Miss Sporty Quick Dry Nail Polish recenze a zkušenosti

Laky na nehty Miss Sporty Quick Dry Nail Polish
Laky na nehty Miss Sporty Quick Dry Nail Polish - obrázek 1
Laky na nehty Miss Sporty Quick Dry Nail Polish - obrázek 2
Laky na nehty Miss Sporty Quick Dry Nail Polish - obrázek 3
5 3.8 11
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 21 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Quick Dry Nail Polish

věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 26.4.2014 17:43:47

Tak z těchto laků jsem naprosto nadšená. Vůbec jsem nečekala takovou kvalitu za tak málo peněz. Moc se mi líbí malý, tlustý, krátce střižený štěteček. S tím se opravdu dobře pracuje. Překvapila mě ale i samotná barva. Je taková hustější a jako by gelová. Takže opravdu perfektně kryje v jedné vrstvě a dvě vrstvy nejsou potřeba. No a rychlost zaschnutí je blesková ale to se u rychleschnoucího laku dá očekávat, že ? :-) Já rozhodně doporučuji a mám v plánu si pořídit i další odstíny.

  • nízká cena
  • super štěteček
  • kryje v jedné vrstvě
  • žádné


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 25.6.2014 15:41:40

Miluji tyhle laky. I když pracuji na zahradě, tak mi na nehtech týden vydrží. V drogerii je spoustu barevných variací a hlavně, jsou rychleschnoucí! To je pro mne důležité, protože mně nikdy nebavilo čekat, kdy lak zaschne. Překvapivé je, že natož jak je kvalitní, tak je i celkem levný. V drogerii Teta při akci, ho lze zakoupit na zákaznickou kartu i za 15 Kč, což je bomba! :)

  • mnoho barevných variací
  • rychle schne
  • trvanlivost
  • žádné nemá :)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.6.2014 16:10:59

Tak mě zrovna tyhle laky zklamaly. Mám 4 různé odstíny (všechny jsem si koupila najednou v akci 1+1). Je pravda, že jsou na první pohled levné, ale ono taky balení je hodně maličké, takže ve výsledku když si to člověk spočítá zas tak extra levné nejsou. Navíc jsou dost nekvalitní. Schnou oproti kvalitním lakům hrozně dlouho, takže se mi vždy poškodí. Nejsou moc lesklé, takže vrchní lak je naprostá nezbytnost kvůli lesku i schnutí. Výdrž na nehtech taky mizerná, po 2 dnech jsou ošoupané špičky nehtů, po 4 dnech se mi lak loupe, mam hodně kvalitní nehty a běžné laky mi vydrží minimálně 7 dní bezchybné, některé i 14 dní, takže toto naprostý propadák. Štěteček je hodně široký. Lak v lahvičce hodně rychle tuhne, takže není na moc dlouho, navíc vzhledem k malému obsahu stejně vydrží jen na pár nalakování.

  • dostupnost
  • balení
  • schnutí
  • výdrž
  • rychle tuhne v lahvičce


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 25.6.2014 19:35:28

Tak tieto laky už ani zadarmo. Je to už nejaky čas čo som si ich zakupila ale tu "ziadnu slavu" si teda pamatam dobre. Najprv boli fajn sice vyber odtienov oproti inym znackam maju teda strasidelny ale dobre sa s nimi lakovalo. Po dosť kratkom case zacali hustnuť a schnuť. Jedine co je priaznive je cena. Obal sa mi vobec nepaci :) a znova si nekupim samozrejme.

  • cena
  • rychlo schnu a hustnu
  • ničim zaujimave odtiene
  • hrozny obal


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 11.8.2014 22:26:26

Tato řada má opravdu úžasný výběr barev. Většinou veselé barvy na léto. Nanesla jsem na nehty a opravdu velice rychle zasychá. Poté jsem ze stejné řady použila ještě průsvitný lak, který dodá lesk použité barvě. Zatím drží na nehtech krásně a vypadá luxusně. Sytá barva, která se výborně nanáší pěkně tvarovaným hustým, dobře střiženým štětečkem. Za málo peněz hodně muziky.

  • sytost barev
  • rychlé zaschnutí po nanensení
  • dobře střižený hustý štěteček
  • cena
  • žádné


věk
15-24

nehty
přírodní

Nevim proc jsem si myslela, ze miss sporty je co se tyka laku horsi nez essence, ale opak je pravdou. Miss sporty ma o dost lepsi laky nez essence! Vydrzi cca 3-4 dny coz se o essence rict neda. Stetecek mi vyhovuje a schnuti mi prijde tak prumerne jako u vetsiny rychle schnoucich laku. Ja osobne si laky od miss sporty kupuju rada, takze muzu doporucit.

  • barvy
  • cena
  • nic


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 22.4.2015 17:49:51

Na to, že jsou tyto laky oproti ostatním dost levné, můžou konkurovat i dražším lakům. Výběr barev je poměrně dostačující, ikdyž bych uvítala nějaké nové odstíny. Laky schnou docela rychle, kryjí už po prvním nátěru a vydrží aspoň 3 - 4 dny v perfektním stavu. Štěteček je podle mě taky docela dobrý, mě se s ním nepracuje špatně. Já jsem s laky spokojená a můžu je doporučit.

  • výběr barev
  • výdrž a rychlé schnutí
  • žádné


věk
35-44

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 10.6.2016 22:27:04

Tak toto bylo opravdu velké překvapení.Lak jsem si koupila na vyzkoušení,za tak nízkou cenu by mě případné zklamání ani moc nemrzelo,ale opak byl pravdou.Krásné syté barvy,velice dobře se nanáší ,díky širšímu štětečku je aplikace rychlá.Opravdu velmi rychle zasychá a vydrží.Je rozhodně srovnatelný s dražšími značkami a mnohé i předčí.Rozhodně koupím další barvičky,výběr je skutečně velký.

  • krásné syté barvy
  • výběr barev
  • rychle schne
  • dlouho vydrží
  • ..................................


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 11.6.2016 10:22:31

Miluju tento lak. Máte na výběr z krásných barviček a zároveň kvalitní vzhled, který vydrží několik dní, i když pracujete rukama například na zahrádce. Se štětečkem se dobře aplikuje - to bylo pro mě veliké překvapení. Za tuto lidovou cenu je lak naprosto perfektní, a můžete si dopřát hned několik odstínů. Rozhodně zasloužených 5*.

  • Cena
  • Aplikace
  • Odstíny
  • Nic


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 13.7.2016 14:43:29

Tieto laky sú celé zle...Najprv sa zdá, že aký je lak kvalitný, no už po pár použitiach sa v laku tvoria bublinky aj keď si nechty poriadne odmastníte a očistíte, nedá sa im vyhnúť. Takisto, lak veľmi málinko vydrží a môžem ho fixovať ako chcem. Viac ako tri dni mi nevydrží byť pekný. Je síce za dobrú cenu, ale za tie škaredé nechty to nestojí. A vôbec neplatí to, že rýchloschnúci. Po prvých razoch áno, ale už potom môžem čakať aj dve hodiny, kým sa poriadne uschne, že môžem robiť všetky činnosti, inak sa pokazí.

  • Rôzne odtiene farieb
  • Cena
  • Po čase začne bublinkovať
  • Po určitej dobe používania už trvá dlho kým zaschne


věk
15-24

nehty
lámavé

Tento lak mám doma poměrně dlouho, konkrétně takový letní růžový odstín se třpytkami, ale to mi nebránilo ho nosit i v zimě, protože je fakt hezký, kryje pořádně až po dvou vrstvách, první je taky okay, ale já jsem radši za intenzivnější barvu. Docela dlouho i vydrží, jediné, co bych řekla, že neschne tak rychle, jak vypovídá název. Upřímně, 60 seconds od Rimmelu mi uschnou rychleji, ale lak jinak opravdu super.

  • neloupe se
  • krásná barva
  • poměrně dlouhá výdrž
  • balení
  • neschne úplně rychle


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

MUA Nail Varnish

3.6 65% 5 recenzí