké...! Navyše mi vôbec nevyhovuje tá čudná vôňa.. AK ale niekto nemá problém s pórmi, myslím si, že by mohol byť veľmi fajn. Pleť mám normálnu, s trocha rožšírenými pórmi, mám 27r. Skúšala som ho na mamke, ktorá má pleť suchšiu, ale jemnú, a tiež jej trocha zaliezol do pórov.

  • flakón
  • výdrž
  • odtiene (ako pre koho)
  • nie je 3v1, ako sa propaguje. Treba použiť bázu aj korektor (za mňa)
  • zalieza do pórov


Další recenze od 18.4.2013 16:41:57

Dostala som sa k nemu úplnou náhodou a neľutujem. Málo ktorý make-up mi farbou sedí ako on(odtieň gold). Nezvýrazňuje mi ani póry ani šupinky a tie mávam niekedy naozaj dosť výrazné. Parfuméria je trošku zvláštna ale nijako výrazne ma neobťažuje. Pre mňa ako make-up z drogérie dobrý. Kľudne by som si ho kúpila zas.

  • obal,
  • otiene
  • cena
  • krytie
  • žiadny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.5.2013 20:15:17

Koupila jsem si odstím 60 sand, který má patřit mezi nejtmavší a je opravdu hodně světlý. Pleť se mi po něm hodně zhoršila, je vysušená a citlivá. Nevypadá ani příliš dobře zaleze do každé šupinky a zvýrazní naprosto všechny nedokonalosti pleti. S podkladovou bází se nekoná žádné zlepšení ba naopak, dělají se mi pak prázdná místa kde se nechytne. Jediný jeho klad pleť se po něm nemastí. A to nemám problematickou ani suchou pleť normálně ani nijak citlivou.

  • Nemastí se po něm pleť
  • Vysušuje
  • Špatně se roztírá
  • Zvýrazňuje nedokonalosti pleti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.5.2013 23:02:47

Make up jsem si koupila snad hned po uvedení na náš trh a čekala od něj docela zázrak. O to větší bylo zklamání. 3v1 to opravdu není, nedělá tak hezkou pleť, krytí slabší, mám suchou pleť, takže jsem jí měla ještě vysušenější a odstíny taky nic moc. Asi to bylo tím, že jsem měla velká očekávání,ale od make upu čekám prostě víc. Nebyl šaptnej, ale žádnej zázrak. Od MaxFactor mám ráda stíny, řasenky, laky na nehty, ale makeupy mě moc nenadchly.

  • Obal
  • Konzistence
  • Vysušuje
  • Málo odstínů
  • 3v1 opravdu není
  • Nedělá hezkou pleť (zalézá do vrásek a pórů)


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 2.6.2013 09:57:37

Tento make-up sa podaril naozaj veľmi dobre. Kryje asi najviac spomedzi všetkých make-upov, ktoré som z tejto značky doteraz vyskúšala. Je určite lepší ako Lasting Performance, vydrží na pleti celý deň v takmer neporušenom stave, možno až ku večeru sa objavia nejaké menšie nedostatky. Krytie je vcelku dobré, som s tým spokojná, akné nezakryje síce úplne, ale aspoň tak čiastočne. Myslím, že bázu a make-up dokonale nahradí. S odtieňmi je to už ale horšie, ten najsvetlejší je síce svetlý avšak má oranžový podtón, takže mi úplne nesedí.

  • vyššie krytie
  • je dlhotrvajúci
  • nezalieza do pórov
  • praktické balenie s pumpičkou
  • odtiene
  • cena


Další recenze od 18.6.2013 10:37:25

Make upy této značky se mi celkově dost osvědčily, ale k tomuto jsem přišla náhodou přes vzorky z parfumerie a musím říct, že se ho už nehodlám vzdát. Mám suchou, jinak bezproblémovou pleť, bázi pod make up jsem zvyklá používat, ale s tímto make upem to opravdu není třeba. Očekávám hydrataci a sjednocení pleti, což splňuje na sto procent, drobné nedokonalosti bez problému zakryje a mám po něm obličej jako panenka:) Co se odstínu týče, mám ten Natural a na mojí světlou pleť se hodí, pravda, když ho nanesete více, je trošku znát rozdíl, ale ne zase tak moc. Na cesty ideální, stačí jen lehce přepudrovat a do večera mam pokoj.

  • kryje tak akorát
  • hezky se roztírá
  • hydratuje
  • sjednotí pleť a drží celý den
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.10.2013 12:32:51

Pro mě dokonalý makeup. Skvěle kryje, vytváří přirozený vzhled. Myslím, že se svou kvalitou se může rovnat makeupu od Diora anebo jiných, nedrogérkových kvalitních značek. Rozhodně bych ho doporučila všem holkám a ženám, které mají suchou, flekatou pleť. Konzistence je taky suprová. Prostě jedno velké PLUS! :)

  • Cena
  • Konzistence
  • Na pleti je příjemný
  • Voní
  • Kryje
  • Hydratuje
  • Vytváří přirozený vzhled
  • Má pumpičku, kterou se lépe dávkuje
  • Ne moc atraktivní balení


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.1.2014 10:58:14

Od tohto makeupu som čakala podstatne viac....zo začiatku som s ním bola spokojná ,ale po dlhšom používaní už až tak nie...hlavnou nevýhodou je, že mi robil mapy na tvári, zaliezal do pórov a vysušoval..odtieň mi tiež veľmi nesadol, ale to už je aj mojou chybou...od max factoru som čakala niečo lepšie...aj vzhľadom na cenu mohol byť lepší...

  • krytie
  • výdrž
  • neprirodzený efekt na tvári
  • robí mapy
  • zalieza do vrások
  • vysušuje


Další recenze od 17.3.2015 17:05:53

Makeup jsem si koupila díky kladným recenzím, po nanesení na obličej jsem byla hodně zklamaná. Nepřirozená maska ihned po nanesení, nemluvě o následné oxidaci, která ještě podtrhne oranžový tón i přes nejsvětlejší odstín. Zalézá do pórů, snadno se stírá i pouhým dotekem, no prostě katastrofa. Znovu si pro něj určitě nepůjdu. Za tu cenu jsem sice nečekala zázraky, ale takový propadák taky ne.

  • dávkovací pumpička
  • malý výběr odstínů
  • cena
  • zanáší póry


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené