Sally Hansen Xtreme Wear Nail Color recenze a zkušenosti

Laky na nehty Sally Hansen Xtreme Wear Nail Color
Laky na nehty Sally Hansen Xtreme Wear Nail Color - obrázek 1
Laky na nehty Sally Hansen Xtreme Wear Nail Color - obrázek 2
Laky na nehty Sally Hansen Xtreme Wear Nail Color - obrázek 3
5 3.8 17
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 160 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Sally Hansen

Recenze produktu
Sally Hansen Xtreme Wear Nail Color

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.12.2012 11:46:52

Absolutní 1! mezi laky na nehty! Přijde mi že jsou lepší i než OPI a stojí třetinu. Jsou vyjímečně odolné! Vydží týden bez ponicení. Dají se sehnat v Dm sice jen omezeném množství osdtínu, ale jsou tam alepon ty základní (hl červené, řůžové, korálové, nude..) Mám ráda i levné aky essence apod, ale jen kvuli siroké škále barev. Tenhle si kupte, pokud máte oblíbený odstín a lakujete si ho často. Rozhodně nebudete litovat. často kryjí už od 1. vrstvy a jsou fakt extra syté! Záleží na odstínu, ty perletové asi tolik ne. Mají super stetecek a super (řidší) konzistenci.

  • všchno!
  • nic :)


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 26.12.2012 18:04:31

Tak tenhle lak mě opravdu velmi mile překvapil! Už dlouho jsem hledala lak, který má opravdu sytou barvu a zároveň se nemusí nanášet ve více vrstvách - tento to splňuje naprosto dokonale. Stačí opravdu jedna vstvička, lak i vcelku dlouho vydrží a navíc se aplikuje širším štětečkem, takže nehet stačí dvakrát přejet a je hotovo. Celé balení pak vydrží opravdu dlouho protože je větší, než u klasických laků. Jiný už si nekupuju :)

  • nádherně syté barvy
  • stačí jedna vrstva
  • širší štěteček
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 27.3.2013 17:54:09

Uz dlho som si chcela kupit nieco od tejto znacky , dokopala som sa k tomu az ked mi prisla zlava .V drogeri mali velmi vela odtienov a mala problem som si vybrat :) Nakoniec som si vybrala ruzovy a hned som ho musela aj vyskusat, lak pekne drzi na nechtoch ,leskne sa,rychle schne,neolupuje sa a dlho vydrzi takze si ho kupim aj nabuduce napriek vyssej cene :)

  • lesk
  • pekne sa nanasa
  • rychle schne
  • Siroka skala farieb
  • mozno cena


Další recenze od 26.7.2013 14:41:11

Nejdřív jsem si koupila světle béžový odstín a po snaze si nehty nalakovat ho šla do obchodu vrátit! Dělal pruhy, na nechtech zůstával v nerovnoměrných vrstvách, nedal se pořádně nanést. Nechápu, jak se mohl tak nekvalitní odstín vůbec dostat do regálů. Reklamace byla uznána (donutila jsem prodavačky, ať ho zkusí) a vrátili mi peníze. Pak jsem sháněla oranžový a padnul mi do oka zase Xtreme. Nejdřív jsem zkusila, zda vůbec má nějaké pigmenty a pak ho zakoupila. S jednou vrstvou bych spokojená nebyla, ale dvě jsou krásné a lak mi vydržel v top stavu 3 dny, což považuji u sebe za rekord.

  • při výběru kvalitního odstínu dobře kryje
  • poměrně dlouhá výdrž na nehtech
  • průměrná lehkost nanášení
  • v nabídce i nekvalitní druhy


věk
35-44

nehty
přírodní

Mám odstín 89 Rubby Stilletos. Je to můj oblíbený lak. Opravdu nehty zpevňuje a hodně dlouho vydrží. I přes tyto klady používám častěji levnější laky, které často střídám. Tento červený odstín se velmi špatně odlakovává. Odlakovávám v několika vrstvách, třpytky drží nejvíce. Je to pěný lak po kterém sáhnu, když chci mít pěkný a elegantní lak s dlouhou výdrží.

  • výdrž
  • kvalita
  • odstíny
  • nic


věk
15-24

nehty
přírodní

Kúpila som si béžový odtieň (Bamboo Shoot), ale musím povedať ,že je to môj najhorší lak ,aký som kedy mala. Nech som sa snažila akokoľvek ,vždy som mala na nechtoch šmuhy. Tento lak, aspoň tento odtieň ,je krásny iba vo fľaštičke ,ale inak je nepoužiteľný. Laky od S-he za 1€ sú oveľa lepšie ako tento. Výdrž som otestovať ani nemohla ,lebo som to hneď odlakovala,

  • výber odtieňov
  • cena /kvalita
  • robí šmuhy


Další recenze od 23.5.2014 12:07:48

Sally Hansen patří v drogerii mezi ty dražší laky, nicméně jsem neodolala a musela jsem si koupit odstín 405 Coral Reef, perfektní barva pro léto. Co se týče samotného produktu, barva je krásně sytá, stačí jedna vrstva. Výdrž mě naprosto šokovala, nehty mám nalakované už týden a stále jsou bez chybičky. Vždy jsem měla nejradši OPI laky, ale Sally Hansen je o dost levnější a navíc je kvalitou srovnatelná! Některé OPI laky dokonce nejsou tak syté, jako SH.

  • cena
  • sytost barvy
  • dostupnost
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Tieto laky milujem. Majú krásne odtiene , veľký výber aj balenie je krásne. Nemám mu naozaj čo vytknúť. Výdrž je 5 dní s prehľadom, samozrejme s podlakom a nadlakom. Kúpite len v Dm ale aj na internete sa dajú zohnať za oveľa lepšiu cenu. Normálna cena mi príde vysoká a za tú cenu by som ho určite nekúpila. Inak odporúčam, naozaj sa vyplatí.

  • odtiene
  • výdrž
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.7.2014 01:26:18

Tyto laky mě velmi mile překvapily. Mám celkem 3 odstíny a jsou vážně moc dobré. Co se výdrže týče, tak mi vydrží samotné cca 5 dní a pokud použiji top coat, tak i 10 dní, což je naprosto úžasné. Odstínů barev má Sally Hansen také dost, takže mi vybere opravdu každý. Já mám růžový, tyrkysový a pak takový barevný třpytkatý, který jsem ale kupovala v zahraničí, u nás jsem tento odstín neviděla. Všechny mi kryjí dobře už v první vrstvě, ale já stejně raději dávám dvě slabší vrstvy, abych měla jistotu. Určitě je mohu doporučit, já sama si určitě koupím i další odstíny.

  • štteček
  • dostupnost
  • škála barev
  • pro někoho cena


Další recenze od 26.9.2014 14:50:12

Sally Hansen jsem si hned oblíbila. Řada Xtreme Wear má nádherné barvy, lak nevysychá..u běžných laků se mi stává, že využiji jen 3/4 laku, zbytek už se nedá použít. U Sally vyplýtvám opravdu celý lak. Jako plus bych ještě dodala, že vydrží déle než ostatní značky. Lak vypadá jak ze salónu a docela rychle schne. Nekupuji už jiný.

  • Barva
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.11.2014 21:25:14

Tento lak jsem si koupila v starorůžové barvě. Ze začátku se skvěle nanášel, ale postupem času dost zhoustl a nedal se používat. Vadil mi tenký štěteček, takže se mi s ním špatně pracovalo. Musím, ale vyzdvihnout, že vydržel i přes týden bez výrazných vad a to jsem v té době ještě nepoužívala base ani top coat. Znovu si ho nekoupím, ale doporučuji vyzkoušet ať posoudíte sami.

  • výdrž
  • zhoustnul
  • štěteček


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 17.11.2014 16:38:26

Na laky od této značky jsem četla samou chválu a tak jsem je chtěla také vyzkoušet. Nebudu se vyjadřovat obecně k lakům řady Xtreme wear, ale jen k odstínu Bamboo Shoot. Tento odstín mě v obchodě uchvátil a musela jsem ho mít. Jaké zklamání přišlo, když jsem si ho poprvé nanesla na nehty! Je neuvěřitelně tekutý a z nehtů stéká, dělá STRAŠNÉ mapy (opravdu výrazné) a ani po dvou vrstvách to není dobré. Za mě tedy tento lak v odstínu Bamboo Shoot ne! I když má jinak vážně krásnou barvu, bohužel kvalita laku je hluboko pod obyčejnými drogerkovými laky. Nevím, jestli mám ještě investovat peníze do laku této značky a zkusit jiný odstín. Štěteček mi také nevyhovuje, na můj vkus je příliš dlouhý a tenký.

  • odstín
  • ani při dvou vrstvách není výsledek dobrý (odst. Bamboo Shoot)
  • příliš tekutý - stéká do okrajů nehtu (odst. Bamboo Shoot)
  • dělá mapy (odstín Bamboo Shoot)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.12.2014 21:21:28

Kvalitní lak za velmi dobrou cenu. Akorát velký štěteček pro snadnou aplikaci. Lak rychle schne, nemá sklony k čárkování ani hrudkování. Po zachnutí se krásně leskne i bez top coatu. Oceňuji velký výběr barev i jejich krytí jak u tmavších i světlejších odstínů stačí jedna vrstva. Lak nemá tendence k vyschnutí.

  • všechny
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 2.2.2015 18:33:42

Hodně lituji, že jsem si nejdříve nepřečetla recenze zde před koupí. Viděla jsem akci v Tetě, kde prodávali lak za 60 Kč - což je super, ale bohužel jsem sáhla po odstín Bamboo Shoot - krásný odstín, ale nejhorší lak na nehty, který jsem kdy vyzkoušela. Je příšerně řídký, vůbec neschne, nekryje, ani ve 2 vrstvách a navíc se začal loupat ještě ten den! Štěteček je také hrozný, nedá se s ním lak vůbec dobře nanášet. Možná jsou další odstíny lepší ( i když o tom pochybuji), ale už to riskovat nebudu. Nedoporučuji, koupím 100x lepší laky za 30 Kč.

  • řídká konzistence
  • nekryje
  • neschne
  • žádná výdrž
  • hrozný štěteček
  • vzhled flakonku


Další recenze od 10.5.2015 19:45:42

Obal neni nicim vyjimecnym. Koupila jsem si svetle ruzovy "peach" odstin. Nadavala jsem jako krecek. Stetecek uzky, spatne se s nim malovalo, lak temer vodovy, musela jsem dat dve vrstvy a presto byly videt ryhy. ALE pigmentace se okouzlila, vzhled gelovych nehtu a okoli mi je chvalilo. Koupila sem si dalsi dva odstiny, bily a fuchsia, naucila se pracovat se steteckem, stale davam dve vrstvy, ale musim pockat, az poradne prvni zaschne, aby se nevrstvil a nedelali bubliny a ryhy. Jsem s nim spokojena, libi se mi a koupim si jiste i dalsi odstiny. Za tu cenu krasny gel efekt a vydrz (mam ho temer tyden na nehtech a bez oloupani).

  • Pigmentace
  • Vydrz
  • Schne pomerne rychle
  • konzistence
  • Uzky stetecek


věk
25-34

nehty
pevné

Tento lak jsem původně chtěla jen vyzkoušet, měla jsem lak od Sally Hansen z jiné kolekce a ten mi bohužel vyhovoval pouze barvou, ale kvalitou ne, tak jsem si řekla, že vyzkouším tento a uvidím. Musím tedy říct, že jsem po prvním nanešení byla opravdu mile překvapena. Lak se nanáší skvěle, krásně kryje a docela i rychle schne. Další super překvapení bylo, že mi lak vydržel neponičený více, jak dva dny, a to jsem normálně umývala nádobí a pracovala s vodou. Další super věc, kterou musím ocenit, tak je to, že se mi zdá, že mám po něm pevnější nehty a netřepí se. Mám již dvě barvičky a určitě časem pořídím další, proto kdo nejsou třeba spokojeni s nabídkou odstínu v DM, tak na parfemy Elnino mají větší nabídku i levnější jsou a na parfums také :) .

  • dlouho vydrží
  • nehty mám pevnější
  • o žádném nevím


věk
25-34

nehty
pevné

Sally Hansen su drahe laky, kde cena vobec nezodpoveda kvalite...hlavne rada Xtreme Wear - jedine, co hodnotim pozitivne je stetcek, s ktorym sa pracuje velmi lahko, pretoze je plochy a siroky, ale kvalita tychto lakov je hrozna. Mala som zopar odtienov a kazdy jeden mi po zaschnuti vytvotil hrudky a gulicky, len pri dvoch vrstvach, co sa mi u inych lakov nestalo ani pri 3-4 vrstvach a hrubej vrstve nadlaku. Taktiez odtiene nie su nicim zaujimave, skor mam pocit, ze skala je dost chudobna. Lak som si kupila len vdaka 50% zlave (na Slovensku stoji tusim 4-5e, co je pridrahe na drogeriovy lak) a po zlave ta kvalita nestala ani za tie 2 eura...SH povazujem za precenovanu znacku.

  • dostupnost
  • stetcek
  • gulickovanie
  • schnutie
  • odtiene
  • cena


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Maybelline Colorama

3.8 72% 52 recenzí

Hůře hodnocené

MUA Nail Varnish

3.6 65% 5 recenzí