Maybelline Volum' Express Rocket Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Volum' Express Rocket Mascara
Řasenky Maybelline Volum' Express Rocket Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Volum' Express Rocket Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Volum' Express Rocket Mascara - obrázek 3
5 3.3 54
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 54 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Volum' Express Rocket Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Takový průměrný řasenkový střed. Neohromila mě, ale ani není vyloženě průser. Má gumový kartáček, štětinky poměrně dost od sebe, řasy mi slepovala, barva byla černá, dobrá. Ale objemný vějířek řas neuměla udělat. Odličovala se poměrně dobře. Od maybelline rozhodně zlatý střed. Už si ji ale nekoupím, našla jsem lepší.

  • snadná dostupnost
  • sytá černá barva
  • slepovala řasy


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.10.2016 02:46:48

Túto riasenku som zahliadla v drogérii Teta kde bola v akcii.Tak som ju vzala.Vyšla ma na cca 5€( v prepočte 135kč),takže som moc neváhala.Na Rocketku som počula len chválu, tak som bola zvedavá.Riasenka ma príjemnú konzistenciu.Nie je moc hustá a ani tekutá.KArtáčku som sa troška zľakla.Voľakedy som mala rada JUMBO kartáčky,ale posledné roky som si zvykla skôr na menšie.Dobre sa mi s ňou ale pracuje.Bežne sa mi stávalo, že pri korienkoch rias som si otlačila riasenku.S touto sa mi to nestalo.Nemám problém líčiť ani spodne riasy alebo kútiky.Kartáček veľmi pekne riasy prečeše, zahustí a predĺži.Zo začiatku mi ani nezlepovala.Veľmi pekne ich zvýrazní.Cca 2,max 3 vrstvy mi stačia.Potrebovala som ale cvik a zistiť, že je pre moje riasy lepšie, ak nanesiem jednu vrstvu,pár min nechám zaschnúť a tak nanesiem druhú.Potom sú naozaj pekne zvýraznené.Nijak ma nedráždi na očiach.Skvelo držala od rána do večera.Odličujem s micelárkou Mixa a nie je problém, možno to len trvá o trošku dlhšie.Možno by mohla len predlžovať troška viac na môj vkus.Nie je to moja top riasenka,tou ostane 2000 Calorie,ale príjemne ma prekvapila a asi sa k nej ešte vrátim.

  • krásne prečeše a zahustí
  • nijak neopadáva a ani sa neotláča
  • nedráždi ma v očiach
  • na môj vkus by mohla predlžovať troška viac


Další recenze od 5.1.2016 13:33:49

Dobrá riasenka, ale asi nie natoľko, aby som si ju kúpila znovu. Robí nádherné riasy, aj balenie sa mi páči. Bohužiaľ sa mi pri nanášaní vždy otlačí na horné viečko, dolné riasy sa s ňou robia celkom ťažko. Konzistencia je dosť mokrá. Po nejakom čase sa začne otláčať pod obočie. Aj keď je to dobrá riasenka a robí pekné riasy, sú lepšie a cenovo výhodnejšie riasy, takže by som si ju asi znovu nekúpila.

  • robí krásne riasy
  • balenie
  • sú lepšie riasenky za výhodnejšiu cenu


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 11.4.2015 19:21:43

Krásný obal, řasy i celkem zahustí, je černo černá a to je tak vše. Kartáček je hrozný. Je velký a štětinky jsou strašně malé, blbě se sním pracuje, zvlášť pokud máte kratší řasy. Jedna vrstva by ještě šla, ale pokud dáte druhou tak vám to řasy nehezky slepí, rozmazává se, rychle vysychá, špatně se odličuje ale co ji vůbec neodpustím, tak to, že se obtiskává pod obočí. A to jako fakt hodně. Řasenky od Maybelline mám ráda ale tohle je zatím největší propadák.

  • obal
  • řasy zahustí
  • kartáček
  • rozmazává se
  • obtiskává se
  • špatně se odličuje
  • slepuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 4.11.2014 19:42:32

Tahle řasenka mě zaujala skrz to jaká na ni byla chvála,tak jsem si ji koupila byla za dobrou cenu.A můžu říct ,že horší řasenku jsem asi neměla.Už nikdy víc ! Vůbec mě z řasy nic neudělala jen nabarvila. A aby vůbec něco udělala nebo aby bylo poznat,že máte něco na řasách,tak x vrství a to už řasy slepovalo tak za mě už nikdy

  • žádný
  • nic nedělala


Další recenze od 26.10.2014 15:38:11

tato řasenka má hezký obal a na první pohled si jí všimnete ale rozhodně není tak kvalitní jak jsem si myslela. Řasy se mi po ní slepovali a rozhodně nebyly tak dlouhé jako slibovali.Řasenka kterou mám z KIK za 20 kč odvede lepší práci než The Rocket VOLUM express sice nevydří tak dlouho ale postačí.Koupila jsem si jí díky youtube všichni říkaly jak je to dokonalá řasenka ale přitom neodvedla ani z poloviny takovou práci jakou jsem si myslela že odvede.

  • Hezký obal a vydrží dlouho na řasách
  • moje řasenka z KIK je 8x lepší


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 20.10.2014 17:37:05

Tato řasenka mi dělala opravdu hezké řasy. Objemné, jako jedna z mála je i natočila. Také prodloužení jsem vypozorovala. Kartáček není špatný, ovšem nevím čím to je, ale vždy se s ním píchnu do oka. Má na konci opravdu kraťoučké "bodlinky" nebo jak tomu mám říkat, takže mi to nedojde a prostě se mi vždy nějak povede se do oka píchnout. Ale to je můj problém :) No, co mi vadí na Maybellinkách obecně je, že velmi rychle vysychají a ztrácí účinek a kvalitu. Po asi dnou měsících mi už nedělala tak hezké a výrazné řasy jako dřív, ale zase neopadávala, nerozmazávala se, a i když jsem neměla voděodolnou verzi, vydržela opravdu vydatný liják. Balení se mi líbí. Nevadí mi, že je větší, alespoň hned vím, o jakou značku se jedná. Modrá barva je opravdu dobře zvolená. A ještě ke kartáčku. Vyhovuje mi, že i když je plastový, drží pevně a je neohebný. Ještě si ji asi koupím, pokud nenajdu jinou takto vyhovující, vrátím se k ní ráda. Akorát budu muset spotřebovávat rychle.

  • Dělá hezké řasy
  • Dobrý, i když pro mě trochu "nebezpečný" kartáček
  • Hezké balení
  • Neopadává
  • Nerozmazává se, ani v dešti
  • Plná cena je vyšší


Nejlepší řasenka co jsem kdy měla! Krásně natočí řasy a hlavně neopadává! Cena je (pro mě jako studenta) vyšší ale jsou pořád slevy na maybelline takže za tu 100,- se dá. Koupila bych si jí znovu na 100%. Už mám další doma :) balení se mi velmi líbí a je pro mě i praktické. Kombinace modré a růžové se mi moc líbí :) jsem velmi spokojená

  • natočí
  • neopadává
  • vydrží
  • cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 5.9.2014 18:08:34

Tato řasenka mě nadchla. Celkově mám řasenky Maybelline ráda, ale tahle je pro mě momentálně nejlepší, kterou jsem měla. Řasy neslepuje, ani po dvou vrstvách a nedrolí se. Barva je krásně černá. Udělá objem, ale i prodlouží. Neobtiskává se. Kartáček je umělohmotný a pracuje se s ním velmi dobře. Rozhodně doporučuji vyzkoušet.

  • neslepuje
  • opravdu černá barva
  • objem
  • prodlouží
  • nedrolí se
  • dostupnost
  • design
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Moje nejoblíbenější řesenka. Krásně rozčeše, výrazně prodlouží, perfektní pro řasení spodních řas. Dá se v pohodě vrstvit. Viděla jsem ji i v hnědé barvě, takže bude určo vhodná i pro blondýnky. Dělá mi krásné přirozené řasy. Nemám problém s tím, že by slepovala nebo se mi dokonce drolila/ opadávala krásně mi drží celý den a jednodušše se odličuje překvapil mne kartáček, který mne docela odrazoval, ale je super a koupě vůbec nelituji.

  • Odstíny (2)
  • Kartáček
  • Neslepuje
  • Prodlouží
  • Zahustí
  • Rozčeše
  • Neopadává
  • Nedrolí se
  • Balení
  • U mne zatím žádný


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.8.2014 15:25:57

S touto řasenkou jsem nebyla vůbec spokojená. Kartáček nebyl špatný, ale konzistence řasenky byla nic moc. Řasenka se drolila a největší problém nastával večer při odličování. Ač používám dvoufázové odličovače, tak i přesto byl problém jí sundat. Držela jak přibitá, takže když jsem to vzdala, tak ráno mě čekaly šmouhy pod očima. Ten samý problém měla i sestřenka, která si ji taky pořídila. Každodenním drhnutím mi akorát vypadávaly řasy víc než normálně. Podruhé už jí určitě nekoupím.

  • kartáček
  • drolí se
  • jde špatně odlíčit


Další recenze od 2.7.2014 10:12:00

Ten, kdo hledal řasenku, která by řasy natočila, prodloužila a dokonale oddělila, právě našel to, co hledal. Dá se dobře vrstvit, ale moc objemu nepřidá. Není to objemová řasenka, ač obal objem slibuje. Je dokonale černá a dobře se nanáší (gumový a tlustý kartáček) i na spodní řasy. Nedělá šmouhy ani žmolky. A pozor - bohužel se docela špatně odličuje!

  • Černá je opravdu černá.
  • Prodlouží a natočí.
  • Neudělá velký objem.


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.5.2014 09:23:00

Na tuhle řasenku jsem měla zálusk a když mi přišly slevové kupony z DM, letěla jsem pro ni. Obal se mi líbí je to klasika Maybelline. Obsah je 9,6 ml, kartáček je poměrně velký, s platovým štětinami, což mi vyhovuje. Pěkně mi řasy natočí a prodlouží, ale příliš nezahustí. Drží opravdu celý den, bez rozmazání, opadávání. Během aplikace jsem nezaregistrovala žmolky. Za mě tedy super, Jediné mínus je, že se opravdu špatně odličuje.

  • Obal
  • Kartáček
  • Prodloužení
  • Natočení řas
  • Neopadává
  • Nežmolkuje
  • Nerozmává se
  • Cena
  • Nezahustí řasy
  • Jde špatně odlíčit


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.3.2014 15:07:29

Od řasenky očekávám, že mi udělá velký objem. To mi obecně Maybellinky nedělají, takže ani tady se vítězství nekonalo. Řasenka sice řasy prodlouží (stejně to ale není velká sláva), ale objem nepřidá žádný. Má tekutější konzistenci, takže řasy neslepuje, ale asi právě proto se objem nekoná. Jinak pod oči padala, ale ne moc.

  • Neslepuje řasy
  • Trochu prodlouží
  • Opadává jen trochu
  • Tekutá konzistence - nepřidá objem


věk
15-24

Další recenze od 6.3.2014 16:46:00

Tuhle řasenku jsem si koupila díky dobrým recenzím ale mě moc nepřekvapila . Na začátku byla strašně ,, mokráá ,, a po dvou měsících už úplně suchá.Malé štětinky byli celkem fajn jen ke konci jak začala řasenka zasychat tak se tam nabalovaly další vrstvy řasenky tak už moc nefungoval.za mě jsou i lepší řasenky ale možná se k ní ještě někdy vrátím . Plastový kartáček je taky fajn.

  • kartáček
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.2.2014 13:28:04

Jedna z mích nejlepších řasenek,krásně prodlouží a zhustí řasy,určitě si jí koupím znovu. Řasy mám,ačkoli jsem přírodní černovláska,velmi světlé a nevýrazné.Díky této řasence vypadám aspoň trochu jako normální člověk s NĚJAKÝMI řasami.Jediné mínus asi je,že se obtiskává na horní víčko,ale to se mi stávalo i s cenově vyššími řasenkami.Ač jsem byla velmi překvapena jinými recenzemi (každý má ale právo na svůj názor),tuto řesenku vřele doporučuji!

  • zvýrazní oči
  • délka řas
  • objem
  • obrovský kartáček
  • OBČAS se obtiskává na horním víčku


věk
15-24

oči
hnědé

tak tahle řasenka mě vážně zklamala :/ mě tedy objem,délku ani zvýraznění neposkytla.možná kartáček má u mě plus,ale jinak nic.ještě k tomu se obtiskává na víčka a žmolkuje.za ty peníze jsem si mohla koupi dvě řasenky,které jsou na tom lépe.a také brzo vyschne a trochu mi zapáchá.obal by se také dal,ale jinak mínus za mě.

  • kartáček
  • vysychá
  • cena
  • nedodá objem
  • neprodlužuje
  • drolí se
  • obtiskává se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.1.2014 22:12:01

Měla jsem v hnědé i černé variantě a jsem s nimi naprosto spokojená! Skvěle natočí a prodlouží řasy za pár tahů. Nedrolí se ani nerozmazává, drží jako přibitá. Nechci to více rozpitvávat, u mě 100%. Líbí se mi desing obalu, barva řasenky - i hnědá varianta je dost tmavá! Byla bych ráda i za další odstíny, třeba atracitovou či nějakou "wau" barevnou. Nejlepší řasenka ever!

  • hnědá černá i voděodolná varianta
  • dobrý umělý kartáček
  • natočí a prodlouží řasy
  • nedrolí se a nerozmazává
  • dostupná v mnoha drogériích
  • dobře se odličuje
  • při odličování hodně barví


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 5.1.2014 00:17:06

36 recenzí - 36 názorů. U téhle řasenky vážně záleží na tom, jaké řasy máte od přírody a co s nimi posléze může řasenka vytvořit nebo nevytvořit. U mně teda nevykouzlila žádnou slávu, přišlo mi, že vůbec nebarví, řasy prostě nijak výrazně neprodloužila ani nezvýraznila, spíš je jen natočila a rozčesala. Koupila jsem si jí v balíčku s očními stíny za pár kaček, takže té koupě nelituji, ale znovu si jí nepořídím.

  • Natočí a rozčeše
  • Jinak je úplně na nic :)


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.12.2013 20:51:16

Bohužel jsem zklamaná.. na moje řasy se prostě nehodí tento typ kartáčku. Nemá skoro žádné štětiny, jen takové kraťoučké, plastové výbežky (když se píchnete do oka tak to bolí 10x víc než s ostatníma :D ) Objem řasám nepřidá, ale musím uznat že je dokonale prodlouží. Barva je velice sytá, což zase ovlivňuje odličování - maže se na okolí očí, vypotřebuju o dva odličovací tampony víc než obvykle. Už po první vrstvě jsou řasy divně slepené.

  • krásný obal
  • sytě černá barva
  • výrazné prodloužení řas
  • nevyhovující kartáček
  • špatně se odličuje
  • slepuje řasy po první vrstvě
  • žádný objem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 4.11.2013 22:04:43

Rocketka je jedna z mých nejoblíbenějších drogerkových řasenek. Na první pohled mě zaujal krásný modro růžový design. Kartáček má velmi malé štětinky, které ovšem řady krásně natočí, pročešou a udělají moc hezký objem. Z řas vůbec neopadává ani po celodenním nošení. Krásně se odličuje a cena je velmi dobrá. Dostupná je snad v každé drogerii.

  • cena/kvalita
  • balení
  • řasy neslepuje
  • neopadává
  • žádné


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 14.10.2013 11:50:00

Zaujal ma dizajn ale tým u mna riasenka aj skončila. Príliš krátke štetiny, príliš tekutý obsah - nie je možné si dať druhú vrstvu. Navyše sa mi riasy lepia. Jedinná výhoda je, ze riasenka dobre drží ale to je zložením ktoré je v každej Maybelline. Kočicí oči z tejto riasenky nikdy mať nebudem. Určite si ju druhý krát nekúpim. Za mňa vyhodené peniaze.

  • dobre drží
  • štetiny


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 10.10.2013 20:45:27

Jedna z mých nejlepších řasenek! Mám už 2. balení a jsem s ní velmi spokojená. Řasy mi krásně prodlouží a rozčeše. Není zrovna nejlepší, pokud chcete řasenku na objem, ale já mám celkem husté řasy, takže na to řasenku nepotřebuji. Obal se Maybelline také povedl. Kartáček je dobrý i na spodní řasy. Doporučuji odličovat silnějšími odličovači.

  • Prodlouží
  • Rozčeše
  • Neopadává
  • Dobře se odličuje


Další recenze od 21.9.2013 21:55:59

Řasenky od Maybelline jsou moje oblíbené. Tato je pro mě stejně dobrá jako žlutá colossal. Trochu jsem se jí bála kvůli tomu nezvyklému kartáčku, protože dávám přednost klasickému štětinovému. Ale velmi mě překvapila. Řasí pěkně, řasy mi oddělí, celkem i zahustí, hezky prodlouží. Nedrolí se drží dobře, ale jde lehce odlíčit. Koupila jsem ji v akci v Rossmannu za 149,- pro mě dobrá investice.

  • prodlouží
  • oddělí
  • mně neslepuje
  • nedrolí se
  • jde dobře odlíčit
  • nevím


Další recenze od 21.9.2013 20:18:47

Tuhle řasenku jsem koupila spolu s colour tatto. Má super balení. Neslepuje.Kartáček je taky super,ale mě spíš vyhovuje s delšma štětinkama. Za tu cenu je fakt super, i když já ráda věci střídám tak si jí znovu nekoupím. Řasy pěkně oddělí a prodlouží. Je černočená a za tu cenu rozhodně stojí za vyzkoušení :)) Běžte do ní!

  • cena
  • černočerná
  • obal
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Maybelline řasenky preferuji, proto jsem tuto novinku ihned zakoupila. První dojem super - s kartáčkem se skvěle pracuje, řasenka neslepuje řasy, nezanechává žmolky, je krásně výrazná. Ale - zvláště v těchto letních dnech ji zásadně nepoužívám, řasenka se mi obtiskává! Nikdy jsem to u jiných řasenek této značky nezažila, je to škoda, líčení je jinak perfektní. Jsem na vážkách, zda koupím znovu...

  • kartáček
  • neslepuje řasy
  • bez žmolků
  • výrazné, oddělené řasy
  • obtiskává se


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 7.8.2013 12:51:37

NIKDY VÍCE!!! Mám ráda řaseky od maybelline ale tohle je naprostá katastrofa! Nejen, že se mi zdá, že složení te černě je naprosto jiná než u ostatních, ale mě z ní padají řasy! Dávám si jen jednu vrstvu vždy a řasy slepuje, hodně toho se nabaluje, drolí se. Ne neměla jsem starou ale zcela novou... Děs..to samé moje kamarádce dělá. Když si odličuju oči (xx let stejným způsobem) tak u ni mi padají řasy protože ta čern je prostě těžká a tvrdá..hnus v životě tuhle řasenku nechci vidět!

  • žádné!
  • obsah-čerň
  • všechno!


Další recenze od 6.8.2013 17:01:02

Řasenku jsem si koupila pouze proto, že byla v akci spolu s Color Tattoo. Zaujal mě její kartáček, který má poměrně krátké štětiny a je docela veliký. Řasy hezky zahustí a něco prodlouží, ale při více vrstvách mi řasy lepí. Vydrží téměř celý den, ale když se ráno nalíčím, tak večer už se občas u spodních řas objevují malé šmouhy. Pokud mi trochu zaslzí oči, tak stéká. Problém mám trochu s odlíčením a to i přesto, že řasenka není voděodolná. Pro odlíčení používám dvoufázový odličovač, protože s klasickým oči příliš dlouho dřu.

  • Šikovný kartáček
  • Velmi dobrá výdrž
  • Řasy zahustí
  • Má tendenci se rozmazávat
  • Špatně se odličuje


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 27.7.2013 11:31:14

Koupila jsem v Rossmannu v akci za 186,- Kč (normální cena 219,- Kč). Řasenka by měla zahustit, ale tento účel vůbec neplní, řasy pouze slepí, což je také zásluha kartáčku, jehož štětinky nedokážou řasy pročísnout. Řasenka se nedrolí, vydrží celý den, ale to je podle mě její jediné plus. Běžné odličovací mléko k jejímu odstranění nestačí, šla mi dolů pouze se speciálním dvousložkovým odličovačem voděoodolného očního make upu.

  • nedrolí se
  • nezahustí
  • slepuje řasy
  • jde špatně odlíčit


Další recenze od 25.7.2013 18:53:51

Tato řasenka mě rozčiluje. Nesnáším ty gumové kartáčky, nevím proč je všichni začali vyrábět.... Otírá se mi z řas nad oko i pod oko, rozmazává se. Žeby ta cena vykompenzovala nízkou kvalitu se říct nedá.Za tu cenu znám i opravdu lepší řasenky. Už si ji nikdy nekoupím. Jediná výhoda je, že zhušťuje řasy a celkem dlouho vydrží.

  • nevysychá
  • zhušťuje
  • cena
  • rozmazává se
  • gumový kartáček
  • prostě nic moc


Další recenze od 6.7.2013 11:39:10

Tuto řasenku jsem koupila ve slevě s očními stíny. Jsem z ní docela zklamaná. Podle její cenové kategorie bych čekala, že to bude naprostá bomba, ale to spíše naopak. Řasenka je sice krásně černá, ale při více vrstvách mi slepí řasy. Objem nepatrný, rozhodně ne 8x, jak slibuje. Fajn je, že se nerozmazává a vydrží na očích celý den. Příště bych si ji už nekoupila.

  • výdrž
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.6.2013 20:14:56

Na túto riasenku som mala zálusk už dlhšiu dobu a zrovna mali akciu v DM riasenka+ tiene colour tattoo a za dobrú cenu tak som si kúpila...tešila som sa na jej použitie kedže som čítala prevažne kladné recenzie a na rôznych blogoch bola vychválená...noo , ale pre mňa sklamanie dosť veľké. inak znáčku maybelline mám rada najmä affinitone je podľa mňa super make up! taktiež korektor z tejto rady nemá chybu...no ale späť k riasenke :) je pravda, že dodá super objem fakt riasy vyzerajú husto..no ale keď som naniesla ďalšiu vrstvu tak sa hnusne polepili a na koncoch sa mi vytvorili "pavúčie nôžky" noo a hneď to vyzeralo hrozne celé...predľžila minimálne a čo je najhoršie tak pod spodnými riasami sa mi hneď odtlačila takže som mala fajné šmuhy pod očami čo sa mi už vééľmi dlho nestalo pri riasenkách..táto rocketka nemá ani náhodou na napr. collosalku z tejto značky(TAKÝ ŽĹTY OBAL MÁ)..tá je naprosto úžasná..no takže asi tak...:o)

  • PEKNÝ OBAL
  • OBJEM
  • ZLEPUJE
  • ŠMUHY POD OČAMI
  • CELKOVO TO NIE JE ŽIADNA SLÁVA 8-)
  • za tú cenu som už mala aj oveľa kvalitnejšiu riasenku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.6.2013 22:39:13

Tato řasenka je pro mě velkým zklamáním. V porovnáním s ostatními řasenkami této značky je tragická. Řasy udělá moc pěkné, zhustí je, prodlouží a oddělí, ale její provlém spočívá v tom, že i po zaschnutí se obtiskává a kolem oka pak máte černé fleky. Navíc se nepochopitelně špatně odličuje. Kdyby byla náplň řasenky stejná jako v jiných Maybelline řasenkách (Colosal Volume, One by One...) tak by Rocket Volume byla alespo%n pro mě suverénně nejlepší řasenkou, ale bohužel není hezké chodit s umazanýma očima jako nějaká špína.

  • odděluje řasy
  • efekt objemu
  • dělá černé fleky na očním okolí


Další recenze od 8.6.2013 20:40:44

Na řasenku Maybelline - Volum' Express Rocket Mascara jsem byla zvědavá, ale celkem mě zklamala. Hodně slepuje řasy, opadává pod oči, obtiskává se a pomalu schne. A hrozně špatně se odličuje (to je večer peklo) Já bych osobně si ji už nekoupila. Mnohem víc mi vyhovuje One by one, která je 100x lepší. Za mě je to zklamání.

  • Vzhled
  • Kartáček
  • Cena
  • Dostupnost
  • Slepuje
  • Obtiskává se
  • Špatně se odličuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.5.2013 08:35:59

Řasenku bych si normálně nekoupila, protože tyhle umělé kartáčky nijak zvlášť nemusím, ale byla v setu se stíny Color Tattoo, takže jsem si ji vzala. A jsem s ní celkem spokojená. Na moji nejoblíbenější od Gabriella Salvete nemá, ale špatná není. Řasy opravdu dobře rozčeše, s kartáčkem se dobře manipuluje a ani po celém dni neodpadává pod oči. Nicméně ve více než jedné vrstvě dělá nepřirozené pavoučí nožky, což mi zníněná G. Salvete nedělá ani ve více vrstvách, s ní mám řasy pořád krásně přirozeně zvýrazněné. Proto už bych si ji asi nekoupila.

  • nedrolí se pod oči
  • hezky řasy pročeše
  • s kartáčkem se dobře manipuluje
  • ve více než jedné vrstvě řasy slepuje


věk
25-34

oči
zelené

Je velmi dobrá, pěkně prodlouží řasy dodává efekt umělých řas. Nejlepší je ve více vrstvách. Kartáček je taky dobrý, opravdu oddělí každou řasu a pěkně jí obalí barvou. Je pěkně černá ale trochu dělá žmolky pod očima. Není voděodolná. Dlouho vydrží a sama se neotevírá. určitě bych ji použila znova a koupila znova.

  • krásně obalí řasy
  • efekt
  • pěkná barva
  • nevím


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.5.2013 19:55:23

Bohužel taky nejsem moc spokojená, buď se s ní neumím namalovat nebo mi prostě nesedí. Prvních tak 5 použití byla ok i přesto, že mi ten slibovaný objem a délku neudělala, ale nebyla jsem s ní vyloženě nespokojená. Potom ale začala z řas postupem dne opadávat, slepovala je a rozmazávala se pod spodními řasami. Jediný plus co má je, že je opravdu černočerná. Myslím si že je vhodná pro ty, co mají už své řasy husté a dlouhé. Za mě už ale určitě ne a příště raději sáhnu po jiné.

  • je opravdu krásně tmavě černá
  • pěkný obal
  • slepuje řasy
  • rozmazává se
  • nedělá slibovaný velký objem


Další recenze od 20.5.2013 23:13:49

Můj nový miláček mezi řasenkami. Koupila jsem jí v akci v sadě ještě se stíny za velmi příznivou cenu. Řasenka je naprosto vyhovující, kartáček je sice silnější, ale skvěle se s ním pracuje. Umělé štětinky jsou krátké, blízko u sebe, takže bez problému pročešou řasy. Pigmentace je také skvělá, prostě černočerná barva. Nemám co vytknout.

  • kartáček
  • ...


věk
15-24

oči
černé

Další recenze od 11.5.2013 14:07:43

Byla v balení s černým colour tattoo za 169, takže jsem jí musela vzít. Karářek by mohl mít delší štětinky.Zdá se mi,že při 2 a více vrstvách natočí řasy až tak moc že jsou skoro svislé a nevypadá to moc dobře, ale 1 vrstv bohatě stačí a je fakt krásná! Černočerná barva. Jsem celkem spokojená, ale řekla bych že cena x výkon je usvědčujcí

  • černočerná
  • cena
  • neobtiskává se
  • krátké štětinky na kartářku
  • trošku špatněji jde odlíčit


věk
25-34

oči
modré

Mám voděodolnou verzi a musím říct, že jsem s ní maximálně spokojená. Řasenka je opravdový držák, voda ji nesmyje ani nerozmaže. Bohužel je takový držák, že ji neodstranil ani můj odličovač :D naštěstí jsem měla v zásobě ještě jiný, který si s ní už poradil snadno... Co se týká kartáčku je umělý s tlustým "tělem" a krátkými štětinkami. Nádherně rozčeše, natočí a zvýrazní řasy. Co je naprosto perfektní je i to, že vůbec nežmolkuje.

  • opravdu voděodolná
  • rozčeše
  • natočí
  • zvýrazní
  • prodlouží
  • nežmolkuje
  • žádné


Další recenze od 5.5.2013 14:13:50

Tak, mňa táto riasenka skutočne oslovila. Obal je neprehliadnuteľný, presne ako kefka, ktorá sa skladá z malých štetiniek. Šprirála krásne oddelí mihalnice, i keď farba má miernu tendenciu robiť šmuhy na hornom viečku. Na prirodzený objem mi postačila 1 vrstva a na dramatický 2 vrstvy. Odličovanie bolo už o čosi ťažšie, z čoho som chvíľami mala pocit, že ide vodeodolnú riasenku. Na druhej strane sa celý deň nerozmazala a vydržala na svojom mieste. Preto túto maskaru hodnotím veľmi kladne.

  • priaznivá cena
  • kefka
  • zabezpečí objem rias a dĺžku
  • nerozmaže sa ani pri kontakte s vodou
  • odličovanie
  • robí šmuhy nad horným viečkom


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 15.4.2013 17:07:33

Pro mě zklamání, čekala jsem od Maybelline víc ale od nich nejhorší řasenka, co jsem od nich měla. Strašně slepuje už po 14 dnech používání skoro vyschlá. Jde špatně odlíčit a to mám olejový odličovač na voděodolné řasenky. Hrozně se obtiskává a to ikdyž čekám na zaschnutí s ubrouskem, obtiskne se znovu. Z mě ne.

  • cena
  • špatně se odličuje


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 12.4.2013 10:41:04

Řasenka má možná tak pěkný obal, ale jinak mi nevyhovuje. Řasy slepí, objem nedodá. Za mě velké zklamání. Holt každému vyhovuje něco jiného. Obecně jsem moc kouzlu Maybelline řasenek nepropadla, zatím nejlepší co jsem od značky vyzkoušela je Mega Plush Volume, ta ale zase není dostupná v ČR, jak už to tak u těch nejlepších věcí bývá.

  • obal
  • prodlouží
  • slepuje!
  • nedodá objem


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 29.3.2013 07:59:17

Pro mě hrozné zklamání. Před Rocket jsem používala One by one a byla v úžasu, jak skvěle může plastový kartáček fungovat. Tady však nefunguje nic. Kartáček je obří, štětinky přitom krátké, nabírá hodně barvy, řasy mi tudíž slepuje, druhá vrstva vypadá tragicky, dávám tak jen jednu. Téměř neprodlouží, nenatočí ani nedokáže udržet kleštičkami natočené řasy natočené.

  • obal
  • slepuje
  • neprodlužuje
  • nedodá objem
  • nedokáže udržet řasy natočené


věk
25-34

Táto riasenka patrí k tým lepším. Čo sa týka objemu, zázraky nečakajte. Nezlepuje, oddelí a celkom aj predĺži, čo ma celkom milo prekvapilo. Plastový hrebienok je väčší, ale pohodlne s ním nalíčite aj krátke riasy. Veľkým plusom je obdivuhodná výdrž, vôbec neopadáva, dokonca som s ňou raz spala a ráno som sa bez akýchkoľvek fľakov pod očami. Bohužiaľ, veľkým problémom je jej odličovanie. Na jej odstránenie nezaberá ani vodeodolný odličovač a z očí ju musíte vyslovene vydrhnúť.

  • skvelá pigmentácia
  • oddelí
  • výdrž
  • neopadáva
  • náročné odličovanie


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 5.3.2013 10:13:21

Pro mě zklamání. Řasenky Maybelline mám z drogerie najraději, ale tahle se jim moc nepovedla. Líbí se mi sytě černá barva, ale nevyhovuje mi kartáček. Má hodně krátké štětinky, spíš jen takové výstupky, které řasy vůbec nepročešou. Přijde mi, jako bych si kartáčkem šmrdlala jen tak nějak po řasách a ne že každou řasu pročísne a obalí barvou, což je to co od řasenky očekávám. Ani vzhled obalu mě nějak nezaujal. Lituji, že jsem se zase nechala nalákat reklamou a nekoupila raději nějakou z prověřenách Maybelline řasenek

  • sytě černá barva
  • tvar kartáčku
  • laciný vzhled obalu


věk
25-34

oči
zelené

Hned jak sem jí viděla v reklamě musela jsem jí mít a za sebe můžu říct už nikdy slepuje řasy i když se nanaší dobře a obtiskává se mě teda nevím proč tak jsem se rozhodla že si řasy prodloužím:D a maluju jen spodni víčka ale rozhodně bych si ji už nikdy nekoupila!

  • Kráný obal
  • Dobrý kartáček
  • Obtískavá po zaschnutí
  • Žmolkuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 1.3.2013 14:13:04

Musím říct že mě hodně zklamala. Na to, že jsem ji hledala všude možně a těšila jsem se na ni, mě nenadchla. To už i řasenka od miss sporty za 79,- mi přijde mnohem lepší. Vůbec se mi nelíbí kartáček s krátkými stětinkami. Řasy nejsou vůbec objemné a dlouhé jen trochu. Je vcelku nemožné si udělat druhou vrstvu... No znova si ji určitě nekoupím i když jsem zvyklá na umělé stětečky, maibellinka by měla vymyslet něco nového. Neustále se všichni výrobci opakují a všude je to stejné. A to, že změní u 5 let staré řasenky jen obal a hodí to do reklamy jako "úžasně kočičí oči" si nemyslím, že je průlom v moderní kosmetice :)

  • Je černá
  • padá pod oči
  • neobjemová
  • nešikovný kartáček


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.2.2013 13:24:40

Jsem asi jedna z mála, která není s touto řasenkou spokojená, ale pro mě je opravdu zklamání. Řasy mi slepuje a VŮBEC neprodlužuje. Kartáček mi také nevyhovuje. Za co jí dávám body je to, že se nežmolkuje a neopadává. Ale na ONEbyONE řasenku opravdu zdaleka nemá. Pokud máte rády ONEbyONE a je to vaše stálice, tak z Rocket budete zklamané.

  • neopadává
  • nežmolkuje
  • neprodlužuje
  • nezahušťuje
  • slepuje


věk
35-44

oči
modré

Po dlouhé době opět skvělá řasenka. Řasy krásně zvýrazní, rozčeše, prodlouží, na objemu moc nepřidá (ale nemám ráda obalené a slepené řasy). Má výborný kartáček, lehce se s ním líčí každá řasa, nenanáší se na něj zbytečně moc barvy. Celý den drží, barva neopadává.

  • řasy zvýrazní a prodlouží
  • cena
  • hůře se odličuje


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.2.2013 19:20:43

Naprostý boom, který se poslední dobou nese v kosmetickém světě :) Ani já jsem samozřejmě neodolala a řasenku si pořídila. Koupě rozhodně nelituji. Má opravdu dokonalý kartáček, který umožňuje precizní práci a řasy po nanesení získávají krásný look. Jsou krásně černé, husté a oddělené. Oceňuji, že řasenka nežmolkuje a neobtiskává se. Má i velmi slušnou výdrž bez rozmazávání. Za mne opravdu super a rozhodně tato není posledním kusem, určitě koupím znovu.

  • Cena
  • Kartáček
  • Oddělené a husté řasy
  • Nic


Další recenze od 1.2.2013 01:41:40

Objemové řasenky mám nejraději a tato splnila účel, řasy krásně zvýrazní již po prvním nanesení a jelikož mám své řasy dost výrazné, moje standardní dvě vrstvy stačily k vytvoření hustých, výrazných a oddělených řas. Nedorolí se a její barevný obal se krásně vyjímá v kosmetické taštičce:) Určitě si koupím znovu!

  • řasy oddělí a dodá objem
  • nedrolí se
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.1.2013 14:04:30

Řasenky Maybelline jsou celkově mé oblíbené. Tato novinka má zvláštní kartáček - téměř žádné štětinky, jen jakoby umělé krátké výstupky. Efekt je ale výborný. Opravdu dokonale oddělí jednotlivé řasy, nedrolí se a na kartáčku nezůstává "kilo" řasenky zbytečně. Nepřijde mi však,že by tvořila až takový objem. Jsem zvyklá nanášet 2 vrstvy, takže s tím jsem spokojená.

  • odděluje řasy
  • kartáček pobírá pouze potřebné množství řasenky
  • atraktivní design
  • nedrolí se
  • není příliš objemová


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.1.2013 10:56:59

Na první pohled mě zaujal design obalu v modro-růžové kombinaci. Řasenka slibuje "8x" větší objem řas, které budou údajně hladké a oddělené. Za sebe můžu říct, že až tak velký objem neudělá, ale řasy jsou oddělené hezky, zvýrazněné, objem také dostanou a pokud někdo chce větší objem, stačí víckrát v rámci jedné vrstvy pročesat řasy. Obal je fajn, kartáček je pevný, takže se s ním hodně dobře pracuje a neotíráte si s ním víčko a není na něm zbytečně moc barvy. Já jsem byla docela spokojená a překvapená. Je to teď myslím novinka v drogériích. Údajně je i v hnědé barvě, ale to jsem si nevšimla a stejně bych si hnědou nekoupila. Oceňuji, že se barva nedrolí a neotiskuje. Kartáček má krátké štětinky, takže se s ním vážně dobře manipuluje. Navíc teď běží na ni hodně akcí, takže ji zle pořídit o dost levněji.

  • nedrolí se a neobtiskává
  • dodá objem i prodlouží
  • dobrý kartáček
  • cenové akce
  • nevím


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené